Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
12.04.2016 23:40 - Откак комунизмът стигна до сърцата и умовете на световния мангалиат - Римейк
Автор: budha2 Категория: Други   
Прочетен: 1253 Коментари: 1 Гласове:
3

Последна промяна: 14.09.2016 21:01

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
image

Откак комунизмът стигна до сърцата и умовете на световния мангалиат, той презря всяко бачкане и обикна всяка лежачка - Римейк - на slavimirgenchev1953

image

От 1919 г. насам България се е напълнила с едни боклуци, дето не могат да се изметат цял век; вие искате за един ден да я изчистим..."
Добри Потърпешев

image
image
image
image

Племената Йадава/Yadava (Йаху/Yahu )дезертирали/обвинени в зловредност от кшатриите(царе) Арийци/ от Индия за Близкия изток и други части на света, като отмъкват с тях и преправените Ведаически Свещени писания(Шастрите) и преправената религията на Йишвара/Yishvara в новите си домове. В Близкия изток тази преправена религия на Йишвара/Yishvara по-късно става йудаизмът.Заедно стях са изгонени и пра-цигански племена/парадхи – индийското племе*сродно с Йаху* от наследствени престъпници ,харни – притежават дарба да мамят целия свят рамоши – джебчии/.Сихките, подобно на йудеите не вярват в Бог, като ОТДЕЛНА ЛИЧНОСТ,а като дух,който най-много може да се въплъти в "учителят"(гуру), по подобие на юдеите, които боготворят своите равини за техният дух Яхве."Изгубените племена" никога не са се "загуби". Те са отишли в Северна Индия. Хетейците(Hittites), господарите на Ерусалим(Йерушалайм), когато Авраам пристигнал там, са били древна Индо-Ивритска управляваща каста, а не отделна етническа принадлежност, както ние сме били погрешно информирани. Злоупотребата с жени и деца при юдеи и техните братя роми е наследство от Кашмир, гнездото на нагите. Моголската империя е същата вяра в Ал Аху, както и Ел Яху- рудрически лемурийски духове на Кали създадени също чрез генна модификация.
Завръщане на нагите в Кашмир-това е инвазията на ислямът при сидхите, които вече са направили първата крачка при отхвърляне на ВЕДА-смесване с рудрическият дух Ал Аху. Война на Армагедон", а е приключила преди повече от 4000 години.

  
--------------------------------------------------------------------
"Няма как да е читав народ, от който са произлезли и произлизат толкова много камюнисти."
Нане Славуте, народопатолог

image

ДИАЛЕКТИКА НА ПОРОДАТА

"Допълнение към Закона за отрицание на отрицанието: хуманизмът ще унищожи човечеството."

Фридрих Енгенчев

slavimirgenchev1953
----------------------------------------------------------------      
image
image
image

Няма как да е читав народ, от който са произлезли и произлизат толкова много комунаги."
Нане Славуте, народопатолог

image
image
Змийските царе са главно хабиру "апиру"(номади) и назначават у цивилизованите народи пак от своята "класа". Всеизвестен е факта, че др. Тодор Живков е 1/4 или 1/3 циганин.

Тодор Живков - незаконен потомък на Борис III от Ротшилдската издънка на "Уиндзор" .- ТУК

image

Лев Леваев роднина на Цветелин Иванов Кунчев

image

Седефчо=Цветелин Кънчев = хазари = бели сигхани

image


image

Тодор Земьфирков Уиндзър -цигун, мангалоид с царско потекло. Този нос се появява без изключение при всяка царска издънка. Като се почне от родната сестра и децата на Симеон II и се стигне до внуците им. Същият нос бавно зрее и на личицето на най-новия българин Симеон-Хасан.

Доскоро единствената улика за династичното потекло на Тодор Живков се мъдреше върху лицето му. Това бе прочутият кобургски нос - огромен и извит като език на камбана, същият като на Симеон II, на Борис III и на цар Фердинанд.

Този нос се появява без изключение при всяка царска издънка. Като се почне от родната сестра и децата на Симеон II и се стигне до внуците им. Същият нос бавно зрее и на личицето на най-новия българин Симеон-Хасан.

Този неподражаем нос обаче упорства и в рода на Живков. Имаше го на лицето на Людмила Живкова, има го, макар още по-женствено смекчен, и дъщеря Евгения. А при мъжките потомци Владко Живков и вече не малък Тошко той е бухнал върху лицата им, червендалест и разюздан, също както при техните деди. При брата Георги, сестрата Цветана и всички сестринци и братовчеди на Живков по бащина и по майчина линия обаче нос с такава форма отчетливо липсва.
Обратно на представата за излинялата от кръвосмешения синя кръв, кобургската семка е яка и много жизнена. Тя предполага едно завидно дълголетие въпреки превратностите, на каквото впрочем сме и свидетели. Като изключим отровения Борис III и разстреляния му брат Кирил, всеки от този знатен сой догонва достойните старини. Надхвърлил 75 г., цар Симеон II е все така крепък и готов за трона (Боже, царя ни пази!), а дядо му Фердинанд доживя до 87-годишна възраст. Случайно ли, но и Тодор Живков доживя точно толкова.

image

Сингарите(иде от река Синд=Инд) принадлежат към извън-кастовата група, наречена ЧАНДАЛА("отхвърляни от Чандра-дева на Луната"), описана в "Ману-смрити"("Ману-Самхита")!

image

Цар Киру-типичен хазар, типичен клюн.

Цигхани = Хазари

image

Унгарският хазар(вляво) гледа към свой родственик(клонинг) от Индустан(вдясно), но дали изповядва вярата му?... Може би да, ако е $, но ДНК-то и на двамата е ...сигх-анско.т

image

Лорд Манделсон, Натаниел (Нат) РотШилд и Олег Дерипаска, от ляво на дясно. И тримата са юдо-хазари-цигхани !

"Циганинът ли лъже като дърт комунист, или комуннистът лъже като дърт циганин?"
Спроспер Мериме

image

"Левропейските цоциалисти ясно показаха колко струват, след като избраха за свой водач личен московски агентин."
Славрентий Берия

image

image

Сектантски Хиндуист в България, обособил се в родното си гето."Циган" произлиза от "Синдар", от. р. Синд(Инд),като са я наричали от западният и бряг Перси и "Ар"- Земя .
Другата дума с която са известни е терминът "gypsy", чиито корен е в думата "Egypt".
Друга дума, с която са известни в България е "мангала", което е планетата Марс на Санкрит в Астрологията Джйотиш(загатващ за примитивността, подлостта им и афинитет към кръвта- архетипите Овен и Скорпион).
На изток от р. Инд ги наричат чандала. Извън-класови(untouchable), асоциирани с Луната Чандра и чудовището Чанда, слуга на асурите Сумбха и Нисумбха . Аспект на материалната енергия Майа - Чамунда ги убива.


image

Децата на Плутон(Патала-лока):Съвременния глобален "елит" е израз на бъркотията и смесването в Кали-йуга


image


Първите проторомски племена изгонени от Индия станали хазари.По-късно изгонените пак заради зловредност станали роми(по тъмни, тъй като са стоели по дълго време на слънце)


image

"Откак комунизмът стигна до сърцата и умовете на световния мангалиат, той презря всяко бачкане и обикна всяка лежачка."
Фридридх Енгенчев

image

Романи(сингари, от р. Синд/Инд) - "Un-touch-able" чандала. Романтичен ром-антизъм


image

image
image
image
image

Ромите на Джордж Сорос VS циганите на Цветелин Кънчев

image

Преселението на роми в Европа

image





Гласувай:
3



Следващ постинг
Предишен постинг

1. krumbelosvet - Тая епопея не може един човек да я създаде.
13.04.2016 09:28
Трябва лаборатория, художници и пари. Честито.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: budha2
Категория: Други
Прочетен: 8687655
Постинги: 4190
Коментари: 1130
Гласове: 1577
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031