Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
16.11.2015 21:14 - СТРЕЛБАТА В ПАРИЖ ... ДОБРЕ ЗА ЕВРЕИТЕ?/ЖЕРТВИТЕ В БАТАКЛАН СА ИЗБИТИ ИЗВЪН ЗАЛАТА
Автор: budha2 Категория: Други   
Прочетен: 2083 Коментари: 1 Гласове:
7

Последна промяна: 19.01.2016 23:37

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
image

Свидетели сме ТРИ ГЛОБАЛНИ ВОЙНИ водещи се ЕДНОВРЕМЕННО:

"Войната срещу терора,"  "войната срещу Запада" и "войната срещу Асад."

Само в една еврейско-контролирана среда с Jewmerica и Джусия може да съществува такова странно и чудовищно състояние на нещата.           
image
                   
  Ето какво трябва да запомнят 
хората за атентатите в Париж в петък на 13 ноември 2015.

Bataclan концертната зала беше еврейска собственост, до 11 сеп 2015, когато еврейските собственици продават комплекса, който е семеен бизнес в продължение на 40 години.

Имаше учения, планирани и се случват на същия ден на действителните атаки и тези упражнения/учения са включени в събития на практика еднакви с това, което се разгърна в Париж, тъкмо навреме. 

Ръководителите на разузнаването на САЩ, Франция и Израел обсъдиха тези "спонтанни" събития едва две седмици преди атаките.

Всички предполагаемите заподозрени са мъртви, без да се остави някаква необходимост за проучвания, които биха разкрили, който е поръчал атентатите.

Стотици хора са присъствали по време на "атаките", все още никой не е направил никакви налични снимки или видеоклипове, които адекватно да документират престрелките и бомбените атентати.

Фактът, че ISIS се твърди, че е отнел атаките ясно показва, че UNEI (САЩ, НАТО, ЕС, Израел) терористичния апарат е добре познат, т.е. кой стои зад атаките, тъй като ISIS е UNEI изобретение с главния си щаб в Аман , Йордания, където ЦРУ ежедневно се срещат Мосад и по-нататък се планира изпращането на Tойоти и ракетни установки, направени в САЩ - както и следващия набор от фалшиви ISIS обезглавяване видеоклипове, докато все още се смее задниците им изключване за успешно заблуждаваш света с фалшива разказ за нападението на Delta Force в Сирия, което никога не се е случило.

https://truthnewsinternational.wordpress.com/2015/11/16/western-orchestrated-attacks-in-paris/

- See more at: http://www.henrymakow.com/
image

"Мащабните операции в Синай, в Бейрут и Париж не са съвпадение. Кой е всъщност големият подбудител ,който стои зад всичко това?"

image

- По принцип предвиждането на подобни атентати е много трудно. Но като имаме предвид как точно се случиха нещата в Париж, са очевидни следните няколко неща. Първо, атентатът беше извършен изключително професионално. Имахме една каскада от взривове. Експертите посочват, че терористите много добре са знаели, че в такъв един момент се изключва мобилната връзка, така както беше направено на футболния стадион. От друга страна, начинът, по който беше извършен, със синхронизацията на колите, с тези многобройни групи, тъй като антентатите са 6 или 7, подсказва, че не става дума за едни млади момчета, които понеже са радикални ислямисти, са решили по някакъв начин да дадат урок на френското общество. Става дума за изключителен професионализъм. Зад едно подобно събитие, естествено, че първият, който ще съобщи, че е отговорен, ще е Ислямска държава. Този път те изпревариха "Ал Кайда". Но кой точно е извършителят, особено в първия момент, е прибързано да се каже, че е именно Ислямска държава.-Автор: Боян Чуков 15.11.2015

image

Чрез насилствени сцени и съвпадение истерични заглавия, юдеите, които притежават медиите са гравирали в съзнанието на западния човек с Портрет на палестинеца:

Опасен терорист, който може да те убие на концерта, ресторант или в автобуса.

Не е изненадващо, че Нетаняху (лидера на световно еврейство не позволява на всеки евреин да казва, че това не е така)  просто предлагат на Франция "анти-терористична подкрепа" както на САЩ  с всички средства, които израелските агенции за сигурност и разузнаване могат да осигурят. Това че такива агенции сериозно охраняват синагогите, покава терористичните актови ще продължат, една компилация от флаш флаг терор плюс истински убийства, гоите ще си мислят че всичко е само театър. 

image
     
 Израелския премиер Бенямин Нетаняху шпионира Париж заедно с ISIS екстремист                                                                          
image

ЕВРЕИ на помощ! Биби е герой! Терористите ("араби") са злодеи!

image
                      Зад тази акция стои могъща централа, за която ислямска държава е завеса, бежанците са мощно оръжие, а терористите наивни хлапета. Исляма и бежанците нямат нищо общо с удара в Париж, но подхвърлените улики подвеждат разследването и публиката именно в тази посока. Защо? Кой има интерес? Европа е слисана, САЩ са в управленска парализа от изненадващите хибридни ходове на този, който стои зад всичко, което се стоварва върху главите на европейските и арабските им съюзници и бедните сирийци и хорицата от Близкия Изток и Северна Африка..Следвайки правилото на изключването, има само два варианта за отговор, според интересите на евентуалните конспиратори. САЩ - може,но само ако предположим, че Обама и администрацията му са отстранени от реалното вземане на решения по действията на държавния апарат. Иран,но само ако намесата на Франция и Запада не е срещу интересите на аятоласите, а то е. Ердоган, но антиислямистките настроения в ЕС ще пречат на членството на Турция. ИД, но те нямат такава способност, атентаторите не са под контрола им, нито имат интерес точно в този момент от обединяване на всички срещу тях. Китай - изключено.Остава това да са израелците с тяхното огромно влияние върху половината свят,с пряк интерес да принудят запъващите се до сега Обама и Европа да се намесят срещу арабите с войски, които ще са щит за Израел, защото влязат ли няма да излязат скоро и пр.Вторият са руснаците поради добре известните причини. Най-вероятно е обаче бежанската атака и атентатите да са съвместна операция на горните две, или поне единият да набутва другия.Мисля,че Путин е разбрал това и бърза да се измъкне от поставения му капан.Предположението, това да са световни задкулисни бизнес играчи има логика, но трябва да разполагат с мощта на ЦРУ, КГБ или МОСАД, което е най-вероятно  -  А. Гълъбов

Зад това събитие си личи професионализмът не на самите извършители, а на този, който е сглобил събитията през фаталната нощ. Което означава, че при такова събитие освен тези, които се натискат първи да кажат, че са извършители, може да стои някоя много мощна специална служба, която да го извърши под чужд флаг. От друга страна, хората са склонни да считат, че зад такива събития стои дадена държава или нейните спецслужби. Но аз бих искал да обърна внимание, че вече в нашия свят има огромни икономически субекти, които имат своя собствена глобална политика. Същите притежават и всички ресурси да извършат подобна варварщина. Едно е ясно - ние живеем в една нова епоха. Не че не е имало досега подобни събития, но не и с такъв мащаб. -  Боян Чуков 15.11.2015

Има една дълбоко състояние на еврейско влияние във Франция и в цяла Западна Европа.

И подобно на фалш флаг атаката Charlie Hebdo, еврейските лобита няма да позволят кризата да не се оползотвори.

Дори еврейката Le Pen е заета със сценария: "ислямския фундаментализъм, трябва да бъде унищожен"

А войната срещу тероризма ще бъде засенчена от войната срещу Запада.

Това няма да свърши ... докато евреите не вземат плячката си.

smoloko.com/

image

В интервю за Press TV, Скот Бенет посочи два сценария, като се аргументира, че атаките може да са или да не са извършени от ИДИЛ терористи или "чуждестранни лица".

Те биха могли да бъдат и "нещо като ционистката Мосад, МИ-6, операция на ЦРУ, или обучени бойци, които са обучени и финансирани от САЩ и Саудитска Арабия и много други",

Много скоро този терористична маниак машина ще започне удря навсякъде а тя няма навик да щади дори своите собствени извършителите и привърженици. Фалшиви знамена, реални атаки и такива убийства ще станат толкова объркани заедно ... че това ще е, новия пси-он тероризъм.

image

Френското правителство /обикновенно използва под наем израелски агенции за сигурност/ е убило жертвите и след това да ги засаждат обратно на сцените. Това обяснява напълно защо няма реална стрелба. МЕКСИКАНСКАТА жертва е била потвърдено жива и невредима СЛЕД 
"стрелбата" в BATACLAN  ,за да свърши обратно в САТАНИНСКИЯ TЕАТЪР НА МЪРТВИТЕ за ФОТОСЕСИЯТА. Това мексиканското момиче е взето под стража, убито, е и доведено обратно в Bataclan като са я влачили към мястото, където са я пуснали мъртва. Това обяснява следите от кръвта по пода в Батаклан, защото те са влачили убитите и са ги нареждали за фотосесия. Дали всички са избити извън залата?
image

image
www.philosophers-stone.co.uk



Гласувай:
7



1. oranjevia - Евреите са май наистина. Иначе И...
23.11.2015 22:09
Евреите са май наистина.Иначе Израел колкото и да се мъчи не може да се пребори с арабите.Поне не така ,че да си подсигури безметежни бъднини.Арабите винаги ще го цъкат по-малко - ту отляво ,ту от дясно.Този е правилния начин-като сбиеш големия Араб с някой още по -голям,че и по опитен в унищожението.Някой с капацитет след като спечели голямата война да премаже ислямизма така ,че да забрави за уахабизма. Подмамваш араба да нападне здраво, след като преди това си представил баба ти Европа като изпедерастена и беззащитна.Само ,че баба ти заедно с руската меца се връща оттам накъдето арабите отиват.Въпросът е дали бабата и мецата ще узреят за истински бой преди арабите зацъкали Еврейско.Защото евреите да живеят с християни могат ,но не мисля ,че ще заживеят заедно с мохамедани като подчинени 2ра ръка на халифа .
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: budha2
Категория: Други
Прочетен: 8715634
Постинги: 4190
Коментари: 1130
Гласове: 1577
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930