Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
28.02.2016 18:16 - Учението на Ра/ Още веднъж за Ба
Автор: budha2 Категория: Други   
Прочетен: 1103 Коментари: 0 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

Бa - Дух, често в смисъл на "Свети Дух", е носещата субстанция генерирана от Бога Sun Ra. Опции за звуци: Бе, Би, Бо, Бу, Бы, Бэ, Бю, Бя, Ва, Ве, Ви, Во, Ву, Вы, Вэ, Вю, Вя. Тук, ще отбележим, че в древни времена, буквите "б" и "в "не се различават като букви, и често се бъркат в произношения като например: Босилек - Василий (-ika) Библиотека – Вивлиофика, Вавилон – Бабилон, Вифлеем – Библием, Авраам - Абрам и т.н. Общата дума в Източен слово Бай или Бей означава по рамейски "които ще се появи, идващ, следващ духовен път", "воден от Светия Дух." Тъй като "Бей" е идентично с "Вей, Уей, Пътят" и буква "б" може да се предава в аудио серии като "U" (например: Ватсон = Уотсон), а рамейската думата "Бей", означава "да се следва духовен път" тя е дала и английския дериват «way» = "уей", което означава "път". От първите две думи на рамейската реч, ние можем вече да съставим фраза:

Ра + Ба = Ра_Ба, което означава «Слънчев Дух», или «Дух на Слънцето »

Пренареждане на думите променят, значението: Ба + Ра = Ба_Ра – означава "Духовно или Духоносно Слънце" или "излъчващо Бa Sun Ra"

Нека се спрем на някои от важните за по-следващото представяне аспекти. Така, Ба + Ар = Ба_Ар, което означава "духовен, т.е. несъществуващ/не-наличен, Aр." Тази концепция е важна, защото тя се основава на значението на думите бар, или бер, често се използва в еврейските и ислямските езици. Дадената дума в вида ба_яр, ба_яре, ба_яр(-ин) е известна в руския като «бояр», «бояре», «боярин», и навсякъде, където е установена има значение "синове на Aра" с различни нюанси на значението, например,Симон бар Иона (името на апостол Петър) - се превежда като "Симон, син на Йона" По-точно се превежда като: "Симон, по дух Ара син на Иона"или" духовен син на Йона "Симон (Шимон) бар Кохба - се превежда и като" син на звездата ", т. е. в действителност," духовен син на звездата "(по дух Aра).

В иудейския език има още една дума (с изключение на бара, или бер), също преведимо на руски като "син." Тази дума бин или бен (множествено число бни, например, "бни Израел" = "синове на Израел"), което в Речта-Ra може да бъде представено, както следва: бен = Ба_Ан - както в словото-Рa думата Aн означава "човек" (показваме по-долу) , то "бен" означава "син по човешка плът," че е "роден син", за разлика от думата "бар" която се използва за "синове на духа на Ара", а не човешка плът. Това означава, че Симон - Петър е син на Йона в плът, и синът на "духа на Aра", като и че Симон бар Кохба, не е "син на звездите в плътта", а е син на "духа на Aра." В тази връзка ще обърнем внимание на следното важно обстоятелство, а именно:

бар_Йис = "Борис" може да се преведе като "син по дух Aра на несъществуващия,не-сущий Йиса", т.е. като "духовен син на Йис(-а)"

С такова име за първи път в руската история се споменава Борис (Глеб), а след това "Борис Годунов", хитър и ловък придворен "на татарите" (негов предци се счита татарина Chet-Murza) по време на царуването на Иван IV Грозни, официалната версия се възцари след смъртта на Иван Грозни. В същото време, като се смята, че Иван Грозни е първият път, в руската история, наречена себе си "цар" и става по-нататък "царя". Думата "цар" = "сарь" по rameyski може да бъдат представени като сий_Ар, тоест, които е въплътен Aр. Близо историци неведнъж са изразили мнение, че Иван Грозни е Arian. От словото Ra следва, че доколкото той самият се наричал "съществуващ/сущим Аром", което означава "цар",притендирайки в същото време за най-високата абсолютна власт, която има в неговото разбиране само Бог, това потвърждава, че Грозни е всъщност един ариан, т.е. поклонил се е на Ара. Ако сий_Ар = Сар = «царь», то сий_Ара = Сара = «царица». По този начин, библейското женско име на Сара означава "кралица". От друга страна, някои експерти смятат, че действителност библейското име звучи като Сара, което означава, че неговата приносителка е последователка на Сар(-а), тоест, като следваща пътя на "сущего Ара." След това, цял набор от имена, например: Сарай-Бату, Бахчи-Сарай, Галата-Сарай, Караван-Сарай и т.н.- имат в своята основа "следването на съществуващия/сущий Аром". "Сарай-Бату,"т.е. името на столицата на Златната орда, се превежда като "следваща съществуващия Arom Бату", което показва, че кан Бытый,, на когото е кръстена столицата "Сарай Бату," е следвал пътя на сущия Aра. Трябва да отбележим, че тук главния град на арианския култ, разбира се, е библейският Йерусалим. Прочетете името наобратно:

Йерусалим



Гласувай:
2



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: budha2
Категория: Други
Прочетен: 8724215
Постинги: 4190
Коментари: 1130
Гласове: 1577
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930