Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
30.07.2016 19:58 - След като от БСП похарчили парите за цветя пред паметника на мангала Земфирков Сакскобурготски, Сорос платил за фестивала на Бузлуджа
Автор: budha2 Категория: Други   
Прочетен: 1244 Коментари: 0 Гласове:
3

Последна промяна: 02.08.2016 23:09

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
image

"Позитано" ни е тясно, Бузлуджа ни е далече, "Слънчев ден" на Георги Гергов рухна върху главите на пролетариата.

Време е за "back to basics" соц-туризъм.

Сигурно това си е помислил безименният партиен апаратчик от БСП, докато е правил "скромната" резервация за 50-тина другари в петзвездния RIU Pravets на Валентин Златев.

Яжте, пийте, черпи Партията на трудовия народ.

За намигване към електората, пък и за разтуха от поредния задълбочен анализ на отчетно-изборния цикъл на Политбюро, новата надежда Корнелия Нинова поведе пооредялата чета на поклонение под родната стряха на Тато.

image



По една случайна случайност - походът "по правия път нагоре" се случил точно два дни след поклонението на остров Персин в памет на жертвите от концлагера "Белене".

Два дни след възпоменанието на жертвите на престъпния комунистически режим на остров Персин, БСП мощно се изгаври с паметта им: ръководството на въпросната партия отиде да се поклони пред гроба на убиеца на тези хора - "циганина Тодор Земфирьков Живков". Човек би могъл да изпита само и единствено омерзение!

image


Разбира се, омерзение предизвиква и тоталното отсъствие на остров Персин и на Българската православна църква, която не успя да се примири с факта, че един италиански католически свещеник се оказа повече българин от всички брадати синодални агенти на Държавна сигурност, начело с патриарх Неофит - също агент!

image

Корнелия Нинова викала духа на Тодор Живков и той й отговорил с гласа на Бойко Борисов.



То, хубаво се връщат към левите си корени, но скоро ще трябва да се поднасят венци пред "Позитано"

image

image


Американският финансит и милиардер Джордж Сорос е платил събора на БСП на Бузлуджа. Илюминатът, плащал за 44-дневните антиправителствени протести, купил лично 1000 автобуса за 55-те хиляди симпатизанти на властта, а също така осигурил за тях охрана, кетъринг, шапки, знаменца и клозетпейпър.

image

Скандалното разкритие на разследващи журналисти от престижна независима медия, почти владееща основите на грамотността, дойде само няколко часа, след като пиршеството на социалисти и комунисти в природата приключи.

image

https://4.bp.blogspot.com/-dWeRm0PCzs0/VGW3CMHkoaI/AAAAAAAAHbM/UI7K3DFsB1c/s640/soroski-bugari.jpg

image


"Смилих се над БСП. Виждате, че давам по 2 хиляди лева на семейство с дете, само за да се разхождат из центъра на София вечерно време. Реших да дам малко пари и на Сергей, да организира хората" - споделя разобличен и нямащ къде да бяга 82-годишния Сорос.

image


Филантропът-спекулант от унгарски произход призна, че се е почувствал длъжен да направи нещо в полза на своите мръстници - пикник сред природата, речи за добрите стари времена, колхозничка от Кюстендил по дънки и Мишо Шамара да им се възхищава било най-малкото, което е могъл да осигури.

image


"Няма да се ангажирам с конкретни цифри. 1000 автобуса, храна за всички 55 000 гости, напитки, сувенири, музика и дребни организационни разходи, но това е малък разход в името на българската демокрация, която с удоволствие и гордост моделирам" - обяви на изпроводяк Сорос, броейки по няколко заплати на организаторите на протестите в София.

image

По този начин Сорос престана за едни да бъде баща, а за други - бащеха, като обедини нацията и призова всички към платена политическа позиция.

image

Д-р Коулман твърди:
„Социализмът е унаследено зло, понеже чрез насилие принуждава хората да приемат предварително и преднамерено планирани промени, за които те не са молили нито са ги искали. Могъществото на социализма е прикрито от премяна от утешителни термини и се крие зад маската на хуманизма. Освен това го срещаме още по-далеч, във фундаменталните промени в религията, която социалистите отдавна използват като потенциален проводник, който им позволява да проникнат в душите на хората. След което се промъкват в църквите и другите такива организации, за да увредят всички религии.
Целта на социализма е ликвидирането на свободното предприемачество, което всъщност е истинският капитализъм. „Научният“ социализъм минава под прикритието на множество дегизировки. А неговите пропагандисти сами се определят като либерали или умерени. Те не носят отличителни белези и трудно можете да ги разпознаете. Особено, ако се представят като комунисти. В американското правителство и управление има повече от 300 000 социалисти. Внимателните проучвания доказват, че през 1994 г. 87 на сто от членовете на Конгреса бяха социалисти… Това е движение, направлявано тихомълком…
Социализмът е революция без прилагането на откровено насилнически методи. Ала независимо от това осъществява крайно насилие над народната психика.
Съществува поговорка от времената на ранния Фейбиънски социализъм, която гласи: „Когато нараните комунист, кърви социалистът.“
Социализмът горещо приветства сериозното засилване на централната [правителствената] власт, която всячески се бори да осигури за себе си. И в името на това постоянно се представя за изконното обществено добро. Съединените щати и Великобритания са пълни до козирката с лъжливи пророци, които налагат новия световен ред. Тези социалистически мисионери проповядват мир, хуманност и всеобщо добро. Те напълно осъзнават, че няма как с преки средства да преодолеят съпротивата на американския народ срещу комунизма. Затова коварните социалисти фейбиънци съзнателно се придвижват тихо и полека. Така заобикалят бдителността на хората, като прикриват истинските си цели. Това е начинът, възприет от „научния социализъм“, за превземането на Съединените щати и превръщането им във водещата социалистическа страна на света.“[Dr. John Coleman – “One World Order: Socialist Dictatorship”, Bridger House Publications, Inc., Carson City, NV, 1998 г., стр. I-II.]
Онова, което д-р Коулман или не е прозрял, или по някаква причина спестява, е фактът, че социализмът, както и комунизмът, либерализмът, фашизмът, националсоциализмът и т.н. са рожби на същия таен интернационален елит, който изобличава в своите книги.
Големите корпорации изядоха свободните собственици. Така, както през ХVІІІ век в Англия начеващата промишлена революция, зародила капитализма, довела до пролетаризирането на милиони собственици на земя. Днес по-голумите акули се нахвърлят върху по-малките. В САЩ все повече супермаркети затварят врати. А другарката Кристин Лагард, предлага на правителствата да повишат заплатите на държавните служители. За да раздвижат потреблението. Което не е нищо друго, освен кристално кейнсиянство – продължение на марксизма, социализъм.

Искате си социализма!!!- Искате, но, олигарсите и милионерите от БСП и другите разклонения на ДС не искат да върнат откраднатото?
Снимка на Gra Mi.

image


www.nenovinite.com/ne/svqt/4403/

www.youtube.com/watch




Гласувай:
3



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: budha2
Категория: Други
Прочетен: 8728064
Постинги: 4190
Коментари: 1130
Гласове: 1577
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930