Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
05.07.2016 01:29 - Рокерите на Путин не са викинги, а са по-близо до азиатските опричници на Иван Грозни
Автор: budha2 Категория: Други   
Прочетен: 1867 Коментари: 0 Гласове:
4

Последна промяна: 08.11.2016 19:42

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
image

Днешните руснаци, не са даже славяни, а са мордва и други подобни угри, фино-угри, подобрени с тюрки, хазари и 
Д-р Любомир Канов

image
            http://www.zarubezhom.com/Images4/Baikery.jpg
image
http://ic.pics.livejournal.com/igorchernogolov/20893816/135968/135968_original.jpg
Глава холдинга "Пенетрон-Россия", жид Игорь Черноголов и "ночные волки"

За Викингите и за "Тервел", наричан също професор по история, с многобройни псевдоними, всъщност ченге, родом от Созопол, чиято истинска родина е ДС.

Руснаците били викинги, твърди ченгето-историк.

image
                       Викинг в натуре

image
http://demotivators.org.ua/d/demotivators.org.ua-441267-3.jpg
image

Всеки знае, не е нужно да си руско-съветски агент, достатъчно е да провериш общодостъпните извори, че днешните руснаци не са викинги, не са даже славяни, а са мордва и други подобни угри: блатни племена от североизточния ъгъл на евразийските земи, разположени в горите преди планините на Урал. Там, където българите ходеха навремето да секат дървесина в Коми.

Викинги са исландците.

Те са племе, което днес наброява жители колкото град Варна, но имат държава, където е създаден преди 1000 години първият Парламент в света. И които в момента имат аеролинии, университети, ред и начин на живот, от който Балканите с техните претенции за древност, могат само да се поучат. В тази сурова Северна земя, много по-неплодородна от нашата, цари спокойствие и се раждат таланти, каквито са световно известни поп звезди или най-силните тежкоатлети на Планетата, без да говорим за футбола, игра напълно унищожена в България от пост-комунстическите мафиоти.

Да, преди Магна Харта, Исландия за първи път в света създава демокрация от Западен тип. Първият Парламент е дело на исландците и впрочем, всички викинги са считали жените за равноправни с мъжете в живота, финансите и даже в боевете, които са водили. Днес, във футбола, тази нация, с население колкото град Варна, показа мъжество и сила непозната за много големи нации.

Русия всъщност носи името на малко викингско селище, което се нарича Рус, на шведското крайбрежие на Швеция, някъде срещу днешният Санкт Петербург, понякога известен като Ленинград. Руснаците не са варяги, не са скандинавци, обозначавани понякога като половци (Половецки танци!).

И никога не са били.

image


Тези, истинските викинги, наричат ги също варяги, са били повикани ( те са двама братя скандинавски войводи от родовете Рюрик, мисля ), да основат и организират раздираното от дрязги славянско население в държава и те са основали Киевска Русь. Не са основали Московията, тя е монголско изобретение.

image


Същите тези варяги, като част от дружините на княз Светослав и другите скандинавски водачи от онова време, са разрушили нашите столици и са отслабили България дотам, че тя е била принудена да се свре в онези земи, които днес се наричат Македония. От наша гледна точка, това не са добри дела, но попитайте какво са сторили викингите по крайбрежието на останалите държави по тези времена. За наше съжаление, тези варяги, по-късно, като военна дружина от много силни и смели наемници, са помогнали като лична гвардия на Василий Българоубиец, дадена от Киевските князе за помощ на византийския Император, да победят, пленят и ослепят българската войска на Самуил и да сложат край на Първото Българско Царство.

image
ТИМАТИ ПОГУЛЯЛ НА ДНЕ РОЖДЕНИИ РАМЗАНА КАДЫРОВА

Не, другарю агент Телериг, Тервел и прочие, руснаците не са викинги.

image
image
             http://demotivation.me/images/20130609/bqnm2n6xtnyp.jpg


Киевските князе, да, те са.

Исландците обаче са викинги и показаха днес дух в спорта, достоен за подражание. Те са наследници на племето, което започвайки от това да бъдат кошмара на цяла Европа, от Англия, през Сицилия до Константинопол, с разбойническите си лодки и набези, след приемането на Християнството, да се превърнат в сърцевина на Европейската Цивилизация.

image
https://russianforum.files.wordpress.com/2016/05/c3ee1-hqdefault.jpg?w=645

image

http://polit.reactor.cc/


Те са един от стълбовете на онова което днес се нарича европейска култура: от идеята за представителна демокрация, до правата на жените, през запазената поезия на сагите и любовта към поезията и изкуствата, през духът на правдивост, трудовата етика и умеятелност, та до доблестта и fair play в спорта и в начина, по който са изградили гражданските си общества.

image


Мотоциклетистите на Путин не са викинги, драги Телериг, те са много по-близо до азиатските опричници на Иван Грозни, независимо от западните мотоциклети на които се придвижват, отколкото до воините и моряците заселили Гренландия и открили Америка преди Колумб.

image

Ленин и Дзержински скрепиха с декрет азиатското насилие, дегизирано не като царско, а като "работническо-селско" насилие

Приблизително в Деня на Чекиста*, празнуван от Путинската банда в Москва на 20 декември, на 5 януари 1565 год, което почти съвпада по дата, ако смятаме по стар стил, е създадена от Иван Грозни Опричнината и опричниците. Той е истинският създател на ЧеКа и оттогава до ден днешен кървавата лента на насилието и жестокостта породени в Московията никога не е прекъсвана от никакъв хуманен или човеколюбив порив. На 20.12.1917 Ленин и Дзержински само са скрепили с декрет фундамента на азиатското насилие, този път дегизирано не като царско, а като "работническо-селско" насилие. Брадвата е заменена с наган, опричниците вместо в кожуси са облечени в тужурки и кожени каскети. Опричь означава нещо отделно, заделено. Това което Иван Грозни заделя е имуществото на свои поданици боляри, което е така да се каже експроприирано за нуждите на самодържеца и за неговата привилигерована лична гвардия от опричници. В тази заграбена собственост никой няма достъп и бива незабавно убит, ако се осмели да доближи. Чекистите на Иван Грозни са подбрани измежду тогавашната шпана : разпопени дякове, изтърсаците на търговското съсловие или дребни земевладелци, рядко от фамилиите на князе или благородници.

Опричниците са средновековният еквивалент на ленинградската шпана, от която произхожда сегашният самодържец Путин. Вечният ментор и пример за всичките превъплощения на тези образувания и нейните членове изграждащи каменните основи, забити във вечната замръзналост на московската деспотия е Малюта Скуратов. Той е протообраза на Железния Феликс, на Ягода и особено на кървавото джудже Николай Ежов, разстрелян от своите не само като шпионин, но и като "занимаващ се с педерастия", подобно на мъжеложците в обкръжението на Иван Грозни, както и на Берия и всички след него чак до Путин. Какво празнуват днешните опричници? Създаването на опричнини, на "особени" отдели, на "служби", на "отдели", на "управления", на "секретни секции", на отделения за терор, мокри поръчки, подривна дейност, пропаганда, криминално-политическа олигархия и подземна бияческа система от опричници с кагебешки произход? Празнуват победата си? Защо не?

По времето на Иван Грозни заградителните отряди на неговите лични средновековни кагебисти са правили същото, което правят днешните им наследници около Путин, само дето не са имали Полоний, рицин и безшумни пистолети. Тогава е работила секирата и палежа, сега работят контролирани взривове в жилищни блокове и танкови нахлувания, не по различни в днешна Украйна от тогавашните в Новгород и Псков. Деспотията от източен тип, заразила кръвта на руските князе, включително Александър Невски, през монголското владичество, никога не си е отивала оттам, а европейското начало винаги е било само тънък слой на малобройна група от хора, които са се чувствали като изгнанници и затворници в собствената си държава. Всъщност, често са завършвали преждевременно живота си именно като такива.

А истинските господари опричниците, са тези които днес празнуват в Кремъл. Без да подозират, че и техните дни са преброени. Memento mori, драги чекисти! Memento Ежов и Берия и Ягода. Блатните хора и шпаната си прегризват гърлата взаимно, защото природата им е такава. А дотогава, хапнете черен хайверец с шампанско в двореца на руските самодържци и си пораздайте по някое медалче с петолъчка. Може да ви е за последно.

*Б.Р.На 20 декември 1917 г. с постановление на Съвета на народните комисари за борба с контрареволюцията и саботажите, в Съветска Русия бе основана Всеруската извънредна комисия (ВЧК). За неин пръв председател е назначен Феликс Едмундович Дзержински. По-рано този празник се наричаше Ден на чекиста.

Денят на работниците от органите на държавна сигурност се отбелязва в Русия като официален професионален празник от 1995 г., въведен с указ на първия президент на Русия Борис Елцин. Днес той е професионален празник на сътрудниците на ФСБ, на Службата за външно разузнаване СВР, на Федералната служба за охрана ФСО и на Главното управление за специални програми на президента на Русия. В съветско време всички тези служби влизаха като главни управления в структурата на КГБ.

http://www.faktor.bg/


Б.Р. В неделя по bТВ историкът Божидар Димитров обяви, че руснаците не са славяни, а викинги. Коментарът му бе по повод турнето на „Нощни вълци“, които нарече туристи.

image
http://storage1.censor.net.ua/images/5/1/6/a/516a7987b2fac69d60203a
91847e2aac/450x623.jpg


www.faktor.bg/
 
 


image




Гласувай:
5



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: budha2
Категория: Други
Прочетен: 8725216
Постинги: 4190
Коментари: 1130
Гласове: 1577
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930