Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
22.07.2016 21:07 - Контрол на съзнанието - Част 4 КРАЙ
Автор: zahariada Категория: Други   
Прочетен: 1706 Коментари: 2 Гласове:
0

Последна промяна: 22.07.2016 21:10

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Контрол на съзнанието - Част 4 КРАЙ

КАТЕГОРИЯ: РАЗКРИТИЯСТАТИИ - В СЪБОТА, ЮНИ 11, 2016 
http://www.zahariada.com/   Контролът на ума е действителност
image   
През август 1977г. ,,Вашингтон Поуст" съобщава за станал скоро преди това известен доклад на Агенцията за военно разузнаване (DIA), в който се оповестяват ,,психологически" експерименти на Съветския съюз, като на участниците се въздействало с електромагнитни вълни. Те предизвикват у тях чувство на страх, задушаване и световъртеж - налице бил контрол на съзнанието и ума.

В статията на ,,Вашингтон Поуст" се говори още за възможността чрез подобни ,,методи на въздействие" да се манипулира американският или европейският персонал в ракетните силози, да речем. Резултатите от оповестените експерименти показвали, че въздействието било възможно по всяко време посредством телевизионни сигнали или чрез други предавателни средства (в днешно време и чрез технологията на мобилните телефони). По-нататък се посочва, че чехите също били постигнали сензационни резултати с т. нар. ,,психотронни уреди/оръжия".

Само месец по-късно е публикуван друг секретен доклад на Агенцията за военно разузнаване. Той е написан от Медицинската осведомителна служба на армията на САЩ - санитарно дело. След публикацията във ,,Вашинтон Поуст" през септември 1977г. на 7 март 1978г. тайната служба представя официално своята документация пред американската общественост.

В нея между другото се казва: ,,Напредъкът в психическите изследвания на СССР може да доведе дотам, че:

  • да се разпознава съдържанието на тайни документи, движението на войски и оръжия, детайли относно военните инсталации...
  • да стане възможно убийството на определени лица посредством дистанционно въздействие.
  • да е възможно чрез дистанционно въздействие директното управление на военни съоръжения от всякакъв вид, включително космически кораби.
В документа на DIA се разглеждат също резултати от проучвания по темата и констатации на водещи американски учени, които изцяло прогнозират, че до 1987г. Съветският съюз ще бъде в състояние да манипулира човешкото поведение.   Въз основа на множество опити в Съединените щати и Русия може да се предполага, че това отдавна е постигнато и вероятно се практикува от военните и тайните служби.   При тази предпазлива преценка не бива да се забравя, че от първите публикации, посочени тук, вече са минали повече от двайсет и пет години - според критериите за научно изследване този период не се равнява на едно поколение, а представлява приблизително пет до седем поколения!   В статия на ,,Асошиейтед Прес" от 20 май 1983г. се съобщава,че от 1960г. СССР използва приспособление, известно като ЛИДА, за да въздейства на човешкото поведение чрез нискочестотни радиовълни. ЛИДА се използва в Съветския съюз за обездвижване и предизвиква състояние, подобно на изпадането в транс. Чрез него е възможно лечението на психични проблеми, неврози и високо кръвно налягане, но също така то може да предизвиква агресивно поведение и депресия. Посредством големи модели на ЛИДА от дълго време се облъчват отделни хора, градове и дори цели области на Съветския съюз и САЩ, за да се предизвикат определени начини на поведение.   Един от ранните случаи на ,,невидимата война", който става известен на обществеността, е т. нар.,,Московски сигнал". През 1962г. в американското посолство в Москва се прави дезинсекция - унищожаване на дървеници - и бива открит микровълнов лъч, насочен директно към посолството.   Самият Борис Елцин потвърждава фактите. В изданието от 1998г. На ,,Microwave News" той разкрива пред журналист, че КГБ притежавал ELF-съоръжение, което можело да спре функцията на човешкото сърце. В интервю за радио ,,Liberty", американска радиостанция на къси вълни в бившата Западна Германия, Елцин казва, че агенти на КГБ му доверили, че разполагат с уред, излъчващ мощен 7 до 11 херцов сигнал, който може да ,,спре" сърцето.   В световен мащаб правителството на САЩ има водеща роля в тази изследователска област и също притежава подобни уреди. На Джим Кийт дължим кодовото му наименование ,,Black Beauty" (проект ,,Черна красавица"). ELF-уреди сигурно са използвани след инвазията на американските войски в Панама Сити, когато диктаторът Мануел Нориега се скрива в посолството на Ватикана. Съоръженията били маскирани като високоговорители, от които непрекъснато се носела силна хеви-метъл музика. Официално се съобщи, че се целяло музиката да изнерви Нориега. В действителност обаче посолството, изглежда, е било облъчвано с ултраниски вълни. Много показателен в това отношение е проектът HAARP.
  Уреди с ELF-вълни се използват от правителства Друга операция с помощта на такъв уред е свързана с убийството на генерал Зиа ул Хак. И той трябва да е станал жертва на Кисинджър и Комитета.   Кисинджър заплашва също покойния Али Бхуто, президента на суверенната държава Пакисан. Провинението на Бхуто е, че иска ядрено оръжие за страната си. Той чувства, че Пакистан като ислямска държава е заплашвана от ,,постоянна израелска агресия в Средния Изток". След съдебен процес Бхуто е екзекутиран през 1979г. по заповед на генерал Зиа ул Хак, представител в страната на ,,Council on Foreign Relations" (CFR, Съвет по външни отношение).   В изпълнение на своя план за завземане на властта Зиа ул Хак подстрекава развилнялата се тълпа да подпали американското посолство в Исламабад. Това е очевиден опит от негова страна да покаже на CFR, че той командва парада, че иска още парични помощи и както по-късно се разбира, да убие Риард Хелмс (бивш шеф на ЦРУ). След няколко години ул Хак заплаща с живота си за намесата в Афганистанската война. Скоро след това излита, самолетът му С-130 Херкулес е улучен от електромагнитен ELF-импулс, в резултат на което се забива в земята. Римският клуб, който по заповед на Комитета на 300-те действа за елиминирането на генерал ул Хак, не се поколебава да пожертва и живота на известен брой американски чиновници, които също са на борда, включително хора от DIA (група от американската армия, водена от бригаден генерал Хебър Уейскъм). Турските тайни служби предупреждават Зиа ул Хак да не пътува със самолета, тъй като имало план за свалянето му. Предвид предупреждението генералът взима на борда американския екип като един вид ,,застрахователна полица", както споделя пред вътрешен кръг от съветници.     Проектът HAARP На 1 август 1987г. е издаден патентен номер 4686605 на д-р Бернахрд Истлунд. На 15 август ,,Ню Йорк таймс", съобщава, че д-р Истлунд ,,е физик и експерт по разработване на петролните полета. Той е съветникът на ,,Atlantic Richfeld Oil Company" (ARCO)... Г-н Истлунд прехвърля патентните права на APTI inc., дъщерна фирма на Atlantic Rickfeld със седалище в Лос Анджелис".

По отношение на технологията патентът се изразява в следното:
,,Предизвикване на... пълно разрушаване на далекосъобщителни системи в по-голямата част на Земята... Не само на сушата, а във въздушното пространство и по море (както подземни, така и надземни)... унищожаване, отклоняване и заблуждаване на летателни тела или самолети... промени на времето... чрез промяната на соларното абсорбиране... концентрациите на озон, азот и т.н. биха могли да бъдат изкуствено повишени..."

Един месец по-късно обществената радиостанция ,,Нешънъл пъблик рейдио" съобщава:
,,Д-р Истлунд твърди, че новото му откритие можело да се използва за промяна на времето, като на много големи височини се променяли теченията на вятъра. Изобретението щяло да използва разположен на Земята енергиен източник, за да създава електромагнитни радиовълни и да ги фокусира високо в атмосферата. Д-р Истлунд казва, че изобретението можело да насочва силните западни ветрове в горната тропосфера, но също така можело да се използва за прекъсване на далекосъобщителните системи в целия свят. И може би най-важното е, че можело да се прилага за предотвратяване и отклоняване на ракетна атака."

Изобретението на Истлунд всъщност се базира на изследователските постижения на Никола Тесла. То всъщност е неговият предавател с високо напрежение, но по-мощен, а на две места в патента дори се прави връзка с технологията на Тесла!

Д-р Истлунд дава интервю по време на радиопредаването:
,,Лично аз не съм щастлив, че този специален патент се публикува. Отначало патентната служба издаде заповед за запазването му в тайна. Но де факто патентът не съдържа секретни данни. Конкретната дискусия за военните приложения е засекретена и поставена под защита. Те това искаха да направят."

Очевидно първото прилагане на технологията по патент 4686605 е проектът HAARP, осъществен от Министерството на отбраната, лабораторията ,,Филипс", военновъздушните сили и Службата за военноморски изследвания. Макар военните да отричат, че патентът е свързан с HAARP, отговорите на Истлунд опровергават това твърдение.



Гласувай:
0



Спечели и ти от своя блог!
Търсене

За този блог
Автор: zahariada
Категория: Политика
Прочетен: 39752280
Постинги: 21940
Коментари: 21633
Гласове: 31017
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031