Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
27.11.2016 18:07 - Защо комунистите работят целенасочено за унищожаване на средния и дребен бизнес - естествено несвързан с тях
Автор: budha2 Категория: Други   
Прочетен: 1956 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 02.12.2016 17:36

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
image

Банковата система трябва да бъде тотално ликвидирана и забранена, като нейните функции бъдат заместени от електронно начислявани кредити и работата на банкерите да бъде поета изцяло от машини, които под строга държавна протекция да разпределят печалбите и загубите в интерес или в ущърб на цялото общество, без значение бедни или богати!

Ротшилд създаде чрез Карл Маркс КомунизЪма(в основите си юдаизъм) който финансира и днес, за да насочва чрез него работниците, пролетариата срещу създаващите фабриканти и индустриалци, но не и срещу истинските паразити кръвосмучещи цялото население на планетата.
Но тъй като злото в Каки Юга се реплекира [ Репликация на ДНК се нарича удвояване на молекулите на ДНК (при някои вируси на РНК) при участието на специфични ензими и белтъци. Репликаторите са врагове на героите от Старгейт Атлантис и Старгейт SG-1 от галактиката Пегас. Те са група от механични нанороботи, които сформират човешко тяло или машина подобна на паяк.]

Създадените комунисти станали кабало-капиталисти, получили собствен паразитичен живот и започнали да използват същата схема на по-ниско ниво за унищожаване на дребния и среден бизнес, като настройват робите си и партийните си агитки срещу истинския т.е. дребен бизнес който продавал скъпо, не внасял данъци и други подобни червени агитации.

Естествено при такива огромни кражби да ги е страх от независими/свободни хора, и затова са в конспирация за унищожаване на този бизнес и вкарването му като пролетариат в интернационалният червен бизнес, което става постепенно лека полека, за да не бие на очи.

image

Комунизмът унищожи и няколко банкери, но само онези, които не бяха "от нашите" сиреч от юдеите, понеже комунизмът в своята най-дълбока същина е форма на юдаизъм. Негова основна задача бе унищожаването на дребния и средния бизнес в интерес на едрия (банкерство, лихварство, комар, енергетика и пр.),за да станат всички хора в света роби на банките (пардон,на банкерите). Най-злобно и тотално бяха унищожени онези проспериращи до тогава общества, в които царуваше гръбнакът на дребния бизнес- селското стопанство и занаятчийството, понеже те пречеха на подмолните гризачи, организиращи комунистическите революции,да наложат тоталната си власт над човечеството. Доказва го случилото се в Източна Европа: стотици милиони хора, които по-рано си живееха щастливо макар и сравнително мизерно, понеже си имаха почти всичко и то БЕЗ ПАРИ, сега са роби на банките (т.е. на банкерите,които до един са чужденци!) и им дължат хиляди милиарди евра, а всяка световна финансова (сиреч банкова) криза удря първо тях, понеже банкерите веднага прехвърлят своите загуби на гърба им!
Затова банковата система трябва да бъде тотално ликвидирана и забранена, като нейните функции бъдат заместени от електронно начислявани кредити и работата на банкерите да бъде поета изцяло от машини, които под строга държавна протекция да разпределят печалбите и загубите в интерес или в ущърб на цялото общество, без значение бедни или богати! Като не забравя да завиши многократно дела на богатите разбира се- те са ДЛЪЖНИ (!!!) да плащат сметките на по-бедните си събратя, а не да се ослушват и да се измъкват като гастролиращи взломаджии!

image

Тези дни Методи Андреев от ГЕРБ, Мартин Димитров, Вили Лилков и Петър Славов от Реформаторския блок внесоха в деловодството на парламента „Законопроект за изменение и допълнение на Закона за обявяване на комунистическия режим в България за престъпен“. Те предлагат всички символи, лозунги, фотоси, знаци и всякакви предмети, създадени през комунистическия режим с цел неговата възхвала, да бъдат премахнати.

B.R. Mетоди е прав( на така наречените комунистите тези символи вече не са им необходими - техният Бог днес е $ - но можем да включим и национализация на по - едрия крадлив бизнес който над 100% е придобит по престъпен начин. Например национализация на крадливата червена Трейс Груп Холд АД в която работят само бивши и настоящи куки от ДС.

image


1. Банкерският клан Ротшилд финансира и организира френската револция.
2. Твърди се, че същият банкерски клан финансира Карл Маркс. Тоест, спонсорира основоположника на борбата срещу "капитализма", но срещу капитализма само под формата на капиталисти -индустриалци, не и на капиталисти-банкери.
Най-важната констатация: Маркс не закача банкерите.
3. Под влиянието на дейността на Маркс в цяла Европа (а по-късно и в цял свят) капиталистите-индустриалци получават неочаквано могъщ опонент за своята дейност в лицето на никнещите като гъби "пролетарски", "комунистически", "революционни", "синдикални" и всякакви там други организации от този тип. Тоест, капиталистите-индустриалци получават насреща си огромно историческо главоболие, което им виси над главата и ги държи в шах до ден-днешен. Дали това е добро или лошо, е отделен въпрос. Предполага се, че в крайна сметка е добро, защото така огромни човешки маси получават възможност да извоюват по-големи права и по-добри материални условия за живот.
Нека да е така. Засега констатираме само, че капиталистите-индустриалци получават огромно главоболие.
4. За разлика от капиталистите-индустриалци, капиталистите-банкери не получават никакво главоболие. Те продължават да си получават само едно нещо: своите лихви. Но неприятности с вече организирания и намерил идеологията си"пролетариат" банкерите, за разлика от индустриалците, не получават.
5. Главоболието на капиталистите-индустриалци, наречено по-късно "международно работническо движение", посредством дейността на Маркс е фактически създадено и финансирано от капиталистите-банкери.
6. Механизмът на действие при френската революция и "пролетарското движение" е един и същ: отначало се финансира идеологическата платформа - при революцията това е Френската енциклопедия, при "пролетарската борба" - "Капиталът", а после вече върху тази идеологическа платформа се създават и финансират съответните организации, които започват да прилагат кървавата идеология на практика.
7. И френската революция, и комунистическите функционери се отнасят с еднаква омраза към християнството и Църквата. Тази тенденция в Европа продължава и до днес - през 2013 г. във Великобритания вече забраняват на християните да носят кръстчета и да осиновяват деца.
8. Съществува рисунка, направена от учителката по рисуване на Адолф Хитлер през 1908 г. Рисунката изобразява младия Адолф и Ленин, които играят шах в къщата на Ротшилд във Виена.
9. Банкерът от Уолстрийт Якоб Шифт - човек от обкръжението на Ротшилд, финансира руската революция през 1917 г.
10. Банкери от Уолстрийт, сред тях и Прескът Буш - баща и дядо на двамата американски преиденти Буш, който тогава е в управата на "Чейз Манхатън банк", финансират политическата дейност на Хитлер. Като размер на спонсорирането се споменават 1 милион долара (в днешна стойност явно са доста повече). За тази си дейност през 1942 г. Прескът Буш е даден под съд, но ловките му адвокати успяват да го спасят. Ала все пак, за да бъде изправен на подсъдимата скамейка, е имало някакви мотиви, нали?


image

Как левитите превърнаха населението на Земята в биороботи - евреи, консуматори?

Нов тип евреин ще владее народите с жезъл.

Ето днес в Кали Юга всички сте евреи.

Главно чрез реверсиране на словото и след това чрез банки, религия, расово смесване и медии.

Днес така наречения християнин е духовен семит, кланящ се на еврейския бог.

Банкери чрез постоянни измами, фалшиви кризи и печатане на пари без покритие създадоха население, което да мисли постоянно за пари и материалното т.е. същите не само материално като древните евреи но и духовно обрязани гои.

ЧРЕЗ СМЕСВАНЕ НА ГЕНЕТИЧНО НЕСЪВМЕСТИМИ РАСИ, ОТ ВАВИЛОН ДО ДНЕС ЛЕВИТИТЕ УНИЩОЖАВАТ ЧОВЕШКАТА РАСА ЧРЕЗ ЕВРЕИ (сборно понятие за духовни семити) специфична неразсъждаваща, лесно внушаема армия от биороботи за осъществяване на плановете за установяване на господство над цялото човечество. Програмата, е заложена в дълговременната памет на дезинтегрирания биоробот-ЕВРЕЙ, която той, след разселването си и внедряването си сред други народи, изпълнява векове наред. По време на Синайския „туристически поход” е била създадена специфична армия, въоръжена с информационно оръжие – доктрина за поробване на страните и народите посредством лихварство и други средства за измама. И тази войска постепенно била разселвена по целия свят. А равините – това са „пастири”, които с „камшика на иудаизма” пасат тази войска, този колективен биоробот, носещ в себе си програмата за постигане на световно господство.

image


Много пчели работнички работят за системата на този талмудистки кошерен легион, като са заблудени че правят добро.

По този комунистически принцип работи партийния електорат на БСП, ГЕРБ и ДПС. Партийният електорат се насочва от електронна система за услуги (подслушване на обороти и разговори,.. с тази система фалираха всички дребни бензиностанции които не бяха свързани с по-големите вериги) към определени партийни фирми или към по дребни фирми (например, които си плащат "взятка, порцион" - десятък за това че им пращат клиенти където не плащат се внедряват паразити - калинки работнички - които източват, фалират (осигуряват възможност на данъчните гои за акт в точно определен момент, ако нещастникът за който работят ги изгони съответно ги прехвълят към друг обект за фалиране, или на по-лека работа при определен едър червен паразит) или поддържат на нивото удобно за логаритмуване - "винаги готови" за фалит на дребния и среден бизнес.
След издаването от Форд на ционистките протоколи, под влияние на еврейската мафия, в цял свят спират да се купуват колите му и той почти фалира. Герб, БСП, ДПС ( зад които стоят еврейски организации) насочвани от ДС, СОРОС - Отворено Общество, Шалом и Цион създадаха подобни на еврейската мафия и НПО-та, ремсистки дружинки.
Групите на ГЕРБ са копие на БСП но включват главно по-млад електорат( футболни агитки, женски дужества(котките), мъжки-КОТАРАЦИТЕ, служители на държавната администрация , сътрудници към полицията( бивши и настоящи) и др.)Докато в БСП са по-възрастни куки, комунисти и червени феодали. Тези всички групи се ръководят от един и същи център във всеки от по-големите градове и се използват за най-различни сценки като съучастниците в тях се убеждават че вършат добри дела(пътят към ада е постлан от добри намерения).
С такива сценки тези ционистки групи фалираха много дребни и средни обекти(магазини , ресторанти, фирми за алуминиева дограма и др.) чрез внедряване в тях на калинки с цел кражба, информация или с цел фалит. Групите се насочват да пазарят от определени обекти(които си плащат или са на червения крадлив елит) , или целенасочено спират да пазарят от такива които трябва да се фалират. Настройват се и други хора срещу обекта за унищожение, в стил еврейска мафия и ФОРД. Такива групи има в по големите градове с основна цел фалит на средният и дребен бизнес и вливането му в револю-цион-ния пролетарият.
Тези групи тъй като в безсъзнание се покланят на Луцифер и ползват методите на Сатана(Яхве, Яллах)-("кон-спирация"), можем да ги наречем: юдоевреи-биороботи, и макар че са от разнообразен етнически състав и не са в Талмуда, да ги посочим с нарицателното име: Групи от генномодифицирани микроорганизми. Групи полагащи основите на НСР.
Комуникацията му центъра и елементите на зомбирания легион се осъществява все още чрез лични контакти и мобилни връзки. Но след чипизацията която ще се осъществи по разнообразни схеми и технологии( напр. схемата: ваксини- съответно заболяване - имплант който го лекува, за болните от диабет вече има микрочипове които регулира инсулина, така ако се разболее населението - чрез ваксинация или чрез други технологии - и се предложат импланти на гоите, те доброволно, сами ще отидат на заколение. Зъбните импланти също са идеални за връзка, особенно ако са с точно определена дължина,...и тъй като при иплантиране са вертикални могат да служат за антена.) ще е възможна връзка между центъра за контрол - мощен компютър - предавател и приемника който може да е чипиран елемент или група елементАЛи - гои - от кошерния легион за пазарене. Схемата може да се използва при военни, спорт,... например футбол - команда към вратар за пропускане на топката - и всевъзможни други команди, дори и за самоубийство.

image
https://mysteryoftheinquity.files.wordpress.com/
2012/07/652fc902bb3fd51acb54746f5fa359fb.jpg?w=443&h=719




КОШЕРНИТЕ ЛЕГИОНИ( В СТИЛ ХЕНРИ ФОРД) ОТ ГРУПИ ЗА ПАЗАРЕНЕ КОНТРОЛИРАНИ ОТ НЕЛЕГАЛНОТО ДС (ВКЛЮЧВАТ ВСИЧКИ ПАРТИЙНИ АГИТКИ - МАКАР ЧЕ ГОИТЕ НЕ ЗНАЯТ ЧЕ ЦЕНТЪРА ЗА КОНТРОЛ Е ЕДИН, ПОДЛЪГАНИ ЧЕ ПОМАГАТ СЕ ПОЛУЧАВА ТОЧНО ОБРАТНИЯ ЕФЕКТ - ДЪРЖАВНИ СЛУЖИТЕЛИ, ФИРМИ НА ДС НАЧЕЛО С ТЕХНИ ПИОНКИ, НАПРИМЕР ПОЧТИ ВСИЧКИ СТРОИТЕЛНИ ФИРМИ). ТОВА Е СХЕМАТА ЗА КОНТРОЛИРАНО ПАЗАРЕНЕ КОЯТО ТЕ КОНТРОЛИРАТ С ЦЕЛ УНИЩОЖАВАНЕ НА ДРЕБЕН И СРЕДЕН БИЗНЕС. НО СЛЕД ВРЕМЕ ТОЗИ КОНТРОЛ ЩЕ СЕ ПОЕМЕ ОТ ЦЕНТРАЛНИ КОМПЮТРИ ПО ЦЯЛ СВЯТ, И СЛЕД ПОПЪЛВАНЕ НА ДАННИТЕ ОТ МОЗЪЧНИ ВЪЛНИ НА НАСЕЛЕНИЕТО НА ЗЕМЯТА ОТ ТАМ КОНТРОЛА ЩЕ СЕ ПОДАВА ПРЕЗ КЛЕТЪЧНИТЕ КУЛИ НА МОБИЛНИТЕ ОПЕРАТОРИ, КОИТО ЗА ТАЗИ ЦЕЛ СА СНАБДЕНИ С ТРАНСФОРМАТОРИ ЗА ЗАХРАНВАНЕ ОКОЛО. 400kVA КОЕТО Е ПРИБЛИЗИТЕЛНО 400 хиляди вата. ДАЖЕ ЗА КОНТРОЛ НАД УМА, НЕ СЕ НУЖДАЯТ ОТ ПОВЕЧЕ ОТ НЯКОЛКО ХИЛЯДИ ВАТА. ИНТЕРЕСНО Е ЗА КАКВО ЩЕ СЕ ИЗПОЛЗВА ОСТАНАЛА МОЩНОСТ, ОСТАНАЛАТА ЧАСТ ОТ ТАЗИ ВЛАСТ?

image

> Мобилни телефони и базови станции: Майнд контрол и не само.



image

Основната цел на комунистите "левити" днес е унищожение на средния бизнес. Окрупнявания на банки и финансови къщи, на червени производствени, търговски, транспортни, развлекателни компании, хотелиерски и ресторантьорски вериги, в малко на брой свръх големи – гигантски – корпорации, сме го живели. Това е колхозничество, текезесарщина, несвобода, невъзможност за изява на човешките качества, възможности и намерения, комунизъм!
Днешните родители са четвъртото поколение, което комунистите лишиха от израстване в семейна среда. Макар и неосъзнато, те са били национализирани от ранна детска възраст. В СССР жените действително били превърнати в общи. Нямали право да отказват на сексуални предложения от страна на комсомолците, рабфаковците.
Любовта изчезнала. Останали само половите актове, доведени до механично телесно усещане, несвързани с възвишените изживявания на споделената обич. С което и раждаемостта се сринала.
Изпълнявайки заложеното в „Манифеста на комунистическата партия“, социализмът разруши семейството. Като отне – експроприира – частната собственост върху средствата за производство, включително и земята, сатанинският режим наложи всеобща бедност извън номенклатурната класа. Освен това въведе закони против „лентяйството“. Другарите непрестанно цитираха „гения“ с шестокласно образование Георги Димитров, от младини удостоен с многозначителния прякор „Тарабата“. Понеже, бидейки постоянно, перманентно пиян, се мъчел да се докопа до дъските – тарабите – на оградите, на път към дома си.
Та той – казваха – бил рекъл:
„Който не работи, не трябва да яде.“
Класата-хегемон, хвърлила са да превъплъти в живота завета на страхливеца, който се опускал в гащите си само щом зърнел Сталин, принуди жените да бачкат наравно с мъжете. По нареждане свише пропагандата им сътвори стотиците „героини на социалистическия труд“ и десетките „ударнички“ – стоманолеярки, кранистки, строителки, тъкачки, даже милиционерки. Обаче, заети от сутрин до вечер, физически смазани от пътуване до работното място и обратно, често – от бачкане, и психически – от угаждане на висшестоящите, те престанаха да бъдат майки.
Горките, без да искат, постепенно се озоваваха по-дълго сред колегите и началниците си, отколкото със своите съпрузи. Ако днешните жени над 55-годишна възраст сложат ръка на сърце, половината ще се окажат държанки на сластни нищожества, гудени за шефове. Малко вицове ли се разказваха по темата?

image

Групите на най - ниско ниво поддържащи материчката на Сивите,... да не се сгромоляса са групите за пазарене. Ако искате да разбиете кошерния легион ударете основите.


Световно господство ще се състои от сложна мрежа от шпиони -генномодифицирани юрганизми - които действат анонимно, което е описано като "клетки, подобни на" структура/клан, пълна матрица и отчитане на неизвестни началници.
"Пчелите" - "Поръчка на илюминатите ". Това е, по всяка вероятност, поради силните масонски връзки и на тракийските мистерии присвоени от келтите( и англосаксонската раса на хамитите които в комбина с ашкинази банкерите са илюминати), които разбира се са силно натоварени с Bee символика. Във всеки случай, целта им не е нищо по-малко от световно господство и се състои от сложна мрежа от шпиони, които действат анонимно, което е описано като "клетки, подобни на" структура/клан, пълна матрица и отчитане на неизвестни началници( Така работят и световните служби за сигурност и еврейската мафия Тора Ностра която е само по-ниско ниво на КГБ/Моссад).Не е изненадващо, от около този момент нататък ние започваме да виждаме кошера изобразен като метафора за борба на пролетариата, една дума която на латински означава "потомство". Определението е доста подходящо, когато считаме, че това типично Кошер къщи десетки хиляди новородени пчели.
May Day: Честване на приноса на "работника пчела" В света Паган, 01 май представлява регенерация и е известен в галия като фестивала на Белтейн.
1 май е и ден на Taurus бика, който разбира се символизира регенерация, и е свързан с пчелата.
Въпреки това, 01 май е най-известен като "Ден на работниците", важен ден в Съветския съюз, чиято политическа и трудова структура - комунизма, е проектирана да емулира реда на кошера. по света.
Включването на Bee символика в комунистическите идеали е разбираемо като се има предвид този подреден и алтруистичен модел на обществото, което кошера представлява.
Зловещия градски пейзаж на Metropolis от Фриц Ланг((1927) представя бъдещ град на 2000 г.), където работници извършват повтарящи се задачи в полза на "кошера".
Работници са поробени в подземни заводи, където те изпълняват повтарящи се задачи затворени в малки клетки
Днешните панелните блокове създавани от зидаро - кофражистите масони - слуги на сивите - са реализираните планове за световно поробване не само на...
мат"реално ниво, но и на...
енергийно с цел захранване на сивите - изсмукване на енергия чрез блоковете - кааби - които са един вид акумулатори зареждани с човешка енергия.
А по-късно и на духовно ниво, чрез лов на души посредством фалшива лунна светлина. .
Всички същества се нуждаят от енергия. Ако приемем, че някои от негативните същества живеят в нематериален план, и се хранят с енергия, как могат да си осигурят система за изхранване?
Най-лесният начин – е просто да паразитират върху други същества, постоянно подтиквайки тези същества да им отдават тази енергия, която са в състояние да поглъщат (пише блогърът Маxim Mon в статията „Ферма за хора“). Но в по-глобален мащаб е необходимо да се изгради ферма за енергийните донори и като се управлява да се максимизира отдаването.
След завземането на част от планетите в слънчевата система от негативна цивилизация, върху божествената холограма сивите биороботи на тази цивилизация съдават чрез изкуствени излъчватели върху божествената холограма нова кубична такава.
Първо с излъчватели квадратират двумерното пространство по повърхността на Земята, Което е основа на съзнанието за създаване на илюзия - Мая.
След това атакуват съзнанието с кубични форми по цялата планета. Техните служители масони и до днес ви кибуцират в кааба панелки - дават ви свобода в трето измерение...
Модерна Тора е правилно да се нарича вторична [втората поредна], тъй като първата е хиперборейско
арийския Tora Календар - от 9608 BC [BC] и не беше "хиперкуб" с Ленин в него, а "додекаедър".

image
В Кали Юга измамата е голяма мислиш че помагаш, дариш съвет или пари, например на болен, казали му например че има рак( но дали има не знаеш), и ако с тези пари или съвет го пратят на химеотерапия - в някой МБАЛ на Рокфелер - която води наистина до рак, дали си му помогнал?

Ротшилд е днешния Мара, изкусителя, купувач на души. а комунагите са неговата армия. Единственото истинско нещо в тази холограма е вашата душа. Основна цел на изкусителя е упадане на душите в долните локи на Билла Сварга. Малко са хората на Земята неподатливи на материалните изкушения и парите. Ротшилд създаде "легион" от продадени души. От върха на пирамидата с бизнесмени, банкери, политици, мафия, масони, до основите й, на най-ниското ниво с партийни агитки, НПО-та, и слуги на продажния елит, все групи от генномодифицирани микроюрганизми.
Единственият начин да спасите света е като спасите себе си. Единственият начин да спасите земята от отровите е като спасите себе си от отровите (и самите вие не тровите земята). Единственият начин да спасите околната среда от замърсяване е като спасите себе си от замърсителите (и самите вие не я замърсявате). С други думи: Единственият начин да спасите пътниците на Падащия самолет, който представлява Човешката раса, е като по-напред сложите кислородната маска на своето лице, преди да опитвате да сложите такава на други хора и определено преди да изправяте курса на самолета. Кислородната маска, ако не сте схванали, е метафора за здравето, съзнанието и истината.
Разбивайте поне с информация кошерните легиони на злото
И право в лицето на държавата-исполин да напомним смелите думи на Торо:(Хенри Дейвид Торо (Henry David Thoreau), американски писател, философ и аболюционист, живял през 19 век — бел. ред.)
„Аз не съм създаден, за да бъда насилван. Ще живея така, както аз смятам за редно. И нека видим кой ще се окаже по-силният.“


image

Как се осъществява днес контролът?

Първо чрез касови дистанционни апарати, второ, чрез сформиране на групи за пазарене, трето чрез внедрени работници. По този начин се поддържа минимален оборот, необходим за плащането на заеми, данъци и храна, Ако има внедрен дегенерат и имат за цел фалит се прилага презареждане, кражба на клиенти и дори кражби. В определени периоди чрез контакти между банки, данъчно и намаляване на оборота от тези групи за пазарене, нещастникът трябва да се насочи към банка или да рефинансира или нов кредит. Ако от банката решат да си присвоят имота-ако е заложен имот- или бизнеса на гоя, това става много лесно: връзка с данъчно и съответно акт, намаляване до минимум на оборота, чрез тези групи от продадени души/повечето работещи за червения крадлив бизнес/ а останалото е ясно.
Насоченото/контролирано пазарене може би в гуната "сатва" да води до добро, но под контрола на юдейския кошерен легион на ДС -Тора Ностра, в гуната "тамас" ще доведе до тотално заробване и то от кашони червени кашони и то празни, куки и тролове на ДС, генномодифицирани таласъми идиоти и упаднали ракшаси дегенерати, които контролират процеса.

image


Днес юдейския кошерен легион, след като обхвана с масонски фрактални структори планетата, се приземява ("Приземяване, приземяване, приземяване"- да, повелята на мангала с кралска кръв Земфирьков) с цел обхващане в групи(подобно на масонските) но от най-ниското ниво на пирамидата,... работниците на левитския комунистически елит, останалите пенсионери необхванати от левите партии, и отделни свободни електрони които са склонни да се продават за дребни материални изгоди. Примери за такива групи има много, това са например групи насочвани към определени обекти за услуги, търговия и хазарт. Обикновенно основните групи са самия партиен електорат на по-големите партии, които фрактално набират нови дегенерати за съответната партия за подпомагане на по-големите фирми и фалит или поддържане около това ниво на дребния и среден бизнес.

image


Целта на кабало-комунизма е тотален контрол над гоите, по бедните се контролират от кому-нагите собственици на присвоения с измама едър бизнес. Средния бизнес, през първите години се контролираше от мутри, по късно от рекета на общинската полиция, премина през забранителен за гоите режим, специални разрешения от ХЕИ и Община, или актове с цел фалит и т.н. И днес стигнахме до илюзорния свободния бизнес (говорим за дребен и среден най-опасния за комунягите).

image

КГБ като арианска(ариани и арийци са две различни понятия) юдейска юрганизация е вплела мита от еврейската история за цар Артаксеркс и внедрената му еврейка Сара. Например всички по известни спортистки са агенти на службите както през комунизма и отделят 50% в "швейцарски банки за юдейската змия.Навремето Шарапова(внедрената от ФСБ Сара на Григор) бе принудена да понесе сериозна загуба, за да изпълни изискванията на нов закон, наложен от президента на Руската Федерация Владимир Путин.
Кукловодите са все със старозаветни физиономии,... не се чудете че ДС/КГБ също работи като КГБ по законите на "Тора Ностра" и вавилонския Талмуд, като се почне от досиета на почти цялото население, разделени за евреи и отделно на гои, до внедряване на жени или приятели от типа царица Естир и цар Артаксеркс, заразата се е разпространила не само с цел контрол на подставените пионки- богаташи, но и на най-ниско ниво. Тука няма да публикуваме информация за внедрените жени - Сари от юдейското ДС в Еврия,... тъй като списъка е доста дълъг.

Но все пак ще опишем само един случай например от Стара Загора.

Младата агентка на ДС още непълнолетна станала кука на ДС после работила в р-т Белите къщи където ходила с едно виетнамче Хунг(всички виетконговци са куки на службите - както и арабите), по късно по нареждане на службите(нелегални след 89 г.) заминала към ресторант НТС -до родилното - за да се сближи със наемателя на ресторанта. По късно се оженила за този доста възрастен Артаксеркс, и станала спяща мина(естествено отчита част от печалбите/кражби на нелегалното ДС). Последната сценка на така наречената Сара е следната; Държала ъглово магазинче за продажба на перилни препарати на Гурко под Верея, по късно до тях под наем се нанесъл обект на който мафията ДС от доста време прави мизерии. От районният агент на ДС се подготвя разработка, Сара напуска, на нейно място слагат друг агент на ДС - македонец - който да конКуробира обекта за унищожение.

image




Гласувай:
3



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: budha2
Категория: Други
Прочетен: 8725408
Постинги: 4190
Коментари: 1130
Гласове: 1577
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930