Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
03.08.2016 21:00 - Диктатурата на мнозинството, наречена демокрация
Автор: budha2 Категория: Други   
Прочетен: 719 Коментари: 0 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
image

Mendax et furax est[ Лъжецът е и крадец, лат.]

Посетителите на тази медия, които влизат, за да научат нещо, а не с цел да изкарат стотинки за една бобена чорба, са наясно с всичко до тук. Днес живеещият и в родината си, в Канада и в САЩ евреин с полски корени Ален Финкилкрот, сравнява т. нар. ислямски фундаменталисти с евреите през Втората световна война.

Първо, ислямът е творение на талмудистите. Колко пъти да изнасям доказателствата за това?

Второ, в еврейска среда той е привилегирован в сравнение с християнството – най-мечтаната цел за унищожение от страна на равините. Да припомня цитата от финала на книгата на покойния д-р Израел Шахак, който беше професор по химия в Университета на Тел Авив. Прекарал юношеството си в нацистки концлагер, но запазил човешкото у себе си, той писа:

image

„Юдаизмът е пропит с много дълбока омраза към християнството, комбинирана с пренебрежение спрямо него…

Според Талмуда Исус е екзекутиран за богохулство от истински равински съд, защото подстрекавал други евреи към богохулство и презрение към властта на равините. Всички класически юдейски източници, които споменават тази екзекуция, са твърде щастливи да поемат отговорността за нея. В талмудските версии римляните дори не са споменати…

За евреите самото име „Исус“ беше символ на всичко, което бе отвратително и противно. И тази народна традиция все още съществува. Евангелията са еднакво ненавиждани. И даже в съвременните израелски, юдейски училища, не се позволява да бъдат споменавани, камо ли – изучавани.

Второ, по теологични съображения, повечето вкоренени в пренебрежението, като религия християнството е квалифицирано от равинското учение като идолопоклонничество… Всички християнски знаци и образни символи са разглеждани като „идоли“ даже от онези евреи, които буквално боготворят всякакви свитъци, камъни или лични принадлежности на „светите мъже“.

Като противоположност, отношението на юдаизма към исляма е относително меко.“[Израел Шахак – „Еврейска история, юдейска религия: Бремето на 3000 години“, второ издание, ИК „Огледало“, София, 2008 г., стр. 162. ]

Важното в случая е, че само преди петнадесетина години, когато сътрудничил на телавивския вестник “Haaretz”, същият цитиран Ален Финкилкрот е писал расистки статии, в които обвинявал мюсюлманите във всички земни грехове и нещо повече. Заради което редакцията се отказа от неговото авторство. А в Канада получи някоя и друга плесница. В Политехниката в Монреал, където преподавал, събрали подписи за неговото уволнение.

В деня на откриването на Националната конференция на Демократическата партия на САЩ някои отново тръгнаха да наливат вода в Путиновата воденица. От ръководството на този клон на интернационалната компартия, чрез WikiLeaks, „изтекоха“ и „изплуваха“ писма, в които началниците дават указания за пренебрежение спрямо Бърни Сандърс и подкрепа за Хитлери Родъм Клинтън.

Скандалът принуди партийната Gauleiterin, Genossin Деби Уасерман Шултз да подаде оставка.

„Най-добрият политически коментатор в Турция“ се казва Сами Коен – потомък на хазари, приели юдаизма. Така излезе от репортаж на телевизията, която издържаме с данъците си. Доскорошната гаулайтерка на Демократическата партия на САЩ се зове Деби Уасерман Шултз – сиреч Дебора Васерман Шулц – наследница на юдеизирани хазари от СССР. Обаче и Бърни Сандърс е от това племе. Както и самата Хитлери – наследничка на еврейския род Родъм, напуснал Русия…

„Неотразимата красавица“ Деби Уасерман Шултз е първата еврейка от щата Флорида, назначена за членка на Камарата на представителите в Конгреса на САЩ. Тя е вносителка на резолюция за обявяването на всеки май през годините за Месец на еврейското американско наследство. Честването „признава постиженията на американските евреи и важната роля, която членовете на еврейската общност са изиграли в развитието на американската култура“.[http://www.debbiewassermanschultz.com/news/] Това, подписано от тогавашния президент, републиканеца Джордж У. Буш, се превърна в… закон!

image

Довчерашната лидерка на демократите и съпругът й членуват във всички възможни еврейски организации в САЩ и даже извън тях.

И така, след скандала, привържениците на Бърни Сандърс демонстрираха срещу ръководството на партията и против кандидатурата на другарката Клинтън, Хитлери Родъм. Което наложи техният любимец, социалистът, да се обърне към тях, за да ги успокои, с набързо скалъпена реч. В нея той хвърляше не камъни, а скали по кандидата на републиканците. Стигна до там, че изтърва нервите си, и заяви направо:

„Доналд Тръмп не може да стане президент!“

Кой каза? Постанови ли го някой? Защо тогава е цялата тази предизборна игра?

image

Участниците в сборището приеха това без да мислят и с одобрение. Но щом стигна до мига, в който се оказа длъжен да обяви, че подкрепя comrade Клинтън, присъстващите го засипаха с освирквания и дюдюкания. CNN не успя да скрие, как масата сочеше с палец надолу, както при решаването на съдбата на победения в гладиаторски битки в античния Рим.

Когато потърсих този епизод, за да ви го покажа, не бях учуден, че той липсва. Така е при демокрацията. Тукашната беше на квадрат – и народна при това! Накрая успях да намеря запис, който не показва самата тълпа. Обаче звуковата картина и жестовете на екскандидата са красноречиви. Представям ви монтаж от двата варианта – редактирания не от мен, и оригиналната картина и звук, съхранили атмосферата на събранието.

www.youtube.com/watch

Някои реплики ме върнаха с поне половин век назад:

„Тръмп е заплаха за бъдещето на нашата страна и трябва да бъде победен! И възнамерявам да направя всичко, което мога, за да видя, че е победен.“

Съвсем не беше анекдотичен случай, а практика, селските партийни секретари и агитатори да крещят по митингите на мегданите:

image


„Ние нѐма‘а позво̀лимо на мЪрсните американци да турнат спица у кол’лото на историята. И ние нема пожалимо най-скъпото си – кое?“

Тълпата неистово крещи трибуквена мръсна дума. А ораторът доволно продължава:

„За да го вбутнем на мърсните американци – къде?“

Народът вика:

„У гъ-зо̀! У гъ-зо̀!“

Без ни най-малко извинение – така беше.

image


Денонощие по-късно бившият президент Уилям „Бил“ Джеферсън Клинтън дръпна реч пред Националната конференция на Демократическата партия. За да изкара съпругата си… извънземна или поне светица. Множеството, скупчило се в залата, чу такива неща за Хитлери, че ако не беше съставено от идиоти, щеше да се разпръсне. Тъй като човешко същество като описаното от Били Лъжеца не съществува.

Затова дойде учудването ми, когато в многотиражен и почитан лондонски всекидневник погледът ми се заби в заглавието:

„Речта на Бил Клинтън направи Хилъри отново човек.“ (Вижте илюстрацията.)


image


Излиза, че до момента, когато Бил е зинал, за да изрече първата дума от похвалното слово за съжителката си Хилъри, другарката Дайън Родъм, по съпруг Клинтън, не е била представителка на вида Homo sapiens. Помислете, не съм ли прав?

На свой ред заключението предизвика у мен две асоциации. Първата е свързана с наследника на Хитлери на поста държавен секретар на САЩ. „Милият“ маоист Джон Форбс Кон, познат на света като Кери, беше заявил, че „в Америка всеки има право да бъде глупав“. Та си помислих, дали ако глупостта можеше да лети, присъстващите в грамадния салон биха могли да вдигнат целия “Wells Fargo Center” във Филаделфия, приютил участниците в „историческото събитие“, и да го понесат към небесата?

Втората се отнася до останалия свят. Бил Клинтън упорито крие, че е Рокфелер.[44] Но не по-маловажно е, как започва разказа си за Хитлери Дайън Родъм Клинтън от времето на тяхното запознанство през 1971 година. И подминава онова, което ги е свързало. Комунистическите идеи били техните общи младежки увлечения. А е известно, че „веднъж комунист, завинаги комунист“.[45]

image

Неизбежно е – Хитлери ще бъде провъзгласена за „най-могъщата жена на света“. Знаете, какво се крие зад тази формулировка. Както и, че женското у нея е условно. Друго е съществено: Какви сме всички ние, хората, та приемаме подобни дегенерати да бъдат определяни за водачи на човечеството? Нали тези твари – слугинчетата на интернационалното Братство, на глобалистите – привеждат в действие най-злите замисли и планове на своите господари? Те са трансмисията, задвижваща злокобните коварни проекти на корпоратократорите – комунистите – и войните, революциите, масовите убийства и грабежи, всеобщото обедняване, епидемиите…

Как представителите на Демократическата партия на „най-демократичната“ страна намериха цаката на проблема? В духа на добрите стари времена от епохата на съветския социализъм Партията хвърли вината върху… Русия?! Не вярвате? Сега ще се убедите. Лидерът на кампанията на Клинтън, младият товарищ Роби Моок, заяви пред Джейк Тапър, водещ в телевизия CNN, именно това:

www.youtube.com/watch

На въпроса: „Какви са доказателствата, че Русия е зад това, в смисъл на хакване и на времето за изтичането в WikiLeaks?“, отговорът е: „Е, трябва да оставим експертите да говорят за това. В печата беше съобщено, че хакерите, които проникнаха в Конференцията, най-вероятно са работили в координация с Русия.“[http://edition.cnn.com/]

image

Какво „изумително потвърждение“! „Неоспоримо доказателство“! Една лелка каза на опашката за…

То е все едно да обвиним Хитлери Клинтън, че е жена. Пък тя да доказва, че не е. Кои ще бъдат „експертите“ й? Мадлийн Олбрайт или Бокова, Ирина Георгиевна?

Ако беше вярно, шапка да свалим на Путин и шпионите му. Още повече, след като се изясни, че няма лъжа и измама – ударили са Бърни Сандърс. А сега почитателите му са бесни и Демократическата партия е по-разделена от всякога! Пък и републиканците уж са по-десни, нали?…

Имаме работа с добре познати на моето поколение досадни комунисти. С методи, използвани от съветските болшевики и тукашните им ратаи – комунягите от всички партии от 1944 година до този ден. Дезинформация, контрадезинформация… Обикновен комунизъм.

Предстои банална комунистка – истинска, съвсем автентична, с необходимото минало – лично нейно и на мъжлето й при това – да влезе в Белия дом, за да удари шалтера на САЩ. За добро или за зло? Не вярвам в първото.

Хитлери Клинтън е изпечена комунистка. По-опасна от Франклин Д. Рузвелт, Ричард Никсън и Барак Обама, взети заедно. Може би си съперничи само с другаря Роналд Рейгън. И Доналд Тръмп е комунист, макар по-малко да му личи. Той е бил приятел – friend, друг – с всички видни американски политици от последните повече от три десетилетия. От век насам почти никъде по света не са се запазили истински десни – консерватори, действително вярващи в Бога, свободата, родината, семейството и частната инициатива без престъпления.

Смешно ми е, даже е жалко, че тук масово свързват комунизма единствено с СССР и днешна Русия. Даже мои близки мислят и плямпат така – на шу̀керици, както се изразяват във Видинско.[На разговорен градски език – на ангро̀, на едро. Когато някой се изказва със самочувствие, без то да е подплатено със знания и опит.] Толкова е примитивно! Издава отсъствие на умствен потенциал, липса на образование и на желание за дирене на истината и узнаване на нови, недостъпни донеотдавна факти.

image


Не съзирам къде е разликата между тях и пребоядисаните комунета и ченгета? И едните, и другите вършат отлична работа на Интернационала.


Красотата може и да не спаси света, но тъпотата и невежеството със сигурност ще му видят сметката!

Британски журналист се опита да противоречи в рамките на позволеното – умерено:

„Стремежът да се обвинява Русия за прихванатите писма по електронната поща,[Email hack, както е в оригинала. Тук навлезе термина „хакване“, който буквално означава „посичане“, „отсичане“, „грубо издялване“, „натрошаване“, но също така и „банализиране“.] изпратени от Националната конференция на Демократическата партия, е необмислено.[Можете да изберете и „преждевременно“ или „прибързано“.]“

image


Не, то е смешно и жалко. Още веднъж потвърждава, че не съществуват „леви“ и „десни“ политически партии и течения. Всички са едно цяло – кълбо, съставено от прежда, изпредена от интернационалното комунистическо Братство, и навито от неговите чираци.

Партията, смятана за „лява“, в която най-малко 40 на сто от членовете и последователите симпатизират на самообявяващия се за социалист Бърни Сандърс, да винят кандидата на прокламираната като „дясна“ Републиканска партия в действия в полза на Русия и Путин, е позорно. Така постъпваха комунистите у нас и в соцлагера, докато бяха на власт под истинската си идентичност. Тогава, цели 43 лета след 1947 година, за всички беди у нас и по планетата беше виновен „световният империализъм“. На първо място – „американският“.

Никой не осветяваше съветския. Извън нашата собствена дедукция – имам предвид онези, които можеха и искаха да мислят – беше изключено да разберем че всички действат като един юмрук. А врагове на всички тях – илюминатите от Изтока и Запада – са народите, хората, жителите на планетата, а не елитите.

Къде изчезнаха следните наследниците на фигури: Джугашвили, Хрушчови, Брежневи и останалите?

„Разтвориха се в онези световни структури, които навремето ги изсипаха върху Русия.“[Игор Бунич – „Златото на партията“, ИК „Прозорец“, София, 1995 г., стр. 350. Книгата е в библиотеката на автора.]

image

Днес една от внучките на Тодор Живков е в САЩ. Другата учеше в Англия. Внукът Тодор Славков – в Швейцария, където е получил диплома и настоящият севернокорейски диктатор. Щерката на туземния ни шумкарски театрален диктатор Дико Фучеджиев – истинска невъздържана, агресивна и дебелоока болшевишка оса – също отлетя отвъд Океана. Изглежда опари надебелелите си от крадени долари крила, и се завърна. Полуграмотна, я набедиха за… „писателка“, както и внучката на Гришата Филипов – съветски българин. Зърнах я да води предаване в телевизията на групировката ТИМ.

Back to the roots или вернуться к истокам?[Завръщане към корените, англ, рус.]

Десетки тайни и явни милиционери, преквалифицирани като „банкери“, „търговци“ и т.н., ошушкали българите, намериха естествено убежище в Съветските американски щати. Говори се, че в Чикаго е пълно с такива комунистически измекяри. А във Флорида те формирали няколко селища, до които човек не може да припари. Само комунист и ченге.

Местният масов идиот, изсран от същото котило, не се пита: Поради що тези другари, тъй лоялни на СССР, не се завтекоха натам, а подириха прием в Америка?

Светлана Джугашвили Сталина – пардон – Алилуева, намери ласкав прием отвъд Океана. Умря в САЩ. Къде смятате, че живуркат потомците на Лейба Бронщейн или Лев Троцки? Там, в „демократичните“ Съветски американски щати са всички наследници на Никита Хрушчов.

Дълго време в Бостън, Ню Йорк и Вашингтон се подвизаваше и внучката на Едуард Шеварнадзе – Софико. Първо учила пиано и балет в Парижката консерватория. После се уредила с диплома от Бостънския университет. Специалистка по кинематография – така пишело в документа. После се сдобила с още един – за телевизионна журналистика от Университета на Ню Йорк.

image

Който помни историята с докторската степен на преподобния Джеси Джексън, това учебно заведение е тясно свързано с КПСС. Не използвам минало време. Софико Шеварнадзе започнала служебната си кариера като продуцентка… в прочутата телевизия ABC. После била сред пионерите на RT – Russian Television. Пък сега някои „десни“ американци мърморят по неин адрес. На телевизията, не на момѐто…

diagnosa.net/



Гласувай:
2



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: budha2
Категория: Други
Прочетен: 8729338
Постинги: 4190
Коментари: 1130
Гласове: 1577
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930