Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
02.12.2015 15:49 - Медали, ордени и Орденът на КА
Автор: budha2 Категория: Други   
Прочетен: 9916 Коментари: 0 Гласове:
2

Последна промяна: 24.03.2016 21:00

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
image           Орденът - преобърнат пентаграм

image
  http://s58.radikal.ru/i161/0905/e3/b8b0587c95ab.jpg

Червената звезда като символ на революцията - въведена Лейба Бронщайн (Троцки). Това е добре известен иудейски символ - Звездата на Соломон (символизира Петокнижието Тора).
image
https://reibert.info/attachments/66817993_medallarge-jpg.1445024/
image
         "Медал на конгресса на САЩ"
image
                    Медал на честта НАСА
image
 
       
В християнството, обърната пентаграма е тълкувана като символ на преображението на Христос на планината Тавор. Именно в този смисъл, обърната пентаграма се е изобразявала на православни икони в християнски църкви

image
              Преображение Господне
image

Към тази картинка отдавна сме привикнали, но значението и е изгубено или скрито толкова дълбоко, че дори самата църква не може да обясни ясно какво означава този полумесец. Може би с историята за лодката, в която душата на починалия си отива ... и така самата църква попада в безумието на ерес, с която се бори толкова усилено.Котвата - анкор - закотвяне на душата в матрицата от Петър. Елате да ви науча как се лови не риба а души.
image
          Ф
лага на Богдан Хмелницки .
image

Тези гербове са на градовете Конотоп, Белозёрска и Зенькова. Веднага аналогия с мюсюлманските и еврейски символи. Шестоъгълна звезда. Не се заблуждавайте, че е еврейска изобщо, не е. Това е символа на императора на Османската империя - Дауд - крипто евреи, днес преселили се в Саудитска Арабия, бащата на известния цар Соломон, но Соломон го нарекоха библейските писатели, а приятели и познати го наричали Сюлейман ибн Дауд. Обърнете внимание на съвременното турско знаме.
image

Слънцето, кръста и звездата са от същия характер, само по различно нарисувани, така че е възможно, без да се страхуваме от обвинения за жонглиране с факти да посочим, че кръста просто "мутира" с течение на времето в резултат на променените културни нагласи, в звезда!

image
image

image
http://www.buzina.org/images/joomgallery/originals/_10/_2_20131104_1009021128.jpg

«Ордата на Ногай», е намерила историческо отражение в древното име на улицата "Ординка" в Москва Орда Naga/ Орда-Нагай/Нага/Долна земя => Орда_н_га(-й) => «Ординка», или «Иордан_Кай» Между впрочем, «Ордынка» = «Ордин_ка» дава => «Орден Ка» Между другото, "Ordynka" = "Ordyn_ka" т. е. означава «Орден на дракона-змей», доколкото «Ка» - това е дракона-змей / защото "Ka" е дракона змия. Най-общо казано, думата "Нага-й" в словото РА е представено като: Нагай Na_Gay = = "враг на човека -Ka последовател. Лингвистичната връзка на думата "Нагано" змия се характеризира с факта, че казаците отдавна наричат "нагайкой, камшик" змиевиднта камшик/плетка. В Египет, змията "Кобра", е наречена Naja Haje = "Ная хая" => "Naga (-ya/я)." Следователно, "Нагай (-ската) Орда" - " Кобра орда" е "змийска орда", преди това показахме, че дракона змей Хор-Христ Христос е Сим. Доколкото бе установено по-горе, че"Нагай Orda" е "змийска орда", то ще бъде вярно и следното твърдение: Сим-Орда = Нагай-Орда = «змийска орда» Съгласно правилата на словото РА, Наг (-и,ай) - е този, който следва Наг (ите). С оглед на прехода «г» в «к» в резултат на заглушаване в произношението на съгласен звук, гръбнакът на [H] = [HK] може да бъде озвучен като Ник = Ника. Но "Ника" - това е едно от най-известните имена на Хора-Христа Христос. Оказва се, че с помощта на езикова реконструкция ние бяхме в състояние да докажем, че Нагайската Орда е Ордата на Ники т. е. " Ордата на Христа". Ето защо на Руската православна църква (ние съзнателно използвам думата "Русия", доколкото "руска", е че не е - в "RAOS (и)" = "във величието на Sun Ra/Слънцето Ра ", тя не му вярват и не му се покланя), покланяйки се на Христос като ариански бог, както се нарича при "западно - православните (-alnoy)", т.е. терминът "Орда_Докс" / "Orda_Doks"- Ортодоксално. Тъй като "докс" на Латинска означава "Faith"/"Вера", то Руската православна църква е Църквата на "Horde вярата" /"Орденската Вяра".Защото тя вярва в Христа, той е Христос, който е в основата на "Ордата на Faith/Вярата", което означава, че Нагайска = Татарска змейска Орда, от Долната Земя, действително се явява "Христова", това е, "Ордата на Христос ." Както обикновено се случва в такива случаи, "някои другари се съмняват" - наистина, читателят може трудно да разбере, че нагите - татари всъщност са били християни следващи дракона змия - Христом -Никой.

image

Обърнете внимание на флага на Нагасаки, който американците считат за излишен над градовете на островите на Япония. В центъра на Пентаграмата същите тау кръстовете и луничките! А Османския и чекисткия КГБ орден са показани като обърнати пентаграми известни като сатанински символ на Бафомет. На Chekist (в този случай, оформлението/макрта не е одобрен за ордена на Дзержински. Но в основни детайли този орден "преместили" като Ордена на Червеното знаме.) също и масонските символи - чук и плуг. Плуг се счита за еквивалентен на коса или сърп.

image

А що за символ е "червената звезда"? Обърнете главата си към небето, и ще видите? A ... Точно така. МАРС! И това е Бога на войната, така или иначе. Ето защо, за военния тази символика е разбираема. Земята под сянката на Марс - бога на войната.

image

Пълен комплект. Но ... това е чук, а не кръст и полумесец, а не на месец. Може би. Просто може би не съвсем. Ако някой Ви е казал, че това съвсем не е факт, тогава какво е. Отдавна е известно, че сърп и чук са древни символи на масоните. Карл Маркс и Фридрих Енгелс, са свързани с две масонски ложи, символите, на едната от тях е сърпа, а на другата - чук. А сега погледнете на герба на Австрия:

image
Ето ви месеца. Ето ви и кръста. Масоните бележат територията си като порове. Контролираните държави винаги има държавни символи, които принадлежат към тайните общества. Така двуглавия орел с меч в лапите си - показва за тридесет и трета степен на посвещение.

image


image

INRI е абревиатура за: IESVS·NAZARENVS·REX·IVDЖORVM (Иисус Назарянина Юдейският цар.)

image

Знак за рицар на двойия орел посветен в Шотландска масонска ложа.

image
              Трон на майстора на масонската ложа във Вашингтон.

image
  
Ако лондончаните са толкова горди със светилищата си, защо не пишат за този църква, като например за Лондонската кула, площад Трафалгар, Стоунхендж? Може би се страхуват от уроки? Може би това е така, защо дори фотографиите на "храма" са толкова малко.

image

Може би въпросът е, че църквата "не е много традиционна"? Например там са.... баптисти или мормони? Не. Във всяко християнско вероизповедание задължителен символ на религията е - кръста. Кръст и нищо друго, така че и сляп евреин случайно да не обърка църквата със синагога. Да, кръстовете са различни, но все пак се пресичат. Ако видим полумесеца, ние разбираме, че това е една джамия. Ако на предната част е "звездата на Давид", тук за християните и мюсюлманите - няма място.

image

Но тогава, какво трябва да си мислим, ако на камбанарията, не е кръст не е звезда, не е полумесец, не е петел, и т.н.? На кого се покланят, ако вместо кръст върху купола има? !!!

image

Явно Свети Георги (известен като Вишен, още като Вишну) е отбелязал змията с копие, но потомците на влечугите са оцелели и са се установили на брега на Темза?


http://kadykchanskiy.livejournal.com/



Гласувай:
3



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: budha2
Категория: Други
Прочетен: 8739016
Постинги: 4190
Коментари: 1130
Гласове: 1577
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930