Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
09.09.2016 22:18 - Нито вълкът ще стане агне, нито комунистът – човек
Автор: budha2 Категория: Други   
Прочетен: 866 Коментари: 0 Гласове:
3

Последна промяна: 09.09.2016 22:24

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
   
image

9 СЕПТЕМВРИ 1944 ГОДИНА – ДЕНЯТ, В КОЙТО ПОДНЕСОХА БЪЛГАРИЯ КАТО БЛЮДО НА ПИРШЕСТВОТО НА ХИЩНИЦИТЕ ОТ ИНТЕРНАЦИОНАЛНОТО БРАТСТВО  
     
image

 
Комунистът не знае морала на помощта
и съчувствието към страдащия[ Карел Чапек – чешки писател. (“Why I am not a Communist?” by Karel Čapek, translated and provided by Martin Pokorny, “Přнtomnost”, № 4, December 2, 1924 г., online: http://capek.misto.cz/english/communist.html)]

Огледайте се. Вече почти 27 години се въртите в един и същи омагьосан кръг и не можете да се избавите от прокобата на комунизма. Защото не осъзнавате, че това е така. Не търсите истината, затова не откривате причините. Не сте слепи – гледате, но не виждате. Не сте глухи – слушате, но не чувате. Не сте съвсем неграмотни – четете, но не схващате. Защо?

Понеже сте обладани от злото. Манипулирали са ви. Всичко човешко е изтрито от вашето съзнание. Заменено е от „доктрини на човешки заповеди“, както установил сам Бог И.“[„Евангелие от Матей“, гл. 15, ст. 9.]

image


Никой не е виновен, че като във войнишки строй марширувате в манифестацията на злополучието по маршрут, който води към смъртта. Набивате крак, в такт с ритъма, зададен от барабаните на сатаната. Не слушате словото Божие, а това на фарисеите, политиците, и техните слуги – антихристите в раса, поповете. Не спазвате законите, дадени на човеците от Бог. .

image

Не се молите нему и на Онзи, Който го е пратил, а на тотеми, материални остатъци – костички, на предмети – късове плат, и на изображения на хора като вас, излезли изпод човешки пръсти. Да смятате другите, различните, за езичници? Що за твари сте?

Нека започна с поредицата въпроси: Кои сме, какво искаме от света и накъде сме се запътили?

Редно е да поставя началото с първия „възродител“ – Паисий, но нека преди това предложа ключове към челния от горните въпроси.

„Знае се, че от утробата на жена – дете се ражда, от кравата – теле, а от вълчицата – вълк. По тази проста логика, неподлежаща на оспорване, „Родина“ е рожба на буржоазно-фашистката власт и е създадена да изпълнява нейни задачи. Разбира се, в началото вълчето е облечено в овча кожа, докато се поукрепи, докато „проходи“ и се създават условия за смъкване на кожата.“[ Изложение от о.з. полковник Тодор Атанасов Тодоров – от гр. Смолян, ул. „Кап.Петко войвода“ № 9, тел. 3-49-90, роден 1921 година, около 29 години отговорен работник в органите на МВР, бивш зав.отдел „Военно-административен“ на Окръжния комитет на БКП – Смолян, сега пенсионер. Относно: 1. Основаването на „Българска мохамеданска културно-просветна и благотворителна дружба „Родина“ през 1937 год. в гр.Смолян, нейният живот и дейност и 2. Несъгласие с частичното отменяне на присъдата на Камен Асенов Боляров от гр. Смолян, от Върховния съд на НРБ – София, стр. 6-7. Правописът, както в наслова, така и в цитатите от текста, е запазен. ]

image

„По тази проста логика, неподлежаща на оспорване, от утробата на комунистка – комунѐ се ражда“.

Да, да, точно така. Варете ги, на шиш ги печете, но нито вълкът ще стане агне, нито комунистът – човек. Направете си труда да погледнете кой е произнесъл горната присъда. Точно така – „не човек, а желязо“ – член на БКП – комунист, милиционер с възможно най-високото звание в раздела на старши-офицерите от болшевишкото МВР.

image


Работилият за ЦРУ американски психолог Григорий Климов твърди, че всеки комунист е активен или латентен хомосексуалист. В него тлее нещо сбъркано по рождение. Като някакъв скрит лоцман алчността и жаждата за власт, а аз бих добавил и за изява (болната амбиция, нарцисизмът) води тези хора не само към грехопадението, но и към дегенерацията.

image

Те са осъзнати или неосъзнати садисти. Поради тяхната сбъркана психика или зависимост от миналото им, често пъти идентичната ръководна среда превръща тези техни дефекти в предимство, осигурява им различни високи постове.

Климов обяснява:

„Редица западни учени се занимаваха с подобни изследвания сред негърските магьосници в Африка и на островите в южните морета. И тези учени-социолози забелязаха следната странна закономерност. Мнозинството негърски чародейци, от една страна, били сексуално извратени. А от друга, от клинична гледна точка, те били онова, което наричаме психопати, псохитици или невротици. Тоест – душевно болни.

И така, мнозинството негърски магьосници, както и шаманите, били типични дегенерати. А заедно с това, в условията на примитивното негърско общество, при обстоятелствата на първичната демокрация, така да се каже, по някакви тайнствени причини тези дегенерати ставали магьосници, жреци или вождове на своята общност. Съвсем идентична е историята и с шаманите. Едно и също явление в напълно различни части на света. Значи психодинамиката е еднаква. Което означава, че съществува някаква закономерност. Но каква?

image

Тук пристъпваме към загадката „комплекс на властта“. Той създава онова, наричано „родени“ вождове. Като се започне със сибирските шамани и негърските магьосници, и се свърши с Керенски и Троцки, Ленин и Сталин, Хитлер и даже Рузвелт.

image

За да намерим ключа към „комплекса на властта“, трябва да надникнем в областта на сексуалната психопатология. Този ключ е скрит в мрачно кьоше, където малцина поглеждат. В онова мръсно място, което се нарича садизъм.

image

Като говорят за садизма, мнозинството от авторитетните учени стигат до заключението, че стремежът към власт е психологическият корен на садизма. Иначе казано, болезнената, патологична потребност за доминиране, командване, за господство. А когато има власт, то пред такъв садист от само себе си се разтварят широки перспективи да измъчва другите не само психически, но и физически.

image




Гласувай:
4



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: budha2
Категория: Други
Прочетен: 8741892
Постинги: 4190
Коментари: 1130
Гласове: 1577
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930