Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
23.08.2016 21:48 - НИЕ - СМЕ РАЗРУШИТЕЛИ И ВИНАГИ ЩЕ СИ ОСТАНЕМ РАЗРУШИТЕЛИ…
Автор: budha2 Категория: Други   
Прочетен: 683 Коментари: 0 Гласове:
3


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
image

Ние, евреите, - сме разрушители и винаги ще си останем разрушители…
Каквото и да правят другите народи, то никога няма
да отговаря на нашите нужди на нашите искания”.
Морис Самуел / еврейски писател /.image

"Неотдавна нашият народ даде на света нов пророк. Той има две лица и носи две имена: едното е Ротшилд - лидер на всички капиталисти, а другото е Карл Маркс - апостол на тези, които искат да унищожат всички останали."Блументал, Judisk Tidskrift, 57, Sweden, 1929"Някои го наричат марксизъм. Аз го наричам юдеизъм."Райнхолд Нибур, Реч пред Еврейския институт по религия, New York, October 3, 1934"Ние, евреите, сме унищожители и ще останем такива завинаги.

image

Всичко, което ще направите за нас, няма да задоволи нуждите и потребностите ни. Ние винаги ще разрушаваме, защото се нуждаем от един наш свят."Морис Самуел, Jon Gentiles, p.155, Harcourt, Brace, 1924"

image


Често се споменава, че
 юдеизмът е движещата сила на комунизма. Това не е нищо ново, то се знае и е съвсем естествено... Не може ли да се предположи, че юдеизмът ще стане разрушителен елемент в държавите, в които винаги са го преследвали? Вродената склонност към интрига, към хитрост, към конспирация и почти непостижимото търпение, с което очакваме часа на отмъщението, са характерните черти на "предопределения народ". Проф. Ф.А.Осендовски, Teh Nineteenth Century and After,p.29, London,January,1926"

image

Нашите бащи постигнаха границите, които бяха признати при подялбата на Палестина. Нашата генерация постигна границите от 1949г. След шестдневната акция успяхме да стигнем Суец, Йордания и Голанските възвишения. 
Това не е края. След настоящото прекратяване на огъня ще има и други. Те ще се разпрострат зад Йордания и до Ливан, а може би и до централна Сирия.

image
Библейските християни не знаят, че Новия завет възхвалява семитския Дракон Ях

По-главните персонажи на пироманяци в библията:
Авел, Аврам, Мойсей и Илия
(все с разни телета и агнета за да му мирише на Дракона Яхве на изгоряла плът!)
Казано е: децата(на Знанието/Веда) да не си играят
с Огъня, тъй като накрая става от играчка-плачка!
"Агнето" не е АГНИ да го гориш!

------------------------------------------------------------------------------

image


"
Ген. Моше Даян"Ние сме в основата на всички терористични акции. При нас служат лица с всякакви възгледи, с всякакви становища- възстановители на монархии, демагози, анархисти, социалисти, комунисти, социалдемократи и всякакъв вид утопични мечтатели. 


image

Ние сме ги впрегнали всички, като всеки от тях със собствената си задача се стреми да преобърне, да обърка всякаква установена държавна или религиозна 
форма на ред.Чрез тези действия всички държави са подложени на трусове и хаос. Те са готови на всякакъв компромис, за да получат мир и спокойствие. Но ние няма да им дадем мир, докато открито не признаят нашето международно Свръхуправление, и то с подчинение, гарантирано от изготвените от нас документи, съдържащи задължителни за изпълнение решения." Из Протокол номер 9 на Тайните протоколи на ционските мъдреци"

image


Каква е целта на тази наша политика, която сме планирали и натъпкали в главите на
 гоя, без да им дадем каквато и да е възможност да разберат истинското й значение? За какво, ако не за да получим по заобиколен път за нашето разпръснато племе това, което е непостижимо по Правия път? Това е главното и основното, за което ни служи нашата организация на тайното масонство, което не е добре познато, и целите на което дори не са толкова много, колкото се предполага от тези животни гоите/ не евреи /, вкарани от нас в "шоуто" на армиите от масонските ложи с цел да се хвърли прах в очите на техните народи. Бог ни е определил за негов избран народ и ни е дарил с най-големия възможен подарък: да бъдем пръснати по целия свят, за което всички мислят, че е най-голямата ни слабост, докато всъщност от това произлиза цялата ни сила и мощ, която ни доведе пред прага на върховната световна " Из Протокол номер 11 на Тайните протоколи на ционските Мъдреци.

image
image

Думата е производна от
 Цион- името на един от двата хълма на стария Ерусалим. След като цар Давид превзема крепостта Цион, той я прави своя столица. Не е ясен произходът на името, но то най-често е употребявано от пророците и поетите и носи емоционално- религиозен смисъл поради важността на Ерусалим като царски град и град на храма. Връх Цион е мястото, което Йехова ( Яхве ) - богът на Израел е обитавал, в което е властвувал и в което е настанил за цар Давид.Израилтяните никога не забравят Цион, тъй като според техния богЙехова спасението им ще дойде от там. 

imageИмето на 
Цион много често се среща в Стария завет, както и в християнската литература и се сочи като райски и световен град на християнската вяра.От ХIX- тото столетие името ционизъм се дава на движението, което се бори за създаването на Национален дом на евреите в Палестина- Hebrew Eretz Jsrael ( Земята на Израел ). Въпреки, че ционизмът започва по-открито да се разпространява през XIX в. в Източна и Централна Европа, той всъщност е продължение на една много стара национална привързаност на евреите към Палестина, датираща още от средните векове.

image

През XIX-тото столетие евреите в Европа, предимно в 
Източна Европа и особено в Русия, живеят като обособени общества със собствен език, религия, бит и култура, както и със самостоятелна икономическа структура. По това време те не притежават равни по закон политически права с руснаците. Това става причина голяма част от евреите да емигрират в Западна Европа и в САЩ. Малка част еврейски младежи заминават за Палестина, където изграждат земеделски колонии, които успяват да просъществуват благодарение на моралната и материална помощ на барон Едмонд де Ротшилд. 

imageОт Първата световна война в Европа започва антисемитско движение. Центърът му е в Австрия. По това време там живее и работи журналистът 
Теодор Херцел, който стигнал до заключението, че единственият начин евреите да заживеят нормален живот е да се съсредоточат на една територия. Той е човекът, който оформя ционизма като политическо движение със световно значение и става негов неуморим организатор и пропагандатор. През август 1897 година се е състоял Първият ционистки конгрес в Базел, Швейцария. Изработена е Първата конституция на ционисткото движение. Нейната основна цел е пръснатите по света евреи да създадат своя собствена държава в Палестина. В същото време започва подем и на религиозното движение- юдеизма, по внушение на което ционизмът се обявява за неутрален.


image


СТРАННИ И ИСТИНСКИ НЕЩА - НАЛИ?!


Николай Николов Гласувай:
4
1Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: budha2
Категория: Други
Прочетен: 6569463
Постинги: 4190
Коментари: 1127
Гласове: 1551
Календар
«  Май, 2020  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031