Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
09.03.2016 01:14 - Турските граждани ще пътуват без визи до ЕС/ А бежанците с турски паспорти
Автор: budha2 Категория: Други   
Прочетен: 1303 Коментари: 0 Гласове:
3

Последна промяна: 10.03.2016 22:42

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
image

Европейският съвет и Турция постигнаха съгласие Анкара да съдейства за решаването на миграционната криза в замяна на отпадането на визите за турци в Шенген преди края на юни тази година.

image

В декларацията, приета в края на заседанието, се посочва, че Турция ще приема обратно "всички нови незаконни мигранти, преминаващи от Турция към гръцките острови, като разходите се поемат от ЕС". Турция потвърди ангажимента си да поеме обратно всички незаконни мигранти, заловени в турски води, пише в текста.

image


За всеки сирийски гражданин, който Турция приеме обратно от гръцки острови, друг сирийски гражданин, пристигнал в Турция, ще бъде разселван към държавите от ЕС по утвърдените квоти (за разселването на 20 хиляди души  на месец- бел. кор.). Европейският съвет призовава всички държави от НАТО да подкрепят активно операцията на алианса в Егейско море.

image


ЕС и Турция постигнаха договореност да съкратят пътя на мигрантите

Предвижда се премахване на визовите изисквания за турски граждани най-късно до края на юни 2016 г. издаване на турски паспорти на бежанци владеещи турски и ускоряване на изплащането на първоначално отпуснатите три милиарда евро за сирийските бежанци в Турция. Прието е сумата до 2018 г., която ЕС отпуска на Анкара за нуждите на подслонените в Турция сирийски бежанци, да достигне шест милиарда евро. Започва "подготовка за решение" за отваряне на нови глави от преговорите за присъединяване на Турция към ЕС във възможно най-кратък срок.

Председателят на Европейската комисия Жан-Клод Юнкер потвърди, че Брюксел и Анкара са се договорили за визова либерализация, но подчерта, че за това е необходимо да бъдат изпълнени съответните условия. "Договорихме се да ускорим процеса на визова либерализация, но в никакъв случай не в ущърб на фундаменталните принципи на Евросъюза", каза Юнкер.

image


Президентът на Франция Франсоа Оланд уточни, че за отмяната на визите между Турция и ЕС Анкара трябва да изпълни 72 изисквания.

На пресконференцията след срещата турският премиер Ахмет Давутоглу съобщи, че двете страни ще продължат работата по предложенията за миграцията на следващата среща на високо равнище на ЕС на 17-18 март.

image

1. Меркел (Германия) капитулира. Между капитулацията на Германия, и капитулацията на останалата част от ЕС разстоянието във времето е седмици, или месеци, но не и години.

image


2. Меркел (Германия) ще съдейства за безвизовото пътуване на турски граждани в ЕС.

image


3. Меркел (Германия) ще съдейства с конкретен план от 17 точки за приемането на Турция в ЕС.

image


4. Меркел (Германия) е готова на всичко това, като в замяна иска (моли) от Турция да спре с мигрантския натиск към ЕС, и, разбира се, най-вече към Германия. Което е официализирано признание за това, че Турция помпа съвсем целенасочено Германия с “бежанци” (пришълци-главорези).

image
      Давит Бар Углу като малък в Херсон

Простичко казано, Давутоглу (Турция) изнудва Меркел (Германия): ако няма Шенген за турски граждани, няма съглашение за реадмисия (връщане на “бежанци” в Турция).

Какво стана от тогава?

Кьолн, Дортмунд, Хамбург, Мюнхен, и маса други големи немски, и скандинавски градове, където клетите бежанци и майки с бради и мустаци опипваха, тормозеха, изнасилваха европейки, европейци от повечето народи, в това число и деца. И не само – убиваха! Не искам да ви представям отново хрониката – интернет е залят с тези «известия».

Народите на тази Европа се вдигнаха на бунт, разбира се. И пак, разбира се, техните (!) полиции, и жандармерия ги смляха. Потушиха бунта на своите срещу чуждите. Кой друг се опълчи? Иван, от Балканите. Това е, други няма.

Какво стана? Защо така стана?

Наистина ли не разбирате? Че те си го казаха – съвсем ясно, честно, публично, и открито. Много пъти. Като Джордж Фридман, от Стратфор, частното ЦРУ.

Така ще е. Това ще е. Всички ние сме от неправилната страна на историята. Нас трябва да ни няма. Въпрос само на избор на технология. Този път бързат истински. Нямат време. Но имат планове. Не, не е теория на конспирацията. Практика «в режим на реално време» е. «Риалити шоу», само дето сме от губещата страна на телевизионния екран. Всичко си е планирано отдавна, ако трябва да ви напомня.

И сега какво? Ами, ще ви кажа – какво: днес стана това, за което писах през ноември миналата година, и за което говоря от месеци пред всички телевизии, пиша в интернет, казвам го на хората на живо. Но никой не ще да вярва, никой не иска да види, никой не може да разбере видяното, да го осмисли. Всеки си мисли, че ако си затрае, ще ни подмине. Не, няма. Ето ви резултата:

image


Владимир Мицов, който също следи събитията, гневно избухна във Фейсбук:

image

В момента, в който Давутоглу чука европейските лидери отзад и ги кара да му плащат милиарди еврА, да свалят визите за турците и всякакви други благинки за Турция, турската артилерия подпука кюрдите край Алепо.

image

Ако имаШЕ европейски лидери, точно в този момент трябваше да навират Давотуглу и цялата му делегация в Брюксел в кучи гъз.

image

Няква си Турция да командва и държи в шах цяла Европа .... онази Европа! Германия, Франция, Великобритания, Австрия .......

image

В сделката на ЕС с Турция коментарите се въртят около големия упрек, че ЕС е продала своите ценности. Помощ от Турция в решаването на кризата с бежанците срещу затваряне на очите на ЕС пред нарушаването на човешки права в Турция – така може да се обобщи критиката срещу предстоящата сделка на върха.

Може и да греша, но според мен ЕС нищо не е продала. Тя просто предаде всички нас. Може би не по свое желание, може би по чужда презокеанска заповед, но от това нищо не се променя.

image


Да ви напомням ли, че на 40 км от България са струпани на гръцко-македонската граница над 14,000 такива космато-брадати орки с криминално-главорезно минало, и стъклен нездрав блясък в очите?

image


Да ви напомням ли кадрите, в които щурмуваха македонската граница? Как се отнасяха с македонските полицаи и граничари, през които се опитаха да минат на щурм като луда крава?

Да ви напомням ли, че след октомври няма да са нито хиляди, нито десетки хиляди, и даже няма да са стотици хиляди, а ще са милиони, и даже десетки милиони?

image


Да ви давам ли още препратки? Има ли смисъл? Отваряте ли ги? Четете ли ги? Разбирате ли прочетеното?

Разберете, няма смисъл да се гневите на българоезичните «говорещи глави», които «представляват България» там, и «участват» в тези «преговори». Това е все едно кучето да се сърди на тоягата, с която го налагат. Тези българоезични назначенци са там само в качеството им на количество, на безлик и безгласен пълнител, нищо повече. Това е изискване на политическото лицемерие, на протокола. За да бъдем отнесени, прецакани, и унищожени законоидно. По приличному. По европейски. Нали общо взето това искахте?

image


Това, което има смисъл, е осъзнаването, че да очаквате нещо от тези нещастни марионетки е точно като да викаме «Неволята» от приказката. Трябва сами да си го направим. Да се самоорганизираме. Да разберем, и да действаме. Защото пясъкът изтича, а орките идат. Особено от октомври тази година.

«Октомври» ли казах? Грешка! Това е старата уговорка, от ноември 2015. Вчера, 07.03.2016, е решено вече да пускат турски граждани без визи в ЕС от юни!

image


Остават около 3 месеца. Напомням – Турция воюва в Ирак, в Сирия, и…в Турция. Това спокойно ще създаде истински бежанци в обем от няколко милиона. 2 милиона вече имат «на склад». И още няколко десетки милиона спокойно могат до края на годината да получат турски паспорти, които ще им бъдат връчени на турско-българската граница. Организацията за това в Турция е съдадена, политическа воля, и интерес има. И това, че новите «турски граждани» ще са от Афганистан, Пакистан, Ирак, Иран, Арабистаните, и даже от Африка, са подробности без значение. Без значение за Давутоглу, имам предвид.

image


Другите здравомислещи страни и народи вече се подготвят. Ограждат се, въоръжават се, възстановяват границите, граничния контрол. Но ние сме осъдени от географията да бъдем не артерия, а аортата за влизане на народите в Европа. В началото на 8 век българският владетел, известен днес като християнски светец, Свети Тривелий, ги е спрял. Воювал е в тази страшна война, мачкал е, сякъл ги е толкова, колкото трябва, за да бъдат спряни, прогонени, за да бъде изчистен Константинопол, и Европа от тях.

image

Иначе не става. И никога не е ставало.

Боят не помага само на грънците.

eurocom.bg/
 

image

Ционистка диверсия срещу белите в Европа



Гласувай:
3



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: budha2
Категория: Други
Прочетен: 8686948
Постинги: 4190
Коментари: 1130
Гласове: 1577
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031