Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
26.11.2016 23:32 - Бившият генерал Румен Радев е и бивш “русофоб”, прегърнал русофилската вяра наскоро
Автор: budha2 Категория: Други   
Прочетен: 1320 Коментари: 0 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

image

Според някои намеци за Румен Радев, направо не сме подозирали кой е той. Едно е обаче анонимен източник да изпрати снимка и точно описание на конкретен адрес, на който се подвизават подарени на президента Първанов мезонети от негов спонсор- това е основание (поне) да се зададе въпрос по случая. Друго са анонимните намеци в стил “чакайте да видите тепърва кой е Генерала “ ( т.е. следовникът на Първанов, новият червен президент на България).

image


Така че, с подозрения по анонимни сигнали не се занимавам. Но на авторитетни източници, на които имам доверие, макар да не мога да ги назова без тяхно съгласие ( засега), мога да се позова.

image


Първо ще кажа какво не знам.

Не знам защо генералът ( докато още е бил такъв) е направил рязък лупинг на Изток. Предположенията могат да бъда различни – от щадящото “открил е печеливша писта за излитане към нова кариера” до многозначителното “открили са го с предложение, на което не е могъл да устои”. Вероятно никога да узнаем точно тази истина.

image


Обаче има истина, която вече узнах със сигурност. А тя е: Румен Радев не само не е бил винаги проруски настроен, но и е изразявал откровено русофобски ( т.е. пробългарски и пронатовски, остро критични към Русия) позиции до не много отдавна. Това твърдят мнозина, които го познават в доста различно, от сегашното му русофилско качество.

Не ме питайте точно какво имам предвид. Ще се разчуе и без моя рупор.

Не твърдя, че с изплуването на този факт нещо ще се промени, а по-скоро ще се изясни една опортюнистична черта от образа на новата лява звезда на политнебосклона. Присъствието на новоизбрания и уж надпартиен президент Радев днес на пленум на БСП, където заявил, че било чест да е там, говори за устойчивостта на острия му завой към Русия- както и срещата му с пратениците на руския шпионаж и пропаганден слугинаж от Руския институт за стратегически изследвания, с които демонстрира близост още преди да е встъпил в длъжност като президент.

image


Лесно е да се досетим защо фактът на загърбената “русофобия” на Радев беше пазен толкова зорко в тайна по време на предизборната му кампания. Истината просто щеше да навреди на образа му на “внедрен в НАТО наш човек”, на който се възхищават другарките и другарите сред неговите избиратели. Но не е лесно да прогнозираме докъде ще стигне новопокръстеният русофил ( а и дали самият той има конкретен план или следва обстоятелствата, които го водят?).

Пред очите ни са примери от сорта на Сидеров. От автор от статии, възхваляващи в началото на 90-те години Америка и заклеймяващи съветските окупатори на България, той се превърна в най-кресливия путинофил сред българските политици.

image

“Първият чуждестранен аналитически център, удостоен с честта да бъде представен на новоизбрания президент на България – това е РИСИ (Российский институт стратегических исследований) при администрацията на президента на РФ”.
РИСИ беше представен от съветника на директора Елена Супонина и от главния редактор на списание “Проблемы национальной стратегии” Аждар Куртов, които са гости на Евразийския център VIA EVRASIA към Историческия факултет на Софийския университет, чийто ръководител доц. Дарина Григорова участва в срещата”.

Това ни съобщават евразийските пратеници на Путин за срещата им в София с бившия генерал и бивш натовец Румен Радев.
Това е само началото на изявите на новоизбрания президент. Какво ли следва?
Преди още да е встъпил в длъжност като главнокомандващ, отстъпилият от длъжността си в армията бивш генерал Радев демонстрира промосковските си нагласи с реверанс към филиала на руския шпионаж РИСИ,който е сред водещите кремълски инструмени в кампанията по пропагандното обругаване на България.
Нещата вече се осветиха.И то от руснаците.Те не искат вече тайни преговори,както с Борисов и хората му.
Те искат явни действия от президента Радев и Корнелия Н.Тя се опита да се измъкне от Решетников, да излъже. но не се получи.
Радев и Корнелия Н. са хора без мисъл, без акъл, без понятие за опастностите пред България и самите тях.
Двойната игра свърши.Принудени са да играят, като истински шпиони на Москва явно, пред целият народ и пред целият свят
Девизът им е *АЗ СЛУЖА НА РУСИЯ*.
И трябва да бъде изписан на Президенството.
В противен случай куршум в гърба.
Съдбата на Луканов, Павлов, Коцев, Мило Джуканович, Вучич ще ги последва немедлено.


http://www.viaevrasia.com/bg/

image


Предстоят “интересни” времена на българската сцена , режисирана от руските инвеститори. Ако Русия държи в зависимост близо четвърт от българската икономика и това прави България най-застрашената от руско владичество ( в качеството на постколониален васал) държава в ЕС, то в политиката нейният потенциал за шантаж е значително по-голям. Справка: отстраниха от президентския пост един “кривнал” от правия проруски път Плевнелиев, за когото се предполагаше да дублира поклоните на Борисов пред Москва. Замениха го назидателно с бивш “русофоб”, който пък дава заявка да бъде антипод на Плевнелиев по критериите на Кремъл.

image

ivo.bg/

Нещата са прости до болка, съветско-руските чекисти искат просто да покажат на света че не са се отказали да моделират света по техен стереотип.
По този начин те доказват тезата на Виктор Суворов, че Съветското ръководство не е било доволно от резултатите след края на Германо-Съветската война.
Съответно не са доволни от Голямата победа, съответно искат пълна победа на Световната Комунистческа революция….т.е. пълна победа на юдаизЪма и комунонанизЪма.
Такава не се състоя и няма да се състои, но Русия днес демонстрира че е готова за нещо подобно.
Революция очевидно няма да има, но съветската агресия явно добре се усвоява от днешна Русия.
Ако някой смята, Русия вече няма да провежда агресивна политика, дълбоко се лъже.

image




Гласувай:
2



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: budha2
Категория: Други
Прочетен: 8735659
Постинги: 4190
Коментари: 1130
Гласове: 1577
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930