Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
06.08.2016 20:43 - Рибентроп и Гьобелс в едно лице или зомбиране по кремълски рецепти
Автор: budha2 Категория: Други   
Прочетен: 790 Коментари: 0 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
image

„Заговора” на Запада срещу Русия е основната тема в репертоара на „тъжния кон”
Какие прекрасные русские лица!
Какие раскрытые ясные взоры!

image


Грабитель. Угонщик. Насильник. Убийца.

Растлитель. И воры, и воры, и воры.

Игорь Губерман

image


Отдавна се знае, че шефът на кремълската дипломация Сергей Лавров умело съчетава основната си работа с пропагандистка дейност. И смело може да бъде наречен основоположник на "нанодипломацията", в която специфично съвместява функциите на Рибентроп и Гьобелс.




Като разпространява путинско-чекисткия светоглед, Лавров ловко се опитва да замести водещи фигури от идеологическия авангард на руските СМИ. На състоялия се в гр. Клязма Общоруски младежки образователен форум „Територия на смисъла” Лавров натъпка в главите на младите хора патриотична боза за света и за страната им.

image

Сергей Лавров написа, че Русия иска нова европейска архитектура и докато не се появи нов стабилен политически ред няма да може да се говори за мир и стабилизация в Европа и света.



С „възпитанието на подрастващите” освен Лавров се занимават Федералната агенция "Росмолодьож", Обществената палата на Руската федерация (РФ), Руският център за гражданско и патриотично възпитаниe на децата и младежта, които организират „смисловия” форум.

image

Унука на Уилсон - Лавров, или един и същ демон в различни тела, инкарниран при масонски ритуал.

image

Като стратег на външната политика на Путиновия режим, Лавров обяснавя на пратениците на светлото бъдеще, че Русия е окръжена от врагове, че без да противостои срещу Запада няма как да оцелее, че руският народ-божоносец нравствено превъзхожда гнилите западни „ценности”, че Русия е била и остава "впереди планеты всей" и други чекистско-клептократични залъгалки.

image


„Тъжният кон”, както наричат Лавров в Русия, започна лекцията си с изтърканата тема за „заговора” на Запада срещу Русия. Дипломат номер 1 на РФ, чиято дъщеря учи в Харвард, е убеден, че „западните държави няколко столетия диктуват модата в международните отношения и на всяка цена се стремят да запазят доминиращото си положение”.

image


Но изостаналите от прогреса западни дипломати действат абсолютно непрофесионално, подобно на „слон в стъкларски магазин”, смята мъдрецът Лавров. По тяхна и главно на американците вина били изтървани процесите в Близкия Изток и Северна Африка, в Либия, Ирак и Сирия.

image


„Грамотният професионалист” Лавров пропусна да разкаже за успехите на руската дипломация, която проспа Арабската пролет, дала началото на дълбоките тектонични процеси в обсъждания регион и послужила като стартов сигнал за изблика на масови антидиктаторски и демократични движения. Докато се опитваше да обясни, че възникването на т. нар. Ислямска държава (ДАЕШ) е следствие от англо-американското нахлуване в Ирак, др. Лавров кротко премълча за съветската агресия срещу Афганистан, послужила като детонатор за обединяването на афганските моджахидини, дала шанс на по-големия брат на ДАЕШ, зловещата Ал Кайда и извела на световната сцена кръстника на ислямските терористи Бин Ладен.

image


Грубо и силово,

според С. Лавров, западните елити се месели в Близкия Изток. Руският дипломат предлага нещо по-добро: диалог, компромиси и волеизявление на местното население. Звучи привлекателно, но само в Близкия Изток ли? Защо миролюбецът Лавров отрича правото на суверенните Грузия и Украйна да решават насъщните си проблеми самостоятелно и чрез механизмите на пряката демокрация?

image
               John Kery by Leonardo da Vinci

След като неколкократно осъди политиката на двойните стандарти, самият Лавров я употреби, за да убеди младежката аудитория, че „подстрекателството от НАТО е станало причина за трагичните събития в Грузия през 2008 г. и в Украйна през 2014 г.”. Виновни са САЩ, НАТО, Грузия, Украйна, кой ли не. Само РФ, Путин и др. Лавров са с бяло наметало.

image




Гласувай:
4



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: budha2
Категория: Други
Прочетен: 8726649
Постинги: 4190
Коментари: 1130
Гласове: 1577
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930