Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
22.10.2015 20:01 - Галерия на дегенератите - 1ч.
Автор: budha2 Категория: Други   
Прочетен: 671 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 22.10.2015 20:02


image                               Напълно сигурно е, че Владимир Путин е рожба на семейство Ротшилд, китайският лидер Си Дзинпин също е под контрола на тази фамилия. Джейкъб Зума, президентът на Южноафриканската република, също. Дали останалите двама – бразилската президентка Дилма Русев и новият индийски премиер Нерендра Моди могат да се обединят, и да се опънат на Братството? Съмнително. Още повече, след като близкият до семейство Ротшилд лондонски всекидневник “The Financial Times” разпространи вестта, че седалището на банката на БРИКС няма да бъде в Йоханесбург, както се очакваше, а в Шанхай. „На една ръка разстояние“ от седалището на фамилията в Китай.                                                                                                            Галерия на дегенератите – въведение                                                                              Русия харчи колосални количества оръжия и боеприпаси в Сирия. САЩ се върнаха в Афганистан и възраждат войната пак заради това. Само че, както посочи в темата на един от октомврийските си броеве списание “The Economist” – вижте илюстрацията:

„Господството на Америка вече е оспорвано…

В продължение на 25 години Америка изцяло доминираше политиката на великите сили. Днес тя все повече живее в един оспорван свят. Новата игра с Русия и Китай, която се развива в Сирия и в Южнокитайско море, е предвкусване на предстоящи борби…

Американската външна политика все още не се е нагодила към този оспорван й свят. През три президентски мандата тя включваше главно износа на американски ценности. Макар страните от другата страна – на получателите, понякога да усещаха това като силово налагане. Идеята беше, че тези държави неминуемо щяха да бъдат привлечени от демокрацията, пазарите и човешките права. Оптимистите мислеха, че даже Китай потегля в това направление.“

Заблудата е в главите на наивниците. Останалите знаят, че „износът на американски ценности“ означава експорт на варварство. Нация, представляваща глобална сбирщина, огромни тълпи, хванати от кол и въже, не може да предложи нищо положително. Тя е тотално подчинена на най-ретроградната сила – талмудизма, прераснал в политическа доктрина – ционизъм. Крайната цел на талмудизма е световното господство – единната социалистическа държава на земята. В нея няма място за личността. Човекът е винтче от колективния механизъм.

В САЩ липсват и трите изброени „ценности“ – „демокрацията, пазари и човешки права“. Там по конституция демокрацията отсъства. Избирателните колегии я отдалечават. Като обезсилват „гласа на народа“, свеждат го почти до нула.

Северна Америка е царството на корпоратокрацията – монополизма. А той изключва всякаква конкуренция.

Човешките права се свеждат до най-големия брой затворници в света – 25 на сто от всички на земята, до всекидневните престрелки и разстрели в университети, училища, магазини, в полицейската бруталност, в отсъствието на правосъдие за богатите престъпници…

Халал да ви е „американският начин на живот“, другарки и другари комунисти. Не случайно вие плувате в него като в свои води. Тоталитаризмът, който завладява САЩ, е единствената ви позната среда. В неговите условия ви моделираха в СССР, за да ви оформят като дялани камъни и на следващия му вариант – глобализма, под ръководството на Съветските американски щати.

В наши дни светът бере лошите плодове на една лоша политика, замислена и провеждана от лоши дървета. Ирак се разпадна и е постоянна арена, на която търговците на смърт въртят далавера с огромна норма на печалба. Йемен и Либия са раздирани между Запада и ислямистите, начело със Саудитска Арабия, Бахрейн и Катар. Под израелски надзор.

         image

След като отвърна на американския удар с шистовия нефт, като свали цените на петрола, кралското семейство в Риад се върна на сцената. Вълните от бежанци към Европа променя етническата карта на континента. Ето го най-бързият и ефективен начин за разрушаване на техните общества. Преди малко се спрях на това.

Процесът е съпровождан от все по-назряващо недоволство и надигащ се умерен национализъм. По-вероятно е Великобритания да напусне Евросъюза, отколкото да остане. Никакви обещания за реформи не ще върнат духа в бутилката.

Както comrade Queen не ще спре устрема на шотландците за пълна независимост. Кълнове на същото взеха де поникват и в Северна Ирландия. Испания едва ли ще запази Каталуния, както и страната на баските. Никой не обсъжда тихите опити на Южен Тирол за измъкване от Италия…

          image

Европейците първо бяха превзети отвътре, с Троянския кон на кредитната икономика, с подриването на устоите на християнството и семейството, чрез пълните права на всички групи, включително и на извратените. Още след войната всякакви „левичарски“ идеологии, течения, философи, интелектуалци – практически – пропагандисти, взеха да промиват масовото съзнание там. Те атакуваха преди всичко споменатите устои на обществата.

Колкото и порочна да е църквата, все пак тя проповядва някои оцелели християнски ценности. Ако искате, ще ги нарека общочовешки. Нито една друга влиятелна религия – повтарям – влиятелна, освен християнството, не отстоява любовта. И юдаизмът, и произлезлият от него ислям, насаждат чувство за превъзходство, омраза към различните, разделение по неестествен принцип – верския.

     image

Прехвърлете мост към събитията във Франция през 1789 година и насетне, по масонски квалифицирани като Велика революция. Първите вълни на терора били насочени към свещениците – църквата, и учените – писатели, преподаватели. С други думи – към духовните водачи на нацията.

Какво ви говори това? То е началото на съвременната война против християнството и човечеството, срещу хуманността и цивилизацията. Как постъпили комунистите, когато Съветите, подкрепяни от англо-американците, ги поставили във властта у нас? По идентичен начин. Заедно с политическия, обезглавили духовния, научния, културния патриотичен български елит. Чак три години по-късно посегнали на стопанския.

Оттогава сме покойници. Аз – напълно осъзнат.

Когато антихристиянството беше подкрепено с високи доходи и кредити, западните общества започнаха да се разлагат. Следващата стъпка беше разпадът им. Трудно ще срещнете западняк, който да се интересува от идеи. За тези уядени люде няма значение, какво е сторил комунизмът на народите от Изтока. Важни са единствено парите. По тях посрещат. Надявам се, за пореден път се уверихте в това преди малко.

От тук насетне пътят на Братството към окончателното и безкръвно прегазване на Европа е гладък.

Нима не допускате, че е възможно един руско-еврейски мюсюлманин, какъвто е лондонският кмет Борис Джонсън, утре да оглави Консервативното партия на Великобритания, а след това – и правителството? Какво по-изразително? Албиносът би бил „изящната“ корона, с която Братството може да увенчае своите стремежи. Убедителен символ, жив монумент на глобалния триумф на левитската мафия.

          image

Народите плащат. Вглеждайте се по-често в публикациите на “The Financial Times” и “The Economist”. Те често вадят на показ точни анализи и предсказания, на които е „писано“ да се сбъднат. И изпращат послания, за да не речем, че не сме били предупредени. Използват ги като важни рупори на дегенерацията.

Вторник, 13 октомври 2015 г., Лас Вегас. Първи дебат между кандидатите за президент на САЩ от Демократическата партия. На сцената са Хитлери Клинтън, сенаторът от щата Върмонт Бърни Сандърс, евреин, представящ се за демократ-социалист, каквото и да означава това, бившите губернатори на Мериленд Мартин О’Мали, и на Роудайлънд Линкълн Чафий, и екссенаторът от щата Вирджиния Джим Уеб. (Вижте илюстрацията; Хитлери пак не е с рокля или пола, за да не й се видят топките.)

       image

Разговорът, за който се предполага, че трябва да прерасне в спор, върви кротко. Предават го пряко по свързваната с Демократическата партия еврейска телевизия CNN. Въпросите задават водещият Андерсън Куупър, хомосексуален, политическата кореспондентка Дейна Баш и Хуан Карлос Лопес, чиито предавания са на испански език.

Нямам никакво намерение да проверявам, има ли поне един кандидат, в чиито вени да не тече еврейска кръв. Но епизод от – повтарям: разговора – ме впечатлява. И връща лентата на спомените ми 11 лета назад. Към предизборната надпревара в Съветските американски щати през 2004 г. Тогава в доста оспорвана борба, както ни представиха събитията, Джордж Буш получи втория мандат, едва изпреварвайки лицето Джон Форбс Кери.                                             
       image                                                                         
Ще припомня, че още не беше отшумял съвсем скандалът отпреди четири лазарника. Когато Джордж Буш беше назначен за президент, като му присъдиха служебна победа. През 2000 година той „надделя“ с 50 456 002 гласа срещу 50 999 897 гласа за съперника му Ал Гор.                                                                                        image            

След проточилото се месец и половина ръчно преброяване във Флорида и при доказани изборни престъпления, а не нарушения, Джордж Уокър Буш беше обявен за „спечелил“ с 47,9 процента от гласовете. Ал Гор „загуби“ с 48,4 на сто от гласовете. Въпреки че имаше 543 985 гласа повече от гудения в Белия дом Буш. Което в относителни числа означаваше точно половин процент по-висок резултат от този на Джордж-младши!

Това не беше възможно да стане нито в Централноафриканската република, нито в Екваториална Гвинея, още по-малко в Ирак, Либия или Сирия. Защото „демократичният свят“ нямаше да признае резултатите от изборите. То, обаче, успя да се превърне във факт единствено в „най-демократичната държава“ – в комунистическите Северноамерикански еврейски щати!

Още тогава световноизвестният американски писател Гор Видал, братовчед на „победения“ Ал Гор, се надсмя над „демокрацията“ в родината си. И прогнозира, че изборната гавра е стартовият сигнал за нейния залез. Позна. Във вторник, 20 ноември 2015 г., в най-близкия сателит на Съединените щати (Израел е метрополия) се появи следното заглавие в централен всекидневник, смятан за „ляв“:

„Китай се извишава, докато САЩ западат. Великобритания не може да пренебрегне тази действителност.“

     image

След като приветства политиката на „десния“ кабинет на консерваторите, изданието набляга на правилната линия на Партията – винаги с победителите! Нещо повече, изтъква, пионерската роля на Великобритания, която „обяви, че ще се присъедини към китайската инициатива за подпомагане на огромните инфраструктурни нужди в Азия. Обединеното кралство стана първата неазиатска страна, която се включи в Азиатската банка за инфраструктурни инвестиции (АБИИ). След нея се присъединиха още повече от 30 други държави, включително Германия и Франция.

Съединените щати се противопоставиха на решението, защото виждаха в АБИИ заплаха за Международния валутен фонд и Световната банка. Дълго време Великобритания беше външнополитическата сянка на САЩ. Тъй че решението за включване в АБИИ беше най-забележителният акт на независимост от 1944 година насам, когато в Бретън Уудс Джон Менърд Кейнс спореше с американеца Декстър Уайт относно новия интернационален финансов ред.“

Опалянка! Признание, че Великобритания не е независима. Също – съществуването на „нов интернационален финансов ред“. До този момент двете бяха смятани и с насмешка обявявани за „конспиративни теории“.

Да се върнем към американската „демокрация“. Втория път, през 2004 г., скоростно извиха ръцете на претендента от Демократическата партия. И час-два след края на изборния ден, при всички доказани данни за извращения и нарушения на процедурите, Джон Кери сви ушички и призна своята загуба. Фарсът беше пълен. Нека използвам по-силна дума – гротеската. Едва ли ще откриете лесно истинския произход на понятието.

Думата, дала началото на нарицателното гротеска, е grotto – пещера, на италиански. Днес по-често споменават grotta. От нея през ХVІ век се появило френското crotesque, поправено на grotesque. Буквалното значение е „от пещерата“.

Ще срещнете легенди за фризове – арабески, с животински и флорални мотиви в двореца на римския император Нерон, царувал от 54 до 68 година. И запалил Вечния град, което май се оказва лъжа. Но най-новите разкрития на смятаната за гробница на прочутия император Гай Юлий Цезар Август Германий, известен като Калигула (12 – 41 година), дадоха основания на някои учени да твърдят, че думата произлязла тъкмо от това място. Но била забравена и не я използвали около хилядолетие.

         image

Твърди се, че гробницата на Калигула е изрисувана със сцени от банкети. В тях преобладават твърде волните сексуални изображения. Повечето – твърде натуралистични, задълбочаващи в детайлите. Ето как някои вече смятат, че през късната античност думата гротеска е произлязла от dalla grotta, или по-точно – dalla grotta di Caligola.

Доста археолози и историци отхвърлят въобще откритието. Не допускат, че то е гробницата на Калигула. Но напоследък се смята, че през І век, когато кажели della grotto, разбирали разюзданост. На съвременен език – порнография.

Е, президентските избори в САЩ през 2004 г. бяха гротеска тъкмо в този древен смисъл – порнография.

Галерия на дегенератите – следващата вълна

      image


Може би някои ще си припомнят, че тъкмо Калигула назначил кон за… сенатор! От там и изразът – „и магаре да вържеш, ще го изберат“. Освен това се оженил за… родната си сестра. Изпреварил някои от семейство Ротшилд и Улянови – на другаря Ленин, с около деветнадесет века!

Тогава, през 2004 година, не ми бяха известни подробности от миналото на победения и кротък Джон Кери. Сега знам някои неща, макар не достатъчно. Но какво във вторник, 13 октомври 2015 г., ме върна към начина, по който Джордж Буш-син получи втория си президентски мандат? И обявявайки са за „десен“, ръководеше страната по социалистически. По това време беше регистрирана неотминалата световна финансово-икономическа криза, за която той изигра една от съществените видими роли. Главните, както обикновено, бяха изпълнени зад кулисите.



Преди 11 години, по време на предизборните дебати, никой не зачекна миналото на претендента Джон Кери. А имаше за какво да се хванат.



Сега още на първия дебат заядоха сенатора Бърни Сандърс. Предлагам да видите за какво и как. За да установите, че няма „леви“, няма „десни“. Всички са еднакво бесни и лесни.

            image

Водещият псевдодебата Андерсън Куупър насочва разговора към мира и войната. По-конкретно – към Виетнамския конфликт. Той се обръща към Джим Уеб със „секретарю“, защото той е бил министър на военноморския флот. В САЩ длъжността се нарича „секретар“. И се опитва да въвлече Бърни Сандърс в кавга по темата, но безуспешно. Тъй като демократът-социалист се оказва… военнолюбец. Иначе как ще попадне в Сената? До него се стига само чрез пълзене пред военно-промишления комплекс. Той, както добре знаят редовните читатели, е в ръцете на израелското лоби – на евреите.

Вижте и чуйте:www.youtube.com/watch

Бих отсъдил, че, когато и да обесите тези двама мракобесници, все ще е късно. Какво означава някой да бъде пацифист? Войната е върховно зло. Тя е държавен тероризъм и донася планини от нещастия на толкова много хора. Решаването на проблемите с оръжие е нецивилизовано. Прав е израелският шпионин Яков Кедми, когато заявява, че държави, които са водили завоевателни войни с милиони жертви, няма как да бъдат определяни като цивилизовани. Като военен и участник в макар и дребни сражения, той има по-добра представа от всички Сандърсовци.

Войната е израз на надменност, произлизаща от алчност и/или комплекс за малоценност. Ако в международните отношения, както и в човешките, бъде наложено правото на по-силния, значи човечеството не е извървяло и крачка в еволюционното си развитие. Все още битува в джунглата и се оправя според нейните закони.

         image

Жалко, ако има другояче мислещи по темата. Наистина.

Джим Уеб не забравил Виетнам. В напреднала възраст – на 59, през 2005-а се оженил за Хонг Ле, виетнамка. Когато пристигнала с родителите си в САЩ, съпругата му даже не знаела английски език. Обаче днес е… корпоративна адвокатка, по-млада от него с… 22 години. Да, намеквам за дегенерация.

Преди това „милият“ Уеб имал два брака с… еврейки. Да сте спокойни…

Каква е връзката с нашия герой Джон Форбс Кери? Наистина е елементарно за досещане. Настоящият държавен секретар на САЩ, който подкрепя военните действия на страната навсякъде по света, е бил върл противник на Войната във Виетнам, на Пентагона и на НАТО. Но когато кандидатстваше за президент, почти никой не му подири сметка за това негово минало. Явно е бил необходим за друго – да послужи като убедителен конкурентен фон на Джордж Уокър Буш.

Затова антивиетнамската му премяна е била изпрана и грижливо прибрана. За всеки случай, ако потрябва. Кога може да стане това? Ами когато не слуша…

„В телевизионно интервю на 6 ноември 1971 г. Кери заяви, че е изхвърлил от шест до девет медала. Обаче, когато се кандидатира за президент през 2004 г., той отрече да е изхвърлял своите медали. Като обяви, че това е „измислена полемика“ и „мит“.

            image

„Изхвърлих лентите. Нямах медали. Много е просто.“

Но през 1984 г. той каза, че е изхвърлил медалите на друг ветеран. А през 1988 г. рече, че е изхвърлил само лентата на своето „Пурпурно сърце“, наградата, дадена му за три рани като драскотини, които са му позволили да напусне Виетнам, колкото е възможно по-бързо.

Истинската история няма значение. Всичко, което всеки има нужда да знае, е, че Кери не заслужава да лъска обувките на който и да е израелец.“                                                               
Сигурно сте се досетили, че авторът е евреин и то предан ционист, разгневен от поредно изказване на държавния секретар.

Да се уговорим: Като всяка друга война, тази във Виетнам беше несправедлива. Нещо повече – ужасна, трагична, тъй като в нея използваха оръжия като напалм, касетъчни бомби, земни мини и оранжев газ… В нея загинаха повече от 2,5 милиона виетнамци, около милион камбоджанци и лаосци, близо сто хиляди американци – включвам починалите от раните си, или скоро след края на конфликта вследствие на други травми и страдания, причинени от нея.

А борбата срещу комунизма? Тя е приказка за наивници.

Галерия на дегенератите – от комунист-маоист до глобалист има само една крачка


image

Чичо Хо, както наричаха северновиетнамския комунистически водач Хо Ши Мин, се оказа… американски агент. Неговото истински име беше Нгуен Тат Тан.

„По-късно този човек промени името си на Хо Ши Мин (Този, който просвещава) и в продължение на три десетилетия беше движещата сила на индокитайския национализъм.

Като младеж по време на Първата световна война Хо Ши Мин живеел във Франция, където влязъл във връзка с френски социалисти и се запознал с тяхната илюминатска и масонска философия…

През 1930 г. основал Виетнамската комунистическа партия, която по-късно, по настояване на съветските лидери, промени названието си на Индокитайска комунистическа партия, за да избегне вероятността да бъде възприемана просто като национално движение.

Все пак национализмът на неговата партия беше препотвърден през 1941 г., когато той и други лидери влязоха във Виетнам и учредиха Лигата за независимост на Виетнам или Виет Мин. Когато през 1945 г. японците прегазиха Индокитай, Хо Ши Мин и генерал Во Нгуен Гиап започнаха да работят с американската Служба за стратегически услуги (предшественика на ЦРУ), за да прогонят окупационните сили.

И след оттеглянето на японците от Виетнам и тяхната капитулация на 14 август 1945 г. Хо продължи да получава американска помощ.

„[В лицето на Хо Ши Мин] имахме доверен агент, когото редовно снабдявахме с оръжия, с радио оборудване, със свързочници и механици и с лекарства. Всичко това служеше за укрепване на неговата позиция и статут“, писа журналистът Лойд Шиърър. Тогава Хо, заедно с неговия кадърен генерал Гиап, беше в състояние да принуди френските войски да се изтеглят от Френски Индокитай, но скоро беше пресрещнат от армията на САЩ на Юг.“

        image

Сега навярно ще се намери някой, който да ни разясни, как всеки има право да се променя… Е, борете се срещу комунизма, като изключвате антикомунистите, и се доверявате на… комунисти. Очаквайте, че вълкът ще изяде опашката си. Или, може би, по местен мутро-комунистически образец, се надявайте гущерът да отреже своята. Или няма значение, кой, какъв е бил и е? Комунистите са „добри хора“.

Ваше дело. Мен що ме брине, както казват комшиите. Више ме брине оно што се дешавало со Јохном Керрием у давна времена.

„Този Джон Кери, когото познавам, не е Джон Кери, когото всички обрисуват“ – сподели ветеранът Стийв Гарднър.

„Той беше агресивен, но безполезен, и предразположен към импулсивни преценки. Беше празноглав“ – заяви офицерът от запаса, адмиралът от военноморския флот на САЩ Рой Хофман.

В продължение на близо час тази група, наречена „Ветерани от катерите за истина“, отприщи горчивина, потискана от десетилетия. Като оспори военното минало на Кери и неговите антивоенни показания пред Конгреса, които, както казаха, ги описват като военнопрестъпници.

„Днес съм тук, за да изразя гнева си, който скривах повече от 33 години, задето заедно с моите колеги моряци бяхме обвинени в извършването на военни зверства“ – обясни един човек.

Но ако си помислите, че това е просто група от заинтересувани ветерани, помислете повторно. Някои от организаторите имат дълго минало като изобличители на опонентите на президента Буш – демократи и републиканци.

    image       

„Убедени сме, въз основа на опита който имаме с него [Джон Кери], че той е напълно неподходящ да бъде главнокомандващ“ – обяви ветеранът Джон О’Нийл.

Това е същият Джон О’Нийл, който влезе в спор с Кери относно Виетнам в „Предаването на Дик Кавет“ през 1971 г. Тогава той беше нает от администрацията на Никсън, за да дискредитира Кери.

Пресконференцията беше организирана от същите хора, които се опитаха да дискредитират Джон Маккейн, когато той се изправи срещу Джордж У. Буш за издигане на президентска кандидатура от Републиканската партия през 2000 г….

„Мирише на още един мръсен трик от машината на Буш-Чейни“ – наруга ветеранът от Виетнам Уейд Сандърс.“

Можех ли да спестя това? В мен ножът, в мен хлябът, според популярната поговорка. Но държа на обективността. В политиката всичко е мръсно и отблъскващо. Но човек все пак не може да избяга от миналото си – от онова, което действително представлява.

„През 1965 г. Джон Кери, еврейският син на богата фамилия от „Уол Стрийт“ – семейство Кон от Ню Йорк и Бостън“ – посочва преподобният Текс Марс, – „беше „гепен“ (т.е. избран) за велики неща. Кери беше един от едва 15 младежи, всички студенти от горните курсове на Йейлския университет, посветени в тайното сатанистко общество Орден на черепа и костите.
             
След като през 1966 г. завършва Йейл, Кери веднага е вербуван от Централното разузнавателно управление в качеството му на един от доверените агенти. Фактически, ЦРУ беше известно отдавна, като пристан или убежище за членовете на ордена.

              image

Кариерата на Кери и неговият жизнен път бяха определени за него от по-високопоставени илюминати. Съпругите му (да – в множествено число, съпруги) бяха подбрани за него чрез уредени бракове. Неговите началници поискаха по време на Виетнамския конфликт той да влезе в армията на САЩ и да служи на катер. Военноморски запасни офицери сериозно оспорват, доколко Кери наистина заслужаваше „Сребърната звезда“ и другите награди, които му бяха връчени за кратката му служба в бойните части. Те са сигурни, че е бил третиран като „любимия син на полка“.

От самото начало директорите, отговарящи за персонала, членуващи в Ордена на илюминатите, полагаха внимателни грижи за младия Кери. Първо, те смениха фамилията му на Кери от Кон. Кон, разбира се, показва истинския еврейски произход на Кери. Неговите началници му дадоха фиктивно ирландско име, заради големия политически ефект. Защото в щата Масачузетс има силно ирландско население.

Неговото пълно име – Джон Форбс Кери, беше избрано така, че инициалите му да бъдат „Д.Ф.К.“ – “JFK”. Така на подсъзнателно равнище се внушава в умовете на хората мита за Кенеди.

Наложи се Кери да се вмъкне в католическата църква, отново заради силната необходимост в твърдо католическия щат Масачузетс.

Разчитайки на това, възпитаникът на илюминатите беше проводен в училища в Европа. Върнаха го, за да завърши Йейл. И му връчиха ценния „дар“ на „героична военна служба“. На практика, докато беше в Йейл, Кери беше предан прокомунистически протестиращ антивоенен демонстрант (преди военната служба). А веднага след освобождаването си от военна служба той стана активист на прокомунистическото антивоенно движение против Виетнамския конфликт.                                           
Кери е комунист.

През април 1971 г. агентът под прикритие на ЦРУ Джон Кери, заедно с хиляди други, се присъедини към промаоистките комунисти в антиамериканските демонстрации във Вашингтон. Днес хора от вътрешните политически кръгове оценяват сенатора-левичар Джон Кери като „най-либералния член“ в целия Сенат на САЩ. Той постоянно гласува в полза на интересите на хомосексуалните, за еднополовите бракове, за допълнителни екологични такси върху горивата и за неконтролираните аборти. Освен това Кери пропагандира новия световен ред. И е за това, САЩ да предоставят своя суверенитет на ООН и други интернационални организации.

                image

Корпорацията “Heinz”, мажоритарният дял от която е собственост на Терисъ – еврейската съпруга на Кери, е разположила 55 от своите 67 завода извън страната. В резултат на това хиляди американци губят своите работни места. Кери не само подкрепя износа на работни места, но и горещо подкрепя нелегалната имиграция и социалното подпомагане, медицинското обслужване и други ползи за незаконно влизащите в страната.“

Спирам до тук. Но не преставам да се занимавам с героя. Няма смисъл и да коментирам. Фактите са налице.

diagnosa.net/



Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: budha2
Категория: Други
Прочетен: 8687255
Постинги: 4190
Коментари: 1130
Гласове: 1577
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031