Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
22.02.2016 18:57 - Зад мита за велика Русия крият еврейската търговията на хора като животни
Автор: budha2 Категория: Други   
Прочетен: 1707 Коментари: 0 Гласове:
4

Последна промяна: 12.02.2017 20:46

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
image

Достоевски: Еврейският въпрос (извадка)
Но помислете сега и вие, господин дописнико..., че във времето, когато евреинът е "страдал, неможейки свободно да избира мястото си на живеене", в същото това време, 23 милиона руснаци са страдали под ярема на еврейското крепостничество, като роби, което мисля, че е малко по-тежко, отколкото да не може човек да избира мястото където да се настани! А дали тогава евреите са съжалявали руснаците? Съмнявам се...

grigorsimov.blog.bg/politika/2010/08/16/dostoevski-evreiskiiat-vypros-izvadka.592205

image


В Европа и Русия, роботърговците са били почти изключително евреи. Този продукт идвал главно от земите на изток склавянските земи. Епископ Агобард Лионский (IX в. н.э.) споменава в книгата си De insolentia Iudaeorum редица случаи, в които евреите са отвличали от франките-християнски деца и ги продавали на испанските мюсюлмани. С търговията на роби е свързано, както изглежда, заселването на евреи в град Магдебург [Caro, Wirtschaftsgeschichte, I, стр.191]. По време на транспортирането на роби роботърговците пък добросъвестно са ограбвани от германските евреи; така, например, митническата такса в г.Кобленца била 4 динара за всяка глава на роб, а епископа от г.Хура в Швейцария, налагал облекчена ставка на митническия пост в Валленштадте от 2 динара.

grigorsimov.blog.bg/politika/2010/08/16/dostoevski-evreiskiiat-vypros-izvadka.592205

image

В X век Прага е бил център на търговията с роби. Св Адалберт оставка от по 989 сан Прага епископ, защото това не е в състояние да изкупи всички християни, купил еврейски търговец [Каро, Wirtschaftsgeschichte, I, str.191]. Еврейски търговци превозвали славянските роби в мюсюлманските страни. Жените и момичетата са били предназначени за наложници в харемите, а младите мъже, след кастрация, за скопци/евнуси. Според законите на исляма кастрацията е забранена и мюсюлманите предоставяли тази работа на еврейски лекари.

image


Средневековния арабски историк ал-Мукаддаси пише, че основната стока от бели скопци в мюсюлманските хареми са били "славяни, страната на които, се крие зад Хорезма; те са били кастрирани, и след това се транспортирали до Египет." Славяни, подадена в испанския град на обитавана от евреите, и че те са били кастрирани. Евреи в Франкската империя, практикуваха кастрация, на специална репутация в това отношение са се радвали евреите от Вердена [Dozy, Gesch. der Mauren, 2, стр.38]. Що се отнася до работата на кастрация казва средновековната арабска историк Ибн ал-Атир: "По време на кастрация изрязват скротума и разфасоват, отстраняват тестисите често по време на операцията, момчето е уплашено и едно яйце листа на върха на неговия лекар-евреин .. търси, но намери, че не винаги е възможно, и да го свали по-късно, когато разрезът е зарастнал. Ако остане тестис, след това евнухът ще е с либидото и сперма, ако това е дясно, то ще му расте и брада "[Ибн ал-Атир, IX, стр.39]. Само малка част от робите са оцелявали след такава операция, но оцелелите са били много скъпи. [Т. е, на съвременен език, това е бил един много добър бизнес за евреите]. [В заключение, в днешния век, може да се счита даже за "модерен" Сега операция за смяна на пола. Кой извършва тези операции? Кои са те, тези "лекари"? Кои са тези "сексолози", които насаждат в християнските страни приятелско отношение към хомосексуализма?

image


"В Европа, работърговците са били почти изключително евреи. Товара продукта се набирал предимно от изток ... С търговията на роби е свързано, както изглежда, разслоението на евреите в градовете на Магдебург и Мерзенбург ". Мец свидетелства, че в интересуващият ни близкоизточен региона на халифата "категорията бели робини, се е ограничавала до представители на тюрките и представителите на това неизтощимо племе, дало в Европа името на своето съсловие т.е. Склавени. Те бяха ценени над тюрките "*. "Ако няма Славяни, тогава се взема в служба тюрк" - казва Аль-Хваризми (Хатима, IV, стр. 116). Много роби са, изнасяни и от главния град на волжските българи - Булгара - това са били роби, които са доставяни по Амударя (Мукаддаси, стр. 325). От Запад Русия е атакувана от хайки тевтонски рицари, които, като черни врани, следваха търговците на роби от Сион, и сключваха договори, поръчка за жива стока от Русия.

image

"Вторият начин за износ на роби склавени преминава през Германия до Испания, както и в провансалските и италианските пристанищни градове на Средиземно море" ** ... "По време на транспортирането на роби от еврейски роботърговци те съвестно взети най-малко на германците" *** , Еврейската роботърговия свободно преминава през всички забраните на юдохристиянската църква за продажа на християни в робство. А да изкупи всички християни роби от евреите на Църквата не е имала възможност просто поради липса на средства.Тази информация е много ценна, защото показва, че еврейските роботърговци дълго преди да създадат върху руините на храма на Соломон Тевтонския орден, вече са утъпкали пътя в Западна Русия от страна на Прага - този древен транзитен коридор за търговията с роби в Централна Европа.

image
             http://scisne.net/a-1494


Ционизма активно участвал в събитията през 1968 г. в Чехословакия, показва колко дълбоко е вкоренен Сионисткия звяр в тази славянска страна. Но историята има и сребърна подплата: вчерашните момчета роби, продавани от еврейски търговци в Близкия изток, се преврнаха в управляващата класа - мамелюци. Те са постигнали господстващо положение в Египет и Палестина. Съхранила се легендата - пише Н.Лисовой - как царствените иван- бей се отправили след това с разкошни свити в домовете си, за Рязанщину и Тамбов, и поканили след себе си в "Светата земя" не само роднини, но и сънародници, както и цели села, които след това пътувайки по Волга и Дон, през Крим до Палестина, където са получили най-добрата земя, честта и уважението на местното арабско население. По този начин, в състава на мамелюците, които изритаха храмовниците и другите кръстоносците от хълма Сион и околностите му присъства един много важен руски по произход елемент от, който има значителен принос за спасяването световната цивилизация от предстоящото еврейско робство. Склавенските роби се обърнаха срещу плановете на домакините на златната пирамида. И кой знае дали само съвпадение, или наличие на неизследвани от историците тесни връзки между Русия и Палестина са скрити зад поражението на тевтонските рицари на леда на Чудското езерото през 1242.(8 години преди поражението на Свети Людовик ), с привидния неутралитет на Александър Невски към ордата - от руски момчета в редиците на мамелюците?

http://tulaprianik.livejournal.com/75919.html

image

Невръстно момиче е струвало само 50 копейки – по-малко от цената на едно прасе или на стар кон
Съвременна Русия се превръща в своеобразен световен феномен – най-богата на природни ресурси територия е с бедно, маргинализиращо се население, което се разкапва от алкохолизъм и тежки патологични заболявания. Науката в тази страна е останала повече в полето на фантазията. От спомените за руската душевност и култура са останали само митове и образи на демони. Поривът за свобода и независимост се е трасформирал в 95% одобрение на режима на Владимир Путин. Имперското чувство, поддържано дори с кръв и насилие, се приема като еманиция на патриотизъм и родолюбие. Корените на тази съвременна руска катастрофа вероятно могат да бъдат обяснени с битието на тази територия само преди 150 – 200 година. Учените доказаха, че клетката има памет, а вероятно вековете, през които хората в Русия са продавани като добитък, е един от възможните отговори на днешната разруха.

Изследване на prometej.info разкрива една ужасяваща действителност, за която мълчеше великият СССР, мълчи и днешна Русия.

Преди повече от 150 години, през 1860 г., в Руската империя започва феодалната крепостническа реформа, свързана преди всичко с освобождението на крепостните селяни. Така процъфтяващата столетия практика да бъдат продавани в робство селяни е прекратена, с което се слага край на търговията с хора в Русия. Условията за покупка и продажба на роби и тяхната цена са се променяли много пъти. През 1782 г., например, невръстно момиче е струвало само 50 копейки – по-малко от цената на едно прасе или на стар кон. Най-скъпо се продавали готвачите, фризьорските и други занаятчии, както и момчета новобранци, като търговията с бъдещи войници се превръща в най-печелившия сегмент на пазар на роби.

Въпреки, че търговията с хора от началото на XIX век в Русия е често срещана и обичайна практика, тя е предизвиквала у просветените хора известно безпокойство и тревога. Да се откажат от крепостничеството, което е основната движеща сила на дворянското стопанство, е било обаче абсолютно невъзможно. Както състоятелността, така и тежестта на човек в обществото са се оценявали не толкова от ранга и служебните приходи, колкото от притежаваните акри земя и записаните крепостни, бедни души, които притежаваш. От друга страна, да гледаш и третираш селяните християни като добитък в очите на европейците е било архаична диващина. Затова, за да оправдаят своите примитивни привички руските изследователи измислят различни теории, с които да оправдаят крепостничеството в Русия

Например М. Грибовски, доктор по право, както се подписва под своя трактат, посветен на любимеца на император Александър I - граф A. Аракчеев, лансира идея, според която руските благородници не могат да бъдат обвинени в диващина и търговия с роби. Той пише, че в Руската империя не се продавали души, нито хора. Предмет на сделката било задължението на човека да служи на своя господар, а безсмъртната му християнска душа нямала абсолютно никаква връзка с това.

В допълнение, същият този Грибовски дава и друго обяснение като обосновка на крепостничеството в Русия. Според него изпращането на малки деца в робство било проява на мъдрост от страна на неговата майка, която по този начин му давала възможност да укрепне физически и се развие умствено, предпазвайки го от неразумни действия и постъпки. Така че освобождаването на селяните от крепостничеството напълно се обезсмисля.

Именно това изконно и старо правило - да бъдат владени хората - е в основата на теорията на доктора за човешките права в Русия. В крайна сметка това, което са наследили от предците, е вече проверено и рационално, така че всеки опит за промяна – може да доведе до тежки последици. Грибовски изучава внимателно летописи и ръкописни източници за руските закони и право и установява, че от древни времена в Русия е имало търговия с роби, която включва предимно затворници и длъжници, хора изпаднали в несъстоятелност. В групата на последните, между другото, попадат и крадци, които не могат да възстановят откраднатото, както и волнонаемни работници, избягали от своите господари, неспособни да компенсират щетите, които са им причинили.

Ако затворниците са се превръщали в роби на силните на деня, то хората, обявени в несъстоятелност, са имали избор по какъв начин да си върнат дълговете. Има ли са избор да станат наемници за определен период от време, но са можели и да работят за господаря си толкова дълго, колкото му е необходимо, за изплатят дълга си. Често, обаче, неплатежоспособният длъжник се опитвал да се спазари с дворянина, като продавал в робство някой член на семейството си, обикновено – едно от своите деца.

Така броят на робите в стопанството на дворяните естествено се множали, като прилагали изкусно съществуващото тогава законодателство. Освен това всеки човек, който се ожени за робиня или омъжи за роб без разрешение или пък е купен от собственика, се превръща също в негов роб.

Но правилата, които важат за робите, наричани в последствие крепостни селяни, не се отнасят за селяните, които попадат в робство много по-късно. В продължение на много векове селяните земеделци могат свободно, а след това с известни ограничения да се местят от едно място на друго и по този начин да сменят местоживеенето си, както и земята, която обработват. Закрепостяването на селяните към определена земя има само по време на царуването на сина на Иван Грозни, Фьодор Иванович.

Според московският преподават проф. И. Беляев,
закрепостяването на селяните в Русия датира от 1591 г.

„като начин да бъдат облекчени селяните от задължителните държавни данъци“. Тогава те все още запазват своята автономност като членове на руското общество и единствено губят правото си да сменят местожителството си. Тази на пръв поглед малка промяна обаче отваря пътя на много сериозни промени в живота им на свободни хора особено през 17 век, довели до силно стесняване на правото им на собственост върху земята и личните им права. Постепенно земевладелците получават правото да местят селяните от една своя земя на друга, след това – да ги продават на други земевладелци заедно със земята и накрая – да продават само селяните си. Въпреки това не можем да говорим още за крепостничество, а за селяни, които имат право да ползват определена земя, съгласно закона за лицата и имуществото.

Пълното поробване на селяните и превръщането им в крепостни става в края на царуването на Петър I, по време на първото преброяване, направено в периода 1718-1727-година.

"Болестта на закрепостяването - пише проф Беляев – постепенното превръщане на селяните в крепостни, в началото върви бавно, но след първото преброяване всичко става прекалено бързо. Петър Велики от раз приравнява селяните от членове на руското общество в крепостни, ставайки частна собственост на техните господари. Няма съмнение, че Петър Велики с тази решителна мярка не е смятал да утвърждава робството в Русия, а напротив, желанието му е било чрез първите роби, които били лишени от частна собственост, да повиши финансовото благосъстояние на руското общество: той заповядва да впишат в общи списъци и крепостните селяни, и обикновените селяни, които да бъдат облагани с едни и същи данъци и военна повинност, и по този начин да се превърнат в равностойни данъкоплатци в руското общество. Но тази важна мярка, в основата на която било желанието да се излекува руското общество от болестта на крепостничеството, постигнала точно обратния резултат: превръщайки се в данъкоплатци на своите господари – помещиците, те стават пълни роби, лишени от право на собственост и всякакви други човешки права".

Процесът продължава и при царуването на дъщерята на Петър I - императрица Елизабет:

„В резултат на това, при второто преброяване при управлението на Елизабет било приложено правилото всеки свободен човек, който не е успял да се запише в цех или професионална гилдия, да се запише към някое имение, което да му плаща данъците - продължава проф. Беляев. Така крепостничеството започва да придобива особено големи размери. То не се ограничава единствено до земевладелците, напротив, всеки благородник, макар и да не притежава собствена земя, е можел да има крепостни селяни, за които е бил задължен да плаща данъци на държавата. Въпреки това, по време на управлението на Елизабет крепостничеството все още не е напълно развито.

Истинският пазар за роби в Руската империя се създава едва след смъртта на дъщерята на Петър Първи.

Според проф. Беляев развитието на крепостното право и превръщането на селяните в крепостни, в частна собственост става при Петър Трети и Екатерина Втора, когато излиза Манифестът от 18 февруари 1762 година и е подписана грамота до дворянството от 21 април 1785 година, според които благородници са освободени от задължителна държавна служба, като заедно с това получават правото за придобиване на недвижими поземлени имоти и крепостни селяни, които стават тяхна собственост. С други постановления на Екатерина Втора селяните са поставени в пълна и неограничена зависимост от страна на господарите им, губейки дори право да подават жалби срещу потисничеството, с други думи – законът по никакъв начин не защитава крепостните, а напротив – дава неограничени права, стигащи до произвол, на господарите им.

Ето какво струва един крепостен
по това време, пише акад. Ключевский.

"При царуването на Екатерина, а дори и преди нея започва да се развива търговията с крепостни души със земя и без земя; цените били твърди или държавни, и свободни или дворянски. В началото на царуването на Екатерина, когато се купували цели села - един селянин заедно със земята се оценявал на 30 рубли. Със създаването на банки, които отпускали вече кредити, през 1786 г., цената на една душа се повишила до 80 рубли, въпреки че, ако имението било заложена, цената падала до 40 рубли. В края на царуването на Екатерина трудно можело да се купят имоти по-евтино от 100 рубли за една душа. При продажбата на здрав работник, когото купували като новобранец, в началото плащали по 120 рубли, докато в края на царуването на Екатерина той вече струвал цели 400 рубли.“

image


Точна информация за цената на селяните от времето на Екатерина е запазена в един опис от онова време. През 1782, по искане на началник втори ранг Пьотр Андреевич Борноволоков е направен опис на имуществото на неговия неплатежоспособен длъжник - капитан Иван Зиновиев. Чиновници щателно са описали и оценили всичко, което той е притежавал - от старото и запуснато имение, до прибори, домашни животни и крепостните селяни.

"В област Чукломска, в енорията на Великая пустиня, в половината имение на Малцов ...налични домашни животни: скопен жребец, много стар, оценен на 2 рубли; скопен пъстър кон на 12 години, оценен на 1 рубла и 80 копейки; скопен пъстър кон на 9 години - 2 рубли и 25 копейки; червен кон на 5 години - 3 рубли и 50 копейки; кобила Равен, много стара - 75 копейки; пъстра кобила, много стара - 95 копейки. Говеда : 6 крави, всяка по 2 рубли и 10 копейки, оценени общо на 12 рубли и 60 копейки; 7 телета, всяко по 25 копейки, оценени общо на 1 рубла и 75 копейки; 10 овце, по 40 копейки за всяка, оценени общо на 10 рубли; 9 прасета, всяка по 20 копейки, оценени общо на 1 рубла и 80 копейки. Птици: 3 гъски, оценени на 75 копейки; 2 индийски пилета и един петел, оценени на 75 копейки; 2 патици и 1 паток, всяка по 7 копейки; 15 пилета и 2 петела, всяко от 2 копейки. и половина, оценени общо на 45.5 копейки.“

Още по-любопитни са данните, които изнася капитан Иван Иванов Зиновиев, направил подробен списък как се продават душите на крепостните селяните в енория Великая пустиня.

„В тази енория живеят крепостните селяни: Леонти Никитин – на 40 години, оценен на 30 рубли. Съпругата му Марина Степанова - на 25 година, оценена на 10 рубли. Юфим Осипов – на 23 години, оценен на 40 рубли. Съпругата му Марина Дементиева - на 30 години, оценена на 8 рубли. Техните деца: син Гориян - на 4 години, оценен на 5 рубли, дъщеря Василиса -

момиче на 9 години, оценено на 3 рубли

Матрона - на една година, оценена на 50 копейки, Федор – на 20 години, оценен на 45 рубли. Кузма, несемеен, на 17 години, оценен на 36 рубли. Дете на Дементиева. Съпругата на Федор . Хения, на 20 години, оценена на 11 рубли, дъщеря им – Катерина, на 2 години, оценена на 1 рубла и 10 копейки. Взет под наем от област Ерофейкова - Иван Фомин, несемеен, на 20 години, оценен на 48 рубли. Момичето Прасковия Афанасиева, на 17 години, оценена на 9 рубли.“

Потресаващи данни са изнесени и за други енории в Русия по това време.

Фактът, че душите на крепостните се продавали на толкова ниски цени може би се дължи на западането както на областите, така и на градовете по времето на Екатерина Втора. Очевидно подобни порядки са съществували във всички затънтени области във вътрешността на Русия. В столицата и големите градове, където имало вече съсредоточен голям капитал, крепостните селяни се продавали много по-скъпо. Тяхната цена била в непосредствена зависимост от ситуацията на пазара, от една страна, и от друга – от потребителското търсене.

Така например много скъпо, за няколко хиляди рубли, са били оценявани квалифицираните готвачи. За опитен коафьор със фризьорски салон са броили не по-малко от хиляда рубли. Съвсем друго нещо били селяните, склонни да търгуват. Собствениците поемали техните значителни данъци, като някои от тези мъже им донасяли от търговия приходи не по-малки от тези, които им носел един голям имот. Един от тези смелчаци дори споделял, че състоянието му на крепостен не само, че не го потискало, но също така помагало в бизнеса му. А за благоприличните джентълмени с големи връзки това служило като добро покритие срещу атаките на еснафската бюрокрация. Но когато данъците станали непосилно тежки за него, поглъщайки огромни средства и трудности в търговските му дела, и крепостният поискал да си откупи свободата си срещу 5 000 рубли, най-често получавал отговор:“Не си го и помисляй, просто забрави“. Историята с търговия на хора познава случаи, в които крепостни селяни са били готови да плащат баснословни суми, от порядъка на 25 000 рубли, за да откупят себе си и семействата си.

Мемоаристи споменават, че по-късно пазарът на човешки души бил разделен - на домашна търговия и търговия по панаирите.

image
           
Най-важната повратна точка в историята на Русия е освобождаването селяните, и премахването на крепостничеството през 1861-а което е много неблагоприятно за евреите в Русия. Широко разпространените социални и икономически промени, които се провеждат за премахването на феодалната зависимост на селяните [...] влошават значително през този преходен период финансовото състояние на широките маси от евреи. Социалната промяна се крие във факта, че престават да съществуват няколкото милиона долара, лишаване от права и възможности, както по този начин падат значителен брой еврейски свободи. Като има предвид икономическата промяна, изразена като [...], че е освободил селянина от зависимост [...] по-малко необходими услуги от евреите [...], че е, трябвало да се следват стриктно забраната да продават своите продукти и закупуване на стоки, различни от посочения посредник (в западните провинции почти винаги са евреи [...] в допълнение, настоящите собственици на земя, феодалите губят безплатната си работна ръка, и за да не фалират, [...] е трябвало да се насилят сами да се грижи за фермата си, в допълнение преди това, важна роля се е падала на жидове- наематели и брокери по различни въпроси, свързани с търговията и индустрията. Въведения през тези години кредит за селското стопанство отрече евреина [...] като основен организатор на финансовата база като кредитор на занимаващите се със селско стопанство. Подпомагането на клиента и кредитни асоциации довеждат до освобождението на хората от тиранията на лихварството, което подбива корените на съществуване на еврейските маси в Русия и предизвика недоволство към правителството. Безуспешно се призоват евреите да се заселят в ролята на възлагане на плодородна земя, за образование и асимилация в руското общество.


image

С възкачването на Александър I на престола в търговията с хора започнали да се налагат някои ограничения. Така, например, през 1801 г., императорът забранил да се публикуват реклами във вестниците, че се продават хора. Но рекламодатели веднага изнамерили друг начин да го правят: в рекламите започнали да пишат, че се предлагат крепостни под наем. През 1808 г. вече е била прекратена практиката да се продават хора на панаирите.

Допълнителни ограничения били въведени по времето на Николай I. През 1833 г. е било забранено да се разделят семейства, ако те се продават. Тогава излиза и забраната безимотни благородници да си купуват крепостни селяни. А през 1847 г., селяните получили правото да откупуват свободата си, ако техният притежател е фалирал.

Без значение колко се е променяла ситуацията в Русия, нито как са се променяли законите за продажба на крепостни селяни и цената им, в един сегмент руският пазар на хора остава непроменен, а търсенето на жива сила не секва - търговията с новобранци. Това съвпада с времето, когато имало нужда от нови попълнения в армията.

Този бизнес с наемниците или както ги наричат тогава – новобранците, не загинал дори след премахването на крепостничеството, с което се слага край на трафика с хора. Търговията с новобранци продължава до въвеждането на задължителна военна служба през 1874 година.

http://www.faktor.bg/

image

ЕВРЕЙСКИ ТЪРГОВЦИ НА РОБИ И ДРУГИ ИЛЮМИНАТСКИ ТАЙНИ НА КОНФЕДЕРАЦИЯТА


image
 

КРИМСКАTА EПОПЕЯ, И ИСТОРИЯТА НА ЗМИЙСКИТЕ ХОРА/ Яков I, Чарлз I, Оливър Кромуел, организатори на геноцида над ирландският народКой отвлече и закара повече от 15 милиона африканци и ги превърна в роби в същата тази потисническа държава? Пак те, следвайки разпореждането на техния бог от геената: „А за да имаш свой роб и своя робиня, купувайте си роб и робиня от народите, които са наоколо ви; тъй също и от децата на преселенците, заселени между вас, можете да купувате, и колкото се родят в земята ви от техния род, който е у вас, и те могат да бъдат ваша собственост; можете да ги предавате в наследство и на синовете си след вас като имот; владейте ги вечно като роби.

А над братята си, синовете Израилеви, не бивайте един над други жестоки господари. Аз съм Господ, Бог ваш, Който ви отделих от всички народи… Пред Мене бъдете свети, защото Аз съм свет Господ (Бог ваш), и Аз ви отделих от народите, за да бъдете Мои.“

Покойният професор от Университета на Тел Авив Израел Шахак подчертава: „Още от най-ранно детство всеки ортодоксален евреин научава като част от своето религиозно образование, че неверниците [неевреите] трябва да бъдат приравнявани с кучетата, а да ги похвалите е равносилно на грях.“Същият автор разяснява, че понастоящем „Учебникът“ – “The Book of Education“, написан през ХVІ век, е популярна книга сред израелските ученици. Неговото издаване е субсидирано от държавата. Сред уроците в него има и такива поучения: „Еврейският народ е най-добрият човешки вид… Той заслужава да притежава роби, които да му служат. Заповядано ни е да ги имаме и да ги използваме в наша услуга.“

image

През цялата история на еврейството от късната античност, когато то възниква, до наши дни, чифутите биват възпитавани в „концепцията, според която човек се отнася единствено до израилтянин“. Твръди го не друг, а професорът по библейски тълкувания в Колежа по еврейски науки в Чикаго Джуда Розентал. Преподавателят смята, че талмудският „авторитет“, равинът Акиба, бил „по-толерантен“. Той смятал цитирания по-горе откъс от „Левит“ за поробването на неевреите и разпоредбата „владейте ги вечно като роби“ за неотменимо „задължение“ на всеки евреин. Същото съветвал и прочутият средновековен равин и доктор Маймонид. И той настоявал, че „неевреите трябва да бъдат държани в робство завинаги“ е „нормативна божия заповед“. Нещо повече, според Маймонид, „неевреинът трябва да бъде заробван завинаги, поради единствената причина, че щом еврейският народ е елитът на човешката раса,… той заслужава да поробва останалите…. Човек [разбирайте евреин] може да предостави робинята си на своя мъжки роб или на роба на своя съсед с цел размножаване, тъй като на тях се гледа като на добитък.

Толкова дълго съм се занимавал с расизма и ксенофобията – вродената ненавист на евреите към останалите хора, че мога да ви зарина с примери и цитати. На който му харесва да приема тези сбъркани същества за ближни и да им се доверява, негова работа. Рано или късно ще получи ножа в гърба си. Неизбежно е.

Без да ме интересува кой какво мисли за мен, категорично настоявам: юдаизмът трябва да бъде забранен по целия свят. Всеки, който го изповядва или се смята за евреин, следва да бъде преследван и заключван. За да не разпространява заразата и да не разлага обществата. Тъкмо евреи изобретиха социализма, комунизма, фашизма, нацизма, либерализма… Пак те ги внедриха в практиката и ликвидираха милиони неевреи!

Толкова ли не ви впечатлява, че една изкуствено създадена държава, основанието за чието съществуване е измислицата Стар завет и лъжата „холокост“, върти цялото човечество на средния си пръст? Откъде накъде? Каква е причината за това? Или останалите народи наистина са гои – добичета?

Изглежда второто е вярно. Това личи прекрасно у нас, Джусия и в Съветските американски щати – три страни, попаднали под еврейско иго.

image

Емиграцията на евреите в Съединените щати са вероятно селективни. Вероятно емигрират еврейски семейства, признаващи върховенството на Талмуда и устната клетва а остава семействата кланящи се на силата на Талмуда писмено. Разликата между тях се крие във факта, че по това време, когато по Талмуда се убиват некъдърник в семейния бизнес като тромав син, съпруг или баща, според еврейския закон няма престъпление. В Талмуда писмена разпоредба не е вероятно да се случи. Тези различия в закона, разработен от равините са оформили цялата еврейска "култура". Научих за него от отчаян ортодоксален евреин във Варшава.

Еврейски "човек" неспособен да поддържа семейството бива отровен по заповед на равина или Kaхала от майка си, съпругата или дъщеря си. Еврейски мъже за да се защитят от този терор, образували световната - мъжка - мафия, за подпомагане на бизнеса си, което пък им позволявало да си спасят човешкия живот. Те били принудени да се обогатяват под заплаха от смърт в ръцете на едни чудовища - еврейските жени. За да не опитат от тази отрова, те убиваха своите конкуренти, другият вариант е бил да бъде отровен от жена си, или свекурвата, които поемали след убийството, собствеността на некадърното еврейче от брака.

image

Така ние виждаме, че в едно общество, емигриралите еврейските семейства в САЩ бяха контролирани от семейства с използване на перорален Талмуд и този факт с формата на бизнес културата на САЩ, докато в Съветска Русия остана еврейската общност която прилагала "по-човешки", оформен написан от мъжете - Хасиди, Талмуд. Така по-добрите - руските йудеи - се занимавали с робо-търговия на склавени, а по-лошите - американски евреи - се занимавали с търговия на негри. Последвалата враждебност между Съветския съюз и Съединените щати произтича от различните тактики общество, определени от закона, използван от елита на тези страни. Вероятно има две световни еврейски мафии, които прилагат на практика - изповядват - своите права. И на това се дължи световният театър за гоите.

image
image

diagnosa.net/

image


Турски криптоевреи са участвали пряко в управлението на Османската империя на най-висше ниво и така до днес.

image


 imageГласувай:
5
1Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: budha2
Категория: Други
Прочетен: 6777274
Постинги: 4190
Коментари: 1127
Гласове: 1563
Календар
«  Септември, 2020  
ПВСЧПСН
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930