Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
27.05.2016 18:34 - Г. Сидоров за ортодоксалната наука и езотериката
Автор: budha2 Категория: Други   
Прочетен: 682 Коментари: 0 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Чии интереси защитава ортодоксалната наука?

Кой има полза от фалшификацията на историята и укриването на артефакти от древни цивилизации?

Защо езотеричните знания старателно се дискредитират в очите на обикновените хора?

На тези и други въпроси дава своето обяснение писателят, историкът и член на Руското географско общество Г. Сидоров.

Ето какво пише той по този въпрос: "... В зората на историята станало разцепление на единното всеобхватно знание на две взаимно изключващи се части: на езотерично и академично познание. Езотеричното познание било само за избрани. Академичното - за нашата погрешна земна наука. От тук и всички неприятности за човечеството.

Светът на Земята, в резултат на разделеността на знанията е потопен в илюзорна виртуална реалност. На планетата тя е изкуствено създадена от неземни и нечовешки сили. Но за това знаят само единици. А е необходимо да се знае масово. Може би тогава хората ще имат надеждата да спрат дегенеративните процеси, протичащи в земното общество? ...

Идеологията и особено политиката не трябва да пречат на заключенията от науката. За съжаление, това се случва в световен мащаб. От това идват и всички злини съвременната цивилизация. Много научни открития са забранени или просто премълчани. Техните автори са изложени на различни видове клевета, а понякога биват елиминирани ...

За да се разбере това, което се случва не само в Русия, но и по света като цяло, ще се съсредоточим върху най-важните приоритети на управлението: окултното и психическото. Разбираемо е, че човекът от улицата трудно ще повярва в полевото информационно въздействие върху неговата психика. Защото през целия си живот той беше чувал, че не е имало "магии", че магията е плод на човешкото въображение и празни, безпочвени фантазии.

А тогава какви са тези тайни неземни сили, които могат да го карат да прави това, което той не иска? И изобщо не му минава мисълта, че никой няма да го застави насила. Просто така се случва, че той ще изяви сам желание и ще започне вярно да служи на нечия чужда, неизвестно чия воля.

За случайния човек е трудно да повярва в полевото въздействие върху психиката му и поради това, че той не може да разбере защо е нужен на някого? Както знаете, дяволът е опасен тогава, когато никой не знае нищо за него. С други думи, колкото по-скрито и замаскирано е въздействието, толкова е по-ефективно.

В допълнение, към здравото управление над милиони и дори милиарди души, отдавна им е било внушавано, че окултното познание е мит, че сериозни магьосници не са останали на планетата. А дори и да има нещо, то е от областта на фантазията и суеверията.

Едновременно с това, за да не могат обикновените хора да разберат нещо и стигнат до истината, деятелите на Светата инквизиция на Запад и на църковните съдилища на Изток в продължение на четири века успешно унищожавали тези, които биха могли да помогнат за това - хората, които имат окултни психически способности.

И така се случи, че съвременният човек от улицата разглежда езотеричното познание като измислена от някой неизвестен глупост. А тези, които се стремят да се утвърдят с помощта на тези знания в обществото, биват приемани за идиоти. Ние говорим за видимата страна на монетата. Невидимата страна винаги остава тази изключителна сила, която и до днес решава съдбата на човечеството.

Разбира се, четящият тези редове непосветен може да възрази: все пак, казаното е твърде пресилено, авторът отдава прекалено голямо значение на мистицизма и не вижда реалността. Какво да отговорим на това? Докато невежеството управлява съзнанието на човечеството, то винаги ще бъде в духовно робство. Представлява донор, доставчик на безвъзмездна психична енергия за силите, които го управляват".

Мисля, че всичко е казано много ясно. Всички, които работят за наложената на човечеството вампирска пирамида на властта са роби и съучастници на тъмните демоничните същества, които са в горната част на тази порочна "пирамида".

И точно тези слуги на тъмните сили фалшифицират историята, крият древни артефакти, обещаващи открития и разработки, дискредитират езотеричните знания и водят гонения над учени и независими изследователи, чиито дейности касаят знания "табу" за обикновените хора.

Неслучайно това предположение потвърждава и самия Г. Сидоров: "Кой ни внушава безкрайно, че езотеричните знания са плод на човешкото въображение, че няма никакви магьосници и не може да има и така нататък? Кой? Същите тези жреци, които не могат да направят и крачка без Кабала. Същите масонски пропагандатори, които знаят много добре за работата на тайните магически кланове и че всяка масонска ложа задължително има свой окултен отдел".

И така, отново има проявление на народната мъдрост, която ни казва, че "Дръжте крадеца!" винаги най-силно крещи самият крадец.

neonula.blogspot.bg/



Гласувай:
2



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: budha2
Категория: Други
Прочетен: 8685041
Постинги: 4190
Коментари: 1130
Гласове: 1577
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031