Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
03.11.2015 19:42 - България – оръжеен доставчик за сирийските терористи/Оръжейният бизнес по света в ръцете на масони
Автор: budha2 Категория: Други   
Прочетен: 3168 Коментари: 1 Гласове:
3

Последна промяна: 11.12.2016 15:12

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
image
       
Ислямска държава е призната от целия свят за терорист № 1. САЩ оглавиха коалиция срещу ислямистите. И Русия започна военна операция срещу тях по молба на президента на Сирия Башар Асад.

Реално в операцията срещу Ислямска държава и другите терористични групировки в Сирия участват десетки държави. Но има едно правителство, оглавено от един откровен идиот, който е основен помощник на терористите. Правителството е на България, идиотът е така нареченият наш премиер, бившата мутра Бойко Методиев Борисов.

От юридическа гледна точка Борисов би трябвало да бъде задържан от действащи международни структури и изправен пред международния съд, създаден от Карла Дел Понте, като военен престъпник за съучастие в престъпленията срещу човечеството на терористите в Сирия и Ирак.

Редица медии и в България публикуваха доклада за контрабандата на цигари за джихадистите, в който се споменават Борисов, Флоров, Пеевски и Цацаров. Докладът, чийто автори са обозначени като "служители на Република България, Министерство на финансите, ДАНС, ГДБОП", беше потвърден и от турски източници, в това число и от вестник "Миллиет".

Но най-опасното за Борисов разобличение дойде от американския източник BuzzFeed News, според който България е основният доставчик на оръжия за терористите в Сирия.

За какво става дума?

Управлението за специални операции на САЩ (SOCOM) през 2014 г. чрез няколко посредници е купило от Беларус управляеми ракети за комплекса "Конкурс" /вероятно става дума за ракетите 9М 113 съветско производство/ за сирийските метежници. Тези ракети, според мнението на експертите на споменатия източник, е трябвало в крайна сметка да стигнат именно до терористите от Ислямска държава. Това е било и целта.

Сделките от този характер винаги се лицензират от Държавния департамент на САЩ. Вероятно няколкото мисии в Минск на Ерик Рубин и на представители на Департамента на отбраната на САЩ са били посветени на темата за търговия с оръжие.

Главен герой в тази история е компанията Purple Shovel LLC. Компанията е била регистрирана през 2010 г. в щата Делауеър от бившия американски контраразузнавач /от 1994 г. до 2001 г./ Бенджамин Уоръл. Преди това, до 2005 г., Уоръл е работел с компании, поддоставчици на американското правителство и на Департамента на отбраната, но през 2008 г. е банкрутирал. През 2012 г. делото за банкрут е било закрито и дълговете оттписани. През декември 2014 г. Purple Shovel е получила два контракта от SOCOM – Командването на специални операции на САЩ, в рамките на сирийската програма CYIATF-S, за 50 милиона долара /според други данни за 60 милиона/. Във фирмата в този момент са работили 6 души. Годишната печалба е била по-малка от 2 милиона долара.

Първият контракт – за екипировка и обучение на сирийската "опозиция", е бил за 23,5 милиона долара. След това са го надули на 31 милиона. През юли контрактът е бил изпълнен и работата на компанията в САЩ е била оценена като "изключителна".

Вторият контракт – за доставка на чуждо американско оръжие и боеприпаси, е бил за 26,7 милиона долара /след това са го надули до 28,3 милиона/. Purple Shovel е спечелила контракта в "съревнование" с две други компании и е трябвало да достави на сирийските "въстаници"

12 640 антитанкови гранати ПГ-7ВМ, 6249 гранати за ПГ-9В и стотици гранатомети. Това е било проблем и Уоръл е намерил посредник – Regulus Global, като краен доставчик е била българската фирма "Олганс". Но вярата в качеството на боеприпасите на българската фирма е била ниска. Тестовата партида се е представила лошо. В САЩ са били недоволни, тъй като без доставката на въоръженията се е провалял планът за настъпление на сирийската "опозиция" срещу Башар Асад.

През юни в България беше съобщено, че на полигона в Анево, нает от споменатата "Олганс", при тестов взрив е загинал сътрудника на частната военна компания Sky Bridge Tactical – поддоставчик на Purple Shovel, бившият служител на ВМС на САЩ и оръжеен експерт Франсис Норвильо. В България той е трябвало да се запознае с гранатите за РПГ, произведени през 1984 г., след това да предаде своя опит на американските военни, които от своя страна да предадат своя опит на сирийската "опозиция". При изстрела на стара граната от 1984 г. Корвильо загинал на място и още 4 души са ранени.

Трябвало е да се купят за сирийската опозиция и 36 "Конкурс"-а и 700 гранати за тях. България, като основен доставчик на оръжия за сирийската опозиция не ги е имала в наличност.

Тогава Purple Shovel и поддоставчиците са се обърнали към Беларус за покупка на гранати за "Конкурс". Формално е трябвало да бъдат купени за SOCOM чрез доставчика в България от Беларус вероятно с измамна крайна цел. Държавният департамент на САЩ е отказал коментар.

Всички разрешения за внос-износ, търговия и продажба на оръжия в България по принцип би трябвало да минават през подписа на премиера, в случая на Б. Борисов, който превърна България в доставчик на оръжия на терористите в Сирия, и съучастник в техните престъпления.                                     image                                                                       strogosekretno.com/index.php                                                                                                  image     
Собственикът на взривения завод “Миджур“ в Горни Лом, скакалеца Валери Митков разпусна масонската си ложа. Това става с протоколно решение на Великата ложа на старите свободни и приети зидари, ложата се разпуска с цел сливане с другата регулярна структура в България Обединена Велика ложа на България под контрола на Йезуити. След взрива в Горни Лом, при който загинаха 15 човека, включително и синът му Емил, Митков се е отдал на напълно на масонските си дела и си е поставил за цел да запише името си в историята на българското масонство като обединител на двете структури, които са разделиха през 2001г., коментират членове на тайното братство.                                       image                                                                       image   
Снимка на която са се запечатили физиономиите на група български масони. Сред тях има двама военни прокурори – Трендафил Трайков и бат Жоро по прякор „Свинята“. Трайков беше прокурорът натоварен с разследването на взрива в складовете на Челопечене. Разследването бе спряно, виновни няма!
След като проф. Валери Митков – собственикът на „Миджур“ е масон, Трендафил Трайков е масон и някой други мастити прокурори също са масони.                            
ТАКА  ПО-МАСОНСКИ НЯМАШЕ ВИНОВНИ ЗА ВЗРИВА В ГОРНИ ЛОМ!?
      image                   
Макар че междувременно България е подписала всички международни споразумения за контрол на оръжейния износ, е съмнително, дали българската специална продукция попада само в ръцете на законни купувачи. Българското оръжие е било споменато и при ареста на руснака Викотр Бут през март 2008 г.в Бангок. По време на дългогодишни преговори с него сътрудници на американската служба за борба срещу престъпността се представили за бойци на колумбийската терористична организация ФАРК и заявили интерес към ракети земя-въздух. Малко преди приключване на сделката Бут бил арестуван от тайландските власти. В последствие отговарящият за случая нюйоркски прокурор Майкъл Гарсия разпространил съобщение за печата, в което Бут е цитиран с думите: "Оръжията ви чакат в България".      image  „Манджуков е бил секретен сътрудник на Първо главно упарвление (ПГУ, разузнаването) на ДС. Той е вербуван през 1978 г. под псевдоним Омуртаг. Неотдавна Манджуков обяви, че продава ВВТ на бившата шефка на тотото Ирена Кръстева. Преди време той беше издател и на вестник „Дума“.

„Запитан кога е спечелил първия собствен милион, оръжейният бизнесмен каза, че първите по-крупни доходи са били в екипна работа – с негови колеги… „Моят първи милион направих през 1991 г., когато подписах договор с министерството на отбраната на Алжир – вече в качеството ми на частно лице“, разкри бизнесменът.“ Започнал сделката като служител в държавно външнотърговско предприятие, по средата обявил на своите алжирски партньори, че тя ще бъде приключена от частната му фирма. Назначеният „бизнесмен“ гордо споделил, че алжирците го познавали отдавна и вярвали на него, а не на някаква държавна фирма. Така другарят Манджуков приключил далаверата. И от комунист, което ще рече гробокопач на капитализма, се преродил в крупен капиталист! 
                                                                                                              image     Ето какво е необходимо, та някой да бъде произведен в милиционерски чин „архонт“ от Българската православна църква, едно от действащите управления на Държавна несигурност.                                                                                                    Невъзможно е да победите комунистите-масони по законов път, чрез избори, протести, бдения със свещи.                                                                                                image        Първият архонт Петър Манджуков неотлъчно до пловдивския мутрополит.                                                            image
                                 Най-високата 33-а степен, в която Иван Ставрев беше посветен, носи само смърт на притежателите си. До този връх са достигали Андрей Луканов, Илия Павлов и Емил Кюлев, които са вече покойници. В "тайните протоколи" на много места ясно пише"Честото убиване на политиците не само не вреди, но ни освобождава от задължения към дългогодишни служители". А на друго място, за отношението на юдомасоните към техните слуги - "външните масони - неевреи": Ние убиваме масоните така че никой да не разбере, сякаш са починали от естествена смърт. И занейки това, даже и нашите кадри не смеят да кажат дума".
image               Better Red then Dead        

Целта на масонството е да подпомогне чрез завоалирани методи осъществяването на древната юдейска цел – върховенството над всички народи. Чрез вкарването на неевреи в тяхната организация, а оттам – във висшите кръгове на властта в отделните държави, тази задача се постига по-лесно и безболезнено. Не напразно за масоните неюдеи се казва, че това са „неевреи, приели да бъдат евреи“. Тези хора съставляват най-нисшата каста на световното еврейство. Колкото и да прикриват идеите и действията си с красиви названия и благородни, уж хуманни намерения, истината е, че масоните са слуги на подмолната сила, която направлява световните работи в единствена посока – юдейското господство над планетата. Нали още през 1897 г., по време на Първия ционистки конгрес в Базел, преподавателят в Киевския университет в Русия д-р Манделщам отсича: „Евреите енергично отхвърлят идеята за смесването им с други националности и твърдо се придържат към своето историческо очакване, т.е. – за световна империя.“                                                                                                              Масоните неевреи са просто оръдие в ръцете на юдейската върхушка, олицетворявана в съвремието ни от световните ционистки организации и техните поделения. В „Протоколите на ционските мъдреци“ тяхната роля е сведена до фасада на държавните учреждения, реално овладени от евреите. Тези люде биват намествани в законодателните и изпълнителните органи на властта, поставят ги начело на правораздавателните и религиозните институции на гоите. „Забележете стратегията, използвана от илюминатите на Вайсхаупт“ – насочва ни Едуард Хендри. – „Тя е съвсем същата, прилагана от талмудските евреи. В „Протоколите на ционските мъдреци“ евреите-талмудисти, като илюминатите, заявяват, че са използвали масоните като прикритие за тяхното участие в плана за „нов световен ред“… „Масоните неевреи сляпо служат като параван за нас и нашите цели, но планът за действие на силите ни, дори самото тяхно постоянно местоположение, остава загадка за хората.“                              image                                                                                 
Основните цели на юдомасонството
М. Есив 
   

 image
     
Целта на войните( и не само) е избиване елита на новото поколение гои, ритуален холокост за подхранване с човешко Ба на подземния дракон-змия Ka. И съответно голяма раждаемост(която ще се постигне с новата световна арианска религия Ислам)за по-бързо възтановяване на избитите гои и т.н. в безкраен цикъл. Така докато начело на планетата са иудейските банкери винаги ще има войни.                                                                                                                                
Древната змия Ka искаше чрез камъните на кулата на Вавилон, на гърба на костите на съблазнените строители/масони отново да се изкачи до небето, от където е била свалена от бог Ра, за да стигне до не- материалния си дух, и да се съедини отново с намиращия се в центъра на Луната, несъществуващ/не-материален/не-чист дух на Ара, и така да си върне плътта, и да стане Ка_Ар(-ом), или Хор(-ом) = Хрис. или Хор. В онези дни хората подведени от левитското свещеничество се продават на Ару и Ка, свещеничеството е предало Ра, и се поклонило на не-материалния, не-сущия дух ARU и князът на този свят Ка, а не на Върховния Създател, Sun Ra. Именно Aр и Ka, чрез измамата на свещеничеството срещу Всевишния Ра лукаво обещаха на хората да владеят над материалния свят, цялата земна власт, богатство, власт и тайно знание, обещаха да направят самите хора богове, ако те им се покланят и ги обслужват с жертвоприношения, за да хранят с човешка БА, княза на този свят Ка. И огромен брой хора, паднаха в очарованието на греха и последваха Aра и Ka в бездната на ада, като вещество, за да бъде изядена искрата от божествената им душа Ба.                                                            
image
                                                                  Речта Ra, или древната реч на Всемогъщото централно Слънце   
              
image
 
 Отношенията между масонството и еврейския езотеричен елит
 



Гласувай:
3



1. indiram - Здравей!
03.11.2015 20:47
... номер 33... завъртяха ми се спомени...
Поздрави!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: budha2
Категория: Други
Прочетен: 8687480
Постинги: 4190
Коментари: 1130
Гласове: 1577
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031