Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
15.06.2016 21:52 - Америка полудя по Ангелкова, Обама и Холивуд реват по нея
Автор: budha2 Категория: Други   
Прочетен: 3312 Коментари: 3 Гласове:
0

Последна промяна: 13.09.2016 22:08

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
image

Неизвестният Самюел до звездата Николина...


Американските медии бяха взривени от сензационна новина: Самюел Джаксън и Гари Олдмън успели да се снимат със световната звезда №1 Никол Анджелис. Пред щатските будки „Лафка” (с неизвестен собственик), се редят километрични опашки.

image
   https://cache2.24chasa.bg/Images/Cache/808/Image_
5300808_126.jpg
   
 Пепеляшка и Джейсън Стейтъм


Министерство на финансите съобщи, че в понеделник, 13 юни, е подобрен рекордът на Black Friday от 2003 г. Мистерия.

image

Коя е Никол Анджелис?

Запазете самообладание: Никол Анджелис всъщност е Николина Ангелкова, българка, министър на туризма на България. Същата, която след съобщенията за трупове и ранени след стрелба в Слънчев бряг взе мерки да се измерят децибелите от чалготеките.

image

Министърът на туризма Николина Ангелкова гостува в Ню Йорк в предаването на Ричард Куест Quest Means Business по Си Ен Ен



И ето че Съдбата се ухили на актьорчетата Самюел Джаксън и Гари Олдмън (много хляб още трябва да изядат докато стигнат батковците в занаята Калин Врачански, Емил Билалов, Владо Пенев... да речем). Тези двамата получиха невероятния шанс, да се снимат с нашата министърка. Анджелис-Ангелкова така ги омаяла с разкази за ослепените самуилови войници, че афроамериканецът Джаксън се просълзил: „Ще правя тен в Слънчев бряг. Тук се чувствам като в „Омразната осморка” на онова недоносче Тарантино, когато ми гръмнаха ташаците”.
Не остана по-назад и Гари Олдман, който буквално изхлипал на рамото на неотразимата Никол: „Тук, сред вас разбрах, че всъщност „Зората на планетата на маймуните” не е просто филм, а действителност. Взимам си пушката помпа и идвам на Слънчака!”.


Съблечете министър Николина Ангелкова


image

Министър Николина Ангелкова и боливудската звезда Аджай Девган.



Американският президент Барак Обама произнесе слово, в което благодари на министър Никол Анджелис-Николина Ангелкова, че така щедро е дала лицето си да се рекламира не само Холивуд, но целите Съединени американски щати. „Американският народ е признателен и един ден ще се отблагодари за благородната постъпка на Никол.

image

Ако трябва вече ще командироваме американци не само до полигона в Ново село, но и по българските курорти. Там те ще усъвършенстват бойните си качества и професионална подготовка за противопостовяне на тероризма”. След това със сълзи на очи американският президент изрече на български: „Благодаря, Ангелкова! Благодаря, сестро!”

image

Министърът на туризма Николина Ангелкова се снима за спомен със звезди на Боливуд, дошли у нас за своята продукция. Това стана ясно от официалния й фейсбук профил.

Индийските филмови звезди Аджай Девган и Каджол са отново в България. Аджай Девган снима у нас най-новия си филм „Shivaay".


image

Министърът на туризма Николина Ангелкова се докосна до актьора Джерард Бътлър, който се смята за сексмашина №1 в Холивуд. За близката среща се похвали самата министърка и публикува доказателствен материал (снимка) във фейсбук със следния текст:

"Срещнах се с Джерард Бътлър, благодарение на приятелите си от "Ню Бояна Филмс Студиос". Разказах му за България и го поканих, ако има време, лично да се запознае с красотата и историята на нашата страна."


Ангелкова се докосна до сексмашина №1 на Холивуд
image
http://kanal3.bg/assets/uploads/gallery/29915_660_370.jpg
Ангелкова се снима с Бандерас


Ето такива чудеса стават понякога. Когато Джаксън и Олдмън са били малки и са си играели с пишките, не са и мечтали за световна слава. Сега тя ги сполетя в един миг, щом застанаха до Ангелкова. Да се снимат с нея е събитие, сравнимо със „Самоубийство” на астероид””, което се случва веднъж на 60 000 години... Редичко както виждате.

image

Кристиано Роналдо с министъра на транспорта, информационните технологии и съобщенията Николина Ангелкова преди двубой от Шпионската лига срещу Лудогорец
.

Министърът има дългогодишни контакти и с друг легендарен нападател на Реал - Емилио Бутрагеньо, и с президента на клуба Флорентино Перес, които успява да убеди да помогнат на българските деца.

image

Преговаряла е с Бутрагеньо, без да знае кой е. Нейн приятел от Испания я питал с кого се среща от "Реал" (Мадрид).


Ангелкова има цяла колеция от снимки с известни личности. Във фейсбук профила на министърката през зимата тя кара ски с Марк Жирардели в Кицбюел, Австрия.
image
image


С Жирардели се запознали на пистите в Банско, той я питал нещо на италиански. После на откриването на Световната купа по ски през 2012 г. за жени били на съседни маси. С времето се сприятелили, познава съпругата и децата му. В Кицбюел той я запознава с Арнолд Шварценегер

image


и с още знаменитости. С Арни се снима в магазин за обувки в хотела. Слизали към ресторанта, когато той казал - влизам тук да си купя обувки. А кога ще се снимаме, попитала Ангелкова. Сега, отвърнал Щварценегер.

image
                              Ангелкова и Делон 


А с Ален Делон се запознала в Мадрид, не помни в кой хотел, но в лобито му.

С Лешояда, както му е прозвището сред феновете на “Реал” (Мадрид), тя се сприятелява покрай проект, който е нейна инициатива. Кралският клуб има фондация, чрез нея подпомага деца в неравностойно положение. Ангелкова искала те да влязат и в България, само че “Реал” (Мадрид) подпомагал бедни страни, най-вече в Африка. Тя казала на президента на клуба Флорентино Перес, че Северозападният район е най-бедният в Европа, и ги убедила да се помага на децата във Видин.

Бях си навила на пръста и започнах да ги тормозя, постоянно им пишех – кога ще се видим.

image

С един Емилио, много готин, му казвам. Като разбрал, че е Бутрагеньо, реагирал - как може да не знаеш кой е той.

“Като се видяхме на следващия ден, му казвам - Емилио, ти си страшно известен. А той много се смя. Може би моето незнание , че не се притеснявах, че те са такива величия, ме сприятели с него и със семейството му.

----------------------------------------------------------------------

image

"The Brave New World" ... наистина.Съпругата на Хенри е травестит от Израел и може да каже всичко за нелечимите му комплекси, както и това че Кисенджър е гой и нейна/негова пионка.
„АкоЛегендата за Израил и Исав е макет на реалното устройството на света - хермафродити и гои.
Израил избива и разпръсква Исав. Следователно хермафродитите трябва да избиват и разпръскват гоите.
В Израил има спойка на глобални лидери с Рода на левитите. В света също трябва да е така и се прилага този модел.
И макар хермафродитите да са няколко родови клона, левитите ги събират в народ, за да не се изобличат пред неведущите.

Хермафродити извън "избрания народ" също могат да стават водещи световни фигури. Техните синове могат да влязат сред "левитите" чрез юдейски майки и псевдоюдейски родословия. Днешният Израел е базиран на идеологически сбор от разпръснати по света хермафродити, а не потомци на конкретна историческа личност, населявала Палестина.

----------------------------------------------------------------------

image

Министърът на туризма Николина Ангелкова се среща с Кармену Вела, европейски комисар по въпросите на околната среда, морското дело, котви и рибарството.

image
image
Агент на Моссад и посланикът на Израел у нас Шаул Камиса


image
http://kanal3.bg/assets/uploads/gallery/36311_660_370.jpg



http://frognews.bg/



Гласувай:
3



1. olivie - отврат
16.06.2016 02:01
2 пъти ставах да повръщам, докато го изчетох.
цитирай
2. krumbelosvet - Още една лоша личност.
16.06.2016 09:42
Кога ще прочетем за добрите? Майтал.
цитирай
3. laura - Това е клевета! Не е Ангелкова,
16.06.2016 21:47
това е Круела де Вил!
:)
Ако някой се съмнява да открие поне една разлика:
http://www.cinefish/Podgotvya-se-igralen-film-za-geroinyata-ot-101-dalmatinci-Kruela-de-Vil-news11771.html




цитирай
Търсене

За този блог
Автор: budha2
Категория: Други
Прочетен: 8722447
Постинги: 4190
Коментари: 1130
Гласове: 1577
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930