Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
12.11.2015 21:56 - Пределите на човешката лудост в лицето на безмилостния елит
Автор: budha2 Категория: Други   
Прочетен: 1002 Коментари: 0 Гласове:
3


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 image

Въпросите, касаещи състоянието на планетата, глобалната политика, изцяло диктувана от хищнически, икономически интереси в съвременния свят и ролята на свръхсилите при реализирането й са изключително сериозни, защото се допусна нашия свят да бъде съсипван от шепа хора, които си развяват байрака както си поискат за сметка на всички останали, стоящи и гледащи като страхливци и малоумници как ограбват и обезсмислят живота на по-голямата част от човечеството, включително и техния. Крайно време е всички отговорни фактори на съвременната цивилизация да поемат отговорността за по-нататъшното й развитие, защото възможните посоки в това отношение са само две: Първата е настоящата, по която с лека ръка се допусна да се тръгне и да се върви - посоката на реварваризаация на цивилизацията в ядрената епоха, завършваща с тотално самоунищожение на човечеството и втората: Възвръщане към цивилизованите норми, правила и критерии за хармонично развитие, покаяние пред Светлите Сили на Космоса и искане на помощ от тях за спасение на планетата и човечеството!

image


Хайде, спящи хора, отдавна е настъпило време да се събудим и отрезвим от кошмара, наречен съвременен начин на живот, в който ни набутаха Тъмните нечовешки и човешки сили. Крайно време е да поемем съдбините си в свои ръце, дори с цената на огромно количество жертви. Отдавна е назрял моментът на цялото това безумие като израз на злото, ширещо се безнаказано по всички точки на планетата като негов господар, един път завинаги да се сложи край! В противен случай по-нататъшното ни развитие като расата хомо сапиенс - представител на Разума на тази планета е обречено. Няма никакво значение дали надвисналата като Дамоклев меч глобална катастрофа ще се развихри утре, или само след няколко години! Нашата човешка драма - ,,Да бъдем или да не бъдем!" - трябва да разрешим днес с достойнство и чест пред лицето на целия многолик Космос. И това зависи изцяло от нас самите - тук и сега!

image


В това отношение има и още един изключително приоритетен за разрешаване проблем, който се подминава с лека ръка поколение след поколения: Крайно време е да се престане със съсипването на съзнанието на младите хора с остаряло и неадекватно наукознание, наложено им не за изучаване, а за програмирано подвключване на духовната им същност към рептилианската матрица за управление на глобалното общество. За съществуването на тази енерго-информационна метарична същност в изключително фината МерКаба структура на планетата знаят само посветените хора и тези, които се занимават със свръхсатанинските проекти по установяване на тотален контрол над съвременното общество. Като конкретен пример в това отношение могат да се посочат експериментите по облъчване на защитеният радиационен пояс около Земята, наречен поясът на Ван Алън, където експериментаторите предполагат, че се намира ,,шината" на груповото съзнание, управляваща по-голямата част от човечеството на подсъзнателно ниво. Чрез ХААРП те облъчват пояса със свръхмощните вълни на системата като се надяват да разрушат изключително фината му клетъчно-матрична структура и човечеството масово да продължава да оглупява...

image
Нагите от Била-сварга атакуват горният слой на Земните духове(бхутас)- Анта-рикша лока чрез ХААРП(HAARP). Тропосферата атакувана с chemtrails води до повишаване на дезинтеграцията и до глобално затопляне на климата.

Де факто се оказва, че и съвременното образование не служи от скоро като средство за промиване на мозъци с цел превръщане на бъдещото човечество в стадо дебили, Процес, който продължава усилено да се вихри повече от половин век и чрез използването на специално разработената за тази цел от ЦРУ технология, още от началото на 60-те години на 20-ти век. (Като конкретен пример в това отношение може да се даде провежданият от Управлението проект ,,МК-Ултра" за раздвояване и препрограмиране на човешката същност...)

image
ПРОТОКОЛ №2
ЮДЕИТЕ ФАЛШИФИЦИРАТ НАУКАТА И ЗАБЛУЖДАВАТ ВСИЧКИ НАРОДИ.
Нека за гоите да играе най-главна роля онова, което ние сме им внушили да считат за повеление на науката, на “теорията”. За тази цел, чрез нашата преса ние постоянно възбуждаме сляпо доверие към тези научни повеления. Интелигентните гои ще се кичат със знания и без да проверяват логичността им, ще привеждат в действие всички получени от науката сведения, които нашите агенти така комбинират, че да възпитат умовете им в нужната за нас насока.




Проблемът е от изключителна важност и се отнася не само до учените, а преди всичко до политиците, политолозите, социолозите и, разбира се, до всички хора - членове на обществото, които едва ли не присъстват формално и безотговорно в този свят. Нека всички, участващи по пряк или косвен начин във формирането на мирогледа на младите хора да направим дори невъзможното, за да спасим бъдещите поколения от придобилия ярки очертания процес на духовна деградация, след като нямаше кой да пожали днешните, отиващи си поколения, които ще напуснат този свят, едва ли не като слепци с ПРОМИТИ МОЗЪЦИ.

               image

Трябва постоянно да се търси, усвоява и преподава истинското, живо познание, което, не че го няма по света, има го, но по правило отсъства от учебните програми, предимно синтезирани от примитивни изпълнители-чиновници, назначени на тази работа, както изглежда именно с такава цел.

image
Obama says ‘possibility’ of bomb on Russian plane that crashed in Egypt

Този факт и стотици подобни на него ни принуждава да причислим и ,,техни величества" чиновниците към списъка на разрушителите на съвременната цивилизация, защото те в по-голямата си част, чрез хилядите си сметкаджийски действия и бездействия, извършвани главно по нареждане на глобалмафиотите са виновни за не малко престъпления, както спрямо природата, така и спрямо обществото. За повечето от тях животът се свежда до един първичен процес: ,,така се нарежда, а ние изпълняваме", (или не изпълняваме) само по сметка и по лични интереси - като в една жестока матрица... Програмирани в такъв тон те продължават жалкото си съществуване до края на дните си, защото повечето хора днес водят неосъзнат начин на живот, който се свежда до няколко основни операции, извършвани и повтаряни монотонно като операционни команди. така е, защото по-голямата част от човечеството живее като в сън и работи като елементарни същества, управлявани от матрицата на масовото съзнание.

image
                          Cooking with Gun

illuminatibg.blogspot.com/2015/11/blog-post_11.html



Гласувай:
4



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: budha2
Категория: Други
Прочетен: 8685404
Постинги: 4190
Коментари: 1130
Гласове: 1577
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031