Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
15.11.2015 09:52 - Петък, 13-ти, Париж, 2015/ Кой връща човечеството назад в неговото развитие?
Автор: budha2 Категория: Други   
Прочетен: 1124 Коментари: 0 Гласове:
4

Последна промяна: 06.04.2017 19:09

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
image                               
На "Картата на терористичната атака", която принудително се показва,набива в главите на обществеността чрез медиите, е показано, съзвездието Орион. То също така повтаря местоположението на основните обекти на "Египетски цивилизация" в Гиза.Емблематичния "Терминатор" започва с Орион. Еврейските менйстрийм медии обрисуват "печата на Орион над Париж" но основната цел е превръщане на тероризма, войната в нещо нормално,  всекидневие, банално и дори скучно или безинтересно.

image
             Psi-on:  Пианист изпълнява Imagine на Джон Ленън пред "Батаклан".
image
           
Psi-on: Войната е мир тероризма е нещо нормално,...всекидневие

image
                           
                                        Терора е мир 


image
                          Артисти срещу терора


image

image
                   
                               Peacebullets/Мирни куршуми

image
                

Воденето на непрекъснати войни при държавата Океания има двоен смисъл – за отвличане на вниманието на обществото от истинските му проблеми и за изразходване на цялата новосъздадена стойност в икономиката за превъоръжаване, за да може жизненият стандарт на населението да бъде поддържан едва на жизнения минимум. Познато звучи, нали?


image
  http://hadjigenov.com/wp-content/uploads/2015/01/1794528_10201302243269084
_2074261640_n.jpg 
         

Преди да заживее като риалити шоу, Големия брат е символът на Партията и оръжието за контрол на Партията над гражданите в държавата на Оруел. Той е във всеки дом и във всеки ум, контролира всяка мисъл и действие. Никой обаче не го е виждал и никой не е сигурен, че той наистина съществува.


Никога не бъдете такъв лицемери, фалшиви, и двойностандартни мерзавци. И най-искрени съболезнования на невинните жертви. Заслужават вашето състрадание, съпричастност, цветя и свещи пред френските посолства, и всякаква морална подкрепа.
И не, не им се сърдете, че те не оказват никаква подобна морална подкрепа нито на сирийските деца, нито на децата и жертвите от Донбас, нито от Нигерия, нито от която и да е от другите горещи точки, където се лее човешка кръв в промишлени сатанински количества, като в скотобойна, размножена по 100-200 места. Само че не става дума за скот, а именно за хора. С различен цвят на кожата, с различни езици, от различни народности, но с едно общо качество: неудобни за нещо, или необходими за същото, но само и единствено във вид на трупове. Геополитика, полит-технологии, борба за власт, статус, банкова система на едни специфични “хора”, и нищо лично.

image

Защо да не им се сърдите ли? Защото те просто не знаят! Да, не се шегувам - във Франция, и в голямата част от Западна Европа има такъв тежък оловен дезинформационен похлупак, монтиран от “политкоректните” (нужните за целите на глобалните бансктери) СМРАД, че хората, седнали пред някога синия малък екран, наистина не знаят! И, което е по-лошо, знаят нещата наопъки - на тях им представят от десетилетия огледалния образ на това, което всъщност е станало. Ако тези хора знаеха, какво наистина стана в Югославия, Либия, Ирак, Сирия, Донбас, Латинска Америка, и още няколко десетки горещи точки по света, те отдавна щяха да излезат по площадите на големите си градове, и да уволнят с бой сегашните си управници.
За ужаса на “петък, тринайсти, 2015 в Париж” вече ви пишат сочно, напоително, сърцераздирателно, текат реки от сополи, сълзи, и учестено дишане. Нормално. Винаги трябва да ви занимават с фрагментите, с подробностите, но никога няма да ви покажат цялата картина, причинно-следствените връзки за нея.
Правят се внушения, краткият, но всъщност шарен списък на който е:
Виновен е ислямът. Спонтанният извод е - вън всички мюсюлмани от Европа! Ще гласувам за този, който ми го обещае! И аз от своя страна обещавам да не се възмущавам, когато видя, че ги разстрелват по улиците, или ги мачкат с по-груби средства.
Виновни са пришълците, лъже-бежанците. Ответната реакция всъщност беше светкавична - още същата вечер запалиха лагер на лъже-бежанците в Кале.

image

Виновен е ИДИЛ. Те взеха отговорността, похвалиха се! А за това, че ИДИЛ е дошъл чак до Париж, и избиват французи, точно както избиваха заложниците-руснаците в Норд-ост, виновна е Русия, и Путин, който ги вбеси с бомбардировките си от 01.10.2015!
Виновни са евро-политиците, и най-вече сегашните глави на западните евро-държави! С тази си тъпа, малоумна, и късогледа политика създадоха тези уязвимости!
Виновен е световният тероризъм! Къде е това, какво е, къде му е адреса, лицето, контактните данни, идеологията, не се пита! Ще го победим с “Аз не се страхувам!”, “Аз съм Шарли”, “С толерантност, и дипломация”, “Ще ги интегрираме въпреки всичко цивилизационно”, “ние сме против насилието”, и прочее тежки безумия, с които някак си трябва да убедим хиените в средата на овцете да станат вегетарианци, и да запеят “Харе Кришна!”
Списъкът, естествено, може да бъде продължен с едни или други вариации на тези прости клишета, но важната част от задачата вече е свършена: обществото е наплашено, объркано. Не знае, откъде ще му дойде, гневно е, и има тежки претенции към политици, политики, и институции, без да знае - какво точно иска и откъде точно му идва. СМРАД нагнетяват с едни и същи мантри от сутрин до вечер “драгите зрители”, но не знаят, не казват, и не обясняват главното.
Кое е главното ли? Ами същото, каквото е било - откакто свят светува: отговорът на главните класически въпроси от древността, до наши дни:
1. Кой има полза? Кому е изгодно? Кой има нужда от това? И защо именно?
2. Кой има възможност да го направи? Кой има технологическа, квалификационна, организационна, финансова, кадрова, и друга мощ да го направи? Кой го е правил по този начин и преди, ако щете?
Само отговорът на тези два главни въпроса, и субектът, който съответства и на двата едновременно, а не само на единия, е верният отговор на задачата.

image

Крещели са Аллаху екбер!
викали са, че това е отмъщение за Сирия.
направено е синхронизирано, минимум в 6 точки едновременно.
Оланд популистки беше започнал да говори за сътрудничество с Русия, но Франция винаги е била под руско влияние а мистрал беше поръчан точно за Саудитска Арабия;
това се случва точно ден преди преговорите за Сирия във Виена;
На 12.10.2015 ЕС настояват Москва да спре бомбардировките, САЩ им пригласят (или заповядват на всички). Накратко, заповядват на Русия да спре това, което те уж са правили преди това, цяла година. И което те правиха незаконно, за разлика от Русия.

image

на 13.11.2015 главата на турската разведка Хакан Фидан съвсем сериозно предложи да се признае ИДИЛ за държава; Същото е цитирано и от AWD News.

на 05.10.2015 Франция казва, че ще си помисли много сериозно, дали да подкрепи Трансатлантическото търговско споразумение, ако не бъдат отчетени нейните интереси. Напомням - това е същото това ТПТИ, което е крайната цел за унищожението на всякакви остатъци от държавни суверинитети даже и за западно-европейските страни. И което е кръвно, спешно, остро необходимо за САЩ да бъде подписано колкото се може по-скоро, преди техният ЕС да се разпадне окончателно.                                                                                                  image
       
Защо Путин не закача евреите олигарси и защо е в близки отношения с Шабад Любавич, за които е създаден специален закон в Щатите, подписан от Буш старши-H.J.RES.104. В чест на Менахем Шнеерсон. С какво Русия е по-различна от Щатите, след като се управлява от евреи? Половината са явни евреи, другите като Путин крипто. Защо Путин не защити християните в Сирия?   


Напомням:
САЩ уж бомбардират ИДИЛ цяла година. Твърдят за 10,000 убити идилци. Които обаче никой никъде не е виждал. Няма отмъщение, няма джихад, няма фетви срещу САЩ. Няма даже мрънкане.
Русия бомбардира от месец и нещо - бомбардира не ИДИЛ, а все умерената сирийска опозиция, и други опозиционери, все хубави хора. Но в резултат (кой знае защо) именно ИДИЛ сипят закани и заплахи срещу Русия, били много и били много сърдити;

image
           
 
Така наречената "Ислямска държава" е създадена от военни, верни на Садам Хюсеин, с помощта на кремълския кагебистки режим и финансирани от САЩ,  всичко  което вършат, става не без съгласието и одобрението на наставниците им.             АМЕРИКАНЦИТЕ ПОМАГАТ И С ФАЛШ ФЛАГ КЛИПОВЕ, МЕЙД ИН ХОЛИВУД


Франция бомбардира от няма месец. Бомбардировките им са направо почесвания, в сравнение с денонощните бомбардировки от Русия. Преди края на септември бомбардираше, ама съгласувано със САЩ, и Израел. Което означава по-скоро доставки от въздуха, отколкото истински бомбардировки. И получи терористична операция, която изисква минимум 1 месец и нещо подготовка, в 6 места в столицата Париж, с над 150 убити.
И най-важното: откога има ислямски тероризъм: От края на ноември 1973. Защо? Писал съм - кое историческо събитие дава началото на това явление.
Толкова за джокерите. Мога да дам и още доста, но и тези не са малко. Даже са предостатъчни. Да започваме.
Да виновен е ислямът, по точно създателите му ционистите. Да, крещят Аллаху екбер! Да, сурите в Корана съдържат препоръки за особено мъчително унищожение на неверниците, така е. Това е свещена книга, където наставленията за нечовешко отношение към другомислещите са подробно описани. Само, че, в света има над 1 млрд мюсюлмани. Огромната част от които са си съвсем нормални, прилични хора. Даже мнозинството от тях са си добри хора, но само със себеподобните си. А тези, които практикуват този нечовешки сатанизъм, като ИДИЛ (30,000-80,000), са някакви малки части от процента. Във Франция, Германия, и в другите западно-европейски страни живеят милиони мюсюлмани. С тях, и тяхната интеграция има определени проблеми, които в сегашния политически модел са направо нерешими. Но това не е отговор на двата същностни въпроси: те нито имат интерес, нито го могат. Не и по този начин.
Виновни са пришълците, лъже-бежанците. Да, сред лъже-бежанците огромната част са си наистина бойци-главорези от ИДИЛ. Това е армия за нахлуване, безспорно. Те само донякъде обаче отговарят на втория въпрос - те биха могли..но не просто така. И още по-неубедително отговарят на първия - кой има полза? Тази неубедителност се компенсира от внушението, че достатъчно условие да организираш терористичен акт, да вложиш в неговата подготовка маса обучение, снабдяване, логистика, време, пари, и координация, и да си просто мюсюлманин. Щом си мюсюлманин, значи, любимото ти занятие е ако не да режеш главите на неверниците, то поне да организираш терористични актове в големите им градове, даже направо в столиците им, нали така?
Виновен е ИДИЛ. Да, на ИДИЛ им наредиха направо официално да вземат отговорност за това. Да, ИДИЛ отговарят (но крайно неубедително, от технологично-организационна гледна точка) на втория въпрос: кой може да го направи. Въпреки, че подобна операция не им е съвсем по възможностите. Но ИДИЛ също неубедително съответстват на първия въпрос: кой има полза? Освен това, нека не забравяме, че ИДИЛ изобщо не са самородна армия. Те са последната нерегулярна и боеспособна армия на САЩ, не на някой друг. И САЩ не го крият. Признава си го и Хилъри Клинтън. Джон Маккейн си се снима с тях. Същото повтаря и Барак Хусейн Обама. Те си ги обучават, от обучените умерени остават едва 4-5, при цена от 500 млн за обучението им, но тури му пепел. Снабдяват си ги с тойоти, охраняват си ги с Апачи, военната техника “попада” у тях с хиляди. Ако всичко това е вярно (а то е - натиснете на хипервръзките, ако не вярвате), излиза, че ИДИЛ самостоятено такова нещо няма да направят. Не могат. Трябва някой да ги накара. И специално това, даже и да ги накарат, пак няма да могат. Друг им е профила. Но щом те са поели отговорността, значи, им е казано. Също като с поетата отговорност за руския самолет над Синай, където загинаха 224 човека. Те казаха, че са те, но всъщност нямат ПВО, което да свали граждански самолет на над 8000 метра височина. Значи, САЩ дотук само за няма 1-2 седмици двукратно ги накараха да вземат отговорност за нещо, което не са направили. Някакви мисли?
Виновни са евро-политиците не,...но техните кукловоди. Това, че евро-политиците, от типа на Меркел, Оланд, и тям подобни говорят неща, които само хора, тежко ранени в главата, или с не много силен ум биха говорили, е медицински факт, с който няма смисъл да се спори. Също като с българоезичните марионетки Плевнелиев, и Борисов. Това са нещастници, които вземат самостоятелно само едно решение в живота си - кога да посещават тоалетната. Те могат да носят някаква вина пред народите си, безусловно. Но това са хора-марионетки, които изпълняват чужда управленска воля. Очевидно е. На всички тях буквално им е заповядано държавите да престанат да работят като такива, да престанат да бъдат такива. И всички държавни институции работят зле, и се влошават не по силата на някакви естествени природни закони, или поради някаква тяхна лична глупост, а защото това са марионетки. Значи, вината на тези нещастници е само опосредствена.

image
              НОВ СВЕТОВЕН РЕД? I"m Ready


Виновен е световният тероризъм! Тази “версия”няма да си губим времето да коментираме.
Излиза, че това, което ни натрапват дрънчи на кухо, и фалшиво, както обикновено. Както беше с кулите на 11 септември, както беше с Брейвик, както беше със Шарли Ебдо в началото на годината, и с маса други фалшиви лоши театрални постановки, изпълнени от некадърни режисьори, и дваж по-некадърни актьори. Язък им за великия Холивуд, дето се вика, и за милионните хонорари на артистите им там.

image
           
Стивън Сегал беше номер 1 в холивудския антураж на Владимир Путин.

Тогава? Кой има интерес, и кой го може?
Ами вижте още веднъж жокерите горе. Помислихте ли си? Добре, айде - още няколко:
- всички терористи са убити. Няма кой да каже, и да разкаже. Тайната остава покрита с мрак. Също като на 9/11, и Шарли Ебдо. Съвпадения, какво да с еправи.
- захвата на заложниците в Батаклан беше пълно копие на захвата на театъра на Дубровка, по време на постановката Норд-ост, в Москва. В Москва беше изпълнен от чеченци, но организаторите им бяха други.
- и на 11 септември намериха непокътнати паспорти (въпреки температури, според които даже и бетона, и метала са станали на прах), и тук. Благодарение тези паспорти ни построиха версията “кой е виновен”, и се започна.
- и на Шарли Ебдо, и сега имаше фалшиви постановки (разстрела на легналия полицай), и на фалшиви актьори (една и съща “жертва” е участник пред камери и фотоапарати на 3 терористични акта в САЩ, и сега, в Париж)
- и пак ви повтарям - такава операция, синхронно, в 6 места, в мегаполис, изисква над 1 месец подготовка. При това - не за диви главорези, които не знаят - за какво служи тоалетната, и живеят в 12-13 век, а за сериозни спецслужби на големи и силни държави! на държави, чиито спецслужби имат опит! Само такива големи и силни държави, с такива големи и опитни служби, отговарят на втория въпрос: “кой го може?”. Служба, която може да организира:
Южнокорейския самолет, взривен от американците над Далечния Изток през 1983, уж от името на СССР;
Взривяването от израилските спецслужби на кулите-близнаци в Ню-Йорк, 9/11;
Бостънския терористичен акт;
Авиакатастрофата със самолета на президента на Полша Качински под Смоленск;
Разстрела, уж от самотния стрелец Андерш Брейвик на лагера с децата на норвежкия елит;
Свалянето на Боинга над Донбас;
Взривяването на автобуса във Волноваха, уж неизвестно от кого, и неизвестно защо;
Разстрела, пак уж от ислямисти на “журналистите” от «Шарли Ебдо» в Париж;
Свалянето на самолета над Синай;
“Изчезването” на малайския боинг в Тихия океан.
Такива спецслужби, които да отговарят на въпроса “кой го може” са само няколко в света. Великобритания, Русия, САЩ, Израел. Това не е по силите даже на Китай, Турция, Япония, Франция, Германия, или друга страна.
Сега остана да видим - кои от тези страни отговарят на първия въпрос: “Кой има полза?”.

image

Напомням основните вектори на интересите, и посланията: или у
казания за действие на пионките дегенерати
Оланд трябва да забрави вече да говори за сътрудничество с Русия; Франция трябва да подпише ТПТИ. Боя върху Франция трябва да накара и Меркел трябва да вземе по-бързо подобно решение. В това число и на преговорите за Сирия във Виена. Иначе...виж Петък, 13, Париж, 2015.
ИДИЛ е армия, оръжие на ционистите и йезуитите от Ватикана. И за спасяването и е задействана и Турция, от самото начало;

Начало на ислямски тероризъм: от края на ноември 1973. Вижте - кой го създаде. Агента на КГБ и Рокфелер  Хенри Кисинджер                        

image
                                                                                  След Втората световна война обаче Европа е разорена, с унищожена индустрия, икономика, и финанси. САЩ (ФЕД) казват: нашият долар е равен на злато. Дайте да ползваме долара, и нашата индустрия за възстановяването на следвоенна Европа. Ние сме стабилни, ще ви помогнем (не безплатно, разбира се, и не без лихви). Това е краткото съдържание на т.н. Бретън-Уудско споразумение (на името наи градчето Бретън-уудс, Bretton Woods, Ню Хемпшир, на границата между САЩ, и Канада. Събитието е епохално. Събранието е в хотел Маунт Уошингтън. Нещата тръгват, но...относително бързо свършват. Или увяхват, както вие си решите.
Защото умират скоротечно за има-няма 30 години. Точната дата на смъртта на Бретън-удското споразумение е 15.08.1971 година.

image


Какво толкова се случва?
Ами случва се следното: генерал Шарл де Гол, тогава президент на Франция, казва на САЩ (ФЕД):
- Господа (мешърз), дайте си ни нашето френско злато. Ето ви вашите щатски долари, съгласно бретънудското споразумение вие сте длъжни да го направите!
- Ама господин генерал, така не може! Ние сме съюзници с вас в НАТО! Между съюзници така не бива!
- Добре тогава, ние излизаме от НАТО (оркестърът свири туш, Франция действително излиза в този момент от НАТО!), за да не ви смущава това, но въпреки всичко, драги ми господа, ето ви доларите, дайте си ни златото!

image


Инато момче е бил женераль Де Гол, и, като видели, че с него на глава не може да се излезе, янките хъката-мъката, дали му златото с корабите.
Това е първият и единственният случай (до наши дни) когато някой изобщо си е получил златото от тях.
Светкавично на същата врата почват да чукат всички останали, чието злато било заменено за долари: Германия, Китай, Япония, Италия...много страни.
Досещате се, нали? Никой нищо не е получил!
САЩ са в паника, свикват екстрени съвещания. Разбират, че така не само всички ще си вземат златото, ами самите САЩ ще останат без злато. Ричард Никсън (Трики Дики) излиза, и съобщава: "Край! Доларът вече няма златно покритие!" Казва го малко по-иначе, разбира се, витиевато-политически, сочно, напоително, лицемерно, и политкоректно, но смисълът е същият.

image
Пред САЩ възниква страшния въпрос: как да заставим целият останал свят да ползва нашия никакъв долар, когато той вече даже официално е само една хартийка?!
Измислят го. Тогава Хенри Кисинджър работи за Нелсън Рокфелер, и за братя Рокфелер. В качеството му на нов държавен секретар на САЩ (от 22.09.1973) той отива, и устройва поредния близкоизточен цирк: насъсква Египет, и Сирия (стари военни противници от 6-дневната война през 1967 година 5:1), да нападнат Израел - на свещенния за юдеите ден Йом Кипур (Съдния ден): 06.10.1973 година. Но предварително са натъпкали Израел с оръжие, помагат им и по време на войната, както винаги, разбира се.
Войната е кратка, но тежка: 19 дни, свършва на 25.10.1973.

image


След победата на Израел над Сирия, и Египет Х.Кисинджър отива право в Ер-Рияд, при саудитския крал (стария, който почина преди около месец), и му казва:
- Имам за вас едно предложение от 4 точки, което съм сигурен, че ще ви е интересно да изслушате.
Предложение номер едно: Вие ще продавате вашия арабски нефт само за американски долари.

image


Предложение номер 2: вие ще продавате вашия саудитски нефт само по цени, които ние, и организациите, създадени, и контролирани от нас (ОПЕК, и т.н.), ще определят.

image

Когато Саудитска Арабия обезглавили 69 души – защо „демократичния свят“ не се възмути? Няколкото обезглавени американски и британски заложници от Ислямска Държава отприщиха сериозна „кампания на ужасите“ в медиите и доведоха до международна военна коалиция, водена от САЩ, срещу екстремистката организация.
Докато темата за ИД доминира в медиите, с лекото се пропуска какво се случва в Саудитска Арабия, която е член на Съвета за човешки права към ООН и един от най-големите съюзници на Америка във войната срещу екстремистката групировка.Обезглавяванията не изключват и малолетни лица. По данни на ООН поне един малолетен е бил екзекутиран тази година. Това нарушава конвенцията на ООН за правата на децата.


image

Предложение номер 3: Вие ще осъществявате всички сделки с вашия нефт само чрез наши банки, и наши банкови платежни системи.

image

Предложение номер 4: ако сте съгласни с предложения 1, 2 и 3, ние ви гарантираме, че вие никога няма да имате военни проблеми с държавата Израел. Същата, която победи 5 арабски държави в 6 дневната война през 1967 година (Алжир, Ирак, Йордания, Египет, и Сирия), и току-що, отново 2 от най-силните си съседи (Сирия, Египет).
Как мислите, какво му е отговорил стария вече в адхо-лока  саудитски крал?
Следващите десетилетия ясно са показали отговора на този въпрос.

image


Към тези 4 основни предложение има и още 2, по-тайни, и не толкова публично известни, но не по-малко сериозно действащи:
-...вие, арабите, до края на 80-те години няма да имате право с вашите нефтени пари да купувате земя, недвижимост, и компании в Европа, и в САЩ. Имате право да идвате в луксозните ни хотели, и курорти, да се глезите колкото си искате, но след това ще се връщате тук. Ще си знаете мястото. Ако след строителството на вашето регионално арабско благополучие ви останат свободни пари, които не знаете, какво да правите, ще ги слагате в наши банки, и/или ще изкупувате наши трежърис, държавни облигации на САЩ.

image

Освен това винаги, когато ви поискаме, ще ни осигурявате толкова хиляди диви ислямизирани салафи и уахаби бедуини със стъклен поглед, "бесни кучета на войната", колкото ни потрябват, за каквото ни потрябват, където ни потрябват.

image

Това е моментът на зараждането на нефтедолара на Билла Сварга. От този момент, до наши дни, когато говорим "долар", разбираме задължително "нефт", и обратното. Това е едно и също, сиамски близнаци, скачение съдове, даже синоними.       
   
image
http://www.prikachi.com/images/704/6662704M.jpg

image

https://www.facebook.com     

image

 Кисинджър е бил наясно, че Брежнев със сигурност знае неговия агентурен псевдоним в КГБ. Освен това по-вероятно е в оня момент Леонид Илич да е бил по-високопоставен масон от Хайнц Алфред, каквото е истинското име на родения в Германия еврейски интернационален играч. За тях интелектът няма особено значение. Важна е силата. Което връща човечеството назад в неговото развитие, към първобитните общности. А колкото повече светът заприличва на джунгла, толкова по-неприятен ще бъде животът на планетата.

Ал-Путин и Ал-Сиси- Cherchez le Juif/Търсете евреина-ционист/

image
http://via-midgard.info/news/parizh-v-ogne-terror-i-uzhas-vo-francuzskoj.htmГласувай:
4
0Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: budha2
Категория: Други
Прочетен: 6570246
Постинги: 4190
Коментари: 1127
Гласове: 1551
Календар
«  Май, 2020  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031