Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
08.11.2016 21:38 - Деветимата непознати мъже на Ашока
Автор: budha2 Категория: Други   
Прочетен: 1288 Коментари: 0 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
image

В Индия съществува легенда за тайна организация, която притежава големи масиви от знания - Деветимата непознати мъже. Вярва се, че е формирана преди повече от 2000 години и е оказвала сериозно влияние чрез манипулиране на политическите и социални тенденции за постигане на собствените си цели. Реалност ли е съществуването на Деветимата или е само легенда?

Историята
Деветимата непознати мъже е създадена малко след 226г. пр. Хр. от император Ашока. Внук на легендарния император Чандрагупта, обединител на индийския субконтинент, Ашока бил нетърпелив да изпълни завета на дядо си и да укрепи империята.

В региона между Калкута и Мадрас се водела война - калинганите воювали срещу управлението на империята. Твърди се, че войските на Ашока са избили над 100 хиляди от воините на Калинга и са депортирали над 150 хиляди от селяните в региона. Въпреки че вече бил спечелил войната, Ашока бил отвратен от касапницата, която му донесла победата и се заклел да се откаже от насилието завинаги.

Император Ашока е най-известен с това, че приел Будизма и с усилията си да разпространи мирната религия не само в Индия, но и в Малая, Цейлон и Индонезия. Неговите усилия допринесли за по-късното разпространение на Будизма в Китай, Непал, Тибет и Монголия. Ашока бил заклет вегетарианец, но не принуждавал останалите да бъдат такива - твърди се, че бил невероятно толерантен дори към други религиозни вярвания и секти. Все пак за него се знае, че е забранил консумацията на алкохол.

Той изповядвал идеята за необходимостта от интеграция на всички разбунтувани народи, декларирайки че единственото истинско завоевание е спечелването на сърцата на хората чрез спазване на законите. Вярвал, че всяко живо същество трябва да се радва на сигурност, мир и щастие и да е свободно да живее така, както намери за добре.

Ашока бил толкова отдаден на мисията си, че не искал да допусне знанията да водят до извършване на злини, особено знанията в изкуството на войната.

Задачата за натрупване и съхраняване на знания била прекалено голяма за един император, най-малкото поради задачите, свързани с управлението на империята. Затова Ашока призовал деветима от най-брилянтните умове в Индия по онова време. От съображения за сигурност идентичността на тези мъже никога не била разкрита. Заедно тези гении формирали тайно общество, станало известно като Деветимата непознати мъже.

image


Организацията започнала да се изгражда, събирайки цялото научно познание - от естествени науки, през психология до състав на материята. Страхувайки се, че ако научните знания попаднат у обикновените хора ще бъдат използвани за разрушение, само Деветимата имали позволение да изучават и да развиват научни теории и пехнология. За по-добро изпълнение на тази мисия всеки от Деветимата получил специфична книга, която да обновява, преразглежда и дописва до пълна перфектност на познанието. Когато някой от Деветимата вече не можел да изпълнява задълженията си, било поради пенсиониране, разклатено здраве или смърт, книгата и задълженията свързани с нея били предавани на внимателно подбран наследник. Броят на членовете на организацията трябвало винаги да бъде Девет. Въпреки това се смята, че тайното общество е просъществувало повече от 2000 години.

1923 Книгите
Спекулациите за съдържанието на всяка една от деветте от книги варират широко. Талбот Мънди, английски писател публикува книга озаглавена Деветимата непознати мъже през 1923г. В нея се съдържа списък с деветте книги, приеман от всички привърженици на истинността на тази история за достоверен.
Пропаганда: Първата книга се занимава с техниките на пропагандата и психологическата война. Най-опасното от всички оръжия е това, което може да моделира мнението на масите, защото е в състояние да даде властта върху целия свят в ръцете на един, пише Мънди.
Психология: Втората книга дискутира психологията и обяснява как човек може да бъде убит само с докосване. Методът е известен като ,,докосването на смъртта" и функционира чрез обръщането на нервен импулс. Твърди се, че бойното изкуство Джудо е резултат на ,,теч" от втората книга.
Микробиология: Третата книга е фокусирана върху микробиологията и биотехнологиите.
Алхимия: Четвъртата е посветена на алхимията и трансмутацията на металите. Според друга легенда, във времена на криза и недостиг храмове и религиозни организации получават големи количества злато от ,,таен дарител".
Комуникации: Петата книга съдържа изследване на всички видове комуникации - земна и извънземна. Допускането е че Деветимата непознати мъже са наясно с извънземното присъствие.
Гравитация: Шестата книга е фокусирана върху тайните на гравитацията и действителни инструкции как да се осъществи древната Ведик Вимана (цялата космическа технология).
Космогония: Седмата книга е посветена на космогонията и състава на вселената.
Светлина: Осмата се занимава със светлината, в това число скоростта й и как може да се използва като оръжие.
Социология: Последната, девета книга дискутира социологията. Съдържа правила за еволюция на обществата и средствата за предсказване на техния упадък.
Факт или мит?
Съществуват ли наистина Деветимата мъже? Ашока може да е поискал от деветима непознати да събират научни знания, особено що се отнася до тяхното приложение във военното дело. Това са били размирни времена и за други императори е известно, че са, поставяли подобни задачи на своите поданици. Тези хора може да са изследвали различните тактики по време на битка на империите, подготовка и тренировка на войските, производството на оръжия, конна езда или пък езда на слонове, може би дори използването на барут или други взривни вещества. Трудно е да се повярва в съществуването на тайно общество повече от 2000 години. За мнозина това е просто мит.

illuminatibg.blogspot.bg/2016/11/the-story-of-ashokas-nine-unknown-men.html

image

Ищар дьо Ротшилд , известна като библейската Астер = Эстер = Эсфир. Вавилонската блудница, лингвистическа антагонистка на Абог_Ра_Теос_Сии ("Богородица") - майката на Сина Ra, Теос_Раох (-а). Именно Иштар = Астра = Есфир,в бъдеще вече мъртва, родила чрез цезарово сечение така направила човека, дракон-змия-Христос- Хор, който по тази причина е син на смърта, син на АР(a).

За Венера, Стюърт Суърдлоу казва:„Може да се предположи, че това
е бил един от няколкото имперски АR-ове участвували в галактическата война по това време. Планетата Венера (V-EN-US) също е сочена за звезда на смъртта, като Луната - боен кораб. 

image

Когато Иннана / Ninhursag ядосана на своя полубрат (Енки / Рa / Авраам) кавалера по генното инженерство заради ядрената катастрофа срещу Yalweh / Енлил (разтопил на стъкло Синай) - отива в Ориента за уреждане на сметки  ..тя взема със себе си спомен в формата на устата на VelociRaptor (динозавър, виж също "Guardians на Граал" от Morningsky) - което бе в основата на нейния Дракoнов език. (Не SSSpit - без POWER/СИЛА).

По-късно нейните монголски потомци АШОКА- AШКИНАЗИ основаха Банката на Англия и узурпираха Сефаратските/ евреи ...

Енки е истинската кръв на Ра остатъка от семейството на Рa които станали Вениаминовото племе - наречено "Kallisto" и ARrr- cad/ия .. (Тракия) - с надпис "Et в AR-CAdia Ego" в Светия Граал) .-- от шумерската -KA - което означава, съгласуваност/COHERENCE/кохерентност на CHARGE FIELD, в която биологичните създанията могат да пътуват в сърцето си(MerkKA - Меркаба, което левитите са реверсирали на МЕКА,..).


paraatmajiwaatmavedaanta.blogspot.bg/2015/10/
blog-post_24.html
 Гласувай:
2
1Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: budha2
Категория: Други
Прочетен: 6684287
Постинги: 4190
Коментари: 1127
Гласове: 1559
Календар
«  Август, 2020  
ПВСЧПСН
12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31