Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
18.09.2016 13:48 - 12 бандити
Автор: budha2 Категория: Други   
Прочетен: 1167 Коментари: 0 Гласове:
4

Последна промяна: 18.09.2016 19:30

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
image


Тази година ми се прииска да посетя някое много екзотично място. Разгърнах атласа и погледът ми се спря на малка държавица в югоизточна Европа с обещаващото име Бандитостан. Снабдих се с кратък справочник за избраната дестинация и се зачетох. Може да не повярвате, но се оказа че бандитостанците си имат закони. Най-главният, законът на всички закони са го нарекли Конституция. В нея пише, че в Бандитостан цар е Народът. Народът е суверен. Всичко е в името на Народа. Никой и нищо в тази страна не е и не може да бъде над Народа. Хубаво. Викам си, брееей че интересно място! Как само звучи, а? Тия, бандитостанците очевидно живеят достойно, законосъобразно и се къпят в справедливост.

image


На следващата страница се натъкнах на информация, която ме стъписа. Оказва се, че в Бандитостан живеят две племена – бандитостанци и българи. Първите са привилегированата класа. Те държат властта изцяло в свои ръце. Назначават си президенти, министър-председатели, министри, депутати, съдии, прокурори, журналисти, бирници…

image

Изобщо целият държавен апарат тотално е съставен от хора от тяхното племе. Българите в тази държава са в ролята на добитък, за когото никой не се грижи. Те са наричани данъкоплатци, електорат, избиратели…, имат и едно обобщаващо име – балъци. Спомних си за една зържава в Африка, в която също имаше две племена. Едното взе та изкла няколко милиона от другото, а загрижената международна общност нарече този вид съжителство геноцид. Хуту и Тутси май се казваха…

image


Тия, българите за 26 години са намалели с около 3 милиона души, а бандитостанците се плодят и процъфтяват. Техните деца учат в престижни учебни заведения в чужбина. Возят се в лимузини, притежават 5-звездни хотели… В справочника е посочен пример: 28-годишният син на екс президента Гоце Първанов е горд собственик на 5-звезден хотел. Децата на българите, …всъщност българите нямат деца. Не могат да си позволят да ги изхранят. Бандитостанците се къпят в лукс за сметка на мизерстващите българи.

image


Прескочих няколко страници от справочника и попаднах на нещо любопитно. Оказва се, че в Бандитостан освен Конституция си имат и Конституционен съд, който се състои от 12 съдии. Една трета се избират от Народното събрание, втората трета се назначават от президента и третата трета се избират от общо събрание на съдиите на Върховния касационен и Върховния административен съд. В края на тази страница с много ситен шрифт е напечатано: „Всъщност и 3-те трети КС съдии се назначават от бандитостанското племе, защото и НС, и президента, и ВКС и ВАС са органи, защитаващи само и единствено интересите на управляващата класа“. И тук също е приложен пример: През 2016 г. около 700 000 българи са се събрали, направили са подписка и са поискали да има референдум, чрез който да покажат, че желаят да се самоуправляват, че отхвърлят властта на бандитостанците над българите.

image


Лицемерието на социалистите: СОРОС ИМ ЗАЩИТАВА НАЦИОНАЛНИТЕ ИНТЕРЕСИ! ;)
КОИ "НА-ЦИОН-АЛНИ" ИНТЕРЕСИ? ...НА ИЗРАЕЛ ЛИ?...


image
                             По света и у нас

Но тези 12 конституционни съдии са казали: „НЕ!”, „Не може вие сами да решавате съдбите си. Не разрешаваме! Ние бандитостанците ще решаваме вместо вас как вие да живеете. Вашето желание е противоконституционно”. От цялото това великолепие разбрах, че по Конституция българите нямат право сами да решават кой да ги управлява. Тоест, българите не са онзи Народ, който по конституция се води, че е суверен.

image
http://www.bgonair.bg/media/files/article/640x360/a18/a185a599f1
ecfec8289edcba51aabfd6.jpeg?28



Еей, това справочниците са адски полезно нещо! Никога нямаше да науча за тия чудеса. Има дори и имената на 12-те КС бандити: Борис Владимиров Велчев – председател, Цанка Тодорова Цанкова, Стефка Савова Стоева, Румен Христов Ненков, Кети Методиева Маркова, Георги Богомилов Ангелов, Анастас Василев Анастасов, Гроздан Николов Илиев, Мариана Тодорова Карагьозова-Финкова, Константин Любенов Пенчев, Филип Димитров Димитров, Таня Иванова Райковска. Председателят Борис Велчев е бил преди това 7 години Главен прокурор на Бандитостан и е известен с това, че се е справил блестящо през мандата си. Никога не е имал достатъчно доказателства за корупция по високите етажи на властта. Съответно – нито един висш бандитостанец не е пострадал.

image
image

СЛУГИТЕ на раSSия в България отново надигат театрално глас за строеж на ужасно скъпата АЕЦ Белене при положение, че у нас има ИЗЛИШЪК НА ТОК а енергийната система е затънала в дългове.Необходима сценка замислена от Кремъл - който никога не е мислел да строи Белене - с цел източване на страната и поставянето и в икономическа зависимост

image



България ще плати 400 млн. евро, което е по-голямата част от дължимото за АЕЦ "Белене", до края на годината. Това е заявил в интервю за информационна агенция ТАСС първият заместник-министър на правосъдието на Руската федерация Сергей Герасимов, цитиран от различни медии.

Червените и ДС/КГБ олигарси доминират българската икономика, това личи както от просто наблюдение, така и излиза като факт от докладите на чужди разузнавания, не и на българското разбира се, което отдавна е в ръцете на свинете на #Кочината. Всичките тези олигарси са обикновено прости хора, които ако не крадат от държавата щяха да умрат от глад. Блестящ пример за това е Георги Гергов, почетен консул на раSSия у нас, в ръководството на БСП, но има и мн. други (най-големите са Пеевски и Златев). #раSSия винаги е поддържала слаби, бедни, корумпирани режими в своите сфери на влияние. За да може да граби.


БСП, ДПС, АТАКА, ВМРО, АБВ и прочее свине, защитава със зъби и нокти днешната съдебна система на страната, тоест защитава безнаказаността, защитава грабежа над българския народ. Заради всичко това България продължава да се влачи в дъното на ЕС, именно заради това милиони напуснаха България, тъкмо заради влиянието на Кремъл България е застрашена от изчезване, а българският род от разпиляване. Наш, български национален интерес е да се изправим срещу задкулисното, ченгеджийско, мафиотско, олигархично влияние на Кочината и да се пребодим за достойно бъдеще за нашата родина!


image


Половин век България съществува като колониална администрация на съветския и имперски режим. „За съжаление след прекратяването му през 1989 г., редица форми на зависимости по икономическа линия и на специалните служби, поради липсата на потенциал за възраждането на българските елити – резултатът е такъв. Ние не можахме да възстановим пълноценно българската държава. Истината е двустранна. Всеки, който е осъзнат като българска идентичност, да разбира тази сложност на отношенията между България и Русия. От една страна – историческите фактори на близост, и от друга –
системните успешни опити за разрушаването на българската държавност
с цел нейното сатилитизиране в руското имперско пространство.




Наследникът на Б.Велчев, сегашният Главен прокурор Сотир Цацаров, определено също като му дойде времето ще стане конституционен съдия, защото и той сърцато защитава бандитостанското племе. И той е майстор на нямането на доказателства.


image
image

Бррр… затворих справочника. Нещо ми се отщя да ходя в тая държавица. Идва ми прекалено екзотично, някакси. Що за държава е това?




Гласувай:
4



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: budha2
Категория: Други
Прочетен: 8737639
Постинги: 4190
Коментари: 1130
Гласове: 1577
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930