Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
13.04.2016 00:30 - ПЕТАТА КОЛОНА/ПЕТ РОТИ
Автор: budha2 Категория: Други   
Прочетен: 2435 Коментари: 2 Гласове:
5

Последна промяна: 19.04.2016 22:29

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
image

Господарите на света, налагат "Новия световен ред", като използват различни способи и средства за покоряване на народите и овладяване на държавите, но най-важното им оръжие е "Петата колона". Тя е окомплектована от пет роти, местни бойци.

image

„… Необходимо е да си спомним формулите на Денѝ де Ружмо̀н.[За кратки подробности вижте Георги Ифандиев – „Дегенерати, облечени във власт – Част 1 – Кмет, кралица или за овчедушието на нациите“, „Диагноза с Георги Ифандиев“, вече цит. съч., Бележка 153.] Една от тях гласи: „Дяволът – това е петата колона на всички времена и народи.“

Тоест, дяволът – това е също така предателството. Тези хора са душевно неуравновесени и затова е лесно да ги вербуват за петата колона.“[Григорий Петрович Климов – „Божий народ“, Издательство и типография „Советская Кубань“, Издательство „Пересвет“, Краснодар, вече цит. съч., стр. 171.]


1. Първата рота е съставена от предатели – местни граждани, предимно с местни имена, но с чужд майчин език, чийто девиз е шопският постулат: "Аз не искам на мен да ми е добре. Искам на Вуте да му е зле!"

image
image

2. Втората рота е съставена от продажници. Те са хора без род и Родина и поради своята алчност са готови да продадат "и майка си, и баща си". И ги продават на господарите – за "жълти стотинки".

image

3. Третата рота е съставена от откровени глупаци, издигнати от господарите по върховете на държавното управление. Те са най-лошото възможно съчетание, за хора от елита – власт и глупост.

image

4. Четвъртата рота е съставена от хора със зависимости или стари грехове, чрез които господарите ги изнудват да им служат.

image
image

5. Петата рота е съставена от млади хора – предимно студенти; Интелигентни, образовани, енергични и амбициозни, но без грам житейски опит и родолюбие; Обучавани по програмите на господарите – предимно в областта на "хуманитарните науки", чрез които им "промиват" умовете и им оставят зрително поле като на "коне с капаци" – само в "евро-атлантическата ценностна" посока. Те са наши деца и срещу тях се воюва най-трудно.

image

"Борбата (за света), е безмилостно жестока! Борбата (за Родината), както казват е епична!", но у нас, тя дали изобщо е започвала?

image

Борис Балкх
 



Гласувай:
7



1. krumbelosvet - А кои са добрите?
13.04.2016 08:25
И, като няма добри, а силата е у лошите, а децата ни са зомбирани, какво остава? Пас и мърморене. Това внушава авторът и това устройва лошите. Случайно съвпадение. Или нова линия в пропагандата? Забелязва се напоследък. Подобен автор, след историческо разпалване на омраза срещу евреите предложи ... да разгоним БАН и Синода. Т.е., върна ни към Дянков Пицата и Фори Светулката. Друг след блестяща критика на капитализма, вметна между другото, че СССР е рухнал отвътре. Т.е., откажете се от единствения успешен опит за национализация на банките. Макар, че са много лоши. Какво остава? Отново пас и мърморене. Докато не остане само "златния милиард".
цитирай
2. budha2 - Материалният свят
13.04.2016 18:06
носи само нещастия особенно в Кали Юга. В Кали Юга демоните се заемат с дейности, които ще доведат света до погибел. Материалистите, които нямат представа за Бога, си мислят, че са напреднали. Но според Бхагавад-гйта те са неинтелигентни и лишени от всякакъв разум.В допълнение, Ваю Пурана (58,42, 52, 54, 55 , 61-62) се казва, че до края на епохата на Кали, правителствени служители да станат истински крадци и разбойници. Широко разпространеното публично нарушение. Мъжете ще бъдат по-малко, отколкото жените. Хората затъпяват, отслабват и няма да се колебаят да се включват в саморазрушителни действия. Прана намаля, липса на енергия, и в резултат масово групиране с цел равномерното й разпределение. Земята отива на запустение, добри хора почти не остават, само в някои градове са разпръснати групи от хора (които, очевидно, ще живеят в руините). Изобилието и здравето ще стане рядкост. Духовното познание и свещени ритуали изчезват напълно.

Материалният свят е сянка, отражение на духовния свят. Ако оригиналното нещо не съществува в духовния свят не може да бъде отразено в материалния свят.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: budha2
Категория: Други
Прочетен: 8684848
Постинги: 4190
Коментари: 1130
Гласове: 1577
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031