Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
20.01.2016 01:39 - СИМАНТОВ МАДЖАР: ДЕВЕТДЕСЕТ И ДЕВЕТ ПРОЦЕНТА ОТ ЕВРЕИТЕ СА БЕДНИ
Автор: budha2 Категория: Други   
Прочетен: 1806 Коментари: 0 Гласове:
5

Последна промяна: 20.01.2016 01:46

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
image
         Змията е в нас и ние сме в Световната Змия

"Евреите можеха да имат Уганда, Мадагаскар и други места за установяване на еврейско Отечество, но те не искат нищо друго освен Палестина. Не защото водата на Мъртво море, като се изпари, ще произведе пет трилиона долара от металоиди и метали на прах; не защото под земята на Палестина има петрол двадесет пъти повече, отколкото резервите на двете Америки заедно, а защото Палестина е кръстопътя между Европа, Азия и Африка. Защото Палестина е истинският център на изградената световна политическа система и стратегически център за световен контрол."
Наум Голдман
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
........А може би и България се намира на кръстопът


image

Повечето евреи се тревожат от високия брой на смесените бракове и че децата им все повече изучават общочовешките ценности.

Обаче опре ли до тях, тези неща не важат. Те се отнасят до другите, а заобикалят чифутите. Евреите имат право да не понасят останалите раси, народи, религии, „странности“ на характера, като половите отклонения, да речем. Обаче напълно заслужените от тях определения като расист, ксенофоб, хомофоб и т.н., е забранено да бъдат прилагани спрямо юдеите. Те са освободени от тях. Този род етикети не бива да им бъдат лепвани.

И още нещо, което е твърде важно. Другарите евреи могат безпроблемно да критикуват, даже да обиждат, религии [спомнете си изблиците на комунистите Соломон Паси и Емил Кало против християнството], народи, държави – даже онези, в които пребивават.

Но рече ли някой нещо справедливо против евреин, срещу юдаизма или Израел, на часа бива зашлевен. След плесницата на бузата му остава етикета с уникалния надпис „антисемит“! Това важи навсякъде по света. Най-вече – в онези страни, които се имат за „най-напреднали“ и „най-цивилизовани“. Но вече вървят към ариегарда на човешкия род, теглени към дъното от същата котва – интернационалното еврейство – „най-наболелия световен проблем“, както преди век ги нарече Хенри Форд.

Кой подсигури евреите с подобни привилегии?

Известният американски писател Филип Рот произлиза от нюйоркско еврейско семейство. В един от популярните си романи той пише:

„Същото се отнася и до гоите! Всички ние не сме били достатъчно щастливи, че сме се пръкнали евреи, нали? Понеже ми е дошло до гуша с гойското – това е гойско, онова е гойско! Ако е лошо, то е от гоя. Добро ли е, значи е от евреина!

Симантов Маджар е старейшина на пловдивския кагал на местните евреи. Зам. председател е на "Шалом" , чийто предводител е Емил Кало. И двамата произхождат от семейства на бивши АБПФК. Днес са пак активни борци ,но срещу комунизма, за разлика от бащите им, които са се борили срещу капитализма. /Нещо такова като Исак Паси и Мунчо Паси./ . Същата тази еврейска организация "Шалом" през последните години се опита да осъди вече няколко български журналисти и издатели/Волен Сидеров, Ненчо Ненов, Владимир Куцаров, Петьо Блъсков и др./ като "антисемити" по силата на онзи член от НК визиращ насаждане на етно - религиозна вражда. Опита се и чрез ДПС депутата Лютви Местан да внесе в НС закон за забрана на някои книги и публикации чоплещи скривани истини за еврейството. Същата тази "Шалом" редовно прави подборка на вестникарски публикации и книги, с клеймото "антисемитизъм" и ги изпраща в САЩ до централите на Световния еврейски конгрес и Антиклеветническата лига, чийто коркорбашия неотдавна бе на посещение у нас и бе приет на най-високо държавно ниво.Симантов Маджар по професия е инженер , бил е директор на завод, днес - пенсионер.

Г-н Маджар, какво представлява Световния еврейски конгрес? Оказа се, че може би е най-могъщата организация, щом като успя да отвори даже затворените швейцарски банки, които трябва да изплащат компенсации на "жертвите на Холокоста" ?
- Както има едно българско мото:"Съединението прави силата" , така и евреите имат мото:"Всеки евреин отговаря за всички евреи. " /От това мото се ползва най-вече Мосад, чрез т. нар. саяним- помощници, ятаци, спонсори на акциите му навсякъде по света, където живеят евреи - бел. ав. / Световният еврейски конгрес е сбор от националните организации на евреите по света. Негов председател е Аарон Бург, най-богатия човек. Председателят на българската "Шалом", Емил Кало е с право на съвещателен глас в Конгреса. Световният еврейски конгрес разполага със средства, защото евреите по цял свят продължават да събират данъка араха- всеки работещ отделя по нещо от доходите си за тези, които се нуждаят от помощ . Едни имат малки заплати, но човек като Рокфелер или Ротшилд, които имат много, дават много.
- Някакъв емисар на същия този Конгрес при посещението си в България отново повдигна въпроса за връщането на еврейските имоти на евреите.
- Еврейските имоти в България са били на два пъти отчуждавани. Първият по Закона за защита на държавата, преди Девети. Тогава евреите продадоха имотите си фиктивно. За чест на българите трябва да кажа, че после 80 на сто те се върнаха на законните им собственици. Вторият път беше в периода 1947-48г. Тогава се осъществи отчуждаването на едрата градска собственост. Евреите бяха принудени да ги дарят на държавата./В какво се изразява тази принуда върху представителите на вечно хленчещото каиново племе, г-н Симантов не казва- бел. ав. / . В Пловдив, например, такива имоти са еврейското училище и еврейския физкултурен салон/бившите вече Техникум по обществено хранене и зала "Макаби" до него, на бул. "Руски"/. Тук ,в Пловдив, срещаме голямо разбиране, но другаде, като Хасково и Ямбол, е много тежко. Там въобще не искат да ни върнат синагоги и училища. В София пък еврейската община притежава 50 на сто от х-л "Рила", който някога е бил еврейско училище.
- В България, според законите, собствеността се доказва, първо, чрез нотариален акт и ,второ, тази собственост се връща или на притежателят й, ако е жив, или на неговите наследници. Какъв наследник може да е една организация?
- В световното законодателство този въпрос е поставен иначе. В една съседна Гърция, например, закона също е друг- всички имоти, които са в града са притежание на тамошните еврейски общини. /И, тъй като България не е нито света, нито Гърция, то повече от ясно е, че еврейските имоти у нас са върнати не според българските закони, а в резултат на рекет от страна на Световния еврейски конгрес и ционистката Антиклеветническа лига с мощно лоби в щатския Конгрес.- бел. ав. /
- Излиза, че т. нар. еврейска община е държава в държавата?
- Ние сме учредени по Закона за лицата и семействата. Нямаме право на стопанска дейност. Издържаме се от наемите на имотите. Еврейската общност в Гърция /Солун е нещо като Манхатън на Балканите, щото е фрашкан с евреи- Бел. ав./ , например, стопанисва и експлоатира имотите до явяване на законния наследник. Естествено, ние не можем да се бъркаме в българското законодателство, но ще дойде ден, когато то ще отговаря на европейските стандарти. /Те, разбира се, не се бъркат, просто го прегазват. - бел. ав./
- Има си хас, след като под еврейски натиск се отвориха даже затворените швейцарски банки, какво остава за някакво си българско законодателство.
- Нашите най-големи проблеми са с връщането на еврейските общински имоти. Ние, евреите/които явно не се считат за граждани на България- бел. ав./ винаги сме събирали данъка араха, а това е данък, който се плаща на еврейската общност за поддържането на училища, лечебници, сиропиталища и т. н. Председателят на Комисията по стопанисване и реституция на американските еврейски имоти бе на два-три пъти в България. На семинари в София и Банкя, той ни обучаваше/!!/ как да стопанисваме и опазим имотите си. /Типичен пример за екстериториалност - бел. ав. / . Той не само идва в България на гости, тяхната комисия поддържа платен мениджър по имотите в България. Днес това е инж. Сара Коен. На нея заплатата й идва в долари отвъд океана. Същата тази комисия вече вече дари 180 000 долара за ремонта на 134 - то училище в София. И за новата синагога в София. По наше, еврейско, настояване и в Пловдив ще има училище, по подобие на 134-то в София. ,където ще се обучават и българчета, и еврейчета на иврит по всички дисциплини: математика, физика, химия и т. н. /Ще ги обучават, р азбира се и на това, как да мразят всички неевреи, понеже са гоим- говеда.- бел. ав. / . Всичко на най-модерно равнище.
- Извинявайте, но т.нар. еврейска община направо си е държава в държавата: със свои министерства на образованието, на здравеопазването, на финансите, на външните работи, на религиозните дела...Остава да си имате и министерство на отбраната и на вътрешните работи...Ама те и не ви трябват, щото работата им ги вършат Пентагона и Държавния департамент на САЩ...
- Ами животът ни е накарал да реагираме така. Ако застанете в наша синагога, ще видите паметници на загинали евреи през 1912- 1918г. Ние имаме от онова време двама полковници командващи дивизии: полк . Гарти, например. Гробовете им са ограбени. И след 1944г. имаме полковници.
- Богати ли са евреите? Твърди се и то аргументирано, че притежават парите и златото на света.
- Евреите не говорят за тези неща. Те нямат много пари. /Най-наглата лъжа, която съм чувал, след лъжата Холокост.- бел. ав./
Само, че разликата с шейха на Саудитска Арабия и Кувейт е, че те нямат бидета от злато. Имат бидета от порцелан. ДЕВЕТДЕСЕТ И ДЕВЕТ НА СТО ОТ ЕВРЕИТЕ СА БЕДНИ. Израел има най-високия икономически прираст в света, 22 процента, превърна пустините в цветущи градини...
- Да де, щото САЩ всяка година им снасят по 6 млрд. д. С такава сума ,ежегодно, и ние българите можем да го направим същото...
- ...Защото прибра съветските евреи/хазари, тюрки , нямащи нищо общо със семитите- бел. ав. / , които са готови /!!/ космонавти, лекари, инженери, учени и т. н. /И мафиоти, като Чорни, Лучански, Березовски, Рабинович, Гусински, Абрамович, Ходорковски и т. н. - бел. ав. / . Същите тези имена, същият този ум в Русия бездейства. /Направо да се чудиш, дали вече Русия не е напълно ограбена от еврейската мафия? - бел. ав. / . В еврейските руски селища, старейшините/вж. Протоколите на ционистките старейшини- бел. ав. / са се събирали , за да решат откъде да намерят пари, за да изучат еврейчетата./Как да грабят, лъжат и крадат православните християни? - бел. ав. / И, като ги изучат, да станат/олигарси?-бел.ав./ още по - умни, щото вложеното в тях ще се върне многократно/абсолютна истина- бел. ав. / . Като контраст нека упоменем онзи български виц, според който в българския ад дяволи не са нужни, щото всеки дърпа другия за краката във врящия катран. Ние си върнахме сградата на ТОХ-а и знаете ли колко наем взимаме- 840 000лв. /Тя все така си зее с ослепилите прозорци, но въпреки това ТЕ, събират почти милион, от нея.- бел. ав. / Ние имаме имоти в Пловдив, за които вземаме символичен наем от един лев! Като ви гледам и аз съм като вас- един и същи цвят на кожата, един език говорим, едни интереси имаме...
- Да, бе само дето съм православен християнин, т. е. гоя, а вие сте от "богоизбрания народ".
- За каква богоизбранност говорите, 6 млн. жертви сме дали ?
- Ако не най-голямата лъжа на ХХ век, то поне е най-доходоносната, само от Германия съдрахте 87 млрд. марки..Шоа бизнес.
- Това са инсинуации и антисемитизъм.
- Кой даде парите на Хитлер , за да дойде на власт? Не бяха ли това най-богатите евреи, такива като Ротшилд и Варбург ?
- Ами той си ги взе насила. Той ги уби и им взе парите.
- Не зная да е убивал Ротшилдови, Варбургови и Прескот Буш, дядо на днешния щатски президент. Те все така са си най-богатите. Ротшилд например има 500млрд. д. лично богатство.
- Господи, хайде да не спорим. Ако г-н Николов с неговите писаници ви харесва...Неговите книги са един сбор от цифри, които са съчинени. Парите нямат народност, нито мирис. Наркобароните, например, са из целия свят. Капиталът е интернационален. Евреите две хиляди години са в диаспора. И няма друг начин те да се развият, освен чрез търговия и лихварство, защото са нямали право на собственост върху основните средства за производство. Всеки, който води война, отива при гадния евреин да вземе пари, за да води войните си. Един Ричард Лъвското сърце така е правил например. Тези гадни евреи не са крали. Те е трябвало да правят пари чрез някоя услуга, която е липсвала. Евреите са намирали подобни ниши в света на услугите, те са станали лихвари. Евреите ще ви изкарат душата от работа. /Съвършенна истина, вж. "случаят Царфати" - бел. ев. / Тук, в България ние не работим / но събираме тлъсти наеми- бел. ав. / . Тук се лигавим. /Гад Зееви съвсем не се лигавеше- бел. ав. / . И България никога няма да има успех, докато стимулира две неща: рентиерството и мързела. /Щото България не получава финансови инжекции от САЩ в размер от 3,5 до 7 млрд. д. - бел. ав. / Няма държава, която да стимулира рентиерството. /А лихварството? - бел. ав. / Рентиерите, национален доход не носят! Ако аз тръгна с едно БМВ да сключвам договор с Израел, такъв няма да има, защото там ще си кажат, че съм прахосник.
- Де факто светът се управлява от евреи, чрез САЩ, там ционистите контролират Пентагона, Държавния департамент, финансите, печатат доларите...
- Ами колегите ви от "Марица" писаха преди време, че евреите чрез Моника Люински целят да свалят Клинтън. На Мароко, например, финансовия министър е по закон винаги евреин..
- Шестдесет процента от богатствата на Русия пък също се управляват пак от евреи,наричани от разни медийни компаньонки в България,"руска мафия", такива като Фридман, Гусински, Усински, Потанин, Березовски, Чубайс, Лучански, Ходорковски, Абрамович, Рабинович, Немцов, Явлински, и т. н. Някои от тях Путин вече ги поразгони...Но пък назначи за премиер пак евреин- Фрадков. Един от предшествиниците му, Примаков, също е евреин. В Украйна пък, Кравчук, един от тези , които ликвидираха СССР заедно с Елцин, както и Кучма- също са евреи.
- Ама защо е така, защото евреите са страхливи и не могат да крадат! Те само много могат да работят.
- Не виждам логиката. Нито пък някой ще повярва, че с честен труд може да се стане милионер и милиардер.
- Щом той не краде за себе си, а прави капитал за фирмата, в която работи, работата е ясна. Да сте чули евреин да съди брат си за имот, евреин да набие жена си, или пък евреин- кредитен милионер?
- Веднага се сещам за едно име, Соломон Анжел..
- Той не е кредитен милионер, той е взел парите на шараните.../т. е. гоим- говедата- бел. ав./
- Тъй и тъй сме тръгнали да си приказваме за евреи-мошенници, коренът на думата идва от Моше/Мойсей/ , ще ви кажа само още две имена- Сорос и Марк Рич. Оттам, откъдето е минал унгарския евреин Дьорд Шорош , "трева не никне"- финансовите кризи, обричащи на гладна смърт и мизерия милиони хора следват една след друга, вкл. и България. Колкото до аркадаша му Марк Рич, то той е замесен в "онзи" скандал с кредита от СБ за 150млн. д., който уж бе даден на България. Сметка така и не му е потърсена от никого. Пак Марк Рич е замесен в "онази" хлебна криза от 1996г., която бе изкуствено предизвикана по библейски образец/вж. митът за Йосиф в Библията./
- Господине , аз не разбирам, нямам информация по въпроса. Не знам, откъде вие я черпите. Ако отидете в "Отворено общество", там сигурно ще ви кажат за дейността на Сорос...Аз не зная, доколко е вярно това, което говорите. Аз съм един малък човек. Инженер. Ако ви интересува нещо от моята професия за машини, съоръжения...Не съм в този кръг, за да ви кажа, кое е истина, кое лъжа. Вие тръгвате от еди- коя си нация...не този има пари, той е безпардонен, независимо дали е етиопец или китаец...
- Има и такива евреи- етиопци и китайци...
- Не . Може да не е евреин. Може да е китаец и пак да е милионер. Ами вие одобрявате ли този , който прави атентати? Той е арабин, милиардер. Всеки различно ползва капиталите си. Кой е ползвал по- добре капиталите си , царска Русия, или болшевистка Русия? Вземете един Кувейт. Цъфти. А Казахстан има два пъти повече петрол и там хората живеят в сламени колиби. Казахстан на лошо място ли е ? Изнасят повече петрол от Кувейт. А за гладът в Етиопия пак евреите ли са виновни?
- За гладът в Етиопия и положението в Казахстан огромна заслуга има еврейските МВФ и СБ, по чието иго сме и ние днес, българите.
- Ама защо бе господине, говорите глупости ! Дали до 1990г. в Казахстан беше МВФ ? Където е стъпил болшевишкия ботуш- трева не никне- изнасяха капиталите си из цял свят без връщане, без лихва, без пари. Затуй са и бедни. /г-н Маджар явно не знае, че както колосите на болшевизма, така и цялата репресивна болшевишка машина е била изцяло контролирана от евреите...- бел. ав. / . Утре и Примаков, и него евреин ще го изкарат. Ами неотдавна и Киркоров се писа евреин. Шапката ми падна, когато получих списък на хора, които се пенсионират и , които трябва да получат пари от нас по този повод: бивши окръжни ръководители! Идват в синагогата и седят с кипи!? Бивши активни борци, които са си чисти българи...
- А, какво Ви е мнението, на Вас, като зам. председател на "Шалом" за щатската агресия в Босна, Херцеговина , войната срещу Югославия и т. н. ?
- А вас българите нали някога Русия ви освободи от турско робство ? Същото сега върши и Америка.
- А за геноцида на Израел по отношение на палестинците, които между впрочем са семити ?
- Израелците водят война срещу тероризма. Палестинските терористи избиха не малко невинни евреи.

image

Коментарът , както се казва е излишен!



Едно интервю на: ВЛАДИМИР КУЦАРОВ

www.otizvora.com/



Гласувай:
5



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: budha2
Категория: Други
Прочетен: 8686294
Постинги: 4190
Коментари: 1130
Гласове: 1577
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031