Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
18.08.2016 19:48 - Органичните портали - Ремикс
Автор: budha2 Категория: Други   
Прочетен: 714 Коментари: 0 Гласове:
3


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
image
             Sean Penn Siphoning Gasoline


Дефиниция на Човек с Душа и Органичен Портал

Органичните портали обхващат приблизително половината от човешката популация; другата половина се състои главно от хора с душа. Тук ние определяме „душа“ като ядрото на индивидуализираното съзнание което остава цяло между две успешни инкарнации.
Поради генетично смесване Органичните портали съществуват измежду всички познати раси днес въпреки това не са представени в еднакво количество в същите тези раси. Докато хората с душа имат божествена искра на съзнание , която им дава възможност за индивидуално собствено усещане, оповете нямат тази божествена искра и са слабо съзнателни в сравнение. Те принадлежат на животинско-подобна групова душа, която съществува, еволюира , и се инкарнира колективно вместо индивидуално. Докато всеки човек с душа има относително уникална енергия оформена от личностното съзнание , опит и есенция, енергията , която вдъхва живот на един ОП е същата , която дава живот на друг такъв.

image

Физическо сравнение

Физически двете раси са на практика неразличми. Статистически има минимални физиологически и може би генетични разлики. Физиологически оповете са обикновено по атрактивни и с по-добри пропорции. Поради това че те съществуват основно на емоционално ниво естественият подбор е осигурил сексуалността, физиката, и привлекателността да играят голяма част в тяхната физическа еволюция. Също за разлика от хората с душа телата на оповете се зачеват и развиват независимо от духовния натиск или кармично бреме, така че те са толкова привлекателни колкото вероятността им позволява в рамките на ограничението от природни и генетични параметри. .(Коментар от Alien -айде манекенките заминаха – бъзик J )
Поради това че душата и гените са свързани композицията на кармата и душата повлиява на физиологията на хората с душа. Не само гените и околната среда. Поради метафизически причини те рядко достигат максималния потенциал на атрактивност предназначен за тях от гените освен ако качествата на душата им не го заслужава. Освен това хората с душа се женят и възпроизвеждат по причини които са различни от простото физическо привличане, така че ниския приоритет на физическата атрактивност рефлектира в техните деца. Може да има генетични маркери в Х хромозомите, които ги различават или дори различия в телесната химия и хормони , но те не са известни на този етап.
Трябва да бъде посочено че разликите във външния вид между опове и не-опове е толкова тънка , че неможе да бъде използвана като достоверен критерий за различване на двата вида като самостоятелен признак.

image

Психологическо сравнение.

Психологически оповете са много по просто устроени и следователно по ефикасни и изпълнителни от не-оповете. Това е така защото те имат по – малко психологични компоненти. Докато оповете имат два компонента хората с душа имат три. За Одухотворените хора първият компонент е божествената искра позната като дух , Висше АЗ , есенция, или истинското АЗ. Вторият компонент е неврален продукт на околната среда познат като его, личност или механичният аспект , който се състои от множество събирателни същности – по нисши „аз“.Третият компонент е тялото или соматичното съзнание , събирателната същност на физически клетки и органи на определен човек.
Оповете имат само тяло-съзнание и личност , но нямат божествена есенция или Висше АЗ. Поради това че тялото и личността не познават морал отвъд социалните условия или самосъхранение ,на оповете им липсва истинско съпричастие или съчувствие. Всяко проявление на такова е имитирано. Поради тяхната психологическа простота те са същества, които са придвидими и лесно манипулеруеми.
Оповете са линейни системи докато хората с душа са нелинейни системи и следователно могат да бъдат непредвидимо сложни.Тази сложност е един вид предимство защото хаосът от тази сложност позволява истинска креативност, но същевременно носи и вреда защото е жертвана ефективността на машината. Оповете са инертни , но ефективни машини с огромни изчислителни способности да постигнат своите цели , докато хората с душа са сложни същества способни да създават , а също и да трансформират енергии от по-висши измерения.

image

Метафизично сравнение.

Докато има само леки разлики между физическите тела на тези два типа хора, съществува значителна разлика в техните метафизически тела. Както посочихме на оповете им липсва божествена искра. Есенцията , личността, и съзнанието на тялото са общи термини, които формират система от чакри или центрове обхващащи метафизическото тяло на съзнателните същества. За да се разбере по-добре метафизическата разлика е необходимо обяснение на различните центрове на чакрите.
Разликата между центровете и чакрите е че при вторите се включва енергия организирана в локализирани вихри в етеричното тяло , докато центровете са просто центрове на гравитация на различни функционални системи. Има пряко съответствие между центрове и чакри така че за практични цели те могат да бъдат считани за еквивалентни.
Центровете имат независими съзнания и изпълняват специализирани функции включващи събиране, трансформация и разпръскване на различни типове информация и етерни енергии. Те функционират като енергийни портове и информационни центрове за връзка.
В напълно одухотвореният човек има три висши центъра и три нисши центъра. Нисши или висши се отнася до типа енергия и дейност с които са асоциирани. Нисшите центрове се занимават с енергии от нисшите измерения и информация от непосредственото трето измерение или нисша среда. Висшите центрове се свързват с висши аспекти на определено съзнание и извеждат енергията от по-висши измерения.
Отвъд обсега на тази статия е обяснението на поддивизиите на нисшите центрове освен да се каже , че са разделени на често- конфликтни секции докато висшите са цялостни.

Описание на центровете

Нисшите центрове се състоят от моторен център (основна чакра) нисък емоционален център (сексуална чакра) и нисък интелектуален център (гърлена чакра).

Висшите центрове се състоят от сексуален център (чакра на слънчевия сплит) висш емоционален център(сърдечна чакра) и висш интелектуален център (коронна чакра).

Сексуалният център е основнния енергиен порт от който другите центрове извличат тяхната енергия. Самостоятелно сексуалната енергия е просто груба съзидателна енергия на която физическия сексуален акт е едно приложение.

Другите центрове трансформират тази енергия и създават различни степени на енергия и ефекти от нейното оползотворяване. Сексуалният център обикновено взима своята енергия директно от Създателя – седмо измерение.

Моторният център има общо със съзнанието на тялото и инстиктивните движения. Сексуалната енергия използвана от този център се асоциира с физическия сексуален акт измежду други неща. Моторния център е седалището на соматичното, генетичното или тяло-съзнанието.
Нисшият емоционален център има общо с основните емоции , тези които са способни да преживеят животните. Този център е отговорен за животинската страна на хората.

Нисшият интелектуален център не е представен в повечето диви животни обаче е доста развит в повечето хора и им дава способността да говорят , четат, пишат и да мислят абстрактно.Този център е седалище на егото и личността, механичен продукт на средата кодиран в невралната структура на нервната система. Притежава малко съзнание в себе си и е по-скоро като компютър или програма на изкуствен интелект.

Висшият емоционален център позволява на човека с душа да чувства че нещо не е наред и способността да усеща съпричастие , радост и ентусиазъм. Той е връзка с емоционалната страна на истинската същност на човека – Висшето Аз и източникът на интуиция при хората.
Най- накрая висшият интелектуален център е свързан с ядрото на съзнанието на Висшето Аз. Този център позволява на определен човек да знае абсолютната истина и е източник на информация от висшите измерения.
Докато хората с душа притежават всичките три центъра, органичните портали нямат висш интелектуален и висш емоционален център. Както всички животни единственият висш център който те имат е сексуалният център , който взаимодейства с тяхната групова душа. Много важно е да се разбере, че липсата на двата висши центъра описва всички разлики между тях и хората с душа.
Въпреки че хората с душа притежават всички шест центъра , двата висши центъра са латентни или недостъпни. Това не означава че Висшият аз е спящ, а че комуникационната връзка е слаба или неработеща. Повечето хора с душа действат много подобно на органични портали поради тази причина.
Още повече органичните портали могат да емулират висшите центрове като крадат такава висша енергия от хората с душа. Разликата между оповете и не-оповете понякога може трудно да бъде установена по тази причина.
Съзнателността се появява когато центровете наблюдават и усещат един друг. Всеки център е механичен компонент на нашето метафизично тяло и му е дадена ограничена съзнателност. Но когато ги съберем заедно чрез наблюдение и усещане един спрямо друг може да се появи съзнание по-голямо от сумата на отделните части. Знае се от физката или от хаос теорията, че когато сложността на една система съставена от съединени части отиде отвъд определена точка , тя става хаотична. Чрез хаоса истинското съзнание се проявява в тази реалност. Идеята тука е че повечето от нас са ограничени чрез идентификацията си със собственото его и тяло и същевременно пропускат да наблюдават и усещат двата висши центъра и по този начин не преживяват висшето си съзнание в тази реалност. Ключът към усещането на висше съзнание е да бъдем самоусещащи се отколкото да се изгубим в това което виждаме и долавяме. Да помним себе си във всеки възможен момент.
Нашето Висше Аз съществува, но без връзка между нашите нисши центрове и висши центрове , неговитие усилия да комуникира остават нечути. Въпреки всичко висшите центрове все пак съществуват за хората с душа и макар и пасивни в по-голямата си част те осигуряват вдъхновение, креативност и оригиналност. Колкото по-развита е комуникацията с висшите центрове толкова по – съзидателни ентусиазирани , интуитивни и Гностични ставаме.
Функцията на центровете при органичните портали
Поради това че оповете нямат истински висши центрове те са неспособни на състрадателност , висши емоции и висше познание. Както споменах преди, животните имат само моторен център , нисш емоционален и сексуален център. Липсва им интелектуалния център. Без образователното и енергийно присъствие на одухотворени хора, органичните портали едва ли ще са по-различни от животните.
В тяхното естествено състояние на оповете им липсва нисшият интелектуален център точно както и при животните. Само чрез крадене на енергия от хора с душа може първо техният нисш интелектуален център да бъде формиран и само чрез тренировки с помощта на образование , медии, култура и среда този център може да стане изтънчен. Веднъж придобили нисш интелектуален център оповете могат да наваксат за липсата на висши центрове чрез умела емулация , практически чрез крадене и взимане на образци от човек с душа.
Видът на откраднатата енергия зависи от метода на придобивка. Чрез физическа близост OP-ът може да изгълта физческа енергия от моторния център на човек с душа , което се проявява като умора или изтощение. Чрез сплашване , изблик на гняв или съблазняване , нисшият емоционален център се пробива. Чрез лъжи или фантазии и моленето за внимание енергията на нисшия интелектуален център на човек с душа се пресушава. Чрез оргазъм на човек с душа по време на сексуален акт органичният портал може да вземе голямо количество от всички енергии на човека.
Така висшите центрове започват да не функционират оптимално защото имат недостиг на енергия. Това индикира че взаимодействие с OP временно ще намали човешката креативност , индивидуалност и оригиналност. Когато нисшите центрове са пресушени интелектуалното представяне започва да страда също. Това ментално окалване прави човека по-малко способен да да хване логическите измами , които оповете използват в техните аргументи и позволява възприятията на човека да бъдат по-лесно изкривени от тях.
Основните енергии, които оповете търсят идват от висшият емоционален център на одухотворените хора. Понякога висшите центрове се източват недиректно когато енергията , която естествено запазена за тези центрове вместо това се канализира към трите нисши центъра , за да навакса за източеното им състояние. По – директно оповете ще изиграят сложна мелодрама и ще се представят за жертва молещи и виещи за съжаление , за да откраднат енергия от висшия емоционален център на тези, които правят грешката да съчувстват на нещо, което няма истински чувства. С тази енергия оповете могат да емулират своите цели по – точно , давайки вид и изглеждайки ,че все едно имат душа.
Симулация и Манипулация на Одухотворен човек
Органичните портали са човешки хамелеони. Когато са активирани наистина за манипулация те се настройват на базата на духовния профил и поведение на тяхната цел. Тяхната настройка попада в две категории: интелектуална калкулация и духовна емулация.
Интелектуалната калкулация се извършва чрез интелектуалния център . При оповете този изкуствен интелектуален център е отговорен за формирането на поведенския подход към жертвата. Това включва какво да каже и какъв език на тялото да използва.
Повечето опове са хора само за фон , които изглеждат независми личности, но понякога те биват „активирани“ Когато са активирани те използват емулациионните и изчислителни способности на максимум за да получат това, което искат или са назначени да вземат. Ако те търсят да спечелят доверие, те знаят точните неща, които трябва да кажат. Когато изграждат хармония , те могат да опишат тяхната лична история филмови и музикални предпочитания, хобита, работни длъжности или места където преди са живели. Много от тези детайли могат да съвпаднат с тяхната цел до степен да се заформи „приятелство“, но не дотам че да се включи алармата за тези странни съвпади. От друга страна ако целта им е да тормозят или саботират те знаят кои бутони да натиснат и кои логически и емоционални трикове работят най – добре срещу емоционалните и интелектуални слабости на одухотворения човек.
Независимо от тяхната цел ефективния интелектуален център на оповете позволява специфичен подход към жертвата. Поради това че оповете са способни на поведение подобно на кошерно съзнание веднъж един оп да прочете профила на даден човек , той може незабавно да бъде споделен с другите. Това обяснява някои странни синхроночности понякога. Те също взаимодействат с хиперизмерната йерархия на негативни същества и по този начин стават придатъци не само на двуизмерната групова душа, но също и на самата Матрица. Кошерното им поведение е главно поради тяхното взаимодействие с Матрицата. Без нея тяхната групова душа може също да окаже подобно кошерно поведение само че то ще бъде много по-малко забележимо – нещо като феномена на 100-те маймуни. ( Коментар от Alien - феномена на 100-те маймуни е от един опит правен с маймуни на свобода на които са давани сладки картофи оставени на пясъка и една маймуна се научила да си мие картофите и да ги яде без пясъка. После тя научила и майка си на този номер, а други маймуни също го научили. Все пак на острова имало и маймуни които си ги ядяли с пясъка В един момент групата на маймуните използващи този номер надминал 100 и това позволило знанието да се разпространи и на околните острови. Цялата идея е че за едно знание да бъде разпространено е необходимно първо определено количество същества да го притежават и докато не се надхвърли определен брой знанието остава изолирано.)
Емулацията на душата е техният втори авоар. Докато интелектуалната калкулация се занимава със светското поведение, емулацията на душата включва илюзията на душевна дълбочина. Като взима образци от енергията на висшите центрове на човек с душа OP-ът може да калибрира неговите интелектуални изчисления в допълнение към проектирането на тази енергия обратно към целта , правейки целта да възприема отразяването на неговия собствен духовен образ. Наивната жертва ще припише духовните качества на OP-a , които са всъщност неговите собствени. (Коментар на Alien – Значи ако си намерите духовната половинка – Think again Pppp )
Способността да бъде като огледало е най големия авоар на OP-a. Той е също и тяхната най-голяма слабост защото ги изобличава. Тези, които са наблюдателни и разбират феномена на органичните портали ще разпознаят тяхнота огледална техника като прекалено свръхестествена, прекалено синхронична , прекалено странна и прекалено хубава за да е истина. Човек с душа може да има много общо с друг такъв , но всеки трябва да се запита до колко степента на това което имат общо е възможна при положение че и двамата имат свободна воля.
Високи нива на използване на техниката огледало се наблюдава само в случаите че OP-ът е активиран. Пасивните опове които стоят за фон използват „огледалото“ много по- рядко , но пък равномерно по синхронистичен маниер.

image

Влечение към земното срещу Езотеричните среди

Органичните портали са способни да действат или мислят в измерението на Матрицата. Това измерение се състои от земни идеи които са лишени от истинските метафизични истини , истини които разкриват реалността в по-голяма степен отколкото обикновения светоглед който е програмиран в масите от чрез образование, култура, и медиите. Тези неподходящи идеи които принуждават хората да се подчинят на Матрицата се наричат А- въздействия, те са фактор, който има малка или никаква връзка с духовната еволюция на определен човек, а по-скоро служат за отвличане на внимание, понякога обаче са необходими.
Натискът да се размножава, венчае, да гледа телевизия, да се абонира за популярни списания, да гласува, да се ангажира в политическа активност, да запомня спортни статистики да разказва реплики от филми, да обяснява странните феномени с ортодоксални обяснения, и желанието да се преследват пари и власт са примери за А-влияния.

Сглобяване на пъзела на истината , наблюдаване на нечия среда за дефекти и синхроничности , медитиране над проблеми за да се решат, развиване на личността, следене за сигнали от Висшия Аз , анализ и учене от грешките на другите и развиване на независимо мислене и креативност са примери за Б-влияния.

Органичните портали са господари в измерението на А-влиянията. Те могат да мислят , говорят и действат в това измерение перфектно. Но те са неспособни да мислят или функционират в измерението на Б-влиянията. Те могат понякога да се престорят да оперират в тях с думи, но никога с действия
често те дори не искат да говорят или да признаят подобни неща.

image

Тяхното обикновено отказване да признаят странните феномени идва от два факта. Първият е че им липсват вис??ите центрове и следователно те дори немогат да възприемат нищо друго освен това което принадлежи на измерението на А-влиянията. Нис??ите центрове са повече от удобни вътре в Матрицата докато вис??ите центрове ни подтикват да се издигнем отвъд този обсег.Вторият факт е че те са направлявани от хиперизмерната йерархия на негативни същества , които притежават студен изчислителен интелект. Когато калкулират риск срещу награда за опа винаги е изгодно да отрече двусмислено възможността за нещо извън Матрицата. Бидейки двусмислен опа може да прикрие дадените му напътствия под мантията на невежество типично за заспал човек с ду??а. Като непризнава нищо,което е извън обикновеното опът не подкрепя идеите на събуждащия се одухотворен с ду??а. Обикновенно се поставят прегради за да се промени разговора към нещо по-земно! Оповете могат да разговарят изкусно докато не се появи езотерична тема , тогава опа или замълчава или закрива очи намръщва се или веднага сменя темата – всякакъв пасивен начин да избегне дискусията. Цялата тяхна изкустност в този момент се разпада и се открива тяхната истинска същност.Те не могат да спорят логично за нематрични идеи защото това е отвъд тяхното разбиране. Те могат да се преструват чрез използване на заучени фрази или да използват огледалото, но тези техни опити са ли??ени от дълбочина и никога не са подкрепени от съответни действия.
Разликата между спящ човек с душа и ОП в този случай е че при човека с душа думите и действията не спират рязко на границата между А и Б влиянията. Въпреки че са скептични те имат потенциала да преминат през тази граница и да растат докато на оповете им е отнета тази възможност. Те нямат това твърдо неизменно невежество което оповете показват.Органичните портали не се интересуват от идеи а от енергия и себеудовлетворение. Когато са притиснати в ъгъла те могат да проведат разговор в който да симулират лошо интерес към идеите на Б-влиянията или да имитират научаването на урок , но техните действия никога не отразяват техните повърхностни думи и много скоро те се държат така сякаш разговорът не се е състоял. Дори и рядко човекът с душа ще претърпи вътрешна промяна след научаването на урок и това видимо ще се отрази на неговото поведение.

image

Оповете имат пълната мобилност да прилагат огледалото за земните аспекти на техните цели . Но те са неспособни да го правят в детайли когато става въпрос за Б-влияния. Например ОП-ът може да има подобни хобита и лични изживявания , предпочитания за определени видове забавления , политически сдружения, и да предпочита идентични спортове или дейности на открито. Но когато се стигне до духовен прогрес, преследване на истината, и търсене на личната съдба ОП-ът не може да следва и обикновено е програмиран да разубеждава своите жертви да вървят по подобни пътища. Поради това че те могат да имитират само първия тип от споделени интереси те ги коментират нашироко за да ги подчертаят и да прикрият тяхната неспособност или че не им е позволено да следват втория тип интереси.Така набелязаната жертва, която иска да се събуди духовно може често да попадне в капан от някой който споделя същите интереси на А-влияние. Като през цялото време човека е възпрян да придобива Б-влияния. Още веднъж разликата между ОП и заспал човек с душа е че втория не поставя тухлени стени всеки път когато се стигне до идеи, които стигат извън Матрицата.Понякога те ще помислят над една или две нематрични идеи и те ще се загнездят в техните умове.Невъзможността на Опа да премине тази линия трябва да бие камбаната за някой, който наблюдава такова постоянно поведение при други хора.

image

Поведението на роботоидните агенти не следва очертанията между А и Б влиянията обаче. Техните ограничения просто следват периметъра на тяхното програмиране или изобретателността на техните контрольори. Това което ги характеризира е че когато се включат в дискусия която има тема излизаща извън Матрицата, от духовни теми до извънземни отвличания, от алтернативно здраве до алтернативна наука и от философия до метафизика, те пропагандират фалшиви Б-влияния или дезинфомация. Роботоидните типове са по-обиграни от оповете когато дискутират езотерични неща и както споменахме по-рано изпълняват по-специализирани функции като активни агенти вместо пасивните опове , чиято сила се състои в броя им.

image

За да обобщим нещата , когато става въпрос за езотерични теми Оповете обикновено осмиват , отвличат вниманието и потискат, докато роботоидните агенти изригват с дезинформация и извършват саботаж. Респективно тези техни действия следват от техните пасивни и активни същности.

image

www.parallelreality-bg.com/statii/ezoterika/286-2011-02-02-20-53-21.htmlГласувай:
4
1Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: budha2
Категория: Други
Прочетен: 6569571
Постинги: 4190
Коментари: 1127
Гласове: 1551
Календар
«  Май, 2020  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031