Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
14.01.2016 08:49 - Най-голямото тайно общество разкри истината: Бойко Борисов – потомък на дракона Исус Навин
Автор: budha2 Категория: Други   
Прочетен: 1304 Коментари: 0 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
image

Наистина изненадваща информация дойде от най-неподозираното място и остави историци и учени със зейнали усти!
Бойко е потомък на най-важния „човек“ в историята!?

image


Ордена на Сион, който се смята за една от най-тайнствените организации в света обяви, че се до броени месеци ще направи безпрецедентно разкритие – списък с живите потомци на самия Исус Христос, а те днес са цели 8978 души, предава WNDR, цитиран от BRADVA.BG!

image

Орденът на Сион са наследниците на тайна организация, която съществува от годините на ранното християнство. Легендата гласи, че Исус и Мария Магдалена са имали деца, и след разпятието, тя бяга от Юдея и се установява в земите на Южна Франция.

image

Точно от техните наследници се заражда и династията на Меровингите, които се смятат за директните потомци на Исус!

image

Дан Браун популяризира тази теория в своят световен бестселър „Шифърът на Леонардо“
Тайната организация, която през 50-те години на 20-ти век е преименувана на Ордена на Сион са пазителите на кръвните потомци на Исус. Явно днес те виждат сериозна заплаха, за да направят подобно историческо разкритие!
Според председателя на Ордена на Сион барон Луй-Едуард ДюБолей през последните години редиците им са изтънели, а заплахите за светите потомци са се увеличили неимоверно. Той е признал, че Ордена вече нямат капацитет да се грижат за сигурността на наследниците на Исус. Точно за това старейшините са взели историческото решение да разкрият конкретните им имена, с надеждата, че „добрите християни по света ще се погрижат за тях и ще ги пазят от заплахите на нашия свят“

image


Барон Луй-Едуард ДюБолей е обсъдил разгласяването на имената с Папа Бенедикт 16 още през 2011. Светия отец е изразил силно безпокойство за импликациите, които подобно разкритие би имало върху християнската вяра.
Но кои са тези хора!?

image

Според водещият немски историк Ханс Гюнтерман, сред имената на потомците на Исус ще видим мнозина държавни лидери, включително и тези на Русия и България!
Историкът твърди, че тези хора притежават изключителни качества и заложби, които им позволяват лесно да се издигнат до върховете в обществото.

image

Подобно на техните предци Меровингиите, те са смели и амбициозни, но качеството, което ги откроява най-ярко е способността им да установяват енергийна връзка с обикновените хора и да се превръщат в „харизматични лидери“ – какъвто е бил самият Исус!
Но кой е наследникът на Исус сред българските управляващи!?

image

Повече от ясно е, че описанието на Гюнтерман изключва това да е президента Плевнелиев.
Единственият, който остава като потенциален кандидат е самият премиер Бойко Борисов, който наистина притежава гореизброените качества!

image

Той е смел и амбициозен, но това, което го превръща в изключително успешен и популярен политик е неговата харизма и подходът му към обикновените хора.

image

Точно като Исус, той е омайва масите, което му позволява да печели избори след избори с все по-убедителни резултати!
Дали Бойко Борисов е в списъка на барон ДюБолей, ще видим до броени месеци, когато се очаква братството да разгласи имената!

image

В ерата на Кали всички добри качества на хората намаляват и всички нечисти качества се увеличават. Царете стават точно като магистрални разбойници. Властни мъже с много грехове управляват всички човешки прослойки на земята.Дръзкото и арогантно отношение ще е равносилно на начетеност. В Кали-йуга, само богатството ще се счита за знак на добро раждане на човека, правилно поведение и благочестиви качества. Законността и справедливостта ще се прилага само от силният на денят.Дадено лице ще се счита за нечестиво, ако то не разполага с пари, а лицемерието ще се приема за добродетел. постепенно Земята ще се изпълни с покварени хора, а този, който е най-силен в рамките на класата(кастата) ще получи политическата власт.

image



paparak.bg/



Гласувай:
3



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: budha2
Категория: Други
Прочетен: 8687308
Постинги: 4190
Коментари: 1130
Гласове: 1577
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031