Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
20.07.2016 22:22 - ДОЛАРИ, МАСОНИ, ТАЙНО ПРАВИТЕЛСТВО
Автор: budha2 Категория: Други   
Прочетен: 787 Коментари: 0 Гласове:
2

Последна промяна: 20.07.2016 22:29

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
image


Масони…Илюминанти…Свободни зидари
Тайно световно правителство…Това са Банкери, монополисти и собствениците на крупни корпорации: Семейството на Ротшилд, Рокфелер, Уиндзорската династия и др.

Всички президенти на САЩ не са криели, или се е намирало доказателство, че те са
Членове на тайни клубове, като

image

Череп и кости” и т.н., които по същество са масонски ложи. 
Изключение правят само Кенеди и сегашният – Обама, - все още за него не са открити доказателства….
Именно те са измислили лихвеният процент и международните финансови борси.
На тези финансови пирамиди се крепи целият наш свят. Масоните са загадъчни защото никой не знае с какво точно се занимават. На най - ниското ниво на посвещаване се говори, че масоните служат на хуманни цели и за обединяване на човечеството. Изтъква се целта да се служи на „Висшия Архитект”, създател на всички неща.

                   image

Колкото по-успешно е издигането в йерархията (до пирамидата), става ясно каква е тази висша същност на "Върховния архитект".

Целите на тази тайна и мощна организация са:
-Преобразуване на света в една държава.
-Установяване на контрол над ресурсите.
-Да се държат обикновените хора в невидение.
Главната цел на масонството е – установяване на Нов Световен Ред, с еднаква световна валута, премахване на разликата между отделните народи и създаване на едно световно правителство.
Световно правителство

  image

Това е наддържавна структура, която ефективно изпълнява ролята на щаб на ”Новия Световен Ред”. В своята работа тази организация се ориентира към интересите на малочислен елит,обединен от етническо родствоНапример Русия не трябва да има лидери в това правителство и ще се използва само като източник на суровини за Новия Световен Ред.
Привържениците на теорията на масонския заговор, твърдят, че влиянието на масоните се осъществява чрез филантропски, миротворчески, правозащитни, финансови и други организаций.
На 1 доларовата банкнота присъстват всички основни знаци на масонството.

image
В левия ъгъл над надписа "The great seai" т.е. "Великия печат" е изобразена масонската пирамида от 13 тухлени реда.
Ако представим пирамидата в вид на триъгълник и дорисуваме още един така, че да се получи звездата на Давид, то шестте върха на нея ще показват буквите:
A, S, N, O, M ; от което се получава думата MASON

image
Под пирамидата има надпис на латински: "NOVUS ORDO SECLORUM", т. е. „Новият
Световен Ред” или „Новият Ред на Ерата".
Над пирамидата на латински пише: "ANNUIT COEPTIS" което се превежда като
ТОЙ /БОГ/ благославя нашите деяния”.
Какво означава пирамидата с око на банкнотата от 1 долар?
Пирамидата – това е строгата йерархия, която олицетворява единството и подчинението на световните валути, и съответно йерархията на властта на парите.

       image

Над пирамидата се извисява око – „Всевиждащото око”. Това е окото на масонския бог – „ Великия Архитект на Вселената”. В самата пирамида тухлите символизират единството на всички механизми в света, йерархически подредени от които се определя върха на пирамидата – светещият масонски триъгълник с окото на „ Великия Архитект на Вселената”.

При разкодиране в десетичната система на надписа в основата на пирамидата- това са римски цифри "MDCCLXXVI", се получава: "MDCCLXXVI" = 1776 год. – Създаването на Америка / 04.07.1976 /, и след това като се направят малко математически изчисления /в Интернет ги има / се получава числото 666.
В дясната част на банкнотата е изобразен орел със набор от 13 стрели, който носи щит с 13 ивици и държащ в с десният си крак клонче от акация с 13 листа и 13 пъпки. Този орел е взет от държавния печат на САЩ, който е разработен от група начело сБенджамин Франклин. А дали е той? Помислете!

image
Акацията е свещено дърво за масоните, и символизира здравината на масонските традиции и организации, притежаващитайни знания и способности за възкръсване или безсмъртие.Стрелите символизират знанието и силите които са призвани да усмирят, а при необходимост и да умъртвят враговете/ разбунтувалите се поданици /, затова всяка от тринадесетте стрели в идеала заплашва един от тринадесетте етажа които показват пирамидата на поробеното човечество. Ако гледате глобално, те олицетворяват успеха, който трябва да съпътства пътя към висшата цел- световния „Нов Вековен Ред”. На лентата в човката на орела е написано "E PLURIBUS UNUM",
Което се превежда – „Един народ от многото” или „ От всички – един”.
32 –те пера на едното крило на орела – са степените на посветеност в масонските ложи, а 33-те пера на другото крило –показват 33 – та , висша и свръх тайна степен.
„Великият Архитект На Вселената”, много обича шестолъчната звезда на Давид и
много пъти на долара се среща числото тринадесет:
13 листа в палмово клонче в орела, 13 маслини в палмовия клон,13 стрели в другия си крак, 13 ивици върху знамето на гърдите му,13 в 5-лъчната звезда над главата на орела13 реда на пирамидата, 13 букви в думите над пирамидата, 13 букви в думите над орела, 13 перли от ляво и от дясно на кръга на"печата" (2 пъти по 13),
И така 10пъти 13. Къде още има 13? Те са замаскирани:
-на щита на орела са изобразени само 12 тънки хоризонтални линии,
но на върха е оставено място за още една, последната, 13 линия.
В центъра на копюра има голяма буква „N”, това е 13 буква по древногръцката азбука.
Числото 13 в кабалистичната символика означава 13 степени на посвещаване,
а в окултните ритуали 13 е един от знаците на сатаната.
Официално се счита, че това означава първоначалния брой на обединилите се щати.
В центъра на банкнотата е надписа „Ние вярваме в Бог” (In god we trust). Ясно е в кой „Бог” те вярват, и какъв „Световен ред” те стоят. Забележете, че кръста, главния християнски символ нахристиянския Богна долара го няма..въпреки, че надписи заБог има, но за кой бог – там не е уточнено.
Чий са очите на върха на пирамидата?... Кой е този великархитект?...

image
Може би е неизвестен пришелец?... 


       image

НИКОЛАЙ НИКОЛОВГласувай:
3
1Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: budha2
Категория: Други
Прочетен: 6570512
Постинги: 4190
Коментари: 1127
Гласове: 1551
Календар
«  Май, 2020  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031