Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
16.11.2016 23:29 - Politico разкриl нов заговор на Сорос срещу Тръмп
Автор: budha2 Категория: Други   
Прочетен: 1369 Коментари: 1 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
image

Джордж Сорос и други заможни либерали, които похарчиха десетки милиони долари, опитвайки се да помогнат за избирането на Хилари Клинтън за президент на САЩ, проведоха тридневна среща при закрити врати за пренасочване на големите пари срещу Доналд Тръмп, съобщава Politicoз

image



> Създават мюсюлманско-еврейски алианс срещу Тръмп


Театър за гоите. Нацистката мафия "Хабат" владее Русия и САЩ

Египетския жрец Мойсей, създаде системата за подклаждане на войни в Египет: ашкенази - в източната част на Египет, и сефаради - в западната част на Египет.Военните продукти на дизайнера Мойсей са евреи "- генномодифицирани ашкенази и сефаради а "пушечно месо" са гоите.

  image

Това беше първоначалният план на Мойсей. До днес тази система работи добре за евреите. Сефаради са в"Демократическата партия" а Ашкенази в "Републиканска партия."."Украински конфликт е по-скоро като война/театър между Русия и Съединените щати", между Путин/човек на Буш,републиканец/ и Обама(демократ).

Сефарада Обама, работи срещу - гангстери и измамници, работещи в системата на Ротшилд, защото руските банки - са банки на Фед, банки на Rothschild. Сефарадския лозунг на Хитлер беше: "освобождение от руския евреин-болшевик! " Лозунга на сефарадскаия Обама: "освобождение от еврейските-руски банкери"!

Говорейки за основните санкции срещу Русия, те преминават през санкции срещу Rothschild.Обама въведе закон, чрез който Federal Reserve Ротшилд е задължен да докладва за всяка стотинка изразходвани финанси. "Вярно е, финансоваta система na Rothschild мигновено превключва на затворени схеми за "план Б (нов световен ред на изток)", който позволява на Хаганата Rothschild да продължи да има финансиране - на долара, сравнимо с хиляди атомни бомби.


image  


Конференцията е започнала в неделя във вашингтонския хотел „Мандарин Ориентал“. Събитието е спонсорирано от влиятелния донорски клуб „Съюз за демокрация“. В конференцията участват лидери на повечето водещи съюзи и либерални групи, както и известни лица от левицата като лидера на демократите в Камарата на представителите Нанси Пелоси, сенаторa Елизабет Уорън и Кейт Елисън.

image


Срещата е първото голямо събиране на институционалната левица след шокиращата победа на Тръмп над Хилъри Клинтън в президентските избори от миналата седмица, и, ако дневният ред е някакъв показател, либералите планират пълна окопна война срещу Тръмп от първия ден.

image


Някои сесии се занимават с подготовка за изборите през 2017 г. и 2018 г., докато други се фокусират върху осуетяването 100-дневния план на новоизбрания президент на Тръмп.

image

Този план в дневния ред е наречен "ужасяваща атака срещу постиженията на президента Обама - и нашата прогресивна визия за справедлива и честна нация".

image
Russian Punk loves Trump

illuminatibg.blogspot.bg/ 
 



Гласувай:
2



1. dartanjan - Ако ви слуша човек освен Сорос други ...
17.11.2016 11:03
Ако ви слуша човек освен Сорос други няма. Твърде удобно. А той е само протеже. ипълнител на чужди интереси. И е един от многото. Нас обаче ни интересува които са на върха на пирамидата, какви са целите им и зашо целите им аса такива?
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: budha2
Категория: Други
Прочетен: 8686957
Постинги: 4190
Коментари: 1130
Гласове: 1577
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031