Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
30.10.2016 15:47 - Народът срещу мафията
Автор: budha2 Категория: Други   
Прочетен: 863 Коментари: 0 Гласове:
2

Последна промяна: 30.10.2016 15:50

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
image

Без декомунизация няма да има отърване от рожбите на комунистическите дегенерати.

Интернационалът е инвестирал в подлеците, приспособленците, кариеристите. Изобщо – в негодниците, сатанистите. Затова гледате кръговрата на комунисти и ченгета във всички важни сфери включително и погрбалния бизнес.
Преуспяващият червен погребален бизнес процъфтява, това е дюшеш за червените пенсионни фондове. Там цените също удариха космическите. Гробищата не стигат, връзките вървят с пълна сила - както през комунизма - което си е чиста проба корупция .

Така е още от края на шейсетте, когато другарите ни деляха и в отвъдното. Например в София, който не притежавал гроб в Орландовци и не е бил активен борец, трябваше да се задоволи с последен „дом“ из околните села. И сега неравенството в смъртта продължава. Както резиденциите на диктатора останаха непокътнати, а преминаха в ръцете на болшевишки частници, така бяха запазени и „специалните алеи“ за големи комунистически престъпници в Централните софийски гробища. Мафията е на власт! Всичко отдавна е предвидено…

„Не помните“ как комунистите избиваха хора с търнокопи, брадви или с куршуми? Нямало такова нещо – това е измислица на зли болни хора? Не знаете, че другарите пращаха невинни в затвора за нищо. Проследяваха биографиите и не допускаха „бивши хора“ да успяват в каквото и да е?

Така комунягите натрупаха своите настоящи богатства. Но никой от българин днес не желае справедливостта да възтържествува по единствено възможния начин – репресия чрез закона!( особенно 85% от населението на страната състоящо се от бивши куки( и техните наследници - доносничеството се предава чрез ДНК - , държавни служители, цялото червено целокупно масонсво и овцете от партийния електорат от всички разклонения на БКП.

Видите ли, те, криминалите и неотказалите се от материалното им наследство техни потомци, имали право да се променят.
Става ли ви ясно защо оставиха комунистите необозпокоявани да разграбват националното имущество? Сега просветва ли ви каква е причината нито един качествен представител на старите буржоазни семейства и на мъчениците, чието здраве беше направо взето в лагерите и затворите на кървавия комунистически режим, да не бъде допуснат до властта?

Интернационалът измисли и реализира т. нар. социални идеологии и ги реализира в тоталитарни режими – болшевизъм, фашизъм, нацизъм, социализъм, комунизъм, ционизъм. Той инвестира в онези, които срещу обещание за прилична кирия приеха да му слугуват. Тоест – заложи на комунистите, а не на свестните.

Само комунисти и техните потомци! Докога?

Не знаете ли, че Кристалина Георгиева първоначално е била Сталинка. Баща й, необразован активен борец против фашизма и капитализма, е удостоен с… правото да заема пост за висшист и десетилетия е бил генерален директор на едно от големите строителни обединения. Самата тя е неогласен кадър на Държавна сигурност. Сещате се защо… Досега поддържа близки връзки с Димитър Иванов – Митьо „Кагебето“. Другарката Сталинка-Кристалина е кадър на Емил-Кюлевата милиционерска „Туристспорт Банк“.
„Малката Фидосиева“, чудовището Лиляна Павлова, е внучка на Тодор-Живковия министър Георги Павлов. Не крие, че се гордее със своите баба и дядо шумкари – терористи, безмилостни убийци, въстанали срещу законната власт!
По линия и на своите, и на родителите на съпруга си, другарката Йорданка Фандъкова е комунистическа наследничка. Завършила е съветска гимназия в родния си Самоков. Що ще в столицата, само правешкият каскет и телохранителката му знаят…
Та те се мляскаха като влюбени – уста в уста. И продължават да го правят – със същата идейна болшевишка страст и отдаденост… (Виж втората илюстрация.) Здраво, по комунистически. Работилият за ЦРУ американски психолог Григорий Климов твърди, че всеки комунист е активен или латентен хомосексуалист. В него тлее нещо сбъркано по рождение. Като някакъв скрит лоцман алчността и жаждата за власт, а аз бих добавил и за изява (болната амбиция, нарцисизмът) води тези хора не само към грехопадението, но и към дегенерацията.

Те са осъзнати или неосъзнати садисти. Поради тяхната сбъркана психика или зависимост от миналото им, често пъти идентичната ръководна среда превръща тези техни дефекти в предимство, осигурява им различни високи постове. „От друга страна, обикновено садизмът е свързан с хомосексуалността – пълна или частична, явна или скрита, латентна или потисната. Това е нещо като откуп, който дяволът на дегенерацията взима за властта, за славата и величието.“

Другарки и другари, на кадърът доле е запечатано унижението на европейците и в частност на настоящите самозвани „българи“. Пред погледите ви са мушмороците, които ръководят все още не напълно състоялата се свръхдържава Европейски съюз и нейната периферна колония, наречена България.
Забележете раболепното изражение, което е придобила закръглената горна фасада на Le Pompier Soleil – туземната ни Пожарникарка Слънце! Вече повече от десетилетие преобладаващата част от аборигените ни не само я харесват, но и възторжено я приветстват, готови са да носят на ръце натежалато й туловище.

Това ли е олицетворението на най-древния бял народ на земята? От една страна, разтегленото в мазна усмивка отвратително подобие на физиономия, качено връз недодяланите плещи на страхливата банкянска мома; а от друга, възхваляващите я тълпи от нейни подобия, замърсяващи гордото название Българи?


image

Такъв политически "сифилис" не е имало в Европа от 30-те години на ХХ век. И трябваше да се случи точно в България с появата и възхода на няколко селски бандити, начело с пожарникаря Б.Борисов.

Сега отново, като хлебарките, които са устойчиви и на ядрената радиация, те пак влизат в урните, за да излязат оттам, този път с неопределената полово Цачева като "президент".

Индивидуалната борба с хлебарките никога не носи резултат, тъй като от вашата къща те се изнасят в съседите. Най-правилният подход са съвместните и едновременни усилия на всички. Дано тази проста житейска логика най-накрая да бъде разбрана на предстоящите избори. По-просто казано – и вие сте отговорни за лайната /без извинение/, в които живеете.

Подготвено е ново поредно нагло фалшифициране на изборите. Но в тази поредна гнусотия и престъпление участват не само двама-трима главатари и селски идиоти, но и онези 50 000 дребни войничета на мафията, които им помагат във фалшифицирането, за да спасят себе си.

Нищо няма да спасите, обричате се самите. Това, което всеки от вас прави, е най-голямото престъпление срещу собствената ви страна. Вашата продажност, глупост и безумие доведе всички българи до тази кочина, в която живеете.

Именно вие сте отговорни за това. Това не е колективн, а индивидуална отговорност на всеки от вас. За това рано или късно ще плащате. Но ще плащат и вашите деца, които с такива родители ще станат продължители на тази гнусотия.

Кочината, която сътворихте, не е невинна грешка, а съзнателно престъпление. Защото би трябвало вече да сте разбрали, че от 26 години България е държава на дегенерати, управлявани от идиоти. Реално, през тези 26 години в страната беше въведено извънредно положение и окупация на вътрешни и външни бандити.

Държавата престана да бъде партньор – корупция, примитивизъм, некомпетентност, подкупни съдилища и прокуратура, политизирани тайни служби, няколко хиляди престъпници на свобода, порочна данъчна система, разигравани под масата търгове, за да се стигне до сегашната ситуация, в която в България прилично живеят само 1 на сто, а останалите 99 на сто се лумпенизират и нямат мотивация за живот.

Още в средата на 90-те години стана ясно, че това е пропаст, а не пропуск към съвремието.

Така завърши българският вариант на либералната демокрация и на нейно място избухна криминалният феодален капитализъм на бандитите, братовчедите, некадърните. Онези, които не успяха да се справят, намериха своето "призвание" в политиката, третирана като нов бизнес.

Ако тъпотията болеше, над цяла България щеше да се носи един огромен стон, чиито децибели в района на Народното събрание и правителството щяха да са над всички допустими норми. Глупостта обаче не само боли. Тя струва. И за нея плащат не тъпаците, а всички българи.

Отново предстоят избори. И пак наоколо се разтичаха малоумници с изцъклени погледи и зациклили мозъци, като при голям пожар или бомбардировка. Панически страх, за да останат на сцената.

Отговорът на въпросите: "Кой е виновен?" и "Какво да се прави?" е прост и страшен. Отговорът е, че държавата на мафията трябва да бъде убита, колкото се може по-бързо, за да не убие нас.

Тази държава трябва да бъде смазана и унищожена без всякаква милост, тъй като това не е нормална държава, а АНТИдържава, държава-мутант.

Първата задача на държавата е да защитава живота, интересите и собствеността на гражданите. Нищо подобно!

Задачата на държавата е да осигури на суверенната си територия върховенството на закона. Ще се намери ли поне един човек, който да твърди, че на територията на България действа конституцията? И кой, ако не тази АНТИдържава, унищожава нашите права, гарантирани от конституцията. Кой, ако не тази АНТИдържава, наказва невинните и защитава неприкосновеността на престъпниците и бандитите?

Задачата на държавата е да пази здравето на хората. Точно обратното – с всички средства тя ограничава възможността на хората да получават медицински услуги. Заради това сме и с най-силна демографска катастрофа в Европа.

Задача на нормалната държава е да осигури образованието на своите граждани. Резултатът е налице – децата ни стремително затъпяват, вузовете плодят никому ненужни специалисти, науката отдавна е отписана.

Задачата на държавата е да осигури социалната защита на гражданите. Няма нужда от коментари.

Съвременна България е АНТИдържава. И общото между нея и нормалната държавност е колкото между Христос и антихриста.

За да оцелее, народът трябва да унищожи действащата срещу него държава и да създаде нова. Това може да стане и с най-страшната за тях дуа – поредна революция. По-просто, като ги изпратим в затвора или на бесилката.

Но същността е по-дълбока. Пред нас е само следствието, но не и причината.

Преди всичко е въпросът какво се случи преди 26 години. Всеки преврат от такъв мащаб изтласква на повърхността мръсотията и тинята – луди, маниаци, авантюристи, садисти, мародери, разрушители, примитиви, игноранти. Но те са само на повърхността на тектоничния преврат, изродил се у нас в най-канцерогенната му форма на мутренската държава. Над България постепенно се спусна мъглата на новото средновековие. България стана заложник на корупцията и на просташката организирана престъпност.

Въпросът, откъде се взе този боклук, още дълго време няма да намери отговор, но несъмнено той е спецификата на така наречения "български преход" от социалната държава към "либералния капитализъм". Чрез пълното деиндустриализиране и пълното деобразование на нацията постепенно, но неотклонно, масите бяха дебилизирани с помощта на медиите, чалгата, тъпите развлечения.

Заради това в предстоящите избори лозунгът "всички срещу тиквата" не е достатъчен. Непосредствената задача е да се изхвърлят тези политизтърсаци. Веднага след това ще дойде и въпросът какво да се прави по-нататък. Нещата са много лоши.

Резултатите от управлението на тази шайка са плачевни. Борисов успя да натрупа нови милиарди дълг и да остави над 1 милион безработни, от които 150 000 младежи.

С всички свои действия този режим задълбочаваше кризата, която се разгърна по целия спектър – икономически, финансов, политически и социален.

Средният и малък бизнес беше унищожен. За пръв път в историята на България, доведени до пълно отчаяние и безизходица, хора се самозапалиха в пропорции по-големи от паленето на будистите в Южен Виетнам по време на войната с американците.

Не бяха построени нито нови училища, нито нови болници, нито нови заводи.

Не бяха развити никакви нови или стари отрасли в икономиката.

Не беше увеличено потреблението, което в България е с най-голям спад – абсолютен и пропорционален – във всички страни-членки на ЕС. Започнатите магистрали са нискокачествени и недовършени. Държавата се превърна в най-големия длъжник, с което уби икономиката.

За сметка на това оглавихме всички негативни класации на ЕС: по корумпираност – първи, по сива икономика – първи, по скъпи кредити в ЕС – първи, по спад на трудова заетост – първи, по скъпа енергия – първи. Последни по качество на здравеопазване и образование. Съдебната система беше превърната в изтривалка за предишните и сегашни престъпления. ГЕРБ си избраха "президент" с груби изборни фалшификации. Сега искат да си изберат нов "президент", мамицата на нацията.

Дали това означава, че България е на ръба на социалната революция? Според всички закони тя вече да е започнала.

Това е и отговорът на въпроса "Како да се прави?".

Той може да бъде поставен и иначе. "Ние тях, или те нас", като в двата въпроса и тяхната последователност се крие отговорът.

Заради това казваме – голямата война на България тепърва започва.


image

Скопски фестивал на балканската кинематография

Ченгесарският мозъчен тръст на последния елит на БКП- 9 човека около Луканов , който е кукловодът на целия ни преход продължаващ до сега, под мъдрата и ръководна роля на по-големия си брат КПСС и с "любовта между Горбачов и Рейгън" в периода на "перестройката" на СССР, реши да смени своя неуспял да се построи социализъм с нова обществена система- тази на неолибералния олигархичен капитализъм по модела на най-силната икономиката тогава- САЩ. Направиха го хитро- преименуваха за една нощ БКП на БСП, в чиято програма сложиха принципите на западноевропейските социалисти за да лъже и владее стария електорат на БКП, който си обичаше социализма на бай Тошо, а де факто на практика не изпълняваха нито една от точките от програмата си , нито един социалистически принцип и действаха под диктовката на Америка.
БСП от първия си час беше нелиберална партия изповядваща идеологията на неолибералния олигархичен капитализъм, а не социалистическа. Кукловодите си създадоха своя проформа "опозиция СДС" със свои и мои хора, всички излезли от техните ченгелийски комунистически среди.
Двете партии заедно направиха американския икономически план "Ран Ът" , с който Луканов и Костов решиха да сменят непазарния икономическия модел на "комунистическия социализъм" с пазарния на неолибералния капитализъм. Смяната на икономическия модел доведе и до пълна смяна на целия обществен модел- от "социализмът" на комунистите преминахме към неговия антипод- "американския неолиберализъм".
Това отвори вратите за американците да си вкарат в България "Отворено общество" явяващ се третия инструмент на външната политика на Рейгън за разпространение на неолиберализма по света и с него захванаха цялата външна и вътрешна политика на България. Като използва факта, че българското общество излизаше от тоталитарна система и не познаваше както демокрацията въобще, така и левите и десни политически идеи на развития европейски запад ,"Отворено общество" на мястото на пръкналата се българска демокрация постави "американската представителна демокрация" считана за демократичен модел на неолибрализма( и която самите американци наричат фалшива),намираща се на 100 стъпала под реалната демокрация изповядвана в развития европейски запад.
По същото време когато източните комунисти строяха цигански социализъм, социализъм строеше и цяла западна Европа, но за разлика от източните комунисти го строеше с реална семитизация и хамитизация
Така американците с помощта на нашия новороден комунистически елит ни натресоха освен своя неолиберален модел, с чийто правила започнаха да ни ограбват и изнасят по линията на глобалния пазар на своя неолиберализъм парите и националните богатства на България, но и своята фалшива демокрация, с която до сега продължаваме да живеем.

image
http://diagnosa.net/wp-content/uploads/2012/01/2.jpg


За 30 години ни направиха "бедните роднини на запада", пълен свой сателит, извадиха ни отново от Европа и ни направиха 51-вия американски щат. Това стана само с помощта на новородения ни неолиберален посткомунистически елит, продължаващ да е под диригентската палка на новородения неолиберален и също посткомунистически елит на Русия и нейната родена от неолиберализма олигархия. Руско-българската олигархия от своя страна "бетонира КДСарската клика на БКП и всички нейни изчадия" у нас.

image

http://afera.bg/wp-content/uploads/2014/11/boko-pensioner.jpg

strogosekretno.com/index.php
 Гласувай:
3
1Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: budha2
Категория: Други
Прочетен: 6575501
Постинги: 4190
Коментари: 1127
Гласове: 1552
Календар
«  Май, 2020  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031