Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
18.11.2016 19:37 - Съветникът по национална сигурност на Тръмп: Майкъл Флин, Турция и България
Автор: budha2 Категория: Други   
Прочетен: 2081 Коментари: 1 Гласове:
2

Последна промяна: 26.11.2016 20:19

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
image


Съветникът по национална сигурност на Тръмп: Майкъл Флин, Турция и България


Реалполитиката се завръща на сцената

Доналд Тръмп определи ген.лейтенант Майкъл Флин като свой съветник по национална сигурност

Той е бивш началник на военното разузнаване на САЩ, освободен след скандал през 2014 г. Интересното е, че съобщението за Флин съвпадна с подадената оставка от бившия му шеф Джеймс Клапер от поста на ръководител на националното разузнаване. Двамата неколкократно са имали тежки конфликти. Флин е роден 1958, син на предприемач в областта на имотите и банкерка. Завършил е специалностите „управление на науката“, „бизнес администрация“ и специализирани военни академии. Парадоксът е, че Флин е от семейство, привърженици на Демократическата партия и той самият е регистриран демократ. Този факт за пореден път потвърждава тезата ми, че разделителната линия между двете концепции за бъдещето не преминава през партиите и партийна оцветеност, а между два вида електорат, два вида капитал, два вида политически елити.

--------------------------------------------------------------------



image
http://ww1.sinaimg.cn/large/6623ca35jw
1f9vycnji88j20ku0qqjvq.jpg


Национализмът е хлъзгаво понятие, което е и причината политициte толкова лесно да ви манипулират.
В най-добрия смисъл, той обединява страната около общи ценности, за да постигне неща, които хората никога не биха могли да постигнат самостоятелно. Този "граждански национализъм" в гуната "сатва" е отстъпчив и далновиден-национализъм.
Гражданският национализъм се обръща към универсалните ценности, като свобода и равИнство. Това контрастира с "етническия национализъм", който е с нулева сума, агресивен и носталгичен и който се основава на криворазбраната раса и историята за превъзходството на една нация над друга. В най-тъмния му час, в гуната "тамас" през първата половина на 20 век етническия национализъм доведе до война.
Популизма на яхуда г-н Тръмп е удар по гражданския национализъм.
В Турция Реджеп Тайип Ердоган се отвърна от Европейския съюз и от мирните преговори с кюрдското малцинство, в полза на по-рязък, ислямски национализъм, който побърза, да атакува с обиди и заплахи към чужбина( тракийката Европа - независимо че е в робство, тя е тракийка, а вирусите начело на Европейският Съюз трябва да бъдат унищожени а не самата тракийка, както се готви да направи Путин с въвеждането на мюслихристлям).
Междувременно китайският национализъм след като Ротшилд пое контрола над клонингите, стана толкова гневен и отмъстителен, че даже ком. партията - и тя подчинена на Ротшилд се бои да го контролира. Китайците ги зомбират също както евреите, че принадлежат към народа хан: всички останали са втора класа граждани - гои.
Последният път, когато Америка се обърна навътре, към себе си беше след Първата световна война и последствията бяха катастрофални.
Г-н Тръмп трябва да осъзнае, че политиката му ще се разгръща в контекста на ревнив национализъм. Освобождаването на Америка от задълженията и към други страни( прехвърляйки грижата за Израел и за Европа на Путин) няма да откъсне Америка от света толкова много, но ще го остави уязвим за сътресенията и препирните, на новия хасидски национализъм. И ако глобалната политика е отровена, Америка ще бъде бедна и собствения й гняв ще расте, което е риск г-н Тръмп да влезе в един порочен кръг от репресии и враждебност.
Навремето Ади играеше ционист,... и след него евреите завладяха света.
Днес Тръмп играе антисемит,...и след него сивия( царевичен хоботник) разсад ще превземе планетата.


ПОСОКАТА НА ПОЛИТИЧЕСКОТО ПРОСТРАНСТВО не само, че има значение, но и необходима за ОБЩЕСТВЕНИЯ ДОГОВОР(след Френската революция!!).
Ако ние ИГНОРИРАМЕ посоките на политическото пространство, значи да се връщаме в теократските държави на аврамитските религии(папизъм, гръцки ортодокс, ислям и юдаизъм!!) ;)
ПРОБЛЕМЪТ е, че ЧИФУТИТЕ ПОСТОЯННО ПОДМЕНЯТ СЪДЪРЖАНИЕТО НА ПОНЯТИЯТА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ;)
ДЕСНИТЕ НИКОГА НЕ ИЗВЪРШВАТ РЕВОЛЮЦИИ! ТЕ ЗАТОВА СА КОНСЕРВАТИВНИ!!!!!!!!!!!!!!!!
ФРЕНСКАТА РЕВОЛЮЦИЯ Е ИЗВЪРШЕНА ОТ ЛЕВИ ЯКОБИНЦИ!!
"РЕ-ВОЛЮ-ЦИОН" ЗНАЧИ ФРЕНСКАТА РЕВОЛЮЦИЯ В ПЕРМАНЕНТЕН ВАРИАНТ ДОКАТО ДОЙДЕ ЮДЕЙСКИЯ ЦАР(МЕСИЯ). ;)
"ДЯСНОТО" значи ЗАЩИТА НА ЛОКАЛНИЯ ЕТНОС И ПРОТЕКЦИОНИЗЪМ НА ИКОНОМИЧЕСКИТЕ МЕХАНИЗМИ В НАЦИОНАЛНАТА ДЪРЖАВА!!!!!!!!!!!!!!!
"ЛЯВОТО" Е БИЛО ВИНАГИ НА ЕВРЕИТЕ(ЛЕВИТИТЕ)-ТЕ СА РУШИТЕЛИ НА ЛОКАЛНИТЕ ЕТНОСИ ЧРЕЗ ИНТЕРНАЦИОНАЛНИ ДОКТРИНИ ЗА ГЛОБАЛНО ДОМИНИРАНЕ(В ТОЗИ АСПЕКТ- И НАЦИСТКА ГЕРМАНИЯ,КОЯТО ЧИФУТИТЕ Я ДАВАТ ЗА "ДЯСНА" ,Е БИЛА ИНТЕРНАЦИОНАЛНА, ТЪЙ КАТО СЕ Е СТРЕМЯЛА КЪМ СВРЪХ-НАЦИОНАЛНО ДОМИНИРАНЕ)! ;)
Нито Тръмп, нито Фарадж, нито Льо Пен, нито Путин се стремят да ДОМИНИРАТ В СВЕТА, А ТЪКМО-ОБРАТНО-ДА СЕ ПРОТИВОПОСАТВЯТ НА ДОМИНИРАНЕТО НА ГЛОБАЛНИТЕ ЕВРЕИ!

--------------------------------------------------------------------
image


Пиша поста, защото назначаването на Флин като съветник по националната сигурност пряко ни касае. По принцип от времената на Втората световна война насам военното разузнаване на САЩ отговаря основно за Турция и България – точно така, както за тези две страни основната му противостояща организация не са наследниците на КГБ, а ГРУ (Главно Разузнавателно Управление на руската армия). Флин е прагматик, онова, което се нарича реалполитик и не се трогва от призивите за човешки права и свободи по света.

image

Позиции, които ни касаят:

1. Той е ожесточен противник на американските действия в Либия и Ирак, което навремето доведе до освобождаването му. Тезите му – дори оставането на власт на един Саддам Хюсеин и един Кадафи бяха по-приемливи отколкото цялостната дестабилизация, която се получи и роди например Ислямска република. Т.е. диктатурите са са по-добрата алтернатива от ислямския радикализъм. На този фон може да се очаква относително скорошна (до година-две) стабилизация в Сирия и намаляване на емигрантския натиск.

image

2. Привърженик е на съвместни действия с Русия в региона. Най-малкото, защото „тя вече е там и няма как да я изместим“. Вероятно това ще се трансформира в политика на сфери на влияние, но само в района на Близкия и Среден Изток. .

image

3. Противник е на Исляма в различни негови маскирани като умерени разновидности. По всичко изглежда, че счита за опасност и така нар. „просветен ислям.“ Флин остро нападаше дейността на проповедника Гюлен в САЩ и създадените от него училища, като го посочваше за аналог на иранския аятолах Хомейни и правеше аналогии Гюлен и Осама бин Ладен.

image


4. Изхвърлянето навремето от поста му по моя информация е било заради позиции за Крим и Украйна. Неофициално се твърди, че ръководената от него структура е прогнозирала инвазията на путиновите „зелени човечета“ още през декември 2013, но е препоръчала въздържане от остри ответни действия и отказ от подкрепа за Киев. Това довело до тежък конфликт както с др. разузнавателни структури, така и с Държавния департамент.

image

5. Позицията му, че Турция е и трябва да е стратегически съюзник на САЩ и от „жизненоважно значение за интересите ни“ е точна и вярна, ала лош знак за България. Флин декларира, че САЩ трябва да работят с Ердоган, като си позатворят очите за липсата на реална демокрация. Проблемът, че Ердоган предявява претенцията за етнически патронаж на Анкара над малцинства в съседните страни и дори териториални аспирации вероятно ще бъде пренебрегван от Белия дом. Има данни (Политико), че консултантската компания на Флин е била наета от Ердоган. Личното ми мнение е, че тази позиция на Флин няма да удържи пред предизвикателствата на времето. Ердоган повече няма да влезе като зависим спътник в американската орбита, макар че орбитите на САЩ и Турция ще се пресичат по някои взаимни интереси. Но това няма да означава възкръсването на стария стратегически съюз. Курсът към ислямизация на Турция е дългосрочен, радва се и на обществена подкрепа в страната, има значима външнополитическа подкрепа (не само от шейховете, но вкл. в Москва и Пекин) и това придава автономност на режима там.

image

6. Относно Балканите и България. Като реалполитик новият съветник по нац. сигурност ще е готов да преглътне и дявола на власт. Разбира се, без да го тупа приятелски по рамото, но и без да се опитва да го изгони. Според разбиранията на Флин „демократичните“ и „прозападни“ сили в България, Сърбия и т.н. са същото като Гюлен в САЩ – скрита „пета колона“ на бившите комунисти и Кремъл. В този смисъл сегашната ситуация у нас на „ни риба, ни рак“ ще започне да се прояснява. И доста бързо ще се види кой кой е в действителност. Т.е. всякакви така нар. „реформатори“ у нас ще си останат без американска държавна подкрепа, но с такава на частни фондове и на Демократическата партия в САЩ. Обаче от гледна точка на реалполитиката ние вече сме част от НАТО, макар и не съвсем приобщени. Така че доминиращото присъствие на Кремъл в България няма да бъде толерирано в държавните и политически структури и действия.

image

7. Предполагам, че икономическите позиции на Русия обаче ще си останат незасегнати и върху тях няма да има никакъв натиск от Вашингтон. Защо ли? Защото тези икон. позиции работят двуяко – макар че създават зависимости на България от Москва, те произвеждат и обратните зависимости на Русия от западни действия у нас.

image

Нищо ново под слънцето : След разпадането на СССР се появи нещо, което се наричаше Московски консенсус. Има и Вашингтонски консенсус, а има и Московски. Московският може да бъде изразен така – Русия е съгласна Балканите и България, като най-важна тяхна част, от тях да бъдат под американски военно-политически и управленски контрол, а от своя страна във Вашингтон не възразяват срещу московското капиталово присъствие на Балканите.като се даде възможност на управляващата номеклатура да си вземе каквото може в преходния процес
Доскоро този консенсус беше непоклатим - и не защото са го подписали най-отговорно двете страни, а защото се случи по пътя на естественото развитие на нещата. Тоест, в този район икономиката гледа към Москва, а политиката към Вашингтон. . Този консенсус временно се ерозира и това се наблюдава от миналото лято.С това се обяснява засилените фобии и филии активни мероприятия в СМИ и социалните мрежи.. Сега се продължава действието му с друг тактически ход на световното задкулисие–явно подчертаване на конвергенцията на елитите на силните държави което да доведе до послушание на другите народи при решаване на проблемите за установяване на Новия световен ред.България ще бъде похарчена като територия защото друго няма какво да се продава. Това е то Реалполитиката.и в съответствие с нея ще се назначават изпълнителните управляващи политически инструменти. .

image


Григор Лилов, Фейсбук

--------------------------------------------------------------------

image


Не може да станеш президент на Русия или САЩ, ако не си преминал масонски или хасидски ритуал на посвещение -въплъщение - на трол/таласъм в тялото на приемника масон или юдей. Путин е масон също как деда си, над 33 степен и не случайно построи масонския град Астана върху костите на хиляди гои.

image
http://img0.joyreactor.cc/pics/post/


Странното в масонството е, че след постигането на Седма степен, масонът започва да се обучава за Седемте ключа за "Звездния" портал небето "Нави" - Адхо Лока... Но първо масонът трябва да премине през първия портал, портала на Боаз и Яхин за да може да настрои енергията си.

image
http://ufoleaks.su/_nw/62/68244703.jpg


Ранните евреи понякога изобразяват двете колони като краката на Йехова. Колкото по-висока степен получава той в масонството, толкова неговите вибрации се настройват на по-ниска честота.

image


В илюстрация от „Тайният живот на свободното масонство“ от Чарлз Ледбитър, се вижда кандидат, представен пред духовете на природата, появяващи се на шахматния под. При масонски ритуал тези джинове се вселяват в кандита масон, например такъв джин се е вселил и в Маха мадху "пророка" Мохамед.
Около 610 г. Мохамед започва да се уединява в пещерата Хира на планината Нур в околностите на Мека по време на месец Рамадан. Там той пости и се отдава на молитви. Една нощ е посетен от архангел Гавраил (Джибрил), /СИГУРНО СЕ СЕЩАТЕ ЗА БИБЛЕСКИЯT АРАХАНГЕЛ МИХАИЛ ВЕЧЕ...ПО ТОВА ВРЕМЕ БИБЛИЯТА Е ОТДАВНА НАПИСАНА...ИЗМИНАЛИ СА ПОВЕЧЕ ОТ 500години./ В продължение на дълги години демона Джибрил разкривал на пророка Божието слово - съдържанието на Корана.

image
http://maxpark.com/static/u/photo/
1044691741/740_53574.jpg



В Кали Юга демоните се заемат с дейности, които ще доведат света до погибел
Масово се купуват души чрез масонски ритуали, чрез секти и църкви близки до сатана, пак чрез вкарване на духове от ниско астрално ниво, като заблуждават вярващите че печатът на звяра ще ги спаси от атаките на звяра.
Започнал е план 5-та тръба - на Сивите - демонично нашествие, пускане на духове през порталите в цял свят, чрез енергийни пробиви/посредством ХААРП/ в ЕМ поле на Земята(което предпазва от джиновете на Анта-рикша-лока) портали за вкарване на бхутас са и стадионите.

image

Българската Цацаратура е привикала шерифа на Руската федерация, Влад Шоломонович Предпутник-оф( Зидаро-мазаческа престилка на масон над 33 степен ) за връчване на следните обвинения:

1. За склоняване на ДПС, БСП и ГЕРБ към политическа проституция

image
http://hadjigenov.com/wp-content/uploads/2015/03/1013470
_10203102233587717_2021902086679602510_n.jpg



2.За силов натиск срещу БСП за строежа на АЕЦ. Белене в опасна земетръсна зона( по свидетелство на Р.Овч. -защитен свидетел. Реакторът за АЕЦ „Белене” да се сложи като паметник в Банкя, предлага Овчаров ... ) с което е нанесъл или е щял да нанесе имуществени вреди на държавата по време на ритуален ядрен апокалипсис подобен на Чернобил( - ритуален холокост осъществен в резултат на съвместната братска дейност на "Хабад Любавич" и КГБ -Тора Ностра).

image
http://www.zadkulisite.com/img/docs/
1428430558_Peevski%20cacarov.jpg



Освен това е преобразувал вредите на държавата ни в $ полза за себе си като шеф на управителя на «Росатом» и „Атомстройекспорт”, чрез рушвет подкупил арбитражния съд в Женева и така се е облагодетелствал с 21,2 млн. евро лихви прикрити през фрактална мрежа от банки и офшорки.

image
http://www.nenovinite.com/img/4700_1.jpg





Гласувай:
2



1. kuschel - Хубав постинг и добре илюстрован!
18.11.2016 20:38
Хубав постинг и добре илюстрован!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: budha2
Категория: Други
Прочетен: 8685665
Постинги: 4190
Коментари: 1130
Гласове: 1577
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031