Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
10.09.2016 21:20 - Следите на Авраамовите религии - Част 2
Автор: budha2 Категория: Други   
Прочетен: 1466 Коментари: 1 Гласове:
3

Последна промяна: 03.03.2017 20:14

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
image

Една от основните разлики между дхармичните ведически култове и аврамитските религии е в наличието на Времето Хронос(идентично със Сатурн, Яхве, Аллах и Шива) при последните като "фактор". Това са змийските религии, които извършват кървави жертоприношения на деца, девици и животни, горейки ги в огъня и после-ядейки плътта им. ;)
В днешно време Илюминати("Новите евреи") са заменили "цивилизовано" това НЕВЕДИЧЕСКО(НЕБРАХМАНСКО) жертвоприношение С НАЛИЧИЕ НА ЛИХВАТА. ;)
Чрез лихвата Миналото "изяжда" Бъдещето си(Луната "поглъща" Слънцето и Сатурн-децата си).


image

Библейското християнство е много скърпена(с "бели конци") доктрина, фабрикувана от упадналата Римската империя с КОНКРЕТНА ЦЕЛ! ;) Но в нея прозира юдаизма, който е копирал от африканските култове към Шива(Мойсей от тъста му Йотор/Jethro), наследени от Лемурия("Кумари Кандам") в Индийския океан.

image

Библейските християни считат, че им "добър юдаизъм"(мойсеевия-старозаветен) и "лош юдаизъм"(ционизъм-талмудически).
Според тях, Исус Христос от библията е изпълнил "закона на Мойсей", за което им благодарим, че ни улесняват нас-гоите да разберем колко фалшиво е библейското хитриянство! 

Каква е разликата между мойсеевия и талмудическия юдаизъм?

При първия- ябълката на гоите гние, но червейчето се крие,
а при втория - е вече гнила и червейчето не се крие вече. 



Нека в началото се посветим на въпроса, какво е било преди Авраам или какво би могло да е било? В случая сме изправени пред същия проблем, както в повествованието за сътворението на света според Битие, защото от Енума Елиш вече знаем, че библейските предания водят началото си от шумерската цивилизация, от Двуречието между Ефрат и Тигър.
Накратко за Шумерте: (Една от най-старите истории, познати на човечеството. Написана е от древните шумери преди хиляди години. Едно от копията на епоса оцелява в библиотеката на Ниневия до VIIв. пр. Хр. и е открито от археолози в началото на XIXв. Енума Елиш е клинопис, създаден върху седем глинени плочки - наречен е ,,Седемте плочи на Сътворението". След като е преведен на съвременните езици, разказът разкрива забележителна история, която внася смут в научните среди. Най-общо казано според шумерите бог Ану идва на земята с флотилия от космически кораби, пристигащи от огромна планета в Слънчевата система далеч отвъд познатата ни Плутон, с цикъл на обиколка около Слънцето близо 3 600 земни години.

image

Вторите "засадители" на човека не си падат много по Баал и бялото...


image
http://files.coloribus.com/files/adsarchive/part_734/7340705/file/
film-festival-hasid-small-83473.jpg


Когато боговете пристигнали решили да събират ресурси за планетата си - особено някои видове метали. Създават човека, за да работи в мините. Постепенно го усъвършенстват, създават строй на управление, цивилизоват творенията си и в крайна сметка ги поставят да се грижат за Земята, с обещанието да се завърнат...)

image


В Стария завет се казва, че предците на Израил, до появата на Авраам, служат на ,,други богове": ,,И рече Исус на целия народ: тъй говори Господ, Бог Израилев: вашите отци, Тара, баща Авраамов и баща Нахоров, в старо време живееха отвъд реката и служеха на други богове" (книга на Исус Навин 24:2); старозаветният бог Яхве за тях е в далечното бъдеще.

image




Гласувай:
3



1. dartanjan - загбрави потопа и зигарямето на ...
11.09.2016 08:26
загбрави потопа и зигарямето на Содом и Гомор за коуито уиченит епостиоянно намират свидетелства и артефакти.

Можеш ли да обясниш по какъв начин Божието слово което клеветиш че е човешко дело, въпреки че никой човек не пише по този начин с такъв авторитет и убеденост и няма човек който да знае бъдещето с такава точност, помага на сочените от теб за врагове. Даи по този начин не с еопитваш отчаяно да прикриваш истинският враг сочен от Божието слово?

цитирай
Търсене

За този блог
Автор: budha2
Категория: Други
Прочетен: 8729212
Постинги: 4190
Коментари: 1130
Гласове: 1577
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930