Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
25.05.2016 18:46 - Лора Мeлик: психоенергийни причини за заболяванията
Автор: budha2 Категория: Други   
Прочетен: 1076 Коментари: 0 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
image

Не всички хора са наясно с факта, че болестта има психоенерийни корени, както и с това, че самата болест - това е един вид "сигнал", който идва от заобикалящата ни действителност и показващ, че нашите отрицателни енергии са достигнали определена "критична точка". И, следователно, за да се възстановим, ние трябва да преосмислим своя поглед към заобикалящата действителност и мислите си за нея и нейните обитатели. Ако коригираме енергийните деформации, създадени от нашите мисли, болестта си отива и нашето здраве се подобрява.

image

Добре известната лечителка и психотерапевт Лора Мелик го обяснява по следния начин: "Лошите мисли са източник на различни заболявания. За по-ефективно лечение опитайте да разберете произхода на заболяването. И тогава ще бъдете в състояние да определите диагнозата и да кажете: имам пристъп на алчност, или на клюкарене, или на омраза.

image


Науката не стои на едно място, и ако преди това са свързвали с лошите мисли само психичните заболявания, то е време да бъдат разгледани различните физически заболявания, породени от мислите. Не само сърдечно-съдовите заболявания, но по-голямата част от стомашните и кожни заболявания са следствие от деструктивни мисли. Дори и инфекциозните заболявания могат да се предават не само чрез физически контакт, но и чрез мисъл.

image
        Justin Bieber in Hospital with a Hurts Wrist

Причината за всяко заболяване може да се разглежда като отлив на психическата енергия от всякакъв орган или система в човешкото тяло, в резултат на неправилно боравене с неговия най-важен компонент на неговото същество - психичната енергия. Наред с негативните мисли, психичната енергия унищожават тютюна, алкохола, а за наркотиците дори и няма какво да се говори - самоунищожението на организма, причинено от тях е несравнимо с нищо по своите последици.

image


Психичната енергия, прониквайки във всички тъкани в организма създава баланс. При заболяване тази енергия намалява от даден център, отслабва работата на сливиците и се насочва към тези центрове, които могат да поддържат баланс. Сливиците, този вид защитна бариера на организма, са силно зависими от обема на входящата психическа енергия. Колкото по-слаб е притока на психическа енергия, толкова повече те се подуват, защото физическото развитие протича без никакъв контрол.

image


Къде е спасението от загуба на психическа енергия? Отговорът е прост: в чиста мисъл и душевно равновесие. Унищожаването и неефективното използване на психическа енергия се предизвиква от всички лоши мисли и чувства, както и от неблагоприятни емоционални състояния - тревожност, гняв, тъга, недоволство.

image


А с лоши мисли и негативни емоционални състояния понякога е много трудно да се справим. Такива състояния като тревожност, страх, гняв, са често срещано явление дори и сред цивилизованите, добре владеещи се хора. Разбира се, има си причини в сегашния ни живот. Но каквито да са те, колкото и да е печално положението, последиците от подобни емоции винаги са негативни за проявилия ги".

image
               Moses with Health CareTablets


Друга причина, поради която негативните мисли и емоции са разрушителни за здравето - това е фактът, че те са един вид "храна" за невидимите за физическото зрение същности-паразити, хранещи се с нашите "избухвания" на психическа енергия. Такива енергоинформационни "паразити" могат и сами да провокират у хората негативни мисли, ето защо е толкова важно да се научите как да трансформирате негатива в положителност.

image

Ако се научите на този "трик", то "паразитите", оставени без периодично зареждане, ще загубят интерес към вас като източник на "храна". Това ще възстанови енергийния ви потенциал на психическата енергия, а така и ще се отървете от болестите, които ви преследват.

image


neonula.blogspot.bg/2016/05/e.html



Гласувай:
2



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: budha2
Категория: Други
Прочетен: 8671475
Постинги: 4190
Коментари: 1130
Гласове: 1577
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031