Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
25.09.2016 23:14 - Франкмасони (Freemasons) - Част 1
Автор: budha2 Категория: Други   
Прочетен: 1167 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 25.09.2016 23:16

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
image

Франкмасоните са световно тайно общество (Свободните и приети масони), чиято декларирана цел е взаимопомощ и другарство, но истината може би е - от време на време - малко по-зловеща. Някои източници твърдят, че те може би са играли огромна роля в убийствата на Джак Изкормвача.

image
Bohemian Grove:
Приношение на Мъжки отрочета-първенци не е култ към Баала-дев, а - култ към Асура-нага.



Обществото е разделено на три части, или ложи. Първото ниво ложи се нарича Синя ложа, която също е разделена на три степени. Средната ложа е известна като Йоркски ритуал (понякога наричана Червена ложа) и е разделена на десет степени. Ако някой масон е повишен по ранг до върха на Йоркския ритуал, може да влезе в Шотландския ритуал, който е разделен на 32 степени. Шотландският ритуал има 33-та степен, в която може да се влезе само с покана. Степените са символични и имат имена като ,,отличителна майсторска степен", ,,степен на кралската арка", ,,степен на Ордена на тамплиерите" и ,,степен на Принца на милосърдието". Човешкият гръбнак има 32 прешлена. Тридесет и третата степен символизира главата, която увенчава гръбначния стълб. (Стюартите на британския трон са поддръжници на франкмасонството и се твърди, че са основатели на Шотландския ритуал.)

image


Все още има много за масонските ритуали, което е неизвестно на външните лица. Информацията идва на части и почти никога не е надеждна. Знаем, че на посветените в степента на кралската арка се завързват очите (слагат им се наочници, на езика на ордена) и се събличат голи или полуголи. Посветеният е поставен под контрола на член на тази степен, който се нарича негов водач или гид. Водачът чука три пъти на вратата на стаята, в която ще се проведе посвещаването.

Присъстващите в стаята, чувайки почукването, отговарят: ,,Що за посветен или недостоен човек или хора са тези, които идват тук да нарушават мира и хармонията на тази наша среща на Пурпурната кралска арка, посветена от нас на Бога и на Брат Джожуа?"

image


,,Тайлър", който - често въоръжен с меч - служи като офицер по сигурността на ложата, за да пречи на натрапниците. Традицията на ,,Тайлър" датира от времето на създаването на франкмасонството, когато посвещенията са се провеждали в пещери.
Вратата се пази от човек, наречен

Тайлър казва: ,,Те не са непосветени, изобщо не са недостойни, а са приятели с брата и братя с приятелите, които искат да влязат на тази среща на Пурпурната кралска арка, посветена от вас на Бога и на Брат Джошуа."

image
http://c8.alamy.com/comp/FE5KN7/king-abdullah-ii-of-jordan-l-and-russian-president-vladimir-putin-FE5KN7.jpg
image
https://todoestarelacionado.files.wordpress.com/2012/11/gesto-ahogar-masc3b3nico-luis-de-guindos.jpg

image

Вратата се отваря и водачът на групата задава на посвещавания поредица от въпроси, на които се отговаря така:
- Откъде си?
- Външния Лагер на Израил.
- Къде отиваш?
- Към вътрешните линии.
- Как възнамеряваш да стигнеш там?
- С предимството на паролата.
- Имаш ли тази парола?
- Знам я.
- Ще ми я кажеш ли?
- Да, ако ти започнеш: Шиб-Бо-Лет.

Тогава посветеният е убождан по голите гърди с меч или друг остър предмет, понякога компас. Въпросите и отговорите продължават.
- Въз основа на какво беше приет?
- С меч, сочещ голата ми лява гръд.
- Защо голата ти лява гръд?
- Защото беше най-близо до сърцето ми.
- Почувства ли нещо?
- Три остри убождания в голата ми лява гръд.
- Какво означават тези три остри убождания в голата ти лява гръд?
- Междувременно както те са убождане в плътта ми, така може да има угризения на съвестта по-късно, ако някога разглася нещо, което съм научил или ще науча.

Тогава посвещаваният със затворени очи е плашен с неочакван и шумен звук. Той се предизвиква чрез символи, незаредена пушка или по друг начин. След това водачът пита посвещавания:
- Какво чу?
- Шумно съобщение.
- И какво означава това шумно съобщение?
- Бог възвестява яростта си от децата на Израил за това, че не са му се подчинили.

Посвещаваният коленичи и се моли за собственото си избавление.

image



Твърди се, че истинските цели и практики на масоните с известни само за онези, които са на най-висшите нива. Целта е да се гарантира тайната. Огромното мнозинство от масоните не могат да разкрият тайните, защото не са запознати с тях. Онези, които знаят, са хората, доказали, че са най-добрите в опазването на тайните. Приема се, че масоните не само пазят своите тайни, като не оповестяват информация, но освен това публикуват дезинформация - фалшива информация, целяща да подвежда и да обърква обществеността. Доказателство за това е фактът, че познанията за масоните са пълни с абсурдни исторически неточности. Макар те да твърдят, че целта им не е да заместват религията, не може да се отрече, че много масони използват Ложата като заместител на религията в живота си.

image

В основата на йудео-масонска конспирация е Римското Библейско "Християнство".
Папата се самозванва "наместник на Богът"("Христос"?..), но се изживява за духът Йаллахова.
Короната му символизира или Рибешка глава
(Догони, Оаннес, архе. "Риби" какъвто е Христос Галилесйки и Самият Вишну),
изживявайки се за "Господар на 3-те свята"(райски, земен и адски).
Извратеността на Знанието(Гр. "Гносис"-γνώσεις) на Масоните иде от това, че те НЕ
търсят Трансцеденталното Знание на Брахма, а- Змийското по-знание на нагите,от подземните планети





Гласувай:
2



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: budha2
Категория: Други
Прочетен: 8735627
Постинги: 4190
Коментари: 1130
Гласове: 1577
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930