Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
31.08.2016 20:57 - Не знаем и не щем да научим
Автор: budha2 Категория: Други   
Прочетен: 1164 Коментари: 0 Гласове:
3


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
image

Цяла година настоящият министър на отбраната на ционистката държава, съветския фашист Авигдор Либерман, приятел на Владимир Путин,[49] лидер на партията „Исраел бейтену“ – „Нашият дом Израел“, и бивш външен министър на Израел, не спря да ругае своя бивш началник. Сетне, когато Бенямин Нетаняху, също приятел на Путин (през последната година гостува в Кремъл цели четири пъти) му предложи министерския пост, пореден път се гушнаха! Такъв е „моралът“ на циониста. Но не само – на политиците, отглеждани в секретните школи на интернационалното Братство.

Любопитно е, че малко по-рано Либерман призова за следното, което единствен показах на тази запусната територия. На въпроса: „Говорят ли децата ви руски?“, той разясни подробно:

www.youtube.com/watch

image



От какъв зор за израелците е толкова важно да знаят руски? Ами действително войната между еврейските ортодокси в Израел и особено на онези, които са крайни – екстремисти, служат си с тероризъм, убиват, палят, изнасилват, грабят – и останалите жители на ционисткия „рай“ е неизбежна. Нейните облаци вече се забелязват на хоризонта. Раждаемостта сред ортодоксите е около 5,5 пъти по-висока от тази на светските евреи – ашкенази и сефаради.

Прибавете и високия прираст на палестинците – коренното население на онова, което наричат Израел… Плюс фалашите – евреите от Етиопия, и другата всевъзможна сбирщина от цял свят, подирила лек живот в земите на нявгашната Палестина, където Съветските африкански щати и поробена Германия изливат милиарди долари и евра…

„Според съобщения в новините, Хенри Кисинджър и шестнадесет американски разузнавателни агенции са се съгласили, че в близко бъдеще Израел няма да съществува повече…

Шестнадесетте американски разузнавателни агенции, с общ бюджет над 70 млрд. долара са издали 82-страничен анализ, озаглавен „Подготовка за Близкия изток след Израел“.“

image

За разумните евреи е ясно, че ще им се наложи да се върнат по родните си места – своите или на предците. А те са в Русия, Украйна, Белорусия, Литва, Латвия, Естония, Полша… По-добре да знаят езика, който до неотдавна беше обединителен за измъчените и практически погубени народи на тези страни – руския.

Моите страхове са свързани с нахлуването им тук. Най-малко една четвърт от недвижимата собственост у нас е в еврейски ръце. Евреи и крипто евреи ни ръководят повече от век. Включвам царете.

А олимпиадите ще залязват, както държавата Израел и християнската цивилизация. Не гледах закриването на игрите в Рио Де Жанейро. Във време на криза подобни тържества са кощунство. В моите спомени са останали три подобни епизода.

image


Първият – откриването на Световното първенство по футбол във Франция през 1998 г. Беше подготвено и реализирано с изумителен вкус, разнообразие и чувство за мярка. Струва ми се, че италианците и французите притежават усещане за това. Изградили са го през вековете и са го пренесли чрез гените си.



На второ място – разплаканото мече на закриването на Олимпиадата в Москва през 1980 г. Действително беше трогателно. Имаше ред извънредни причини. Казват, че това бил израз на „славянската душа“. Кои са славяните, откъде са се взели, никой, освен мен, не обяснява. Не знаят, не могат, не им разрешават.

Да определите съвременните руснаци като „славяни“, е все едно да смятате гърците за „елини“. Жителите на античната Атина и още една-две държавици били назовавани така, за да не се забрави древнобългарското им потекло от империята Илат – Елат, елати, елани, елини. Иначе, ако четете внимателно, самите те се назовавали атиняни. /Днешните по тъмнички гърци си присвоили това име на тракийско племе.За първи път с екзонима елини е споменато едно малко племе от Омир, което обитава южната част на Тесалия.

image

Третото, което ме впечатли, беше прелитането на астронавт с раница, снабдена с реактивен двигател, при откриването на Олимпийските игри в Лос Анджелис през 1984 г. Месеци по-късно го видях на некачествен видеозапис, разпространяван апокрифно. Соцлагерът бойкотира игрите. А на живо можеха да го гледат само „Батето“ и слугинажът му, съставен от Тома Томов – син на коменданта на концлагера Белене, Янчо Пеков Таков и още неколцина подлоги от алчно червената фашистка номенклатура. Понастоящем – отново любимци на народните маси?!

Разбира се, през годините имаше всякакви циркаджийски изобретения за запалване на т. нар. олимпийски огън – даже със стрела. Кой си спомня? И какво значение за човечеството има цялата тази вакханалия по време на стагнация и войни?

Сега одумват бразилците, задето не се справили добре с организацията. Сравняват ги с нашенци – всичко в последния момент… Нима не е известно, както посочих, че такива събития се организират почти перфектно от тоталитарни режими. Незабравими в това отношение са игрите в Берлин през 1936, Токио – 1964, Москва – 1980, Лос Анджелис – 1984, Сеул – 1988 година. Аз поздравявам бразилците, задето загърбиха тази суета, свързана предимно с физиката, а не с разума. И не посещаваха състезанията.

image
2016 Rio Olympics – Closing ceremony – Maracana – Rio de Janeiro, Brazil – 21/08/2016. Japanese Prime Minister Shinzo Abe takes part in the closing ceremony. REUTERS/Marcos Brindicci

Накрая, „магичната“ поява на японския министър-председател Шинзо Абе през нещо като виртуален тунел, свързващ Изтока и Запада, дошла, сякаш да напомни, че всичко е политика. А тя, на свой ред, е продължение на икономиката. Постоянно си служи с лъжи, и често прибягва до войни. Понеже, особено в „свободния“ западен свят и в Русия, военната индустрия има приоритет и най-голям дял в брутния вътрешен продукт. Казано на човешки език, елитите произвежда смърт и унищожение на цели народи.

Абе е завършен фашага в най-болшевишкия смисъл. Той връща милитаризма в японската Конституция, написана от американците и въведена през 1947 г. Което принуди обожествявания поколение преди него император Акихито – почтен човек, да обяви, че ще абдикира. Оправдавайки се с опасения за здравето си. Нещо недопустимо за „пряк наследник на богинята-слънце Аматерасу Омиками“ – великата и най-овластената сред обитателите на Пантеона на японския шинтоизъм.

Да ви припомня ли нещо, което поне у нас никой друг не представи? В края на януари 2013 г. заместник–министър председател и министър на финансите на най-източната „демокрация“ – Япония, Таро Асо, назначен лично от Шинзо Абе, препоръча на възрастните си сънародници нито повече, нито по-малко от това „да побързат и да умрат“! (Вижте илюстрацията.)

image

За да може страната да излезе от икономическата криза! Като „умрат по-бързо“, те „ще намалят натиска върху държавата, която плаща за тяхното медицинско обслужване“[www.theguardian.com/world/2013/jan/22/elderly-hurry-up-die-japanese]

Каква логика? Не ви ли напомня с нещо първата „заповед“ от масонския „Стоунхендж“ в щата Джорджия? Ако си спомняте, тя гласи:

„Поддържайте броя на човечеството под 500 000 000 души, които да живеят в постоянно равновесие с природата.“

image


На другия полюс са във Великобритания и САЩ. Там прокламират увеличаване на възрастта за пенсиониране до 70 години! Не малко от „влиятелните“ работодатели настояват за това.

Какво на брой население Им е необходимо? Колко смятат да оставят живи, за да работят за Тях?

За пореден път признавам, че не вярвам в тези 500 милиона души, които според масонския паметник трябва да останат на планетата. Обаче колко планират Те – другарите от Интернационала?

Такива „хуманисти“, като Шиндзо Абе и компания, експлоатират и олимпийските идеи за своите престъпни цели. Впрочем, не съвсем чисти още от тяхното възникване и разпространение. Иначе нямаше да ги прокарат. То е като изборите – ако можеха да променят нещо, щяха да ги забранят…

Вече към края, да се спра на „Случая Исинбаева“. Той показва нагледно, как се разправят с всички несъгласни, с дисидентите и в спорта. Когато олимпийската и световна шампионка и рекордьорка на овчарски скок се закани да съди Международния олимпийски комитет и Интернационалната федерация по лека атлетика, подходиха към нея по познатия начин – първо с моркова. И тя се хвана.

Сега вече, току-що сложила край на състезателната си кариера, тя влиза в политиката – олимпийската. Назначиха я в Комисията на спортистите при МОК. Гледах нейната пресконференция в тазгодишната олимпийска столица. След първите й думи, ми стана ясно какво е станало. Когато повтори, че за отстраняването на руските лекоатлети „няма никакви факти, никакви доказателства, но те все пак забраниха участието на всички руски атлети“, се натъжих. Очаквах следващите й думи на позор и те не закъсняха:

image

„Те [IAAF] не биваше да използват колективен подход. Обаче няма да ги съдя. Господ ще ги съди.“[Част от тези реплики в: “Yelena Isinbayeva announces retirement from athletics”, RT – Russian Television, rt.com, Autonomous Nonprofit Organization “TV-Novosti”, Moscow, Washington, 19 August, 2016 г., online: https://www.rt.com/sport/356539-yelena-isinbayeva-announces-retirement/]

Това помести действащата на Запад „Руска телевизия“. Според тази „зловредна“ медия Исинбаева не е поменала президента на ИААФ, който за награда за свето вечно послушание беше удостоен с британското звание за „заслужил майстор на спорта“ – “sir”. В отговор на „любезния“ жест товарищ Себастиан Коу заявил:

„Доволни сме, че Елена Исинбаева се присъедини към нашите колеги лекоатлети Амаду Диа Ба и Щефан Холм от нашия спорт в Комисията на спортистите при МОК.“[english.cctv.com/2016/08/21/
VIDEJABaAaboxRavy4a1fLBX160821.shtml
]

Търсих и трудно намерих видеозапис. Предлагам го на вашето внимание:

www.youtube.com/watch

image


Тези думи на Исинбаева не бяха обнародвани в руска или западна медия. Даже тъй сочената с пръст от троцкистите и маостите като Джон Кери – държавен секретар на САЩ – Russian Television – RT, като „вредна и опасна“, не помести видеоматериал. И спомена цитата между другото и не изцяло. Този път за западните марксисти тя – Руската телевизия – се беше оказала „добра“…

Държа да подчертая, че най-малко от половин век не е имало „чист“ олимпийски медал. Честни са постиженията на онези държави, в които спортът още не е станал бизнес. А Исимбаева е образец на римската поговорка “Sic transit gloria mundi” – „така преминава световната слава“. Всичко тук е за петнадесет минути…

Жалко за нея. Срещу каква сума я „вдъхновиха“ толкова, че изобщо не се просълзи?…

Свестните навсякъде считат за луди,
глупецът вредом всеки почита[Перифраза от Христо Ботйов – „Борба“.]

Саймън Дженкинс ви открехна, как напазаруваха Себастиан Коу. Някога световният рекордьор на овчарски скок Сергей Бубка беше окървавеното парцаливо знаме на СССР. Знам добре, защото съм разговарял с „близкия приятел на Стефка Костадинова“. Гледал съм как поставя световен рекорд с 6,01 метра. Пазя негов автограф.

Исинбаева следва неговите стъпки. Още повече, че момчето младогвардейче от Донбас е нейният спортен кумир. Приеха го в Комисията на спортистите при МОК. И в стил Роналд Рейгън, Маги Тачър, Миша Горбачов, Джон Кери, Бил Клинтън, Бернар Кушнер, Лех Валенса, Желю Желев и ко, Вацлав Хавел, Елена Поптодорова, Виктор Орбан, Ангела Меркел, Барак Обама, Дейвид Камерън, Далия Грибаускайте, Желю Желев, Филип Димитров, Иван Костов, Йенс Столтенберг, Асен Агов, Кеворк „Димитър“ Кеворкян, Иво „Ивайло“ Инджев, Меглена Кунева–Пръмова, Ирина Бокова, Сталинка „Кристалина“ Георгиева и целия легион на непоправимите нагаждачи и опортюнисти, и Бубка обърна резбата.



Сега роденият във Ворошиловград – в момента Луганск – советский спортсмен и съветник на сваления с преврат президент Виктор Янукович, е „антируснак“, украински „националист“ и „демократ“ в рамките на позволеното от КПСС!… Баща му и сам той членуваха в компартията. Бубка беше в ръководството на Всесъюзния Ленински комсомол на Украинската СССР. Освен това – заслужил майстор на спорта, носител на „Орден Ленина“ – 1989 г., „Орден Трудового Красного Знамени, СССР“, 1988 г., на други звания и съветски държавни отличия. Почетен доктор е на софийската Национална спортна академия.

image

Като бизнесмен предпочете да се засели в Германия. Само че там се сблъска с проблеми с еврейската съветска кагебистка мафия. Това го принуди да потърси спокойствие във Франция. Нямам представа къде живее понастоящем. И не ме интересува.

Колко познато!

Да завърша олимпийската тема отново с „младежта на света“. Тъй като игрите са предназначени най-вече за нея.

Поколението на дъщеря ми и следващите броят пари. За тях спортът има значение, доколкото може да бъде източник на материално благополучие. За някои – въпрос на мода. Например, да помпат желязо без мярка, докато превърнат тялото си в грозна планина от мускули. Изобщо не се замислят, какво ще стане с тази материя, когато остареят и повече не са в състояние да я поддържат!



Като в синхрон с моите разсъждения, в известен вестник се появи мнение, чието заглавие е въпросително:

„Защо спортните занимания за добро здравословно състояние на жените се превърнаха в състезания за красота? Предполага се, че спортът трябва да бъде забавление и освобождение – вместо да бъде използван, за да ни накара да се чувстваме зле поради собствените ни тела.“[www.theguardian.com/
commentisfree/2016/aug/22/sport-is-supposed-to-be-about-fun-not-body-image
]

image

Вярно. Но ако питате мен, големите състезания прераснаха в манифестации на грозотата. Ако все пак забележите хубави момичета, те непременно са цицless. А това е един от най-важните елементи в женския силует, чието предназначение освен за първоначално отглеждане на рожбите, е да привлича противоположния пол. Та да се продължава човешкият род.

Не е ли бил хуманист Антон Павлович Чехов, когато е заявил, че „в человеке должно быть все прекрасно: и лицо, и одежда, и душа, и мысли“?Лицето е витрината на душата. На повечето от тези твари им личи, че тяхната същност е черна, сатанинска.



Пак казвам: Всичко със съответната мярка. И да не забравяме, че представата за красота е твърде лична.

Тези милиарди млади хора по цялата планета са обсебени от еврейското убеждение, че животът е един и то само тук, на земята. В името на това са готови на всичко, за да усетят неговата сладост. Без да се съобразяват със средствата. Подлостта и предателството не са тежки грехове, а инструмент за постигане на успех, свързан с още пари. Такъв е крайният резултат от социалистическото възпитание, на което комунистите по целия свят подложиха народите.

Смисленият страх от Бога беше заменен от репресиите на партийните секретари и милиционерите. Когато отмениха този ужас, той изчезна. Изтриха го. Сега всичко е възможно. Даже да извадят огнестрелно оръжие на шосето и да застрелят някого заради драскотина по предмет, наречен автомобил. По-често – „разгневени“ от жест, дума, а понякога и понеже не им е харесал външния вид на жертвата!

Мутренството прерасна в религия. Никой не се моли Богу. Даже не знаят Божията молитва, известена ни от Исус Христос. Истинската, в която не се обръщаме към Отца с надежда да ни избави от някакъв, наречен „лукавия“. Така постъпват единствено обладаните от сатаната. Те са легион, защото са много.

image

Християните се молят за душите си и за избавлението от самите себе си.
Тъй като е човешко да се греши.

Зависи как и до каква степен, та Бог да може да ни прости.

На Комунагите бог опрощава кражби и убийства,...не е лъжа, напълниха църквите

image

Човеците, наужким вярващи, сега се кланят на паметници и изображения – икони. Надяват се на чудеса, които „вършат“ вещи, върху които хора са изрисували други човеци. Приемат убийци, насилници, крадци, за „светци“ и „национални герои“.

image

За достойнството и честта не дават пукнат петак даже в заложните къщи. Така казват. Злото владее навсякъде и го степенуват – по-голямо, средно, по-малко…

Скромността и онзи свян, които са част от доброто възпитание, са обект на присмех. Никой не се пита, защо Творецът е създал девствеността на жената? Ако можеха да възкръснат, бабите ни щяха да останат втрещени. Моминското въздържание е заменено с разюзданост, често по-развратна от тази на фустогонците.

Възрастните хора не предизвикват уважение. Безцеремонността е върхова форма на поведение. Да ви блъснат с рамо на улицата и да поднесат извинения? Забравете. Даже ще ви обяснят, че в наши дни няма време за такива „лигавщини“.

image

Мъж кавалерски да отстъпи седалка на жена в обществено превозно средство или на друго такова място? Няма такова нещо – феминизъм е. Жената е боксьорка, бори се на тепиха, вдига тежести на олимпийски игри!… Псува като хамалите на Сточна гара! Лактите и юмруците са инструмент по пътя към успеха. Ако се окажат недостатъчно убедителен аргумент, идва ред на пистолета.

Издайничеството и клеветата – друго, твърде удачно средство по пътя към материалния успех. Скоро, както в разказите за завладяването на Америка, законът ще се раздава от Колта. От онези, които могат да извадят револвера по-бързо и да бъдат точни…

Щом това изпълва мераците ви, моля, продължавайте. Комунистическите номенклатурчици и техните наследници – тези родени престъпници – си имат собствени милиции, които ги охраняват. Трудно ще ги стигнете, ако не се обедините в името на свободата си. Но и тази на онези, които сте създали – за тяхна зла участ – и вървят по вашите следи.

Естествено, не мога да приема и обратното – религиозният фанатизъм – като средство за решаване на проблемите. Той непременно е свързан със социалното. Намира благодатна почва сред бедните и унизените, жертвите на войни, насилия, несправедливости. Военизираният ислям и юдаизъм са резултат именно от това. Най-големите еврейски убийци в Палестина са били заселниците от Русия. Така е и днес. Те –по-точно талмудският им елит по света – са в основата и на т. нар. ислямски тероризъм. Да създадете религиозна доктрина, да я наречете ислям – мир, и да я обърнете в средство за промиване на съзнанието и на непрестанни войни – за това са необходими доста извратени мозъци, невероятен егоизъм и алчност, и много пари.

image

Обаче това представлява светът днес. И никога няма да бъде късно, да се обърнем към хората с вечния въпрос:

“Quo vadis, Humanitas?” – „Накъде си се запътило, човечество?“

image

Дойде редът да ударим чертата.

Вижте крайното класиране по медали на челните държави (на илюстрацията). Съберете ли общия им брой, ще установите, че Съветските африкански щати и техният сателит Британската народна монархия са отмъкнали повече, отколкото останалите три, взети заедно: не чак толкова отявлено комунистическите Китай, Русия и Германия. Ако си направите труда и надникнете в аналите на олимпийското движение – форма на интернационализъм, а той по правило е комунистически – ще се убедите: И това е Dйjа vu, минало ни е през главите – на по-възрастните, искам да кажа.

image

Навремето не позволяваха на спортистите от соцлагера да побеждават съветските, когато спортната Фортуна се шегуваше, определяйки това. Знам го от лични разговори с тукашни треньори, даже – с компартийни спортни ръководители. Спортът беше реалната витрина на обществения строй – социалистическия. Другата – някои изкуства, например оперното пеене, по-рядко – класическият инструментализъм.

Както се пее в една песен, днес „листът се обърна“, и нещата отидоха по местата си. Социализмът се завърна там, където беше роден и изпробван за първи път – в Британия и САЩ.

Ако разгледате снимките на участниците в техните спортни делегации, ще се уверите, че две трети от състезателите не са с бял цвят на кожата. Останалите – белезникавите – бяха дрогирани. Както искате разбирайте това.

image

Не случайно наричам САЩ Съветски африкански щати. Първото е откакто съществуват – така са създадени. Второто им предстои – между 2022 и 2025 година цветнокожите ще бъдат мнозинство там.

Разбира се, африканците в Северна Америка нямат вина за това, че еврейски роботърговци са ловували за предците им на Черния континент. А сетне, превозвайки ги с кораби, са продавали човешки същества като предмети – в цяла Америка: от Севера до Юга.

САЩ са и най-комунистическата държава на планетата, заедно със Северна Корея. Тя е най-опасната империя, олицетворяваща сатанизма, злото. Толкова, колкото преди седем десетилетия Сталиновия СССР. Той поне се срина що-годе кротко. Докато североамериканският – едва ли.

В нея, по думите на друг „ляв“ богаташ – кинорежисьора Майкъл Моор, единият кандидат за президент изобщо не желае да става такъв. Кандидатирали го.[www.theguardian.com/film/2016/aug/17/michael-moore-donald-trump-does-not-want-to-be-president]

Тук „умни“ и „красиви“ – клозетници, чалгарци, възможно най-низши твари, сган – вярват в избори?!

Вече жаля себе си. Но какво от това?

Светът отдавна не е олимпиада. Разбрахте ли?

Изминаха няколко дни от финала на това празно събитие. Помни ли го някой?

diagnosa.net/



Гласувай:
3



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: budha2
Категория: Други
Прочетен: 8724215
Постинги: 4190
Коментари: 1130
Гласове: 1577
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930