Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
02.09.2016 21:07 - ОТ СКАРАиАДА ДО СМАСАРАиАДА.BG
Автор: budha2 Категория: Други   
Прочетен: 1175 Коментари: 0 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
image

При нагите "огненото жертвоприношение" се е превърнало в скара-барбекю за все-изгаряне на животинска плът-главно за консумация след ритуалът.ЛЕВитът е и главен готвач на месото.

Религиозната скиния днес е касапница на конвейр.Хиляди месопреработващи предприятия извършват ритуални жертвоприношения.Бог ЯХВЕ/ЯЛАХУ иска кръв.


image


Какво е това място на сила? Място на силата - това е точка в пространството и на Земята, излъчваща определен спектър енергия. Това могат да бъдат положителни енергии, с благоприятен ефект върху хората и околностите, както и отрицателни, действащи разрушително към съществуващата среда.


Болка, страх, ужас, ненавист - всички тези негативни емоции и чувства, които разрушават пространството, изпълват го с мерзости, наплодяват астрални същности, които се хранят с тези ниски енергии, а след това, когато eгрегорът нарастне, тези места могат да привлекат и бесовете, за които такава енергия се явява храна.

Едни от най-големите такива места,които са непрекъснати източници на емисии на болка и вледеняващ страх и ужас са кланиците и месопреработвателните предприятия! Трудно е да си представим ужаса от царящия там тормоз и подигравки, където сложното унищожаване на живот е поставено на конвейера, носещ смъртта.

image


Кланиците са най-силните места на силата на легионите "тъмни", които постоянно и непрекъснато получават енергия от тези гробища и разсадници на болка, страх и ужас.

image

Курбан: Правоверни извънкласови "аллахизират"(ВАРЯТ) грешен Арйан

Корана, който вменява курбана като неизменно задължение на всеки истински мюсюлманин: „В името на Аллах, Всемилостивия, Милосърдния! Ние ти дадохме [о, Мухаммад, реката] ал-Каусар. Затова отслужвай молитвата към своя Господ и [жертвено животно] коли! Твоят ненавистник - той е лишеният [от потомство]" (Сура 108, АЛ-КАУСАР).


image

Христос Галилейски е употребен от упадналата Римската Империя за създаване на нова религия- подобна на Митраизма но реверсирана много хитро - нова свещенническа класа -"НЕО-Юдаизъм", които продължават да извършват кървави жертвопринушения в името на Някой, който не ги е упълномощавал въобще. Това се нарича КОН-СПИРАЦИЯ/con spiritus, буквално -"с паднали духове".

image


С въвеждането на христиeнството се преминава към прикрита форма на човешки жертвоприношения. 
Генните инженери "Анунаги" 
създавад хибриди с човешки и животински гени.

image
i49.vbox7.com/o/a4c/a4c40ac68a0.jpg


Хората от средния изток използвали глигани за жертвоприношения.Ето защо тези от Сириус използвали глигана като база,за да направят хибридно животно със човешки гени-съвремената свиня. Свинското се сервирало всекидневно на синьокръвните,за да поддържат човешка форма.
Понеже свинята е хибрид с човешки и животински гени, в много култури яденето на свинско се счита за канибализъм.

По-късно шумерите мигрирали по другите части на света и техните водачи са ставали царе и крале.

image


Постепенно тези хибриди завзели много други територии,създавайки система за контрол от "синьокръвни". В миналото свинете са имали „петпръстова човешка“ ръка. В момента дори се правят планове за използването на матката на свиня при износването на човешки ембриони.

Ембрионът на прасето има зачатък на петпръстова ръка и муцунка, сходна с човешкото лице. Копитцата и зурлата се развиват преди самото раждане. Физиологията на прасето най-много прилича на човешката. Не случайно именно органите на това животно се използват при трансплантация на черен дроб, бъбреци и сърце.

Геномният анализ разкрива нови сходства с човека, който я опитомил преди около 10 000 години. Учените откриха у свинята някои генетични мутации, замесени в затлъстяването, диабета, болестта на Паркинсон и на Алцхаймер у човека.

image


Прасето на Коледа е символ на Христос. Прасето е символ на сакралното жертвоприношение. Ние жертваме човешка кръв, за да се ражда човека кръв и слънцето да огрява плътта над човешката кръв. И маите са го правили... В Библията по каноничния превод на Българската православна църква е казано или по-скоро са препредадени думите на Христос от „Йоан 6:53-56”:

53 Затова Исус им рече: Истина, истина ви казвам, ако не ядете плътта на Човешкия Син, и не пиете кръвта Му, нямате живот в себе си.

54 Който се храни с плътта Ми и пие кръвта Ми, има вечен живот; и Аз ще го възкреся в последния ден.

55 Защото моята плът е истинска храна, и Моята кръв е истинско питие.

image
           The Last Sausage Painting


56 Който се храни с Моята плът и пие Моята кръв, той пребъдва в Мене, и Аз в него.” Ето новозаветните послания на Исуса Христа, предадени ни от апостола Йоана – „Който се храни с плътта Ми и пие кръвта Ми, има вечен живот”... Повтарят се тройно слова, които са мантри и по магически път трябва да влязат в нашето съзание и подсъзнание най-вече... Имайте предвид, че техният текст (но не и значение) са „набивани” в съзнанието на всяко българче след покръстването от Борис през 864г. Замислете се, че това са слова, на които се кланяме при всяко раждане, сватба или погребение. И бедни и богати. И мутри и монахини. И грешници и светци.

image

Празничен курбан приготвен от Ути Бъчваров ще се раздава в рамките на фестивала Скариада. Колоритният готвач ще вземе участие на 6 Септември от 10 до 13 часа. Празникът ще отбележим и с хубава музика, поднесена от оркестър Плам и Ваня Вълкова. Нека се оставим на духа на вкуса, да опитаме от традицията и да се докоснем до изкуството.
Тазгодишният фестивал ще се проведе от 2 до 6 Септември. Ексклузивно на сцената на българската традиция и вкус, с голям концерт, ще излезе голямата звезда на Балканите, Цеца Величкович. Концертът й ще бъде на 3 септември от 20 ч. Настроението ще бъде подгрято от сръбския оркестър Панорама, победители в надсвирването на духови музики в Гуча, Сърбия, а след блестящото представяне на ЦЕЦА, на сцената ще се качи златната цигулка Венци Такев с неговия оркестър.


image

Кланицата е позор за нашата "хуманна" цивилизация. Тя е обречена на смърт дори само по тази причина. УБИЙСТВОТО на хора или животни е все убийство. УБИЙСТВОТО ни гледа от всеки хранителен магазин - милиони хора газят до шия в кръв, за да изхранят месоядците.

image

"Кървави жертвоприношения" се нарича жертвоприношения на животни хора. За разлика от растенията, животните и хората имат централна нервна система(т.нар. "астрално тяло"), устроена на базата на кръво-обръщение, за разлика от растенията, които нямат централна нервна система, а само периферна нервна система, което представлява т.нар. "етерно тяло". При умъртвява на индивид с централна нервна система, то душата му преживява "смърт" и болка, за разлика от този индивид, който няма централна нервна система("астрално тяло").

image

...А Иисус им рече: истина, истина ви казвам: ако не ядете плътта на Сина Човечески и не пиете кръвта Му, не ще имате в себе си живот. Който яде Моята плът и пие Моята кръв, има живот вечен, и Аз ще го възкреся в последния ден. Защото плътта Ми е наистина храна, и кръвта Ми е наистина питие.


image


Който яде Моята плът и пие Моята кръв, пребъдва в Мене, и Аз в него. ...И когато ядяха, Иисус взе хляба и, като благослови, преломи го и, раздавайки на учениците, каза: вземете, яжте: това е Моето тяло. И като взе чашата и благодари, даде им и рече: пийте от нея всички; защото това е Моята кръв на новия завет, която за мнозина се пролива за опрощаване на грехове.

image


A такааа,...комунаги и юдеи дерибействат, убиват, крадат и се радват, че агнето Исус им е изкупило
греховете с кръвта си. Няма кръв -няма изкупление...Няма как да се примамят демоните, ако няма кръв... Богът на йахудите-Йахова полудява, като помирише миризмата на изгорен въглерод- изгорена плът.

image


Изход 29:18Левит 1:13 Левит 4:25
.......... това е всеизгаряне Господу, благоухание, жертва чрез огън Господу.............. на олтара за всеизгаряне, и тогава да излее кръвта му в подножието на олтара за всеизгаряне

image

А ето какво да принасяш на жертвеника: всеки ден по две едногодишни агнета, винаги.
Едното агне да принасяш сутрин, а другото агне да принасяш привечер;
и с едното агне - една десета от ефа чисто брашно,
смесено с четвъртин първоток елей, и четвъртин вино за принос за възлияние.
А другото агне да принасяш привечер и да правиш с него според стореното на сутрешния принос и според стореното на възлиянието му, за благоухание, жертва чрез огън на Господа.

И ще обитавам между израелтяните и ще им бъда Бог;

Изход 29:10-45

11. Защото животът на тялото е в кръвта, която Аз ви дадох,
за да правите умилостивение на жертвеника за душите си;
защото кръвта е, която по силата на живота, който е в нея, прави умилостивение.
(Православна 11. защото душата на тялото е в кръвта, и Аз съм ви я отредил за жертвеника, за да се извършва чрез нея очистяне на душите ви, понеже тая кръв очистя душата;)Левит 17


image


Агнето е също гмо продукт на шумерските наги/генни инжинери/, с основна цел, упадане душите на гоите чрез месоядство, и запълване на ниските локали от Била сварга.

image

В "Златният век"(епохата Сатйа-йуга)грехът е бил почти нулев(липса на грях) и не е било нужно Бог да идва като аватар в материална форма, реализацията на Божествента Му природа от душите, попаднали в материята, е ставала с помощта на медитация(дхйана и самадхи), тъй като всички са имали класата на БРАХМАНА.
В "Сребърният век"(Двапара йуга, за тази настояща маха-йуга е Третйа-йуга, "обърнат" от Богът Кришна) реализацията на Божествената природа е ставала чрез жертвопринoшенията, тъй като се е появил НАЛИЧИЕ на грях в душите на слезлите в материята. Жертвопринoшенията са били главно на семена, "ги"(осветено пречистено масло, виж Кришна и Христос), кисело мляко, плодове и кравешка тор. Това са били първоначалните материални жертвопринoшения към Богът.

image


С приближаване на кали юга брахманите упаднат по-дълбоко в материята , слизайки от САТ-ва гуна в РАДЖас-гуна, формирайки класата на кшатриите(свещените царете). Кшатриите не са били в състояние да си сдържат т.нар. "Астрално тяло"(ум, разум и его-мана, будхи и ахам), както брахманите в състояние на дхйан и самадхи, а са желаели да покорят Майа(материята, илюзията) чрез нейната собствена енергия-ШАКТИ. В резултат - са започнали да принасят в жертва на Богът и животински жертвопринушения: в началото са се принасяли дребни болни и недъгави животни с цел да бъдат "придвижени душите им"(с помощта на ВЕДАически мантри-химни) до САТйа-йуга(назаде във времето), както не са се колели за да изтича кръв а са били принасяни в огънят(така както са били изгаряни семената и плодовете в Сатйа-йуга).

image

Библията / Битие 9:3 И всичко живо, което се движи, ще ви бъде за храна



Как точно е станало изопачението на ВЕДАическите брахмани от небрахманите- "а-брахамците". В началото, жертвеното животно не се е консумирало, тъй като се е изгаряло напълно в огънят. В последствие- брахманите, които са слезли на нивото на кшатриите, са започнали предварително да колят животното и после да го изпичат в огънят, като са консумирали месото му.

image



Консумацията на месо засилва ВЗРИВНАТА астрална енергия ШАКТИ, която води душата до ниски астрални състояния("Долната Земя на нагите").

image

В края на тази епоха са започнали някои кшатрии да стават търговци и скотовъдци, абдикирайки от царските си тронове и административни постове, като целта им е била да отглеждат главно домашен добитък за колене, вместо да го ловуват в гората. Започва формиране на класата на ваишите.

image


Грехът расте. Животните започват да се убиват за сетивно наслаждение(кама), което причинява тежка карма. Брахманската класа извършва ритуали на животински, обаче - КЪРВАВИ жертвопринoшения без да има силата на мантрата, като коли животни за сетивно наслаждение(кама). В РЕЗУЛТАТ ВОЙНИТЕ СЕ УВЕЛИЧВАТ. Нежеланото потомство и епидемиите-също. Това се дължи на фактът, че материалната енергия ШАКТИ не се изпозлва за Божествени цели-Пуруша, а - за демонични.

image

Ан-Анта на Санскрит означава "Без-краен",
същото значение, като "Ороборус".
...........става дума за "безкрайни цикли" в материалният свят...........

Процеса продължава отново и отново докато има желания и копнежи, събирани през всичките прераждания, тъй като именно желанието е това, което обвързва душата към колелото на САМСАРА.

За пръв път вземайки човешка форма на съществуване Пуруша, Атман, Душата и т.н. има шанса да излезе от колелото на прераждане. С човешката форма интелекта придобива качеството на саморефлекция, появява се уникалната за човека възможност да прави избор, която липсва при животните. С помощта на будхи, интелекта, човек, има възможността да сложи край на омагьосания кръг на преражданията. Затова в индийските писания се казва, че има три големи благословии – да придобиеш човешко тяло, да чуеш за освобождението, да срешнеш гуру, който може да те изведе от цикъла.

Първоначално човек е роб на своите страсти. Умът е в постоянно търсене на удоволствия и наслаждения. После се появяват наченки на разум и това са първите конфликти между това, което ни се иска на нас и това, което трябва да стане по принцип. Умът започва да се противопоставя на сляпото желание и накрая от роб става господар. Колесничаря хваща здраво юздите и насочва колесницата в правилната посока.

Той постига освобождение, става риши, виждащ. Такъв един просветлен по-нататък може да остане активен в света, а може да избере да бъде пасивен.

Така ако трябва да направим резюме на идеята за прераждането:

1. Душата, дживатман, е идентична по своята природа с Брахман, Бог.

2. Има разнообразие на формите, което е еволюционно обусловено.

3. Душата, Атман, се преражда от форма във форма, отхвърляйки старата след известен период във невидимия свят взема нова форма.

4. Еволюцията на съзнанието се бележи от израстването на ума на индивида над страстите и желанията

5. Когато интелекта, буддхи, се развие напълно, индивида постига възможност за освобождение.

6. Има различни пътища до върха – път на знанието, път на любовта, път на дейстието, които в крайна сметка се сливат.дд





Гласувай:
2



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: budha2
Категория: Други
Прочетен: 8684365
Постинги: 4190
Коментари: 1130
Гласове: 1577
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031