Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
26.11.2016 23:07 - Мюсюлманските шлемове на Александър Невски и ( дядо ви) Иван Грозни
Автор: budha2 Категория: Други   
Прочетен: 1152 Коментари: 0 Гласове:
3


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg


За читатели, които ползват английски език, публикувам научни доказателства за ислямските корени на руската държавност в изследване, подкрепено със снимки на “руско-арабски” оръжия, скрити от публиката в руските музеи. http://chronologia.org/en/seven/4N13-EN-1.pdf

Можете да видите и шлема на Александър Невски, натрапен като патрон на българското православие от руските “освободители”, както и шлема на Иван Грозни, титуловал се като “цар на българите” след генцида, който наложил върху волжките българи през 1552 г.

На шлемовете на тези “братушки” е било изписано първото изречение от свещения за мюсюлманите Коран, чието трикратно произнасяне пред свидетели е условие за приемане на исляма: “ Няма друг Бог, освен Аллах и Мухаммад, неговия пророк”!

За Александър Невски е известно на просветените отдавна, че е приел исляма като слуга на монголската Златна орда по времето, когато тя се ислямизира също.

Още по-поразителен по своето грозно лицемерие е случаят с Иван Грозни. Два века след Невски първият руски цар продължавал руската традиция да води войни срещу мюсюлмански “неверници” ( като волжките българи) с оръжия, украсявани с арабски букви и дори с цитати от Корана.

Изследването акцентира върху факта, че онази Русия е била двуезична- ползвала е руски и турски като два официални езика едновременно.

Old Russia as a bilingual state with Russian and Turkic as two official languages

Letters considered Arabic nowadays were used for transcribing Russian words

Alexander Nevskiy and Ivan the Terrible wore helmets with Arabic writing

“Russo-Arabic” weapons were removed from public sight

image


Известно е, че именно монголо-татарите на Батай силно са подкрепяли и насаждали православието в Русия а самата епоха на "Монголо-татарското иго" в Русия се смята за разцвет на православните манастири и храмово строителство. Ние вярваме, че и Александър Невски, след като станал побратим със Сартак, т. е. осиновен син на Бату, също е станал християнин в Златната орда, той като е приел арианството именно от Бату и от Сартак. Това води до извода че именно Монголо-татарите донесоха християнството в Русия, наложили го с огън и меч за да се покланят на Христовия хор от ада, а до Монго-татарската инвазия Русите се покланяха на Sun Ra и Неговото въплъщение Teos_Raoh (Y), антагонист на Христос , Идентификация във формулата
(1.44) Бату = Мойсей = Петър,
т.е. ламята с три глави: основателя на ордата = орденския (Бату), Католическата = католическия (Петр) и еврейския (Моисей), или трите абрахамски религии, всяка от които е един вид арианство, което потвърждава думите на Христос че "Петър" е "камък", на който Христос ще изгради вярата му, т.е., арианството. Имайте предвид, че католицизмът в началото на формирането си, се е развивал като съвкупност от "ордени" или "орди" от тамплиерите, (хотелиери - в кръга на шегата) хоспиталиерите, йезуитите, доминиканци, францисканците, и т.н.).
По същия начин, Руската православна църква на Запад има устойчивото название, известна е като "ортодоксална", т.е.«Орда-Докс» = Орда_Теокос което лингвистично означава, че Православната църква в своя произход е същото ординска = орденска както и католическата. Имайте предвид, че в исляма името "Мойсей" се произнася като Мусса, което е съзвучно с името на Католическата служба "меса." Ние вярваме, че не случайно: ако
Петр = Моисей = Муса
е основател на католицизма, то в негова чест е наречена и службата на католическия обред. Интересно е, че съвременните последователи на исляма се счита за основател на тяхната вяра, на пророка Мохамед, или в европейска огласовка Магомед = Магамед = Муха на "мед". В същото време, ислямистите в Русия се наричат "мюсюлмани", а на Запад - ". Мюсли" Да разгледаме дадения термин в граматиката на Речта Ра:
Муслим = Мус_Эль_Ам – «Мюсли "божествено" демонично(Эль) оръдие, ръка (Ам)» (1.45)
От формулата (1.45) следва, че "муслим", или "мюсюлманите" са тези, които са "божествената страна, която е инструмент на" Mуса = Мойсей, т.е. , неговата военна сила.

  image

В турски терминът "евреин" се прехвърля към думата "мусави". Получихме ясно езиково правило: Мусави - евреин, мюсюлманин - е ислямист. Тъй като думата «мусави» = Муса_Ав(-и)» - означава" въплъщението на Муса (AB) ", така като се има предвид (1.45), можем да заключим, че методът на езиковото реконструкция показва, че евреите са били считани за въплъщения на основателя на арианството, т.е., въплъщения на Муса а ислямистите, се явяват като "ръката на Мойсей, негов инструмент", като по този начин се считат за ръка, инструмент на евреите, защото евреите са въплътени Муса(-и).
Приведената лингвинистична реконструкция перфектно корелира с данните на съвременната историческа наука, което показва, че евреите (иудеите) изначално са били оформени с ислямистите като една общност (умма), където евреите заемали висши управленски позиции (въплъщение на Mуса вариант), а ислямистите като войните на Батай са инструменти (воини на Mуса) за разпространението на арианството (джихад).
Именно такава беше религиозната и политическата структура на Хазарския хаганат = Хазария, в действителност явяваща се Златната орда, или древното Израело-Юдейско царство. Например много националистически писатели в Русия днес наричат евреите "мозъкът", а кавказците-мюсли, "мускулите/оръжието им". Фактът, че ислямистите са били ръка инструмент/оръжие на Mуса, т.е. негов AM (-ами), обяснява защо ислямските лидери се именуват с думата "и"мами":
Имам = Емам =Амам = Ам_Ам - тоест «Ръка на Ръката», «Оръдие на оръдието», по аналогия с термина «Цар на царете» означаващ главен, или върховен главнокомандващ.

image




Гласувай:
3



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: budha2
Категория: Други
Прочетен: 8726498
Постинги: 4190
Коментари: 1130
Гласове: 1577
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930