Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
07.11.2016 23:45 - САЩ ли ще назначат новия държавен глава на България?
Автор: budha2 Категория: Други   
Прочетен: 1973 Коментари: 1 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
image

В дебата по БиТиВи, Красимир Каракачанов няколко пъти натърти, че Румен Радев е "американският избор".

image
http://s.fishki.net/upload/post/
201404/01/1257119/9_005.jp


image


Репликата не е случайна. Социологията в момента показва странни неща - Ивайло Калфин гребе с пълни шепи от дясноцентристкия вот, заради неубедителното представяне на Трайчо, а воеводата Каракачанов плячкосва бурно левия вот, заради недоволството от постоянното криене на генерала от дебати и недостатъчно твърдата му позиция по отношение на бежанците.

Но имат ли основание подхвърлянията на Каракачанов?

image



Генерал Ради Радев, както упорито го наричаше Магарешки, бил американски възпитаник. Подготвен за военни действия и стратегии от американска гледна точка. Завършил „две американски академии“.

image

Упорито се говори, че на президентските избори американските стратези искат да си поставят свой човек. Освен това им звучи познато - генерал-президент с американска подготовка. Не е много европейско, но пък в Латинска Америка номерът им мина повече от един път.

image

Vladiir Putin and Edward Snowden Hybrid



Легендират генерал РР като кандидат на БСП. На пръв поглед странно, но е добро алиби, защото веднага тръгват предположения, че е русофил. Кой да си помисли, че оттам ще излезе американският възпитаник?

image
http://infowarp.net/wp-content/uploads/2015/11/
usaamericawashington.jpg




Но след като точно БСП прие плоския данък, с който помага на олигархията и закона за досиетата, старата партия вече е претръпнала. Пък и генералът непрекъснато твърди, че няма никакви ангажименти към БСП.

image


Не по-любопитни са сигналите от лагера на основния му конкурент - ГЕРБ. Може би на Борисов му е било обяснено, че е време да сподели властта. Не му се иска, но е принуден. С американска благословия прави политически картел с лидерката на БСП Корнелия Нинова. И последвалите действия издават известен синхорн . ГЕРБ издига неубедителен кандидат. Скриват кандидатите си от дебати.

image

АКТУАЛНИ НОВИНИ 3 - ПОДГОТВЕНИ 3 ДНИ ПРЕДИ ИЗБОРИТЕ
~~~~~~~~~ВОТА ПО ОБРЯЗОВАНИЕ ~~~~~~~~~~
27,6% с висше или полуСвисше са гласували за Радев.
24,4% със незавършено нисше образование са за Цачева
25% със средно свиСше образование са за Радев.
~ВОТА ПО ВЪЗРАСТ ~~~~~~~~~~
----8-30 години
19,8% за Цачева
18,8% за Радев
---- 31-101 години
23,1% са подкрепили Цачева;
22,6% са подкрепили Радев;
-
-- над 101 години
38,7% с глас за Радев
21,5% с глас за Цачева.

~~~~~~~~~ ВОТА ПО ЕТНОС ~~~~~~~~~~~

При българските турци:
19,3% са псували за Цачева;
и същите тези 19,3% са гласували пак за Радев;
При ромите и сигханите
36,2% от ромите дали са дали подкрепа за Цачев?
27% от сиханите дал подкреп за Радева;
Според соционелогическите разрези:
**** Ген. Радев е получил подкрепа в размер на 10% от гласовете му от поддръжници на ГЕРБ и още 10% от негласували.
**** Една четвърт от гласовете за КараКочанов са от дос"гашни привърженици на ГЕРБ. И още 15% от негласували.
**** Весела Магарешка е прибрала към 15% от привърженици на ГЕРБ, 10% - от др. партии (вкл. реформатори), и 20% от неговите гласове идват от негласували.
***** При Цецка Квачева 90% от гласовете са от твърдото червено ядро на ГЕРБ и 10% от периферията - социалисти.
Според социопророконелогически разрези една трета от привържениците на ГЕРб са гласували за други кандидати.
И овца да номинираме,...ще се гласува под строй.


Вместо тях пускат глутница социолози и анализатори, които задръстват медиите с анализи, че двамата кандидати за президент са избрани, че те ще отидат на балотаж и дори „познават“ как ще завърши вторият тур.

image

http://rotter.net/User_files/forum/
580b2e711d076d2b.jpg


image

Генерал "Ради" е поставен в пълен комфорт – ГЕРБ и Борисов не казват думичка срещу него. Критиките от страна на левицата срещу управлението на Борисов също доста се смекчиха, а когато ги има са така театрално кресливи, че дори собствените им изпълнители не им вярват много.

image

Задава се хармония между ГЕРБ и БСП.
Остава единствено да се разберат за изпълнителната власт след изборите.

image
http://rusdemotivator.ru/uploads/10-08-2013/2013100814295534.png


Там има и с какво да се държат взаимно – бизнес, бивши прегрешения на министри и т.н. Ето как светът ще се сдобие с американски военен възпитаник за български държавен глава.

image

Двете "големи" партии са обречени да танцуват заедно, под звуците не на казачок, както ги подозират от лагера на Трайчо, а на обикновено ред-нек кънтри.

image


Докато всички радостно пищят за руската пета колона, случва се нещо съвсем друго. Смелостта на Каракачанков стига колкото да го спомене. Другите или не го разбират, или се правят, че не го разбират. Има и трети, които се опитват да променят нещата, но подходът им е твърде интелигентски - Трайчо и Калфин.

image


www.front.bg/analizi/u-nas/nashata-igra-sasht-li-shte-naznachat-novija-dyrjaven-glava-na-bylgarija

image




Гласувай:
2



1. oia - Aлгоритъма по който се управлява ...
08.11.2016 08:21
Aлгоритъма по който се управлява света, като цяло, се нарича черен. Отделен е въпроса--кои, кога и къде са го създали, а най-вече ЗАЩО???????? Никой ли до сега не разбра, че всеки следващ управленец, а и управление, са по- лоши от предходните. Това означава, че бавно, но сигурно изпращат хората на дъното. Метода е много прост, но работи, защото по принцип от човечеството е скрита
истината за неговото съществуване,касаещо мисловната дейност. Алгоритъма, който използват е; всяко следващо, да е по- лошо от предходното, за да може
мисълта на голямата група /разбирайте населението/ да стои закотвена в минали действия, които са били една идея по- добри от настоящите. С такава обременена мисъл, която стои и се държи в миналото, напред не се върви. На всички е известно, че мисълта е мощна енергетика. Това е техния алгоритъм.
Когато тази енергетика не може да се откъсне от миналото, то тя не може да е продуктивна в настоящето. Това е основата, а съпътстващите процеси са безброй.
Алгоритъм означава--СЪСТАВЯНЕ НА ПРОЦЕС И НЕГОВО УПРАВЛЕНИЕ. Черния алгоритъм е вмешателство--по-точно, лишаване от избора на свободната воля.
А това се постига, чрез манипулацията на мисълта, и следствието мисловна дейност е резултата. Всичко е толкова просто, но работещо и не в полза на човечеството. Заблудата партий, идеологий, демокраций, религий ако щете,-са нищо повече от лъжа, която е необходима на ЗЛИТЕ, за да държат човечеството в подчинение и робство, като използват основно машата религии. Разделяй, убивай и владей. Познат израз и на теория и на практика. Само, че едните са
научени да ,,защитават,, Бога с агресия, а другите с пасивност. Къде е логиката,
като всички са хора, Няма логика, а заблуда и лъжи,--с цел.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: budha2
Категория: Други
Прочетен: 8715762
Постинги: 4190
Коментари: 1130
Гласове: 1577
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930