Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
21.02.2016 10:59 - Пенсионните фондове/Хиляди със запор на пенсия за дългове
Автор: budha2 Категория: Други   
Прочетен: 2476 Коментари: 2 Гласове:
6

Последна промяна: 21.02.2016 11:06

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
image
 
Според Талмуда ако гой направи добро на евреин, например  внесе парите си при него, то последния трябва да отвърне със зло като му присвои паричките, с цел да се възтанови  ин-ян/добро-зло равновесието във вселената. 

При тази смъртност в България средната възраст на живот е около 50 години.Така по голяма част от внесените пари остават за пенсионния фонд. Пенсиония фонд отделя вноските за 2г. на всеки вложител а следващите вноски си ги приватизира. Така с вноските на преждевремено или планирано сдалите богу дух се плащат пенсиите на оцелелите комунисти. 

Данни от КФН след внимателен анализ показват, че пенсионните компании са прибрали над 600 милиона лева такси и комисионни, а са довели до ОТРИЦАТЕТЕЛЕН РЕАЛЕН ДОХОД!!! или ОБЕДНЯВАНЕ на осигурените лица с 4% на годишна база. В допълнение - двете най-големи пенсионни компании са санкционирани за действия, които показват липсата на грижата на добър търговец и противоречат на интереса на осигурените лица?

А пък като се вземат предвид всички тези такси и се направи опит да се сметне истинска реална доходност на база брутните вноски на гражданите ПФ излизат на -4% доходност на годишна база.

Ето един пример. Брутни вноски от осигурени лица от началото Юни 2001 година до Март 2011 година:594 838 хиляди лева

Изплатени средства – Март 2011 – 106 858 хиляди лева, 2001-2011 година на наследници и осигурени лица - 11 199 хиляди лева.


image

Номинални резултат от дейността на принудителните пенсионни фондове




image

Гражданите масово получават заплати и социални помощи чрез банка на карта. Ако са длъжници, съдия-изпълнителите блокирали сметките им, защото не знаели, че в тях постъпват защитени пари.

Заради банковата тайна частни съдия-изпълнители запорират заплати и социални помощи по сметки на длъжници, въпреки че парите са недосегаеми по закон.
Хиляди са гражданите, чиито защитени доходи са блокирани, алармира шефът на гилдията Георги Дичев. Частните съдия-изпълнители настояват за промени в закона, за да прибират сумите, които в момента нямат право да вземат.

image


Те запорират сметки на длъжници, посочени от кредитора или при отговор от банка, че длъжникът има сметка при тях. Блокират ги, защото законът ги задължава, без обаче да знаят дали в нея изобщо има пари и ако има, откъде са - спестявания, продажба на кола или нива, заплата, пенсия или помощи за безработица, майчинство или инвалидост, които масово се получават чрез трезор на карта.

image
Възвращаемостта на Ню Йорската борса (Dow Jones) e 6-7% на година в последните 10 години. И това се счита за много рисковано инвестиране. Ако оставиш парите в банка на спестовен влог за 10 години, ще получиш 1-2%. И това се счита за инвестиция с малък риск. В какво ли са ги инвестирали тези юнаци, за да получат негативна възвращаемост за 10 години? В собственият джоб под формата на големи комисиони, заплати и такси за поддръжка на финдовете? Овцете ще бъдат стригани докато само пасат и блеят.



По закон социалните помощи са несеквестируеми, т.е. защитени изцяло, а трудовите възнаграждения и пенсиите - частично. "Заради банковата тайна не знаем, че по сметката се превежда заплата или помощи и в момента, които не можем да запорираме, така остават все пак някакви пари за длъжника, без да искаме", оправдавал се Дичев.

image
       Ренета Василева крипто еврейка - "Българинът не вярва, че мога да му разбия апартамента и да му взема телевизора и колата" 


Сега единственият начин длъжникът да ползва парите, които му гарантират минимален жизнен стандарт, е да представи на частния съдия-изпълнител, който ги е запорирал, удостоверение от работодателя или от НОИ, че по блокираната сметка му превеждат заплатата, пенсията или социалните помощи. Тогава той ще вдигне запора частично или изцяло.

image
                Чуждите парички трябва да станат наши    
                      Пенсионно и здравно осигуряване = комунизъм



Това трябва да се направи възможно най-бързо, защото преведе ли банката парите на частния съдия-изпълнител, връщане няма - сумата е дошла от запорна сметка, а не от работодател или от НОИ.


           Криптоеврей от Стара Загора:Кръв ще плюеш, но ще плащаш!  
image

"Този евреин беше известният Янкел. Тук вече той беше станал арендатор и кръчмар; полека-лека беше взел в ръцете си околните панове и шляхтичи, беше им изсмукал почти всичките пари и дълбоко беше ударил печата на своето еврейско присъствие в тази страна. Три мили наоколо не беше останала нито една къща незасегната; всичко западаше и старееше, всичко беше се пропило и останали бяха само бедност и парцали; като след пожар или чума беше опустошен целият край. " Гогол! От "Тарас Булба"

Граждани, останали без никакъв доход по тази причина, са подали жалби до Камарата на частните съдебни изпълнители, националния омбудсман и правосъдния министър, който контролира дейността им. "Опитваме се да им обясним проблема, но не всички го разбират. А и е трудно да го разбереш, когато останеш без една стотинка", хи,хи,хи,...коментирал Дичев.

image



Ръководството на гилдията е обсъдило въпроса с омбудсмана. Частните евреи-изпълнители и "адвокатът на народа" са категорични, че трябва промяна в закон, за да се защитят "хората-гоите".

Подготвени са предложения за поправки, които екпертите на Пенчев проучвали, преди той да им съдейства за законодателна поправка.

Вариантите са различни. Единият е в закона за кредитните институции и Гражданскопроцесуалния кодекс изрично да се запише, че заплати, пенсии и социални помощи в банкови сметки не подлежат на запориране. Тогава сметката пак се блокира, но банката не превежда на частния съдия-изпълнител трудовото възнаграждение или помощите, а останалата сума от нея, ако има такава. Това е възможно, защото трезорът има информация откъде са дошли парите в запорираната сметка.

image

Другият вариант е банковата тайна да падне за частните съдия-изпълнители, както е в много държави. "Без значение е как ще се подходи, искаме крайния резултат - да прибираме пари, които искаме да вземаме", категоричен бил Дичев.

Над 30 дни отнема блокиране на имот
Да се блокира имот на длъжник, отнема повече от месец. През това време той го прехвърля и кредиторът(комунист от заложна къща или банка) пие чаша студена вода. Тези случаи са стотици. Причината е мудната процедура. За да се наложи възбрана върху имот на длъжник, съдия-изпълнителят трябва да има скица на имота. Тя се издава от Агенцията по кадастъра и ако имотът е в район, за който има одобрена кадастрална карта, издаването й отнема 20-30 дни. Тъй като частните съдия-изпълнители имат достъп до системата на Агенцията по кадастъра, предлагат да си принтират скицата и да приложат копието към искането за налагане на възбрана.

Възбраната върху който и да е имот се вписва от Агенцията по вписванията. За да го направят, юристите на агенцията искат към молбата за блокиране да има документ за собственост - най-често нотариален акт. Той не само доказва, че длъжникът е собственик на имота, но и съдържа данните за имота.

Нотариалните актове обаче се пазят в Агенцията по вписванията. Вместо юристите й да погледнат в компютрите си, преди да впишат възбраната, сега частните съдия-изпълнители искат от агенцията копие от нотариалния акт, за него се плаща такса. След това й изпращат копието с другите документи, нужни за блокиране на имота. 

image
        
Това е империя на Мамон, захранващия Силата. Той преследва човечеството още от началото на времето. В действителност: той е физическото проявление на Лукавия в земен домейн. Основния му инструмент за контрол са парите доставени на народите, на който той е монополен собственик и който ги използва, за да максимизира печалбите през Лихварството и Boom / Цикли: редуваща се инфлация и дефлация.


Една от причините за
прехвърляне на дълговете на фирми, за да бъдат събрани по-бързо, е, че работата на частните съдия-изпълнители се забавяла заради въведена такса.

За всяка информация за длъжника - какво е семейното му положение, колко и какви имоти, коли и фирми притежава,кредиторът(банка или търговец-монополист)трябва да плаща такса на държавата и общините, която после му се възстановява от длъжника.

Въпреки че сумите не са големи, кредиторите масово не ги плащат - нямат пари или не искат да губят време. Всяка държавна институция има различна сметка и различна такса, всяка община си има своя тарифа. Заради това драстично е намаляло проучването на имотното състояние на длъжника, което се прави от частните еврейски съдии-изпълнители.

image


"Нито приходите на държавата и общините се увеличиха с тези такси, нито събирането на дълговете се подобри. Точно обратното - те забавят значително съдебното изпълнение, на кредиторите им е още по-трудно да си вземат парите", обяснил Дичев.

Това затруднява кредитора, особено фирмите, защото често самите те са длъжници към друг търговец и колкото по-бързо съберат дълга си, толкова по-бързо ще се издължат.

"Бързината е от значение, особено в условията на икономическа криза - важно е и за държавата, и за бизнеса, и за банкерите да получат бързо сумите, които някой им дължи, за да могат да продължат напред", подчертал Дичев.

Гилдията е поставила въпроса пред правосъдното министерство, по чието настояване бяха въведени таксите. "Надяваме се нещо да се направи, защото така не може да продължава", допълнил популистки Дичев.

image

Г-да лихвари („банкери”),частните йудеиски изпълнители вашата професия, вашите представители и институции, вашата душевна същност е била, е и ще бъде презирана, ненавиждана и мразена, независимо от вашите усилия да забраните това. Не можете да унищожите и потиснете човешките чувства, нито със закон, нито със заплахи, нито със сила, защото те са заложени дълбоко в човешката природа и всяко „човешко” същество, избрало да изживее живота си упражнявайки този човеконенавистен занаят трябва да си дава сметка за това.


image

По онова време Германия вече „се радвала“ на своя централна банка – Reichsbank. Някой някъде бил решил, че именно тази новообразувана държава е длъжна да постигне рекорден икономически напредък. Което я задължавало да се грижи за работната сила. Затова същият този „някой“ спуснал решението за система на социалното осигуряване. Нещо повече – по онова време тя била пропагандирана като коз срещу социалистите. Тъй като те не предлагали никакви крачки в посока на подобряване икономическия и социалния климат, още по-малко – за защита на работническите интереси.
Главни опоненти на канцлера в това начинание били консерваторите Теодор Ломан и Херман Вагенер. Вслушвайки се в тях, Бисмарк се справил отлично със задачата, спусната му от Интернационала. ака се е появило пенсионното осигуряване, наречено „социално“ – сиреч – „обществено“. То е един от елементите на комунистическата държава. След него дошъл редът и на здравното, на данъка върху доходите… Все примки, които свиват свободата на личността. Тя вече няма право да избира, как да продължи своя живот. Задължително я вкарват в коловози, от които няма измъкване. Поради заплаха от… затвор.
Така се е появило пенсионното осигуряване, наречено „социално“ – сиреч – „обществено“. То е един от елементите на комунистическата държава. След него дошъл редът и на здравното, на данъка върху доходите… Все примки, които свиват свободата на личността. Тя вече няма право да избира, как да продължи своя живот. Задължително я вкарват в коловози, от които няма измъкване. Поради заплаха от… затвор.
Но от този момент нататък преобладаващото мнозинство попада под зависимостта на държавата, без значение как я наричате. А тя не принадлежи на народите, а на елитите.
В същото време ползите за масите – за социума – са незначителни. Обаче са огромни за онези, които работели съвместно с Бисмарк – крупните индустриалци.

Полицейската държава/Пенсионната реформа – как правата стават натрапени задължения

image

Пенсионно и здравно осигуряване = комунизъм


Ето какво ни обяснява по един достъпен начин Еърън Русо. Когато се разрови в Тяхната Система, на бърза ръка напусна този свят. Казват – по естествен начин…

Ако се замислите, със средствата, които цял живот ви удържат насила, бихте могли да придобиете собственост. Тя щеше да ви носи доходи. Обаче това е недопустимо! Понеже в такъв случай щяхте да придобиете икономическа независимост, която да ви направи свободни личности – граждани.

Вместо това, въведоха думата „солидарност“, която, стига да поразсъждавате, не означава нищо. Ако искате да помогнете на някого, ще го сторите доброволно, а не насила, като част от съдържанието на общ кюп, натъпкан с люде. На който са дали някакво название – примерно осигурителна система, профсъюз или нещо подобно. Та нали всеки от нас е човек – уникален, неповторим, най-висшето Божие творение? Защо някой друг трябва да управлява живота ни?

Погледнете отново мотото на тази публикация…

Въпреки грубо натрапващото се съществуване на СССР, през 1949 г. британският социолог Томас Хъмфри Маршал все още не е съзрял наличието на „планово общество“ и на „The Welfare State“, както нарича бъдещата държава. Той разкрива, че в нея благоденствието „няма да бъде зависимо от икономическите стойности и от индивидуалните права“.

„Следователно съществува съществена разлика между една уникална колективна сделка, чрез която икономическите сили на свободния пазар търсят да постигнат равновесие. А използването на колективните граждански права за налагането на базисни претенции като елементи на социалната справедливост.“

Нека преведа горното на езика на всекидневието. То означава, че т. нар. реален социализъм, в който живяхме, не е бил такъв. В действителност той представляваше държавен капитализъм, в който ограничена на брой върхушка властваше като в най-страшните средновековни тирании. Тя не беше постигнала това с ум, труд, съзидателни усилия. Творческата личност притежава съвест, чувство за мярка дори в лошотията. Все някаква спирачка би се задействала у такъв вид елит.


Става дума за изкуствено създадена обществена прослойка, наречена от един от Техните дисиденти „нова класа“, "нови евреи", съставена от измъкнати от тинята низши, долнопробни твари, с минали срамни дела т.е. комунисти. Тя представляваше сбирщина, включена в списък на избрани, но не от Бог, а от слугите на княза на този свят. Затова я наричаха „Номенклатура“ – „списък от имена“.

Единствена заслуга на тази номенклатура се състоеше в покорната й готовност да се подчинява на всички, даже на най-злите и най-нехуманните заповеди на същото интернационално Братство. Обаче, съвсем не на шега, „номенклатура“ означава и „списък на понятия, термини“.

Надявам се, че сте разбрали какво искам да кажа. Братството се грижи за този свой „списък от понятия“ така, както добрият стопанин за качествените вещи в дома си. Понеже му служат добре и желае да удължи техния срок на годност.

image

Активите на пенсионните фондове достигнаха 9.4 млрд. лв.

Увеличението на универсалните фондове се забавя с 200 млн. лв. за годината

Това показват предварителните данни на Комисията за финансов надзор към края на декември 2015 г. Управляваните средства нарастват с 14%, или около 1.2 млрд. лв. на годишна база. Най-много са се увеличили активите на най-масовите и задължителни универсални фондове (за родените след 1959 г.), които заемат 80% от целия пазар. При тях има ръст от 15%, което представлява малко над 1 млрд. лв. За сравнение - през 2014 г. увеличението им бе с около 20%, или с 1.2 млрд. лв.

"Доверие" е най-голям, но с малко нови клиенти

Спрямо края на 2014 г. с най-голяма сума - 224 млн. лв., са се увеличили активите в универсалния фонд на "НеДоверие", следван от УПФ "Алианц България" (220 млн. лв.) и УПФ на Сорос "ДСК-Родина" (181 млн. лв.). Така в класацията за най-големите универсални фондове няма промяна и подредбата е "НеДоверие", "Алианц България" и "ДСК-Родина". Броят на клиентите на "Доверие" обаче се е увеличил с по-малко от 300 души през изминалата година. За сравнение - новите клиенти на универсалния фонд на "ДСК-Родина" са над 27 500 души от гетата, "Алианц" са привлекли над 18 000 клиенти, а "Бъдеще без вас" - над 14 000. Иначе най-голям скок имат активите в универсалния фонд на "Пенсионносигурителен институт". Те нарастват с 35% на годишна база, но трябва да се има предвид, че тръгват от сравнително ниска база – 59 млн. лв. в края на миналата година.

Четири доброволни фонда губят осигурени лица

Активите на доброволните фондове се увеличават по-скромно – с 10% за последната една година. Един от тях – "Бъдеще - без пенсии", дори отбелязва спад на сумата им с 3% на годишна база. Най-много активи - над 42 млн. лв. (което е повече от половината от увеличението на всички такива фондове 79 млн. лв.), е привлякъл фондът на "Алианц България". С общо 380 млн. лв. активи е и най-големият в този сектор, следван от "не-Доверие" (130 млн. лв.), Ен Ен (107 млн. лв.) и "ЦКБ-НаСила" (70 млн. лв.).

image

УПФ"ДСК Родина - Хазария"

"ДСК Родина", която е част от унгарската "ОТП  Сорос груп", е пета по доходност през 2009 г. - плюс 7.93%. Фондът оперира със 195 млн. лв., от които 47 млн. лв. са в банкови депозити, 23 млн. лв. в облигации на родни компании, 21 млн. лв. - на чужди, 22 млн. лв. - в ценни книжа, издадени от Европейската инвестиционна банка, 8 млн. лв. - в акции на родната борса и т. н.

През 2015 г. 
фондът на  Сорос "ДСК-Родина". успял да привлече най-много нови клиенти. Към края на декември в него доброволно се осигуряват над 5700 повече клиенти работещи в НПО-та, отколкото са били в края на 2014 г. Четири фонда пък са загубили част от клиентите си. Това са "не-Доверие" (спад от над 2000 осигурени лица), "не -Съгласие" (над 1000 лица), "Бъдеще-живот и след това" (с 135 клиенти по-малко) и "ЦКБ-наСила" (спад от 106). Впечатление прави фактът, че единствената възрастова група, при която средният размер на натрупаните средства при жените е по-голям, отколкото е при мъжете, е на тинейджърите. Момичетата с допълнително пенсионно осигуряване на възраст до 19 години имат средно по 1900 лв. в партидата си, докато за момчетата сумата е едва 353 лв.

УПФ"Бъдеще,..  -то не е за всеки".
Дружеството, което е наследник на ДЗИ, се държи от десетина компании с родни и чужди собственици, повечето от които имат интереси в недвижимите имоти. Универсалният фонд на дружеството през 2009 г. управлява едва 38 млн. лв., което е скромно на фона на огромните активи на големите играчи на пазара. Близо 29% от тези пари са отишли за облигации. В български ДЦК са вложени 3.2 млн. лв. В корпоративни облигации, търгувани на родната борса, са инвестирани 3.5 млн. лв. Те са отишли основно в курортното дружество "Св. Св. Константин и Елена", в строителната компания "Балканстрой", в пловдивския телекомуникационен оператор "Ай Ти Ди Нетуърк", в "Бросс холдинг", който е доставчик на продукти и технологии за химическата и фармакологичната промишленост и др. 3.9 млн. лв. са инвестирани в облигации на чужди компании - унгарската компания за добив и търговия с нефт и газ Hungarian Oil and Gas, в компанията за управление на имоти Dubai Holding Commercial Operations, а също и в македонски ДЦК. Вложенията на родната борса на фонда са в акции на част от традиционните блу чипове - "Оловно-цинков комплекс", "Каолин", "Юрий Гагарин", "Холдинг Пътища" и т. н.

УПФ"Не-Доверие"

Интересното е, че тя не е вложила нито лев в български ДЦК. За сметка на това 108 млн. лв. са отишли в държавни ценни книжа на Германия, Белгия и Дания, а още около 4% от активите - в Македония и Хърватия. Компанията е давала заеми и на общини - Дупница, Попово, Саксония, Букурещ и Варшава. Към 117 млн. лв. са отишли в корпоративни облигации, например в "Алианц Лизинг", компанията за производство на плодови и зеленчукови сокове "Флорина", в строителните дружества "България Платинум груп", "Артекс инженеринг" и др. В акции на компании на родната борса "Доверие" е инвестирала 46 млн. лв., например в "Софарма", в производителя на акумулатори "Монбат", в "К. К. Албена", в компанията за бои и лакове "Оргахим" и т. н. Повече пари - 53 млн. лв., са насочени към различни колективни инвестиционни схеми. Извън страната "Доверие" е насочила 38 млн. лв. за акции в комуникационния гигант "Сименс", в банките Банко Сантандер и "Креди Агрикол", в енергийните дружества "Роял дъч шел", "Ени спа", в производителя на питиета "Перно Ришар" и др.

УПФ"Без-Съгласие"

Той е част от икономическата империя "Химимпорт" и неслучайно много от инвестициите на фонда са в компании, свързани с холдинга - например "Зърнени храни", Параходство "Българско речно плаване", "Холдинг Варна", "Св. Св. Константин и Елена" и др. Близо 50% от активите на фонда - 127 млн. лв., са вложени по-консервативно - в облигации. Например 33 млн. лв. са отишли в български ДЦК и още 15 млн. лв. - на Румъния, Словения, Литва, в датската Данске банк и др. 30 млн. лв. пък са инвестирани в облигации на компании, търгувани на чужди борси - "Петрол", Хърватска банка за възстановяване и развитие, ОТП Банк, "Загребски холдинг" и т. н. Компанията е влагала в акции и дялове само в България. Сумата е 56 млн. лв. "Химимпорт" до неотдавна държеше още два от пенсионните фондове - "ЦКБ Сила" и "ЛУКойл Гарант", но в началото на м. г. второто дружество се вля в "ЦКБ Сила". През 2009 г. универсалният фонд на "ЦКБ Сила" е управлявал 96 млн. лв., но е предпоследен по доходност с постигнатите 7.02%. Повече от половината от парите са вложени в облигации - основно в ДЦК и в корпоративни облигации у нас и в чужбина. За акции и дялове на родната борса са отишли 12 млн. лв.


УПФ "Алианц"

58% от парите са вложени в облигации - основно в първокласни германски ДЦК (147 млн. лв.). Корпоративните облигации също са били насочени предимно навън - 56 млн. лв. са инвестирани в компании като "Кока-кола", "Комерцбанк", "Рабобанк" и т. н. 38 млн. лв. пък са вложени в родни фирми, сред които "Аутобохемия", "Спектър нет", "TBI Кредит", "Евролийз ауто", "Енемона" и т. н. За колективни инвестиционни схеми навън "Алианц" е отделил 48 млн. лв., а за акции на родната борса - 22 млн. лв., вложени предимно в блу чиповете.

Другите два фонда, които са част от транснационални финансови групи, са ING и "ДСК Родина". Универсалният фонд на ING управлява 219 млн. лв., но по доходност е на седмо място от общо девет - плюс 7.49%. По-големи суми фондът е инвестирал в ценни книжа на чужди държави и банки (52 млн. лв.) - Германия, Данске банк, "Кредитанщалт фюр Видерауфбау", в корпоративни облигации на дружества на чужди борси (38 млн. лв.) - Банк ъф Америка, "Даймлер Крайслер", "Голдмън Сакс", "Крафтфудс", "Метро", "Рабобанк", "Телеком Италия" и др. В акции на родната борса са вложени 16 млн. лв., в колективни инвестиционни схеми - 12 млн. лв.


image
    
Нашите пари са измама дълг управляван от еврейски-измамници.

Как се използват гоите от данъчните служби? Например ако клиента на банката е регистриран по ДДС му се пускат фалш флаг фактури по ДДС, като му набутват задължения от невнесено ДДС, например за 100/200хил. лв. По тази схема навремето Лафка, завземаше теритрии. Проучваха оборотите на цигари в магазините които зареждаха и до най-оборотните монтираха своите по проект на Масква. След това поръчкови атаки на данъчните,... актове, глоби, внасяне на ДДС което не дължиш/най вероятно невнесено от Лафка/, и съответно фалит на конкуренцията.

Освен това в компютърната с-ма на данъчните/слуги на банковия каган/, може да се вкарва информация за несъществуващи актове, глоби и др. и да се изискват от нарочения гой чрез съдия изпълнител. Държавата в момента трупа милиони актове на стотици хил. фирми но не ги изисква, трупа лихви и си трае! Но при дадена команда, за кредитополучател одобрен от Банката за унищожение, може да си ги поиска, т.е. има "свобода" да действа избирателно.

image


Съдия изпълнителите -"бирници" са много добре запознати с възможните схеми за измама. Например внасяте част от задълженията си по покана на бирника, но имате и много други дребни актове. СИ-бирник внася сумата към съответния търсач на дългове напр. данъчно но не посочва длъжника от който те са внесени при него. След време, СИ не заличил внесения дълг, го изисква отново. Ако нещастника не се усети си внесе дължимото за втори път, то отива в джоба на криптоеврейчето-бирник,... както по времето на Гогол. то



Как банките ще станат вечни хазаи наемодатели


image

http://www.capital.bg/
 



image


ЯСНО Е ЧЕ НАШИЯ ОБЩ ПОТИСНИК Е ЦЕНТРАЛНИЯТ БАНКЕР, РАБОТЕЩ ЧРЕЗ БЕЗБРОЙНИТЕ МУ ЛАКЕИ И ОПОРТЮНИСТИ, Т.Е. НАШЕТО ПРАВИТЕЛСТВО И СРЕДСТВАТА ЗА МАСОВО ОСВЕДОМЯВАНЕ. ВСИЧКИ ВОЙНИ СА СЕ БОРИЛИ ДА ЗАЩИТЯТ ИЗМАМНАТА СОБСТВЕНОСТ НА СРЕДСТВАТА ЗА РАЗМЯНА, Т.Е. ВАЛУТАТА НА ЦЕНТРАЛНИТЕ БАНКЕРИ. КРАЙНАТА ЦЕЛ НА БАНКЕРИТЕ Е КОМУНИСТИЧЕСКАТА ТИРАНИЯ.

Гилотина за длъжниците с ипотека и нов подарък за банките 



Гласувай:
6



1. theeconomist - За това внасяйте си парите в
21.02.2016 11:12
държавният ковчег НОИ!
цитирай
2. grey - хах
21.02.2016 15:29
Винаги ще предпочета частните пред държавната дупка наречена НОИ. Колкото и глупости да прочета за рептили и еврейски конспирации
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: budha2
Категория: Други
Прочетен: 8685404
Постинги: 4190
Коментари: 1130
Гласове: 1577
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031