Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
24.08.2016 22:41 - Топ 12 мисли на Ани Аверуни за космическата Матрица на човека
Автор: budha2 Категория: Други   
Прочетен: 1703 Коментари: 0 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
image

Матрицата е космическа холограма на човека и Земята и представлява естествената им защита срещу всякакви вредни излъчвания и аномалии. Нейното разрушаване е довело до деформация на генетичния код на човечеството. Това е основната причина за задълбочилата се деградация на хората и обществото.

image

Хиляди години, пропилени във войни и насилие срещу природата са довели до катастрофални увреждания на Матрицата на човечеството и Земята. Днес Матрицата е дотолкова увредена, че човечеството е изправено пред гибел. Дори ако започнем да щадим природата, ако не възстановим Матрицата, човечеството ще загине в рамките на 30 до 50 години.

image

Живеем във времена, в които се осъществява естествено разслояване на хората според доминиращата у тях информация, формират се две основни групи - на положителната информация (позитивно мислене и всевъзможни методи за здравословен начин на живот) и на отрицателна информация (негативно мислене и всевъзможни отклонения от нормалното - болести, наркотични привързаности, психични отклонения, тероризъм, войни и т.н.)

image

Човек, имащ нормална, ненарушена Матрица, е естествен лечител. Всички, които общуват с него, влизат в резонанс с нормалната му Матрица и тяхната също започва да се възстановява. Както казахме, нормалната Матрица е гаранция за здраве във всяко отношение. Тоест, правилното лечение се състои във въвеждането на хората в резонанс с тяхната космическа Матрица. Тези, които знаят как да възстановяват своята Матрица и помагат на другите да правят същото, се наричат адаптатори-адепти.

image

В Египет и Вавилон, където започва историята на последната човешка цивилизация, в това знание са били посвещавани жриците, по-късно водачите на всички езически култове, след това всички основатели на основни религии и окултни ордени. Всички те са имали за задача да помагат на хората да възстановяват своята Матрица.

image

По цялата земя има построени религиозни храмове и сгради, принадлежащи към различни религии и култове. Но всички те съдържат едно и също нещо по същество - холограмата на Матрицата.

image

Всички те заедно поддържат холограмата на Матрицата за цялото човечество и за цялата Земя. Когато разберем това, всички религиозни различия и противопоставяния ще отпаднат по естествен начин и ще се установи правилната единна "религия", даваща технологията за възстановяването на Матрицата.

image

Духовните и окултни школи са обучавали адаптатори във всички времена. На този факт човечеството дължи оцеляването си. Но поради невежеството точно тези хора са били яростно преследвани и унищожавани. Например, сред Богомилите в България е имало група на лечители с невероятни качества. Наричали ги съвършени. Те лекували и хора, и животни, и растения и били приети във всеки дом еднакво добре - от двореца до колибата на бедняка.

image

В лоното на Исляма съществува необезпокоявана и до днес традицията на суфиите. Най-висшата степен на суфия е лечител, очевидно адаптатор. Тази роля в Християнската традиция изпълня­ват светците.

image

Понеже днес живи светци няма, адаптаторската функция се изпълнява от техните мощи, които създават около себе си холограма на Матрицата. Когато поклонниците посещават местата със светите мощи и изпадат в транс по време на свещенослуженията, тяхната Матрица влиза в резонанс с тази на Светеца или Демона и се възстановява( или дегенерира). На това се дължат така наречените чудотворни изцеления(или заболявания).

image

Ако се вгледате внимателно в чудотворната икона на Света Богородица от Бачковския манастир, ще откриете на едното й рамо осемлъчева звезда, която е символ на Матрицата на Шестата раса. Иконописецът е бил посветен в тайната на Матрицата, самият той е бил адаптатор. Чрез тази икона хиляди поклонници получават позитивен матричен резонанс.

image

Съзнанието на личността притежава свойството да формира виртуално-информационна матрица, която въвежда човешкия мозък в състояние да генерира образи-холограми. Холограмите са вълнови структури, които се намират едномоментно във всяка точка на пространството.

image

Ако всичко във Вселената се проявява във вид на вълни, а вълните взаимодействат по между си и се получава интерференция, едно съзнание, можещо да фокусира лазерен лъч, ще създава холограми.

image

Очевидно това прави Свръхсъзнанието, създало Вселената. То създава холограми. Тези холограми наричаме Матрици.

image

Изхождайки от свойството на холограмите - всяка част от холограмата, независимо от размера си, съдържа информацията и образа на цялата холограма, разбираме, че човекът, независимо от "малките си земни размери", като част от вселенската холограма, носи цялата информация за нея в себе си. Вероятно сте чували израза, че "човекът е Вселена във Вселената".

image
image

portal12.bg/
 



Гласувай:
3



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: budha2
Категория: Други
Прочетен: 8733894
Постинги: 4190
Коментари: 1130
Гласове: 1577
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930