Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
23.02.2016 22:06 - ЕВРЕЙСКИ КОНСПИРАТОР В РПЦ/Какво следва? ("Екуменически патриархат" и "Нова световна религия"
Автор: budha2 Категория: Други   
Прочетен: 2745 Коментари: 2 Гласове:
5

Последна промяна: 22.01.2017 09:15

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
image

А дали на 12 февруари 2016 г. не стана най-голямото предателство на Православието - посрещане и обществено побратимяване на патриарха на Москва и цяла Русия еврейчето Гундяев и сатаниста Франциск. Какво се случва в момента в православния свят? Животът продължава, и очевидно всичко изглежда спокойно. Светкавица не удари, земята не се отвори, в християнски църкви са извършват пак служби, празник е днес - представяне на нашия Господ Исус Христос.

image

Но ... Който има очи - да види, който има уши - нека слуша. За вас, братя и сестри - тези, които разбирате всичко, и праведния гняв на един, който вика в сърцето: "Господи! Пророците твои убиха и разкопаха олтарите Ти! "[Послание към Римляните от светия Апостол Павел 11:3].

image
http://img1.liveinternet.ru/images/attach/c/6/92/
898/92898801_tmpJ8kba0.jpg



Ние знаем, че Църквата е една. Това не са "братски църкви", а чуваме "приятелски самопризнания" за "различни пътища към истината." Това всичко е дяволска отвара. Така че спасението на всички е да бъдат обединени в Светата апостолическа църква и да я защитят, както от външни врагове, така и от предателство отвътре. Сега всеки ще трябва да взема трудни решения. По думите на Евгений Андреевич Авдеенко "За всяко дете на Бога във всеки един момент ще се отворят челюстите на дявола."

image


Той също припомни познатата фраза "Сбогом на свещеника": "Когато е необходимо да страдам за Христа, гледайте да не пропусните този момент."

image

Ние трябва да знаем, че тези, които планират и извършват това дяволско действие за политическо обединение с католици, без да е решен въпроса: "Как да вярваме", са подготвени за нашия гняв. Аз не се съмнявам, че са замислили цялата система за противодействие. И тя вече работи.

image

На първо място, патриархът няма да се върне в Русия веднага след срещата с Франциск. Российская газета пише: "Това ще е сред най-дългите визити, и ще продължи повече от седмица, сред ангажираните на Гундяев са и редица други посещения. Първата спирка ще бъде Куба, Негово Светейшество ще посети също Парагвай и Бразилия. В програмата на визитите има редица важни събития, главната от които, разбира се, е срещата с папата, ".

image

Защо това посещение ще е толкова продължително? Какво ще прави патриарха в Латинска Америка за цяла седмица? Би било добре той да посети и страни с православна мисия. А след това - Парагвай и Бразилия. А във Бразилия, според публикувания маршрут, той ще посети цели три точки, включително Сан Паоло. Защо? Много просто - необходимо е да си почине, докато вълненията в Русия се уталожат . А там - както му каза Франциск ", там ще бъде по-леко." Не мислете, че патриархът не осъзнава, че действията му ще навредят на православието, и ще предизвикат объркване и може би разцепление в Църквата, и всичко може така да се обърне, че да загуби и патриаршията.

image
 
Трижида/ В.М.Гундяев ("Патриарх Кирилл"), Д.А.Медведев и Ю.М.Лужков.


Ако си спомняте, в писмо, адресирано до митрополит Иларион, съюзник на нашия патриарх и един от съучастниците в подготовката за "срещата в Хавана," Антоний Сурожский написа: "От първия ден на пристигането си, някой ми каза следната дълбоко смутилата ме фраза:" Когато сложих ръце при освещаването, усетих, че сега бях епископ и че имам власт. " Това ме ужаси, защото през целия си живот аз вярвах, че ние сме призвани да служим, а не да властваме".

image

Те не се готвят да служат. Те са отровени от страст и за властта ще се борят с всички средства. И един от начините - потискане на духовенството, верно на Православието, и потенциално готови да се застъпи за вярата. За да се избегнат първите атаки е тази политтехнология - срещата на патриарх и папата - както и голямо разнообразие от техники. В храма за литургията, 
на амвона дойде нашият стар приятел игуменът. Трябва да призная, сърцето ми трепна: може би ще каже нещо по същество. Но опирайки се на каински думи, от името на патриарха той ни каза: "Ние живеем в една епоха, която е справедливо наричана информационна. Разпределението на всички видове електронни комуникации и виртуални връзки, за съжаление, все по-често заместват хората, живеещи само чрез междуличностна комуникация. Но въпреки новите технически възможности, е много важно да не се превърнем в един изолиран нереален свят, да не загубим живите човешки отношения, защото на екрана на монитора, таблети и смартфони няма да се види човешката душа не се чувства събеседника истински, именно това което е наистина ценно в всяко общение. Убеден съм, че важно място за срещи за лично и духовно развитие на младите хора може да бъде само енорийската общност. " И след това той добавя, че електрониката ще ни водят към ада.

image
        http://s50.radikal.ru/i127/1105/dc/cf79d20fe5c1.jpg


За тези братя и сестри, които не знаят какво е Деня на православната младеж, давам един откъс от православен вестник. "Много хора питат: защо на Сретение започнаха да празнуват този фестивал на младежта? ... Тази традицията положи  Всемирното Братство на Православната Младеж "Синдесмос". Гръцката дума буквално означава "единство на Духа в свръзката на мира", както и името на празника - "Сретение" означава среща. Тук е сливането на много добри идеи - среща, единство, мир ... Всемирното братство на православната младеж "SYNDESMOS" е създадено през 1953 г. във Франция, от една група,... богослови, в които са включени Иоанн Мейендорф, свещенника Александр Шмеман и други. Дейноста на "SYNDESMOS" получи благословията и подкрепата на всички поместни православни църкви, и допринесе за разширяване на съвременното Православие в различните му аспекти. Литургичен живот, пастирска работа с младежта, мисионерска работа, теология, православни свидетели, икуменически диалог с източноправославни църкви бяха основните теми на младежките събирания и фестивали. В продължение на 50 години SYNDESMOS се превърна в братство, което обединява 126 младежки движения и богословски училища от 42 страни. В момента, Световното братство се състои от 16 младежки организации и богословски школи на Руската православна църква. От 1989 г. "SYNDESMOS" провежда ежегодни конгреси в Русия, Украйна и Беларус. Това е единствената православна младежка организация, която организира международни лагери (включително в Атон), семинари, консултации и конференции по такива важни теми като биоетиката, околната среда, сегашното състояние на икуменическото движение, православна литургия, богословско образование, обучение на лидери на младежки организации , Отворената дискусия по най-острите проблеми на нашето време позволява на младите хора да сформират свое църковно мироздание и да дават отговори на предизвикателствата на светско съзнание от гледна точка на православната църква ".

image
image

Синдесмос получава благословията на "Вселенският патриарх Вартоломей" / който днес наричат еретик-икуменист, който признава "върховенството на папата" - Kонстантинополският патриарх Вартоломей / и благословията "иерархията на местните православни църкви" / т. е. "по-малко важни" / - при срещи през месец февруари - съвпадащи с подписването на "Съюза на Хавана", тези структури разпространяват и "настолните книги на икуменистите за богословско образование")

image

 Ние жънем днес, резултатите от тази "Младежка", "миротворческа" дейност. "Защото, когато трябваше да се каже," Мир и безопасност ", а след това внезапно погубление за тях, като болките на непразна жена, и никак няма да го избягнат" [Първо послание към солунците, апостол Павел 5: 3].

image

Защо намиращия се в странство Патриарх застави всичките подчинени на него православни свещеници, служещи на празника Сретение Господние, да изричат от негово име всичките тези празни думи? И тогава се разбра: че да се вземе решение за открит протест, за изповед - е трудно, това отнема време, необходимо е да се осъзнае. И този път няма кой да го направи. Кажете ми, братя и сестри, към когото от вас, пастири, се обърнаха от амвона с думите (е, поне с някои) по повод на "Милениума"? Мисля, че такива свещеници са малко, ако изобщо има такива.

image

А от името на патриарха, по повод Деня на младежта се обърнаха всички към всички. На свещеникът огласил посланието от Патриарха, вече ще му бъде по-трудно да протестира. Изглежда, че е твърде късно, преди да е било необходимо. Но ако змията измами Ева, и тя е съгрешила, нима тя не е виновна? Така че отрежете главата на змията, и не се заблуждавайте.

image


"Може уверено да се каже, че много от моите ватикански приятели бяха изненадани, удивени от абсолютно строгата конфиденциалност, която се наблюдаваше и от двете страни в подготовката на тази историческа среща. Нито една дума не бе изтеклата в медиите. И когато една седмица преди официалното обявяване на събитието италиански журналист изказа предположение, че съвпадението на маршрута на двамата примати може да се използва, за да си организират среща, на тази хипотеза веднага се появи опровержение от Московската патриаршия, поддържано от херметичното мълчание на Ватикана.

image

И само буквално 5 или 6 дни след опровергаването чухме изявление от митрополит Иларион, че срещата все пак ще се състои. "

image

Конспирация срещу каноните: "Никой не ме е обезкуражавал за (срещата с Франсис), защото никой не знаеше ..." Своето еднолично решение Гундяев нарича решение на цялата църква. Епископата е длъжен да предаде на правосъдието заговорника и узурпатора на църковната власт. Патриарх Кирил говори за тайната, която придружава подготовката на срещата си с папата, и обяснил защо са взети такива мерки. "Аз не се обезкуражавайте (от срещата с папа -. Ed), защото никой не е знаел за тази среща. За тази среща знаеха петтима човека - няма да назова имената им. Защо това е така, защото, за да се подготви такава среща по прозрачен начин, не може да бъде -.? Твърде много противници ", - каза патриархът на руски журналисти в бразилския град Сао Пауло на посещение в Латинска Америка. Според него, това дори не са православни хора, които вярват, че "има някаква опасност в самата среща": "Има мощни сили, които наистина не искаха тя да се случи, така че бе необходимо да се поготви в мълчание, което ние направихме. " Той и папата са подписали декларация - плод на колективен труд. "Декларация била готова за подписване само няколко часа преди срещата, и доказателство за това е фактът, че текстът не е бил публикуван, имаме правилния текст в последния момент, творческа работа на двете църкви ..", - каза патриархът.

image

Кирил заяви, че за да се преодолее разделението между православните и католически църкви, съществуващо от XI век, не е възможно споразумения между техните лидери и епископи, самите християните са разделени ", в отговор на нашия грях" ... "Разяснявайки тайната на решението за срещата с юдейски еретик Франциск, Гундяев лъже че се страхувал от някои "мощни сили." Той се страхуваше, именно от православието, което ако бе узнало за предстоящото предателство, щеше мощно да потиводейства на еретика и съучастниците му. Епископията е длъжна да предаде на правосъдието, еврейския конспиратор и узурпатор на църковната власт.

dddd.jofo.ru/data/userfiles/4298/images/137192-050_05.jpg
image


http://communitarian.ru/




Гласувай:
6



1. mihala - С тази среща искат да докажат, че ...
24.02.2016 13:56
С тази среща искат да докажат,че Откровението на Св.Йоан не е правилно,защото в него се споменава за седем вида църкви,които ще бъдат при края на света. Антихриста ще бъде наранен, но раната ще оздравее и много ще се обърнат .Бог познава и води своите.
цитирай
2. krumbelosvet - Толкова труд и илюстрации от автора,
24.02.2016 16:43
за срещата на католик и православен. Дали не е, задето се срещат без протестант и англикан, и мармон, и т.н.? Май колажите с Путин дават отговора. Освен това, засега главно католици и православни страдат от нашесвието, предизвикано от подпалвачите на "арабските пролети".
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: budha2
Категория: Други
Прочетен: 8729533
Постинги: 4190
Коментари: 1130
Гласове: 1577
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930