Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
24.07.2016 23:19 - МОК допусна руснаците на Олимпиадата
Автор: budha2 Категория: Новини   
Прочетен: 591 Коментари: 0 Гласове:
2

Последна промяна: 25.07.2016 00:14

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
image

Международният олимпийски комитет (МОК) допусна руските спортисти до участие на Олимпиадата в Рио де Жанейро, съобщава сайтът на Комитета. Всяка от Международните спортни федерации по всички видове олимпийски спортове ще решават сама кои руски спортисти да бъдат допуснати до участие, и кои – не, се казва още в изявлението на МОК, цитирано от "Фокус".

image
image
image

Olympic Hell Torchbearers/Олимпийските Hell факлоносци


Така съдбата на заявените общо 387 руски спортисти за участие на Игрите ще се решава индивидуално от отделните международни спортни федерации.

image
              Kremlin alchemists

Президентът на МОК Томас Бах съобщи официалното решение на комисията, която заседава в Лозана. Спортистите, които ще бъдат допуснати до участие в Рио ще трябва да отговарят на определени критерии, като едно от основните изисквания е да не са били замесени в допинг-скандали.

image

През месец май New York Times публикува материал с изказвания на бившия директор на Руската антидопингова агенция Григорий Родченков. Той твърдеше, че минимум 15 руски спортисти, спечелили медали на Зимната олимпиада в Сочи, са били част от "допингова програма" на Русия, създадена, за да доминира страната на домашните Игри, припомня БГНЕС. По-късно WADA започна собствено разследване на база изявленията на Родченков. Резултатите бяха оповестени в понеделник от комисията, оглавявана от Ричард Макларън. Той обаче не разкри нито видовете спорт, нито фамилиите на спортистите, съпричастни към допинг-машинациите. Въпреки това Световната агенция препоръча на МОК да отстрани руските атлети от участие в Рио 2016. Решение бе взето днес, тъй като Международният комитет изчака Спортния арбитражен съд в Лозана да се произнесе по жалбата на лекоатлетите срещу недопускането им в Рио. Тя бе отхвърлена в четвъртък.

РЕДАКТОР: ACTUALNO.COM

image

Навремето, при Олимпиади, войните са спирали. Днес левитския елит извършва терористични актове,точно по време или след такива мероприятия, използвайки зомбираните гои, за енергийно захранване на станинските си ритуали, в специално конструираните за тази цел стадиони - олтари/хаври - за изсмукване на жизнената им сила, представляващи портали за джинове и нисши духове от Анта-рикша-лока.

image

ТЕКСТ 9 БХАГАВАТ ГИТА Като следват такива заключения, демоните, които сами се погубват и нямат никакъв разум, се заемат с неблаготворни и ужасни дейности, предназначени да унищожат света. ПОЯСНЕНИЕ: Демоните се заемат с дейности, които ще доведат света до гибел. Тук се казва, че те са нискоинтелигентни. Материалистите, които нямат представа за Бога, си мислят, че са напреднали. Но според Бхагавад-гйта те са неинтелигентни и лишени от всякакъв разум.

image

Започва план 5-та тръба демонично нашествие,пускане на духове през порталите в цял свят ,чрез енергиини пробиви/посредством ХААРП/ в ЕМ поле на Земята/което предпазва от джиновете на Анта-рикша-лока/ портали за вкарване на бхутас са стадионите. Когато затръби 6 тръба джиновете щели да се въплатят в материална форма!

image


© Actualno.com



Гласувай:
2



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: budha2
Категория: Други
Прочетен: 8738459
Постинги: 4190
Коментари: 1130
Гласове: 1577
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930