Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
18.09.2016 11:37 - Старият кошер се разруши, а руината нови търтеи роди.
Автор: budha2 Категория: Други   
Прочетен: 921 Коментари: 0 Гласове:
2

Последна промяна: 18.09.2016 11:39

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
image

Старият кошер се разруши, а руината нови търтеи роди.

image


ПОЛИТИЧЕСКА ПРОСТИТУЦИЯ И ИКОНОМИЧЕСКА КОРУПЦИЯ

image


Да се разчита, че проблемите в държавата ще бъдат решени от този, който ги създава е не само детска наивност, но и невежество!

image

Партиите не са политически сдружения, които решават национални проблеми, а корпоративни централи, които създават обществени проблеми. В продължение на 45 години шепа търтеи в България, под „мъдрото ръководство“ на ЦК на БКП, крадяха от меда на работните пчелички.

image

Едни по-малко, други повече. „Кошерът“ (разбирай държавата) бе общ, но всеки търтей желаеше да има свой. И надигнаха страшен вой: Вината е на партията - държава! Виновна е ръководната роля на единствената партия. Изхвърлиха я от чл.1-ви на Конституцията, но не и от обществения кошер. Поръчаха си многокилийна партийна система и си поделиха кошера. Старият кошер се разруши, а руината нови търтеи роди.

image

Повече от четвърт век продължава разрухата на държавата. Старите червени търтеи се измъкнаха невредими, заличавайки и размивайки отговорността си. Държавното тяло гангреняса от гладни въшки, пиявици, кърлежи и гризачи впили се здраво в народната плът, а ръководната роля на търтеите остана под законовата конституционна партийна мантия. Присвоявайки и преразпределяйки финансовия и икономически капитал на нацията, стари и новоизлюпени търтеи врътнаха дискриминационната си рулетка с нарочен Закон за политическите търтеи.

image

По силата на Чл.3 от този закон до властта се допускат само сдружения на търтеите, а пропорционалната схема гарантира несменяемост на търтеите в партийните централи: „Чл. 3. Организации, които не са политически партии, не могат да участват в избори“. /Закон за политическите партии/ И „ей ти булка, Спасов ден“ : Преди пчеличките храниха един, а сега стотици търтеи, а те и днес властват и експлоатират.

image
image


> От Крим до Камчия на Лужков: прилики и разлики между два руски/йуде анклава



Какво тогава променихме? Нищо, освен „свободно“ наддаване, вътрешно надцакване и пазарлък с външните господари кой да ни яха!

image

Клана Ротшилд - търтеи изгонени поради зловредност от една от цариците/дъщерите - пчелите майки - на Дакша в съзведието Орион.

Следствието: Партиите са рожби на стария търтей!

image
image
http://www.eg.ru/upimg/photo/107356.jpg

Властта - тяхното жило. След всеки фарс наречен „избори“, „спечелилата“ партия или коалиция поема властта в държавата, а останалите скрито я подържат, имитирайки „опозиция“ и отново наблюдаваме стария, до болка познат пейзаж: „Бразда, волове, хомот и партиен камшик“.

image

Всяко партийно управление на държавата, означава налагане волята на малцинството под ударите на партийния бич. Вече и световната практика ежедневно доказва, че интересите на партийните централи се разминават и противопоставят на обществените.

image


www.facebook.com/




Гласувай:
2



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: budha2
Категория: Други
Прочетен: 8727953
Постинги: 4190
Коментари: 1130
Гласове: 1577
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930