Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
29.04.2015 17:14 - СЪДБАТА НА МАЛЦИНСТВАТА/Арменците са избити не от турците, а от... кюрди!
Автор: budha2 Категория: История   
Прочетен: 2731 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 02.03.2016 23:31

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
image      "Кюрдската кавалерия в Кавказ"           

 image  Предствяте ли си 500 години манафски обиди и ни харесало да се гъзим, само няколко години след робството България е във военен съюз с Турция 1915-18 г. български офицери получават турски ордени и обратното. Предателството,низоста,дяволската безчовечност, гордост смесена с мазохистичня любов към поробителя не ни отминава тя ни следва винаги когато сме увлечени в уреждане на материалното ни благосъстояние с обещанията на западните ни "проятели",катозапълваме празнината в корема създадена от османския грездей през вековете.Същото и днес,ще го осъзнаем като влезем в война с Русия...Този петък може видим кои мърши подкрепят масовите убийства, християнския холокост и си отварят задника с покана към пробителите ни. В деня за поклонение към жертвите от АРМЕНСКИЯ ГЕНОЦИД.
ИСТОРИЯ

През 1890 г. в Османската империя живеят 2,5 милиона арменци във вилаетите в провинциите Ван, Битлис, Ерзурум, Сивас и Истанбул. Султан Абдул Хамид II подстрекава кюрдското население срещу тях, кланетата от страна на кюрди предизвикват възстание на арменците. Потушава го турски аскер и кюрдски башибозук.
-50 000 ИЗБИТИ арменци изгорени,разграбени и унищожени много села и имоти.
-1891 г.в се създава "Комитет за обединение и прогрес" наречен по-късно Младотурци ръководени са от масона евреин,Емануел Карузо,финансиран от Ротшилдови.Те са издънка на Дьонмех еврейска секта наброяваща над 100 000 души, "скрити евреи -крипто евреи" фалшво приели ислияма.
-1902-1907 в Париж се организират срещи на младотурците планиращи проникване в султанската войска
-1908 г. военния преврат който детронира султан Абдул Хамид и започва терор,безвластие и нестабилност
-1913 януари демонстративното убийство на министъра на войната
-1913 юни убийството на Великия везир (министър-председателя)
-1914 октомври след съглашение между Германия Отоманската империя влиза в Първата Световна Война.
Февруари 1915 г. по време на първата световна война всичките 60 000 мобилизирани арменски войници са затворени в трудови лагери и след това са избити.След това по добре начертан план от младотурците започвайки с убийства на всички мъже,старци и деца с мъжки пол реализират ХОЛОКОСТА под предлога че са "заплаха за националната сугурност като православни християни и симпатизанти на Русия".В секретен документ,известен като тетрадката на Талаат паша, министър на вътрешните работи е описал броят на арменските сираци,жени,имущества както и баланс на арменците след депортацийте и масовите кланета.Този изрод по късно става министър-председател (1917-1918 г) и продължава кървавото дело с резултати:
-1 543 271 са ИЗБИТИ арменци мъже, жени и деца .
-1 000 000 ДЕПОРТИРАНИ насилствено
Броя на изнасилените,отрязаните глави,разпраните кореми на бременните жени,изгоренте живи,широко практикуваната педофиля и всичкте садизми радващи османлийте няма как да се подредят в цифри и факти за да накараме дебелогъзите ни слуги народни представители да вземат поне едно символично правилно решение.
В западна Армения и в Киликия редица арменски градове се въоръжават организрант с помоща на Русия разбира се!Така до март 1918 година в град Ван има арменска власт, ръководена от Кости Амбарцумян апрез май 1918 година се създава република Армения.
-1920 председател на първия Парламента на измислената от великите сили държава Турция ства Мустафа Кемал Ататюрк роден в Солун семейството му по произход е Дьонме секта на Сабатаистите,евреи последователи на Сабатаи Цви, флашив месия от 17-ти век.Тази пешка на световния Синедрион създава фантасмагоричната турска нация,език и държава от парчетата Османска Имперя оставена му за мениджмънт от "Великите Сили"
ПРИЧИНИ
Трудно е да си представи нормален човек какво е логичното обяснение на тази кръвожадна жестокост,да неясно е за тези които не се интересуват от истинската ни реалност и история последните векове се случва само едно-все по мащабни християнски жертво проношения в името на Талмудическия бог Луцифер.С Първата Световна Война бизнеса и тоталната бласт на банкерите стартира в неизмерими до сега размери разходте по войната 360 милиарда USD са оборот за Ротшилдовите банки подпалили конфликта.Не броиме отнемане територий,невписаното насилие,унижение,депортиране и убийства и разпределение на силите след войната,довело до центъра на силата Америка с 27,3 милиарда USD печалба от войната с част от която връщат 7 милиарда USD към европейките Ротшилд и стават най големият кредитор в света:
-4 210 000 000 Великобритания
-1 625 000 000 Италия
-2 750 000 000 Франция
Жертоприношенията към талмудическите богове помогнали на тази печалба са:
-15 000 000 избити в войната
-20 000 000 от Испанския грип епидемия пуснат след войната
Радоста на демоните е голяма от когато се пролива кръвта на божественото творение ЧОВЕК.


                                                                                > Много кюрди имат "еврейската" Коен Modal хаплотип група
   
image

Как лесно се говори днес за касапницата на арменците през Първата световна война от турците! Колцина от нас знаят, че те са избити не от турците, а от... кюрди!

По онова време в мухлясалата Отоманска империя, изживяваща своите последни дни, турците са наричали кюрдите «планински турци».

В България по същата болна логика се опитват да ни убедят, че кланетата в Перущица и Батак са извършени от турци, макар че всички знаят, че не турци, а помаци, тоест помохамеданчени българи са извършили деянието.

Не един и два случая в историята показват необичайните усилия на една или друга малцинствена група хора да оживее. Арменците например още в древността са били подложени на безброй нахлувания и опасност от унищожение и още тогава са първата нация, която доброволно е приела Персия за нейн суверен, само и само да оживее. И днес нейното (арменското) обкръжение е от мюсюлмански народи, исторически несъвпадащи с нейната култура.

Но да не отиваме по-далече от Балканите, където в 19 век сърбите са наричали македонците «южни сърби». Обзети от стремеж за въображаема «чистота на гена», България и Гърция се правят на ударени и за десетки години пренебрегват съществуващите общности на власи, каракачани, македони или помохамеданченото си население като второкласно, принуждавайки го към асимилация или емиграция.

Днес и кюрдите са събудили от десетки години чувството си за национална обособеност и вече не минават за «планински турци». Напротив, тяхната многочисленост (над 20 милиона) е голям анахронизъм в Турция, Ирак, Иран и Сирия. Тази многочисленост неизбежно ще доведе до появата на нова държава в Близкия Изток. Турция знае това и прави същото, което е правила с арменците – разселва маси кюрди по различни краища на Турция.

Криворазбраната роля на държава и нация в арабския свят и изобщо разделянето на тези земи от великите сили на отделни държави, и то съвсем неотдавна, включва на едро всички съществуващи общности на техните нови територии. Така за много хора в света става известно само след кървавите събития в района за съществуването на общности като язиди, друзи, християни или

Те обаче не са паднали от небето, а са живели с векове в огромната Отоманска империя, очевидно с етническа толерантност, наследена от Източната Римска империя, която ние българите грешно наричаме Византия.

Съществуването на тия общности обаче има своите корени още в древността, когато най-големия наследник на империята на Александър, династията на Селевкидите, преселва многобройно население от Тракия, Илирия и Гърция в Мала Азия и днешна Сирия. В историята са известни 45 селища, основани от това население. И тва е само началото.

Практиката да се разместват маси от различни племена и народи се практикува и от перси и римляни, отделно от това че тези народи по начало са неустановено население с чергарски поминък.

Египет - културния и духовен център на днешния арабски свят, е най-яркия пример на космополитно население след Александър Велики, където голям брой траки, гърци и илири са заседнали в годините след неговите завоевания.

Така след хиляди години много от тия хора, които днес чукат на нашата врата за помощ, може да са наследниците на онези отдавна забравени преселници от Балканите.

Никоя от тия империи – Персийската, Александровата, Римската или Отоманската, не е познавала дискриминация по етнически признаци в днешния смисъл на думата, още по-малко е имала амбиции за някаква въображаема етническа чистота. Върху такива идеи е основана днешна Америка, чийто пример днес следва и Европа. В повечето големи градски центрове на двата континента днес е обикновен факт в един училищен клас да има деца от 20 или 30 различни националности.

На тоя фон България би трябвало спешно да корегира отношението си към съседните държави и специално към собственото си население. Разделението по етнически или религиозни признаци носи само регроградност и проблеми с дълбоки последствия. Това би трябвало да са поуките от военните конфликти между гърци, българи, турци и сърби, където през 19 и 20 век маси население, насилствено и доброволно, се люшкат трагично от една територия в друга.

Един Елин Пелин описва българите по негово време като «моя трудолюбив и добродетелен народ». Благодарение на моралната деградация при комунизма, днес никой не би се осмелил да опише с чисто сърце българите като «трудолюбиви и добродетелни». И ако е верно, че рибата мирише от главата, някой от овластените би трябвало да направи бърза преоценка на националните морални стойности.

След моралната деградация на обществото при комунизма това не е обикновен проблем. Тази деградация е съпроводена от съпътстващата я дехуманизация и цинизъм, ясно различими в човеконенавистническата реакция към емигрантите в едно село или в насилието, практикувано по границите на една претендираща за европейска България.

Витрина на моралната и духовна мизерия в страната е съществуването на партия като Атака с нейния креслив пост-комунистически вожд Волен Сидеров, чиито словесни изстъпления само доказват гнусотията, до която може да достигне провала на комунистическата идеология.          Николай Флоров                                                                 image     Министър на необразованието на Русия - типичен Kюрд Уваров/Аваров.Защото тези, които са били "UARami" в Транс-Каспийския регион, отидоха до Европа като "Crash" авари и Caucasian_Avars .Само имената им са променени. Мигрантската кръв остава същата. Кюрдите се бореха срещу иракчаните на Amer-Израел, и там бяха в израелски лагери, където израелци обучават кюрди и ги снабдяват с оръжие .                    
>   Кюрди и Арменци                                                                                           image                Антраник Озанян                                                                                                                                                                                             image                             
    Еврейска История на Армения/Как евреите станаха арменци   



Гласувай:
3



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: budha2
Категория: Други
Прочетен: 8686968
Постинги: 4190
Коментари: 1130
Гласове: 1577
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031