Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
22.06.2016 23:42 - КРЪВНАТА ЛИНИЯ УИНДЗОР-БУШ
Автор: budha2 Категория: Други   
Прочетен: 1825 Коментари: 0 Гласове:
0


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
image

Тази кръвна линия и нейните разклонения съдържат дълга поредица от фараони в древния Египет, включително Рамзес втори (1295-1228 пр.Хр.). Тя съдържа и хибридите между извънземни и хора, които са управлявали Шумер, Вавилон, Гърция и Троя, и които днес управляват света.
Една обща връзка в тази кръвна линия е Филип Македонски (382-336 пр.хр.), който се оженил за Олимпия и техен син бил Александър Велики (356-323 пр.хр.) - тиранин, който ограбил този ключов регион на Гърция, Персия, Финикия, Египет, Вавилон, бившите земи на Шумер и Индия, преди да умре във Вавилон на 33г. възраст. По време на своето властване над Египет, той основал град Александрия - един от най- големите центрове на езотерични познания в древния свят. Александър бил обучаван от гръцкия философ Аристотел, който получил знанията си от Платон, а той от Сократ. Кръвната линия и скритите напредничави познания винаги са вървели ръка за ръка.

image
image



Тази ключова кръвна линия се спуска от най-известната египетска царица Клеопатра (60-30 пр.Хр.), която се омъжила за най-известния римски император Юлий Цезар и му родила син, който станал Птоломей четиринадесети.

image
                         Cleopatra


Тя родила и близнаци от Марк Антоний, който имал свои връзки с тази кръвна линия и многото й разклонения; тази кръвна линия се свързва и с Ирод Велики - оня Ирод от историите на Иисус и продължава до римското семейство Писо, написало историите от Евангелието и "открило" митичната фигура наричана Иисус!!! Същата кръвна линия включва и Константин Велики - Римския император, който през 325сл.Хр. въвел Християнството въз основа на древните истории в религията, които знаем днес, както и крал Фердинант от Испания и кралица Изабела от Кастилия - спонсори на Христофор Колумб.
Нещо повече - най-често използваната версия на

image

Библията е била съставена и спонсорирана от друг клон на същата кръвна линия, Крал Джеймс първи на Англия. Просто съвпадение, не се притеснявайте! Линията на Джеймс, според изредените по- долу генеалогични източници, може да бъде проследена назад до 1550 пр.Хр. и включва много Египетски фараони, включително Рамзес Втори.

image

Същата кръвна линия е свързана със семейство Медичи, което подкрепило Христофор Колумб и създало Катерина Медичи, кралица на Франция, умряла през 1589. Неин доктор бил Нострадамус: линията включва Рене д"Анжу, Дюкът на Лоран и Къщата на Лоран, където били наети Нострадамус и Христофор Колумб. Роднините по кръвна линия на Медичи и Къщата на Лоран, Кралица Изабела от Кастилия и Крал Фердинанд от Испания, също били спонсори на Колумб, когато "открил" континентите Америка.

image

Тази кръвна линия включва и династията на Хабсбургите - най-мощната фамилия в Европа под владичеството на Свещената Римска Империя; Джофри Плантадженет и кралската династия Плантадженет в Англия; крал Джон, който подписал Магна Харта; Крал Хенри първи, втори и трети, които били изключително близки до рицарите Темплиери, както бил и крал Джон;

image

Мария Стюарт и династията Стюарт, включително Крал Джеймс Първи в Англия, спонсор на версията на Библията, съставена от Крал Джеймс; Крал Джордж първи, втори и трети; Едуард първи, втори и трети;

image

Кралица Виктория; Едуард седми; Джордж пети и шести; Кралица Елизабет втора; Принц Чарлз и другите разклонения на Елизабет, Ана, Ендрю и Едуард; Принц Уилиам и Хари, от женитбата на Чарлз с принцеса Даяна; Американските президенти Джордж Вашингтон, Джон Адамс, Джон Куинси Адамс, Томас Джеферсон, Франклин Делано Рузвелт и Джордж Буш - всички са разклонения на тази кръвна линия; тя продължава до година 2000 с президента на САЩ Джордж Буш младши и неговия брат Джеф Буш - губернатор във Флорида.

image

Ако направите едно задълбочено генеалогично проучване ще откриете, че ВСИЧКИ президенти са от тази кръвна линия. Проучването на родословните дървета показа, че тридесет и трима от проучените четиридесет и двама президенти до Клинтън, са свързани с Шарлман, а 19 са свързани с Едуард Трети в Англия.

image

Всички президентски избори от и включително Джордж Вашингтон през 1789г, са били печелени от кандидата с най-кралските гени. Сега вече става ясно как и защо. Президентите на САЩ не са избирани с бюлетин - те са избирани по КРЪВ! И това е само ЕДНА от кръвните линии на влечугоподобните и само НЯКОИ от нейните разклонения.

image

Моите проучвания на родословните дървета на известни личности недвусмислено потвърждават, че не става дума за това, че извънземните ще дойдат или, че ще ни завладеят - става дума за това, че те всъщност контролират планетата във все по- нарастващ мащаб от хиляди години до днес. И когато казвам извънземни, нямам предвид всички тях, а само определена група - влечугоподобните. Има хора, които твърдят, че "демонизирам" влечугоподобните, като показвам връзката им с глобалната конспирация и че ги обвинявам за всичко, но аз не слагам всички тях под общ знаменател и не твърдя, че те са основната причина за съществуването на глобален контрол.

image
                       Al Gore Alien


Истинската причина е в милиардите хора, които отдават умовете си на установените "норми" и се оправдават с това, че всеки друг прави същото. Ако хората мислеха самостоятелно, никой нямаше да може да управлява живота им, независимо дали е влечугоподобен или не. Истинската причина сме ние и поради това, ние самите държим ключа за превръщането на затвора в рай.

image

Не всички влечугоподобни са злонамерени - става дума само за една група от тях, която се стреми да манипулира човечеството. Други групи от тях се опитват да ни помогнат. Нямам намерението да превръщам целия вид влечугоподобни в демони. Съществуват твърдения, че Новият Световен Ред ще се наложи и ние нищо не можем да направим срещу това. Според мен МОЖЕМ, защото в края на краищата, тестето с картите е в нас.

Откъс от книгата на Емилия Манолова "Тайните Проекти"

image


Следват откъси от известното интервю на Айк за списание „Leading Edge“:

„Моите изследвания показват, че ако се върнете достатъчно назад във времето, вие ще откриете, че има много такива раси, които се преплитат с човечеството. Има една специфична група, която е все още активна във физическия свят. Това е расата на рептилиите – онези, които наричаме „Aнунаки“ (шумерски).
И аз не съм сам в това виждане. Д-р Д. А. Хорн написа книгата „Извънземния произход на човечеството“ и прави същите изследвания, които аз направих, въз основа на огромен брой древни и съвременни доказателства, които сочат, че тази връзка с влечугите се простира през хилядолетията до наши дни.

image

От планините на Кавказ и местата, които ние наричаме Шумер и Вавилон, е излязла тази семейна линия. Станало е кръстосване между човешката раса и тази рептилска група (в края на краищата тя мигрира в Египет, а след това в Рим и Лондон). Хибридите станали полубогове – посредници между боговете и човечеството, крале – змии.

image

Около 2200 г. пр. Хр. в Египет се формира нещо, наречено Кралският двор на Дракона. Той има доста голяма сила и днес, 4000 година по-късно, и се намира в Англия, който, по мое мнение, е епицентърът на световния контрол – епицентър на мрежата.

image

Хибридите „влечуго-човек“ по различно време са управлявали в Близкия и Средния изток, и в крайна сметка стават аристокрацията и кралските семейства на Европа.

image

Сега има само едно кралско семейство, останалите са били унищожени по време на преврати и революции, или са отстранени от реалната власт по други причини. Най-малко, това кралско семейство има различни имена. Уиндзърите са една от тези линии.
Основната времева точка за експанзията е 1689 г., когато холандецът Уилям Оранжски, който е свързан с всяка от сега живеещите кралски фамилии в Европа, е поставен на трона на Англия.

image

„Мениджърите на отделенията (на “ контролираните територии“ от двете страни на Атлантическия океан и в други земи) организират работата в техните семейства и във всяка страна, в съответствие с програмата: Рокфелер в Америка, Опенхаймер в Южна Африка …
Ако се изследва генеалогията на президентите на Америка, ще бъдете изумени. Всички президентски избори, като се започне от George Washington през 1789 г., са спечелени от „чистокръвни“ кандидати, а еталон е европейската кралска кръв.

image

От 42 президенти преди Бил Клинтън, 33 са били генетично свързани с двама души – Алфред Велики, крал на Англия, и Шарлеман, монархът, управлявал територията на днешна Франция. 19 от тях са имали семейни връзки с английския крал Едуард III, роднина на принц Чарлз. И същото важи и за всички ключови позиции на власт навсякъде – едно и също племе!
Дали това е семейство банкери в САЩ или всяко друго. Да кажем, че Джордж Буш и Барбара Буш излизат от една кръвна линия – линията Пиърс (наричана по-рано Персия), едно от най-аристократичните семейства на Великобритания, процъфтяващо и до днес. Дж. Буш е роднина на Карл Велики и Алфред Велики, а също и на Франклин Делано Рузвелт.
Идеята, че всеки може да стане президент – просто не е вярна.

image
http://bradva.bg/sites/default/files/styles/640x/public/field/image/skull-and-bones-society.jpg?itok=HwB4E7m0


Ако се върнете две поколения назад, според изследването, можем да видим:
Прескот Буш е бил член на Обществоето на Черепа и кръстосаните кости в Йейлския университет и е участвал в различни политически маневри. В следващото поколение ще видите Джордж, който е готвен от раждането му и възпитавана като носител на властта. Той става шеф на ЦРУ, вице и после и президент. Той е начело на Републиканската партия по време на Уотъргейт. Бил е посланик на ООН и неофициалният посланик в Китай. Всички тези позиции са ключови.
Джед Буш пък става губернатор на Флорида.
Според Книгата на Перовете Бърк, дори и по официална генеалогия, Клинтън е генетично свързан с Уиндзор, както и с всеки шотландски монарх, крал Хенри III и Робърт I – крал на Франция.

image

Клинтън идва от семейство Рокфелер преди едно поколение, което е ясно обяснение защо така нареченото “ момче от улицата от Арканзас“ получава стипендия Рода в университета в Оксфорд, която се дава само на представители на елита. В много ранна възраст Клинтън става губернатор на Арканзас, който всички считат за щата на Рокфелерите. След това той става президент на Съединените щати.

image


kpohoc.blogspot.bg/2011/01/blog-post_06.html



Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: budha2
Категория: Други
Прочетен: 8737256
Постинги: 4190
Коментари: 1130
Гласове: 1577
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930