Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
12.06.2016 15:47 - Предизборно кукловодите отвориха фабриката за политическите ГМО-та
Автор: budha2 Категория: Други   
Прочетен: 1352 Коментари: 0 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
image

"Новите" десни

image


Рециклират стар псевдодесен проект – на безцензурната простотия
Васил Василев

image


С наближаването на президентските избори кукловодите отново пуснаха фабриката за политически ГМО-та в България. Започна създаването на нови комбинации, които даже и човек с голяма фантазия трудно ще си представи.

image

Бойко узурпира националният символ „Герб“, Волен Сидеров присвои "Азът" на Българите – най-първия и най-важен български знак, а Първанов залепна на "Азбуката" а за Бареков остана розетката от Плиска.

image

АБВ, Народен съюз и Гергьовден първи дадоха тон за политическото инженерство, след като направиха социал-демократичен съюз, но той се сгромоляса само за дни, под напора на лични облаги и бонуси.

image
http://www.mignews.info/wp-content/uploads/2013/08/Volen-Siderov-655x491.png


Волен Сидеров пък подаде ръка на бившия си кум и опонент в парламента Валери Симеонов, пак в името на някакви интереси на гражданите.

image


Нов екзотичен, но десен миш-маш забърка тази седмица проваленият Николай Бареков. Той събра Огнян Герджиков, Соломон Паси и бившите служебни премиери Ренета Инджова и хазарчето Стефан Софиянски в общ проект, който има амбицията да издигне собствен кандидат-президент.

image
http://afera.bg/wp-content/uploads/2012/11/BAREKOV776.jpg

image


Този път кукловодите са решили да експериментират като присламчат към компрометирания с лъжи и популизъм Бареков тотално забравени от обществото лица. Опасното е, че това са лица, които смениха през годините по няколко партии и идеологии.

image
Любчо „Пъпката“ Павлов и неговата креатура Стефчо „Усмивката“ Софиянски. Последният е съдебно доказан като кристално чист и неопетнен. Защото е изпран с болшевишкия „Ариел“, произведен в лабораториите на Държавна сигурност под надзора на заклелите се във вярност на Политбюро. Едно е сигурно – всички „герои“ са навързани в мрежа като свински черва.


Бившите служебни премиери Ренета Инджова и Стефан Софиянски имат богата политическа биография. Инджова стана служебен министър-председател, назначена от Желю Желев с подкрепата на десницата. През 1995 г. тя вече е кандидат за столичен кмет на БЗНС и Демократическа партия. След неуспеха си се кандидатира за президент през 1996 г., но ЦИК отказва регистрацията й. През цялото това време Инджова не спираше да говори колко хубав е либерализмът. 6 години по-късно отново се пробва за държавен глава, но вече подкрепена от ДПС, която се определя за либерална формация.

image
Соломон Исак Паси (син на активен борец против фашизма и капитализма и съветник на Тодор Живков; сам той член на еврейската масонска „ложа B’nai B’rith в София“[5]).


Другите либерали, които искат да се „покръстят” и да станат консерватори в проекта на Бареков, са бившият председател на парламента Огнян Герджиков и бившият външен министър Соломон Паси.

image

Двамата все още величаят „негово величество” Симеон Сакскобургготски в тотално фалиралия политически проект на НДСВ. Движението още тогава напомняше за поредното политическо ГМО, за което имаше съмнения, че е провокирано и създадено от Кремъл. Подобни подозрения за НДСВ най-ярко лъснаха при втория мандат на тройната коалиция, в която се съюзиха с БСП и ДПС.

image

Тогава и Герджиков, и Паси са депутати от царската партия. Политическата кариера на бившия външен министър започва от „Зелената партия”, която е част от СДС през 1991 г.

image

Но напоследък и двамата започна да залита към левите идеи и лидери, подкрепяйки Ирина Бокова за генерален секретар на ООН.

image


Другият кандидат-консерватор на Бареков и на кукловодите е бившият столичен кмет и служебен премиер Стефан Софиянски. След като напусна СДС непосредствено преди президентските избори през 2001 г. и обяви любовта си към царското движение, той създаде своята формация - Съюз на свободните демократи (ССД). Но и тя се оказа поредната файтонна парти и бързо потъна в политическото небитие.

image


След провала на местните избори през 2003 г., кандидат-консерваторът Софиянски се коалира със земеделците от БЗНС и с патриотите от ВМРО. Така се промушиха в Народното събрание, но след изтичането на мандата на парламента коалицията се разпада. През 2011 г. Софиянски отново е издигнат за столичен кмет от новосформираното ОДС, в което влизат Съюзът на свободните демократи, Демократическата партия, Движение "Гергьовден", Съюз "Радикали", БЗНС, Сдружение "Земеделско движение" и клуб "Сенатор", но успява да стигне единствено до общински съветник.

Партийната биография на Николай Бареков не е толкова шарена, както на неговите съмишленици, но през годините той също рязко сменя политическите си убеждения, обслужвайки от екрана различни централи. Журналистът твърдеше, че е тръгнал от синята идея, после стана известен със симпатиите си към ГЕРБ, след което се обърна срещу партията на Борисов и с помощта на Цветан Василев и Делян Пеевски, които по това време бяха съдружници създаде „България без цензура”. За изборите за евродепутати през 2014 г., ББЦ се коалира с ВМРО–БНД на Красимир Каракачанов, земеделците от ЗНС на Стефан Личев и Гергьовден. След като хората на Бареков обаче влязоха в народното събрание през същата година, го изоставиха и преформулираха партията в коалиция БДЦ.

image

Костов  не обича комунистите. Май изобщо не е способен на това чувство извън собственото си „аз“. При него всичко се свежда до келепира. Така е по наследство.

Върнете се към онази случка с чичото на родната му майка. Когато той отишъл при Роза Коритарова, за да настоява, да стане активен борец против фашизма и капитализма. И когато неблагодарницата отказала, дупничанинът я напсувал на майка, изразявайки съжаление, задето не издал шумкарите. Понеже щял да вземе някой лев… Вижте подробностите във вече представеното видеосвидетелство на Костовата леля.[
http://diagnosa.net]

Свържете епизода с разказа на Желю Желев за първата си среща с Гаргамел Драгалевский.

„Един ден идва един мургав мъж с черна къдрава коса и матов шлифер и ме пита аз ли съм еди-кой си. Представих се и го поканих да седне на масата. Той отказа да седне, но ми каза, че разполага с икономически екип с компютри и база данни, които биха могли да бъдат полезни на Съюза на демократичните сили, но, добави той, трябва добре да се плати, показвайки с пръстите на дясната ръка жеста на броенето на пари.

Аз му отговорих: „Господине, много мило от ваша страна. Благодаря ви, че ни предлагате толкова важна услуга, но ние сме бедни като църковни мишки, нямаме пукнат грош… Дано да дойде времето, когато ще можем да плащаме, за да ползваме тази толкова важна за нас информация…“

Неговите заключителни думи бяха: „Е, когато ще можете да плащате, тогава…“

Изумително е! Издава не само какъв е генът на Костов, но и на всички комунисти.


image

Надявам се никой нормално мислещ човек да не се е изненадал, че другарят „коцкарски мустачки“ първоначално се е подвизавал в Първо главно управление на Държавна сигурност с агентурния псевдоним „Страхил“. Впоследствие получавал две заплати – от лицевата си месторабота и от опаката – щатен „разузнавач“ в ДС.



Този път кукловодите предлагат на избирателите
стари муцуни, опаковани като десни

Интересното е, че тези „десни консерватори“ не обелват и думичка за прекъсване на руските зависимости, за лустрация, за осветляване на комунистическото минало и нов прочит на историята ни.

В крайна сметка гражданите сами трябва да поемат отговорност за избора си. Както ГМО-продуктите са вредни, така и политическите им аналози са доказали непригодност за обществото.

image

http://e-vestnik.bg/imgs/bulgaria/Kolaj_Dinev_Geor.jpg

image

Икономическото наследство на Иван Йорданович

Познавам костовисти. Наглед нормални хора. Обаче, закачите ли по някакъв начин техния идол, гледайте какво става! Ду̀ша ви яка, както казва народът…

Един единствен от онези костоваци, които съм срещал, се е облажил от него. Гаргамел го уреди да си купи евтина къща насред Стария Пловдив. При останалите е чиста проба замяна на вярата в Бога с доверие към Костов. Което, както и да го гледате, си е чиста проба комунизъм.

Но същите, които се кълнат в Командира, ходят и на черква. Сами им поставете диагнозата. Вече се позовах на Божията.

Иван Йорданович беше нарочен да свърши най-мръсната работа на комунистическата номенклатура – прехвърлянето на собствеността, водеща се като държавна, общонародна, в ръцете на избрани представители на червената шайка. Даже един закоравял комунистически престъпник, какъвто безспорно е агентът на Държавна сигурност с псевдоним „Камен“, другарят Владимир Каролев, не е успял да се сдържи:

image

„Костов и Софиянски много да не приказват, понеже мога да дам примери как ставаше приватизацията по тяхно време. Гледай сега. Аз по тяхно време бях управител на един фонд на Европейската банка за развитие и кандидатствахме за едно общинско дружество – БКС – Средец. Те си имаха бушон в лицето на една местна компания за консултант,[32] която провеждаше преговори с потенциални инвеститори. Оказа се, че председател на тази компания е мой стар войник.[33] Той се срещна с мен и вика – Владо, заради старото ни приятелство ти казвам не си губи времето, тук ще спечели РМД-то.

Викам – какво РМД, бе, аз предлагам свежи пари, Европейската банка стои зад тях.

Не, не – казва, – това е правителствена поръчка.

Аз понеже и тогава познавах доста политици, отидох и си направих среща с шефа на БКС-то, една жена. И тя ми каза – тук срещу вас има РМД, което ще спечели.

Отидох в Общинския съвет при друг познат. Същото. Накрая така и стана. Поканиха РМД-то последни на преговорите, казаха им малко по-висока цена от тази, която ние бяхме дали, и те спечелиха.

По същия начин стана и със „Софийски аптеки“. Изобщо в столичната приватизация нямаше нито едно дружество, което да е продадено на частен инвеститор. Всички бяха дадени на РМД-та.

И не само това, ами понеже имаше едно нарушение на закона, се наложи да променят наредби, за да се позволи на РМД-тата да плащат с компенсаторки.

Тоест от сделката с БКС–Средец столична община спечели само 10 процента кеш, останалото в компенсаторки, които след това паднаха на 15-20 стотинки.

Доколкото помня, цената беше 6 милиона долара. А това БКС имаше поне сто имота из София, апартаменти на „Витошка“. Същата история и в „Софийски имоти“.

Шефът на борда на директорите е Симеон Симеонов, а член е сестрата на Евгени Бакърджиев. Там бяха разработили една друга система. Много лесна и опростена.

Идвам аз, щото съм приятел на някого от тия юнаци и правя съвместно дружество. Дават ми два магазина на „Витошка“, където първоначално сме 50 на 50. После аз правя един ремонт. Вадя една цена по цени, които са от Първата световна война, ремонтът става по-скъп от самия магазин и после с тая стойност на ремонта ставам собственик на целия имот. По този начин тогавашната „Славия“ налапа много имоти.

– Тоест, СИК?

Те само СИК да бяха. ВИС – също. И те взеха много знайни и незнайни имоти. Сега, ако отидете на бул. „България“ зад „ШЕЛ“, където на мястото на една бивша градинка има сграда, на всеки помен на Георги Илиев се лепят негови некролози. Явно някой от наследилите го ги лепи.

Така, че софийската приватизация е ясен пример как БСП и СДС законно са крали, защото законът го е позволявал, но днес е адски неморално Костов, Софиянски и всички по това време да се правят на морални съдници. Аз, ако бях на тяхно място, щях да си мълча до гроб.“

Каролев е същият. Вместо да замълчи до гроб, ченгето плямпа на поразия. А всички тях – дейците на милиционер-социализЪма, ги въртят из телевизиите, радиата и печатните издания, като на детска въртележка. Така хората никога не узнават истината. Или научават отломки от нея. Възможно ли е да подредите мозайка, в която доста от парченцата липсват?

Ето как неусетно се стига до изкривена представа за действителността. Към което следва да прибавим слабата памет, ниската заинтересуваност, пораженията върху съзнанието от семейната и училищната среда, постоянното отвличане на вниманието чрез безспирни битови тегоби и проблеми…

Ако някой от болните костовисти възрази, че Гаргамел няма нищо общо с приватизацията на БКС „Средец“, ще го оборя. Въпросната далавера нашумя покрай трагедията с рухналата сграда на ъгъла между улиците „Алабин“ и „Леге“, която уби две невинни момичета, минаващи с автомобила от оттам. Тогава близкият до „вожда и учителя“ на целия десебариат вестник „Стандарт News” писа:

„Частната фирма „Хрисома“ и общинската „БКС Средец“ са съсобственици на къщата убиец на ул. „Алабин“. Двете дълго време водеха имотни спорове, съобщи зам.-кметът на София Цветан Цветанов.

Съсобственици на „Хрисома“ са Мая Христова Кирчева и Георги Христов Кирчев. Дамата е сред учредителите и член на управата на фондацията на Елена Костова „Бъдеще за България“.

Във фирмата дял имат още Сергей Венциславов Янев и Теодор Венциславов Янев.

Зетят на експремиера Иван Костов – Георги Христов, е работил на трудов договор в „Хрисома“ от 3 август 1998 до 22 юни 1999 г. Това потвърждава самата Мая Христова още преди 6 години. Заради това и съвпадението на имената до късно снощи пълзеше слух, че съпругът на Мина Костова има дял във фирмата. Семейството на Командира категорично отрече.

„Хрисома“, която по регистрация е фирма за производство на облекла, бе забъркана в шумен скандал през 2000 г. Тогава като депутат от БСП настоящата социална министърка Емилия Масларова разкри, че фирмата е завъртяла далавера с 406 мъжки палта, внесени от Ниш. Те са били обмитени на смешната цена от 9 марки, а се продавали по 300 долара. Според публикации по време на скандала „Хрисома“ бе посочена като един от основните спонсори на „Бъдеще за България“. През 2000 г. фирмата е ушила 26 хил. броя униформени облекла за служителите на БТК.

„Хрисома“ притежава половината от компанията „Витоша 13“. Там е в съдружие с МОЗ-77, чиито собственици са Тико Так, Газуан Шараф и Жени Радкова Шараф. Тико Так е управляващ на фирмата за недвижими имоти „Роял Пропъртис“.

Георги Христов Кирчев е сред собствениците на 20 фирми и участва в управлението на 15. В много от тях съдружниците са същите като в „Хрисома“. На нейния адрес на ул. „Жолио Кюри“ 19 в столичния кв. „Изток“ са регистрирани още няколко дружества, в които съсобственици са пак хората от „Хрисома“.

Мая и Георги Кирчеви притежават и кафенето „Лаваца“ на столичния бул. „Витоша“. Според сини депутати Кирчеви са много близки приятели на семейство Костови.“

Кажи ми кои са приятелите ти, за да ти кажа кой си…


image

Именно на Иван Костов партията-майка довери метаморфоза, каквато човечеството не беше виждало. Прокламираният като „антикомунист“ Командир превърна комунистическата номенклатура в капиталистическа класа. Той осигури необходимите благоприятни условия за провеждането на изумителен процес.

Онези, които след 9 септември 1944 г. преследваха собствениците и национализираха, извършиха приватизация в своя полза. Поне на хартия, а често и de facto, те или наследниците им станаха притежатели на далеч повече имоти от онази нещастна „едра буржоазия“, която навремето ограбиха и даже избиваха.

Като ударите чертата на този странен на пръв поглед баланс, салдото ще разкрие печалната истина: Тъкмо Иван Костов в най-голяма степен предостави на комунистическата номенклатура най-благоприятната възможност отново да граби, но този път в своя лична изгода. Костов направи престъпниците от червената върхушка, тези кучи синове, реални богаташи, недосегаеми от пристрастната местна Темида.

image
„Костов все говори срещу ДС – а даде телевизия на ДС. И все говори срещу руснаците – а им даде най-ценните български притежания.“

Но това са само видимите лица-пионки на ДС. Кукловодите са все със старозаветни физиономии,... не се чудете че ДС работи по законите на "Тора Ностра" и вавилонския Талмуд от досиета за всеки еврей и отделно на гои, до внедряване на жени или приятели от типа царица Естир и цар Артаксеркс, заразата се е разпространила не само с цел контрол на подставените пионки- богаташи, но и на най-ниско ниво. Тука няма да публикуваме информация за внедрените жени - Сари от юдейското ДС в Еврия,... тъй като списъка е доста дълъг.

image

http://joyreactor.cc/post/1520629

image





Гласувай:
2



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: budha2
Категория: Други
Прочетен: 8725869
Постинги: 4190
Коментари: 1130
Гласове: 1577
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930