Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
18.01.2016 19:55 - Кой, кога и защо създаде наци-вампирите в България
Автор: budha2 Категория: Други   
Прочетен: 1501 Коментари: 4 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
image

Когато преди години на сцената се появиха полуграмотните маргинали от "Атака" те бяха определяни и като политуроди. Някои хора се обидиха, вероятно бяха гласували за тях. Интересно е, че за тези фашизоидчета бяха гласували предимно хора с крайно леви и крайно десни възгледи. Нищо чудно – обединяването и ограбването на българския народ води до лумпенизиране на широки слоеве. И на второ място – представяха си, че атакуващата "глутница" е част от социално-патриотичната опозиция.

image

Не можеха обаче да бъдат, защото става дума за поредно недоразумение - смесица от психари, неудачници, откровени идиоти, хомосексуалисти и педофили, т.е. поредна нашенска политшашкъния, вкупом доказващи тезата за лумпенизирането на политическия живот. Закономерно. В низходящата градация: Костов-Стоянов - отмяната на Народния съд - връщането на "имотите" на Кобургготски, липсваха само тези фашизоидчета с амбиции да се докопат и те до властта, за да изпълнят поставената им задача, която с мизерните си интелекти, не могат да схванат.

image

Много бързо крайнолевите елементи отпаднаха. Останаха крайнодесните. Но не използваме за тях думата "фашизъм", защото той все пак беше със сериозни изпълнители и изпълнения. А тук имаме едно неграмотно плагиатстващо ямболско фотографче, избиващо психо- и сексуални комплекси с врещене и хулиганство.

image

Жалко и смешно беше, че на тези сбирки се появяваха и някакви хора, претендиращи да са "пропагандатори на патриотичната идея" - специалистът по всевъзможното бръщолевене Пантев, експертът по душевността на японското население покойният Семов, винаги готовият да участва в нещо бръмбаролог Берон, протежето на известната шпионска шушумига Любен Гоцев - Величков, представляващ ужким левия съюз "Защита", кабеларският политолог Христов, наивистите от кръжока "Нова зора", едно чалгаджийче - педофилче, инфантилното внуче на изкукуригалия стихоплетец Ралин, чиято майка пък беше конкубина на фюрерчето, някакви "народни трибуни", музейният работник Димитров, специализирал се в събиране на фустите на царските щерки, бургаската кабеларка Симеонов и още няколко стресирани, комплексирани и маргинализирани от процесите след 1990 г. личности, чийто национализъм се изразяваше в призивите да се бият циганите и турците, трансформирани в ямболски фашизоиден фолклор. Неслучайно единственият адекватен въпрос беше "откога този 150-сантиметров левент Сидеров не е ходил на психиатър." За да се стигне до сегашните циркове във НАТФИЗ.

image

Какво правеше прокуратурата, въпреки че Наказателният кодекс гласи, че всеки гражданин на България, който публично пропагандира фашистко устройство на държавата или призовава към ненавист заради национални, етнически, расови, религиозни или нерелигиозни причини, подлежи на лишаване от свобода? Кой регистрира така наречената коалиция, а след това и партия "Атака"? Още повече, че ставаше дума за фашистки рецидив на забранения завинаги от Нюрнберг вестник на Гьобелс "Атака" (Ангриф), появил се в Германия през 1927 г., а след това и във фашистка България, като орган на българските нацисти. Кой позволяваше неофашистките кабеларски изяви на други подобни екземпляри?

    image

Жалка картина! Но, когато се стига до техните кукловоди, се разбира, че те в общи линии са подбрани дистанционно така, че да бъдат манипулирани от онези, срещу които така настървено "воюват", в това число за разпалването на етническо напрежение в един изключително важен момент за България, Балканите, Европа, и за неутрализиране на автентичния народен потенциал и подмяна на понятията, като чрез тях се представя патриотизма като нещо отблъскващо, за да бъде изкарикатурен и маргинализиран, а заедно с него и истинската социално-патриотична опозиция в България.

   image

Щетите са големи. Това е и причината да следим този проблем.

       image

Истина е, че има голямо социално търсене на сила, която от една страна да предложи концепция за национално възраждане, а от друга да е близка до социалните позиции на левите сили в Европа.

 image

Тук изключваме така наречената "лява БСП". Обърнете внимание - същите хора, които предадоха и след това унищожиха левицата в БСП сега се опитват да мимикрират.

     image

На този фон атакаджиите, въпреки че останаха съвсем малко, имат да изпълняват три цели.

      image

На първо място, техните действия са насочени срещу истинската социално-патриотична опозиция и към внасяне на разкол в нея. Чрез тях, манипулиращите ги се опитват да представят социалните и патриотични сили като сбирка на невменяеми маргинали и шутове.

image

На второ място, чрез дискредитирането с техния екстремизъм и ксенофобия се търси формален предлог за репресивни действия срещу автентичната социална опозиция.

image

На трето място, трябва да се унищожи самата идея за социално-патриотична опозиция.

       image

Това не е нещо ново. По същия начин се използват аналогични крайнодесни фашистки образования в Западна Европа, които в моменти на социално напрежение (както сега) са използвани от управляващата олигархия.

image

Разбира се, такъв националистически кич като "Атака" не съществува никъде в Европа. Такова невежество не успяха да постигнат никакви скинхеди, сеещи ненавист и неприязън.

image

Неслучайно отдавна акцентираме върху дискусиите за патриотизма в България, но не на крайния национализъм или фашизъм. Фашизмът и нацизмът са диктатури на крупния капитал и преграда към народната съпротива чрез елиминиране на другояче мислещите. Нацизмът е идеология на потискането на едни народи от други.

   image

Нацизмът е патологична ненавист към социалната левица, отхвърляне на принципите на социалната справедливост, насаждане на йерархия и разделяне на обществото на висши и нисши касти.

     image

Нацизмът е дегенериране на обществото чрез неутрализиране на множеството добри хора.

    image

Това не е преднамерен примитивизъм. Такава политическа изтънченост не е присъща на маргинали, които не могат да разберат, че под думата нация се разбира единство от граждански характер и формулата "където е българинът, там е България", особено при нашето наследство от миналото и днешната катастрофа. Неслучайно тази формула беше възприета от двете най-патриотични нации в Европа - Франция и Германия.

image

Патриотизмът е простото "аз съм", което не се нуждае от никакви партии или декларативност, които доктринално да обосновават констатацията за собственото съществуване на човека, в неговата собствена субективност. Патриотизмът е колективното съзнание, което обединява множеството отделни индивиди в единно наднационално цяло, при което етническата принадлежност няма съществено значение.

image

Ето защо и съвременното понятие за патриотизма върви ръка за ръка със социално-патриотичната опозиция.

image

Но тези новопръкнали се националистчета не могат да схванат това защото са "вампири" на патриотичната идея, заради което нямат право на съществуване. И кой и защо продължава да толерира тези атакуващи психопати в парламента, което е и издевателство над законодателната логика.

image

Може би онези, които искат да внасят етническо напрежение, с което да извършат поредна "оранжева" контрареволюция в България, за да издигнат лозунга "Цялата власт на Дракула". Или искат окончателно да бъде компрометирана опасната за тях идея на патриотизма, която е антифашистка по своята същност и е олицетворение на естествената съпротива на човека срещу всички лъжи и грабежи, на привързаността към социалната справедливост и национална независимост.

image

Това са основните елементи на идеологията, която в крайна сметка ще бъде печеливша. Тя е много широка, но завършва категорично там, където започват атлантизмът и либерализмът.

 image

Вероятно в близко време национал-вампирите ще почнат да врещят, че "народът е глупав и че не ги заслужава". Явно не могат да се справят с максимата: "Умирай навреме". Значи, трябва да им се помогне. Поне лудници и затвори има в тази държава...

image

More from Strogo Sekretno



Гласувай:
1



1. nikikm - Така.
18.01.2016 20:57
От материала разбрах,че съм фашизоиден урод,лумпенизиран фашист.. и пр. Благодаря! Нито се сърдя,нито ме докосва.Не за пръв път се тегли дробна черта и без да се мисли,отдолу се натиква всичко,което е неприятно на автора или си мисли ,че е вредно и неприятно или че е прав!
Аз съм основател на Атака,създател на първата и организация в България и мотивацията ми е била единствено и само България и Българският Род! И до днес съм тъй! Не пожелах облаги,скарах се с фюрерчето и днес си кютам с 230 лв.стипендийка. Имаше доста непослушни,като мен,които си отхвърчаха! Та,като дялаш,говори за треските,а не за дървото!Явно не си много вътре в нещата,но не ти пречи да питаш,да разучиш нещата от различни гледни точки. Вярно е,че партиите се изграждат на мафиотска основа,че са планирани с определена цел от този или онзи,но последователите в основната си част са патриоти!Грехота е! Трябва да се винят тези,чиито подбуди са комерсиални или от властолюбие и друго,освен от Патриотизъм и идеализъм,естество!Немой така-сичко в един кюп и като последна инстанция! Жив и здрав,не ми дължиш отговор,нищо!Просто да знаеш!
цитирай
2. budha2 - Автора на статията е русофилчето
18.01.2016 22:52
Krassimir Ivandjiiski, из меня толька колажи таварищ Сидерова.
цитирай
3. nikikm - Торговля брат,
18.01.2016 22:57
budha2 написа:
Krassimir Ivandjiiski, из меня толька колажи таварищ Сидерова.


торговля! Пиши интересно и ..ето все!
цитирай
4. krumbelosvet - Не на колажите
19.01.2016 08:28
и обидните епитети.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: budha2
Категория: Други
Прочетен: 8731556
Постинги: 4190
Коментари: 1130
Гласове: 1577
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930