Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
17.10.2016 23:21 - В. Ефимов: задачата на "библейския проект" - да се разделят хората
Автор: budha2 Категория: Други   
Прочетен: 1253 Коментари: 2 Гласове:
1

Последна промяна: 17.10.2016 23:23

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
image

Един от инструментите за манипулиране на съзнанието на хората са изкуствено създадените от слугите на тъмнината ортодоксални религии със скрит сатанизъм, базирани на кръвни жертвоприношения, сляпа вяра в истинността на измислените догми и крайно фанатичната нетърпимост към инакомислието. През последните години все повече учени също започват да разбират, че далеч не "всичко е наред" с наложените ни през последните хиляди години религиозни догми и представи за заобикалящата ни реалност в рамките на така наречената "библейски проект".

image

Ето например какво казва в тази връзка докторът на икономическите науки, професор В. Ефимов: “Задачата на църквите, като институция за политически контрол и манипулация на общественото мнение е да се наложи на хората представа не за истинския Бог, един за всички, живеещи на Земята, Създателят и Всемогъщия, който обединява всички народи, а да пробутат на всеки народ сурогат -" кукла на Бог". На едни - една "кукла ", на други - друга. На трети - трета.

image

А за какво е това? За да се реализира основния библейски принцип на "разделяй и владей". Защото, ако се вгледате в историята на човечеството, тя по своята същност е една безкрайна поредица от войни, но как се организират тези войни? Вижте, още от Средновековието: там - хугеноти, там - католици; сега: там - шиити, там - сунити; там - православни, там - мюсюлмани. Само в сферата на християнството са създадени около четири хиляди противоположни виждания и секти. Помислете за това число: ето къде е реализацията на принципа - "разделяй и владей!"

image

И това е отбелязано много на място. Единственото нещо, за което не e бил в състояние да се досети учения е фактът, че всички тези религии в рамките на "библейския проект" идват от едно лоно и са изобретени от едни и същи сили. И сега дори самите евреи вече открито говорят за факта, че християнството и исляма са "клонове" на юдаизма. А от гледна точка на световния "eлит" има опция за създаването на "една световна религия", въз основа на юдаизма.

image

Всичко това за пореден път доказва, че християнството няма нищо общо с учението на Христос. Тази религия се основава на сляпата вяра в това, че Христос е Бог, която е била измислена от еврейския жрец Савел, който дори не е бил един от учениците на Христос. И, разбира се, въпреки че Исус е бил въплъщение на много високо духовно същество, това няма нищо общо със Създателя на Вселената, точно както и кървавия, зъл, постоянно искащ човешко жертвоприношение "бог" на евреите. Нищо чудно, че самият Христос казвал на евреите, че техният бог е дявол.

image

Инквизицията, религиозните войни, унищожаването на "неверници" и "езичници" - това са всякакви ритуални форми на кръвно жертвоприношение към тъмния егрегор на Амон-Сет-Яхве-Йехова-Сатана, създаден от древния клан на тъмните жреци за поробване на човечеството.

image

Ето защо християните са принудени да се поклонят на символа на разпнатия Христос, т.е. на жертвоприношението, принесено от силите на тъмнината. Друг знак за скрит сатанизъм в християнството е сляпата вяра в неговата божествена същност и нетърпимост на инакомислието, вместо да се следват заветите на учението на Христос.

image

Въпреки това, в интерес на справедливостта трябва да се отбележи, че благодарение на реформата на св. Сергий Радонежки, в Православното (правоверно) християнство са внесени много традиции от слънчевата ведическа религия на нашите предци (истинското Православие), неутрализиращи сатанинската му същност. Обаче с последовалите църковни реформи силите на тъмнината са успели да "си върнат" някои от позициите. Въпреки всичко, това обяснява много по отношение на хилядолетните опити на Ватикана да организира "кръстоносни походи" срещу Русия, както и продължаващите опити да се наложи католицизма, тъй както е станало за много европейски народи. И през последните години можем да наблюдаваме опити за "сближаване" на православната църква не само с Ватикана, но също и с другите религии от "библейския проект". Съвсем ясно е чие нареждане се изпълнява тук.

image

neonula.blogspot.bg/Гласувай:
3
21. krumbelosvet - И човекоядния етап в праисторията
18.10.2016 04:10
трябва да се обясни с библейския проект
цитирай
2. dartanjan - Вие професионалните окултисти все ...
18.10.2016 05:37
Вие професионалните окултисти все забравяте тези повече от 3000 библейски пророчества сбъднали се със свърхестествена точност през човешката история столетия и хилоядолетия след като Бог ни ги е дал чрез пророците. Пророчествата за псоледното време се изпълняват пред очите ни, а вие се опитвате да убеждавате хората чрез лъжи и полуистини, че Библията е човешко дело, въпреки че е Божие дело. Никой човек не пише този начин и няма такива морални стандарти. Никой човек няма такъв начин на изразяване, такава дълбочина и обхват на мислите. Исус Хроистос не дойде да донесе мир, а меч. Защото Божието слово е двуостър меч, който разделя истина от лъжа и зло от добро. Лъжата и истината не могат да бъдат обединени, така както не могат да бъдат съвместени злото и доброто. Сатана иска да обедини света в бунт срещу Бога, подпечатан с белегът на авторитет ба звярът (папството) - неделният закон. А Господ казва: Излезте от Вавилон люде мои, за да не участвате в беззаконието му и да не споделяте язвите му.
Забравяте за абсолютната хармония между всички библейски книги, макар че са записани от различни хора , живели на различни места по различно време. Само който има честно сърце и стремеж към истината ще разбере това. Другите ще лъжат и ще бъдат лъгани, и ще се самоизлъжат много успешно, за да погинат в безумието си. Не служи на IHS, а на живият Бог на любовта и истината.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: budha2
Категория: Други
Прочетен: 6185447
Постинги: 4190
Коментари: 1145
Гласове: 1520
Календар
«  Октомври, 2019  
ПВСЧПСН
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031