Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
10.05.2016 20:48 - Кой наложи на човечеството фалшивия път на развитие? (Л. Ивашов)
Автор: budha2 Категория: Други   
Прочетен: 1876 Коментари: 1 Гласове:
5


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
image

За това, че понастоящем хищническо-технократичния път на развитие е довел човечеството до глобален застой, разказват много изследователи, при това напълно независими един от друг. Въпреки всичко, не всеки от тях може да се ориентира в това, по чия вина човечеството се отклонява далеч от оптималния път на хармонично развитие. Все пак, поне едно от нивата на глобалната властова паразитна пирамида успя да "разкрие" доктора на историческите науки, професор Л. Ивашов.

image

След като левитите реверсират словото, на мястото на тракийските есхари се издигат църкви на същите енергийни места но при реверсирано слово, всичко това има обратен енергиен потенциал и води до упадане на планетата към адските планети от Билла Сварга.

image

Договорът между юдеите от Анта-рикша на атмосферата с кому-нагите от подземното царство Била-сварга е: НИЕ ЩЕ ВИ ДАДЕМ ВИСША ТЕХНОЛОГИЯ, А ВИЕ ЩЕ ВОДИТЕ ЧОВЕКЪТ КЪМ НАШИТЕ НИЗШИ ЛОКАЛИ


image

И ето какво той пише за това в книгата си "Обърнат свят": "И така, в началото на XXI век, в ерата на непрекъснато господство на западните ценности и стандарти на живот, ние сме свидетели на движението на човечеството далеч от зададения му функционален път. От разума, от нравственото творчество, като основна функция на човека, от неговия фундаментален закон за предназначението на живота, от неговата линия на взаимовръзки с Космоса.

image

Това, което ние изграждаме на Земята сега е една духовно-интелектуална черна дупка, всеобщо безумие, изградено върху лъжлив мироглед, извратени цели, криминална и хищническа методология. И отново, тази лудост се появи и наложи над планетата от "цивилизованата" част на света: Европа и САЩ. Западната цивилизация се оказа най-бруталната в историята на "разумния" период на човечеството.

image

Именно тя, в името на печалбата, а не заради оцеляване, заличи високо развитите цивилизации на келтите, маите, инките, ацтеките ... Същият Запад обезкървява Африка, забави развитието на индийската, китайската и ислямската цивилизации, и на други културни и исторически типове.

image

Забележете! - "Змията не напада, НО - БЕЗ ПРИЧИНА"!
А йудеите винаги имат причина! Самото присъствие на нейудеи около тях ги прави вече достатъчно мотивирани да ИМА ПРИЧИНА. Където и да ходят йудеите и йудео-християните, възприели тяхната КРЪВНО-КЛАННА доктрина, винаги набеждват домакините си за "огнетители". Това е на принципът на паразитът в тамас-гуна, който, въпреки, че смучен подмолно енергията на организмът, в който се е впил, но и накрая го умъртвява с отрова, с ПРИЧИНАТА, че няма достъчно енергия в него за муфтане.Това е принципът на римското християнство и илюминатското масонство.
Та, юдео-християнска змия не заслужава нищо друго освен чук в главата, но това е друга тема....и не е наш проблем - на ваишнавите...
Римското християнство(библейско, имперско, юдейско, екзотерично, и пр.) след 3 век сл. Хр. е направило една амалгама между "мляко и кръв", между "мед и отрова," между "змия и гълъб." Та юдео-християнската змия не е нищо друго освен рядка генетична комбинация между гълъб и змия- "археоптерикс юдео-християникус".
Та тази змия е същата, която Мойсе издига в пустинята- "Кундалини шакина" или символът на Абрахамския клан от рудрическите духове на Лемурия- генът на южняшките наги, които смятат да оцеляват като паразити сред класовите Арйани.
Змията, не носи никакво друго знание, освен КЛАННО-ГЕНЕТИЧНО. Змията НЕ носи Трансцедентално Знание- за избавяне от матрицата. Тя е създадена от Кришна за тези, които са в гуната на мракът-ТАМАС. Змията ги "облаготелства", като ги върти в цикли на самасара. Бог проявява своята милост към демоните, като ги убива и ги инкарнира в други материални форми, тъй като те нямат съзнание за избавяне от страданието, то Кришна периодически ги поставя в състояне на тамас-несъзнаване. Но после пак следва циkли на страдание....и така тази игра продължава, докато душата се осъзнае.
Така, че змията има тази функция да участва с циклите от страдание до без-съзнаване.
Та съучастието на юдео-християните в това е типичен пример за тяхното невежество, продуктувано от КЛАННАТА им гордост. Змията е услужлива, нейната функция е да заблуждава, тези, които искат да заблуждават или да се заблуждават.
Изфабрикуването на думите за Христос за създаване на "археоптерикс юдео-християникус" не е нищо друго освен римска приумица, зле тълкувана ВЕДА за невежи, в услуга на извънкласовите яху-вистки рудри.
По-късно ще се появи друг юдео-християнски зоо-морфизъм юдейския лъв с християнското ягне - "лупус-пацифис".
Всички тези компромиси с различните концепции(смесване и угодност на концепциите) са в гуната на страстта, раджа, продиктуване от гуната на мракът-тамас. Комбинация от римо-гръцко Арйанско упадане и извънкласов рудрически Абрахамизъм.
"Лупус-пацифис" е всъщност йудейският лъв, прелапал ягнето, което му мъти водата отдолу...
Та, изводът за "археоптерикс юдео-христяиникус" е, че змията идва в глъбско оперение и те кара да кълвеш зърната с йудейската отрова. Ако откажеш - тя те клъвва с "гълъбската "си човка,(с разцепено езиче) която, обаче, е свързана с отровните жлези на рудричесият яхве... Това е "свободната воля" при "моно"-то....."моно"-то винаги смесва отрова и амброзия... ма сместта не е по-малко отровна от чистата отрова!
"(Римското, библейско)християнство - това е обиколният път, чрез който йудаизмът прониква в Европа(Арйанските култури)." Benjamin Disraeli
Дизраели е единственият британски министър-председател, който не е криел юдейското си потекло(тъй като е бил сафарадски, а не - ашкеназки юдеин). През целият си живот е бил християнин и на смъртното си ложе се връща към йудаизмът( с което доказва, че няма "бивш йудеин", "бивш католик", "бивш адвентист", "бивш комунист " "бивш ционист") "бивш циник"). Яхалла-Аллахова не прощава никому! Автор е на бисерът: "Когато предците на благочестивите благородници са били брутални диваци на непознат остров, моите са били свещеници в Соломоновият храм"( с което потвърждава правилото "Храни куче да те лае" и "Паразитът си е паразит!-той винаги мрази домакинът си, въпреки, че е изцяло зависим от него".
"А змията беше най-хитра от всички полски зверове,
които Господ Бог беше създал." Битие 3:1
Какви са качествата на Змията? :
С делегирано от Бог инстинктивно знание за органично размножение
Дебнеща в мракът(Английската дума "sneak" иде от "snake")
Крие се в дупки, низшите под-земни планетарни системи
Потайна, Хищна, Отровна(Рус. "яд", Тур. "ağı"), Гневна
Плъзгава, т.е. МАНИПУЛАТИВНА и ЛИЦЕМЕРНА
Библейската алегория със Змията е всъщност пример за "свободна нага" от Вишну и свободна серпентина от Шива. "Свободна", защото не служи на Богът. И защо подмамва именно физическата жена?- ...защото жената има утробата на Майа, (Ева етимолог. от дева) чиято Първоначален вид е Трансцеденталната Утроба на Вишну- "U-Terra"("T-au"- знак на Средната и Долната Земи)..
"Астрална свобода" душата може да постигне "вечност" като се преражда нескончаемо..... Това става със знание на генетичното дърво- "познаване на добро и зло".


image

Какво движи тази необуздана алчност? Спомнете си примера от обещанието на Стария завет: "Вървете и владейте" над всичко. Или примера от втората книга на Мойсей във връзка с обира на египтяните чрез измама.

image


Западното общество, или по-скоро неговата елитна част, контролирана от еврейския финансов капитал, унищожава принципите, на които се гради човечеството, откъсвайки го от хармонията на природно-социалната среда, и води планетата Земя и всички нейни обитатели към разрушение. В името на безсмислената печалба и заради неограничената власт над всичко.

image


Човекът обаче е създаден и внедрен на планетата Земя изцяло за други цели и задачи, интегрирайки се в човешки общности. Неговата най-висша форма (на човека) на социална и културна организация са цивилизациите (културно-исторически типове), всяка от които следва да бъде оригинална, адаптирана към физическите и географските условия на региона на пребиваване, и имаща свои обособени жизнени задачи, собствен път на развитие ...

image


Не съществува математическо уравнение, с което би било възможно да се изчисли точно това съотношение, но изглежда, че обединения Запад е направил повече зло, отколкото добро. И най-главното му зло е, че със сила и коварство наложил на човечеството фалшивия път на развитие, изменяйки самата същност на човека, превръщайки разумно-чувствения творец в убиец и насилник, лишавайки го от душа, както пише В. Шубарт. А без душа това вече не е човек, това е нещо механично, неодушевено. И западната общност продължава да върви по пътя към и общочовешката и общоприродната беда".

image


Все пак, англо-американския "eлит", за който намеква Л. Ивашов, от своя страна е само един послушен инструмент в ръцете на своите задкулисни господари, които от своя страна, имат над себе си демонични господари. Тези, които дори и според ортодоксалните религии, винаги ловуват за душите на хората.

image
                           National Debt



Ето защо "курираната" от тези адски паразитни хищници западна цивилизация в мнозинството си представлява маса от бездушни и безсърдечни биороботи, покорно блуждаещи, като стадо овце, към приготвения за тях обор на "новия световен ред". И ето защо западната цивилизация е един вид "тояга" на тъмните същности, чрез която те се опитват да унищожат всички останали цивилизации, които не се вписват в този "нов световен ред".

image

neonula.blogspot.bg/



Гласувай:
5



1. krumbelosvet - Индийски расизъм и омраза?
22.05.2016 17:31
Това води към терор и изтребление. Елементарен похват - индийските идеали, срещу европейските най-лоши практики. Но и Индия има лоши практики, може би много по-лоши, като кастовата система, и Европа има идеали, вярно, позабравени заради задокеанска зависимост, всъщност зависимост от ФР.
"Юдо-християнство" е по-скоро ругатня, отколното реален субект.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: budha2
Категория: Други
Прочетен: 8727058
Постинги: 4190
Коментари: 1130
Гласове: 1577
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930