Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
18.11.2016 21:37 - САЩ се изтеглят от България
Автор: budha2 Категория: Други   
Прочетен: 2187 Коментари: 3 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
image

САЩ се изтеглят от България и цяла Източна Европа. Америка трябва да погледне към себе си и да се погрижи за себе си. САЩ има 20 трилиона дълг, у нас има наистина голяма безработица и много социално-икономически проблеми вътре в страната. Тези проблеми трябва да се решават. Щатите нямат пари". Това заяви днес Джонатан Галвис - първи стратегически съветник на новия американски президент Тръмп, в интервю за програма ,,Хоризонт" на Българското национално радио.

image


Новоизбраният президент на САЩ Доналд Тръмп още в хода на предизборната си кампания и след нея заяви многократно, че нормализирането на връзките с Русия ще бъде първата задача на неговата администрация.

На форум, организиран от телевизионния канал ,,NBS News" през октомври 2016г., Тръмп каза следното: ,,Путин е истински световен лидер! Аз мисля, че мога да установя много добри отношения с него и Русия."

image
http://img.wonkette.com/wp-content/uploads/2016/07/Trump-putin-image.jpg


Още по време на дебатите между кандидатите на Републиканската и Демократическата партия, пък Тръмп заяви: ,,Аз не познавам Путин. Не съм се срещал с него. Но ако САЩ успеят да се разберат с Русия, това ще е много хубаво."

Като продължение на тези думи, само преди два дни Доналд Тръмо проведе телефонен разговор с Владимир Путин, основна тема на който беше нормализирането на отношенията между двете велики държави.

Буквлно преди миниту пък изтече новината, че високопоставен източник от Републиканската партия е заявил, че първата държава, в която новоизбраният президент на САЩ Доналд Тръмп ще отиде след встъпването си в длъжност на 20 януари 2017г., ще е Русия.

image
http://i3.mirror.co.uk/incoming/article7434737.
ece/ALTERNATES/s1200/Boris-Johnson-Donald-Trump-and-Vladimir-Putin.jp
g


По мнението на медиите в Европа и света, започва нова ера в отношенията между Русия и САЩ, и разведряване на милитаристичната обстановка в целия свят.

От години Владимир Путин призовава за конструктивен, взаимноизгоден и приятелски диалог между Русия, САЩ и ЕС, но ястребите на войната от командата на Хилари Клинтън и Обама, не искаха и да чуят за диалог или ,,не дай си Боже", за някакво партньорство с Руската федерация.

А харизматичният руски лидер неведнъж е заявявал, че негово кредо във външната политика са равноправните и взаимноизгодни отношения между суверенни държави, които сами вземат решения за своето бъдеще.

Като потвърждение и конкретизация на думите на Доналд Тръмп, дойде и интервюто на Джонатан Галавис - първи стратегически съветник на новия американски президент Тръмп, дадено за програма ,,Хоризонт" на Българското национално радио.

Това интервю е знаменателно с факта, че не е правено пред американска, английска или западно-европейска медия, а пред нашето национално радио. Което на практика означава, че думите в него са отправени директно към нас, българите.

Резюмирани накратко, посланията бяха следните:

Галавис заяви първо: че сега Америка трябва да погледне към себе си и да се погрижи за себе си. Второ: че САЩ, по неговите думи, има 20 трилиона дълг, има наистина голяма безработица и много социално-икономически проблеми вътре в страната. Тези проблеми трябва да се решават. И трето: Щатите нямат пари, с които да продължават да осигуряват военно присъствие по света.

Нека се опитаме да преведем тези дипломатически слова на езика на обикновената човешка реч:
Първото послание, че Америка трябва да се погрижи за себе си, означава отказ от експанзионистичната и глобалистична политика в света, която САЩ водеха досега. Джонатан Галавис ни каза на нас, българите в прав текст, че американско нахлуване в България повече няма да има, нито във военната, нито в политическата и пропагандната сфера.

image


С други думи, САЩ се изтеглят от България.

Това е новина, която ние, българите, отдавна чакахме и тя стана възможно единствено и благодарение на твърдата непреклонност на великия руски лидер Владимир Путин. И Русия, която показа непоколебима готовност да влезе, ако се наложи, във всякакви конфликти със САЩ, дори и военен, но да защити своя суверенитет и независимостта на своите братски славянски страни.

Второто послание е на Галавис, е че огромният дълг и икономическите проблеми на САЩ не позволяват повече да се хвърлят стотици милиони и милиарди долари за издръжка на неправителствени организации и марионетни режими в зависимите от САЩ държави, които Режими и НПО-та не вършат нищо, а доларите потъват в бездънните джобове на малцината държащи ги олигарси и политици.

Тоест, официалният говорител на САЩ обяви края на фондация „Америка за България“, край на огромните пари, които се лееха като дъжд върху улични псевдо-протестъри и „големите“ телевизии btv, NOVA и БНТ, за да манипулират народа и да му говорят непрестанно колко е хубав Борисов и колко са лоши социалистите. Край на парите, с които партийката на Борисов купуваше социологически агенции, медии и избори, и по тая причина клиентелистката му партийка ГЕРБ все ставаше първа политическа сила.

С други думи: Край на далаверата, наречена ,,демократична и просперираща гербаджийска България". Да му мислят соросоидите.

От третото послание на Галавис лъха още по-голямо отчаяние за протестъри, соросоиди, псевдо-десни министри и всякакви лапачи, защото техните кумири от задокеанската държава, вече нямат пари да осигуряват военно присъствие по света, включително и в България.

image


Администрацията на Тръмп разбра думите на Владимир Путин, че на Русия не са необходими военни бази. Защото с новите си военни технологии руската армия и руското оръжие и без бази могат да достигат ефективно всяка точка на света.

Защо тогава на САЩ са нужни военни бази? Нима нямат подобни на руските военни технологии и оръжия? Определено за фалиращата американска икономика военните бази са излишен лукс и бреме, а и финансово така закопават държавата им, че тя от войнолюбиви напъни вече няма възможност да реши най-наболелите си социални проблеми.

И тъй, новото затопляне на отношенията между двете суперсили не предвещава нищо добро за личната партия на Борисов, чиято реална подкрепа е някъде около десетина процента, които все по-бързо се стопяват.

Защото налагат най-напред САЩ да се изтеглят окончателно от България, а най-вероятно и от Прибалтийските държави, от Украйна и цяла Източна Европа.

Почти усещам как мнозина свиват скептично рамене и си казват, че това едва ли е възможно. НАПРОТИВ! Не просто е възможно! ТО ВЕЧЕ Е ФАКТ! Защото САЩ се опитаха да уплашат Русия, да я раздробят и подчинят, за да решат някак икономическите си проблеми за нейна сметка. И в преследване на тази цел, те хвърлиха целия си останал финансов и икономически резерв „Ва Банк“. Тоест, играха на принципа „Всичко или нищо“. И понеже не съумяха да бутнат Русия за предвидения от тях срок, (Точно както Хитлер не успя да я превземе за предвидените 3 месеца блицкриг), сега им трябва време, за да оправят рухналата икономика в собствената си къща, която е пред разпад, ако прибавим и нееднократно изявеното желание на много от американските щати да се откъснат от Вашингтон.

image
http://picsdownloadz.com/wp-content/uploads/2016/11/Donald-Trump-and-Putin-Funny-Memes-Best-Funny-pictures.png?w=190


А за да имат САЩ време, им е нужно споразумение с Русия.

На Русия, на България и на останалите народи по света, пък им трябва Нов световен ред. По-справедлив и по-човечен от досегашния американски режим на тоталния диктат.

Световен ред, в който, по думите на руския президент Владимир Путин, суверенни държави общуват на равноправна основа помежду си и народите сами вземат решения за своето бъдеще.

image

illuminatibg.blogspot.bg/2016/11/amerika-se-izteglq-ot-Bylgariq-zaqvi-djonatan-galvis.html




Гласувай:
3



1. sestra - http://bnr.bg/post/100758496/djonatan-galavis-pri-administraciata-na-tramp-shte-ima-prerazglejdane-na-balansa-za-koito-sasht-imat-angajiment-kam-sauznicite-si-p
18.11.2016 22:08
Ето ви оригиналното интервю, взето от Ангелина Пискова, а не свободния преразказ, цитиран от тази фалшива медия. Галавис. Българите винаги ще имат своето поле на свободна воля, стига да не живеят като скотове. Друг въпрос е, че икономически няма скоро да се отървем от настоящия хомот.
цитирай
2. dartanjan - Итересно ми е да наблюдавам проп...
19.11.2016 15:24
Итересно ми е да наблюдавам пропагамндата ви в този сайт. По-наблюдателните хора могат да си направят ценни изводи за методите на строителите на Вавилон, които прилага спрямо масовата публика. Не ме интересува дали работите заедно в една и съща НПО организация или не с г-жа или г-н bogoljubie, но има голямо сходство между вас. И двамата никога не публикувате авторски материали, а такива които друг ви подготвя, но иначе сте много усърдни в тяхното разпространение. Все пак се чудя къде ви е милостта и любовта към ближният? За радиост на търсещите истината имаме Библия, световна история и документални филми, които правят вашите безумни дезинформационни тези неадекватни на реалноста.
цитирай
3. zaw12929 - и КОГАТО СЕ РИТАТ И КОГАТО СЕ ПРЕГ...
19.11.2016 18:47
и КОГАТО СЕ РИТАТ И КОГАТО СЕ ПРЕГРЪЩАТ ГОСПОДАРИТЕ (НАЧАЛСТВАТА, СПОРЕД БОЙКО!) СЪЗДАВАТ ПРОБЛЕМИ ЗА УПРАВЛЯВАНИТЕ. НА КОЛОНИИТЕ, ДАЖЕ И КАТО ИМ ДАВАТ СУВЕРЕНИТЕТ
БЪЛГАРСКИТЕ МЕДИИ, И БЛОГЪРИ- ОЩЕ НЕ РАЗБИРАТ КАКВО СЕ СЛУЧВА И СЕ ЗАНИМАВАТ "СЪС СВАЛЯНЕТО НА... ТРЪМП" ДА НО ТАКИВА ДАЛАВЕРИ В САЩ НЕ СЕ СЛУЧВАТ И ПОДДРЪЖНИЦИТЕ НА ХИЛАРИ ТРЯБВА ДА ПОДВИЯТ ОПАШКА НА ПЪРВО ВРЕМЕ...
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: budha2
Категория: Други
Прочетен: 8684190
Постинги: 4190
Коментари: 1130
Гласове: 1577
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031